Skupina B na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Každý turnaj takovou skupinu má. Řeč je o skupině smrti. Tentokrát toto označení padlo na "béčko", ve kterém se představí Španělsko, Itálie a Chorvatsko. Tento silný trojlístek doplní nebezpečná Albánie. Přečtěte si preview skupiny B.

ZápasyTabulkaTaháky skupiny
AlbánieChorvatskoItálieŠpanělsko
Koho sledovatKurzy

Pedri slaví gól v přípravě proti Severnímu Irsku Foto: ČTK / AP / Francisco Ubilla

Hodnocení skupiny B na ME ve fotbale 2024: 9,5/10

  • Atraktivita: Skupina B je považována za nejtěžší skupinu Eura 2024
  • Kurzy: Nejnižší je kurz na postup Španělska (1,06), následuje Itálie (1,15), po ní pak Chorvatsko (1,31) a nejméně bookmakeři věří Albánii (4,45)

Skupina B na mistrovství Evropy ve fotbale 2024: informace a týmy

Právě skupina B vzbudila po losu Eura 2024 největší rozruch. Patří do ní vítězové Ligy národů ze Španělska, mistři Evropy z Itálie i Chorvaté, kteří brali bronz ze světového šampionátu. To vše v doprovodu Albánců, vítězů kvalifikační skupiny E. Boje o postup se v "béčku" rozjedou v sobotu 15. června a zmiňované složení skupiny naznačuje, že se nebudeme nudit.

sipka Získejte u Betana bonus 1 000 Kč a vsaďte si na Euro 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Skupina B na EURO 2024: rozpis a výsledky, program zápasů v televizi (TV)

Šest utkání skupiny B se odehraje na šesti různých stadionech. Postupně dojde na Berlín, Dortmund, Hamburk, Gelsenkirchen, Düsseldorf a Lipsko.

sipka Kompletní informace o mistrovství Evropy 2024

Níže se můžete podívat na program skupiny B, který bude doplňován o aktuální výsledky. Dozvíte se také, kde můžete jednotlivé zápasy sledovat živě.

EURO 2024: PROGRAM A VÝSLEDKY SKUPINY B
15.06., 18:00 Berlín ČT sport
Španělsko - Chorvatsko
3:0
15.06., 21:00 Dortmund ČT sport Itálie - Albánie 2:1
19.06., 15:00 Hamburk ČT sport Chorvatsko - Albánie 2:2
20.06., 21:00 Gelsenkirchen ČT sport Španělsko - Itálie 1:0
24.06., 21:00 Düsseldorf ČT2 Albánie - Španělsko 0:1
24.06., 21:00 Lipsko ČT sport Chorvatsko - Itálie 1:1
Vsaďte si na zápasy na mistrovství Evropy

sipka Představení všech stadionů Eura 2024 najdete ZDE

Skupina B na ME ve fotbale 2024: tabulka a postupová matematika

Prohlédněte si aktualizovanou tabulku skupiny B. Do osmifinále přímo postoupí dva nejlepší týmy skupiny. Do vyřazovacích bojů může projít i třetí mužstvo tabulky. A to pokud v pořadí třetích celků skončí do čtvrtého místa.

EURO 2024: TABULKA SKUPINY B
# Tým Z V R P Skóre B
1. Španělsko 3 3 0 0 5:0 9
2. Itálie
3 1 1 1 3:3 4
3. Chorvatsko 3 0 2 1 3:6 2
4.
Albánie
3 0 1 2 3:5 1

Při rovnosti bodů dvou či více týmů by o pořadí ve skupině B a postupu do play-off rozhodovala následující kritéria.

  • Počet bodů ve vzájemných zápasech
  • Skóre ve vzájemných zápasech
  • Počet vstřelených gólů ve vzájemných zápasech
  • Celkové skóre
  • Celkový počet vstřelených gólů
  • Pokud všechna dosavadní kritéria budou vyrovnaná mezi týmy, které hrají poslední kolo proti sobě, následoval by penaltový rozstřel
  • Tabulka fair play
  • Vyšší pozice v celkové tabulce kvalifikace ME

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

3 největší taháky skupiny B: souboj s časem, obhájci po fiasku i albánská cesta vzhůru

Skupina B zní lákavě už při pohledu na seznam jejích účastníků. Níže se podíváme na tři důvody, proč bitvu o postup v "béčku" sledovat.

  • Konec legendy, ale i šance pro mladíky

Luka Modrić sice podle všeho klubovou kariéru ještě nekončí, těžko si ale tuto 38letou legendu představit na další reprezentační akci. Chorvaty dovedl ke stříbru na MS 2018 i k bronzu na MS 2022. Vatreni zůstali těsně pod vrcholem také v Lize národů v roce 2023. Nejen pro hvězdu Realu Madrid to tak je asi poslední šance na reprezentační triumf. Generační výměna se brzy bude týkat třeba i 35letého Ivana Perišiće.

Ve finále Ligy národů Chorvaty porazili Španělé. Ti chtějí na Euru odpovědět na to, jestli hvězdičky v čele s Pedrim (21 let) nebo Laminem Yamalem (16 let) zvládnou pro La Roju urvat úspěch i na opravdu velkém turnaji. A to ještě kvůli zranění chybí 19letý Gavi. Yamal je dokonce nejmladším hráčem mistrovství Evropy, 17. narozeniny oslaví den před finále. Jaký by si přál dárek? To je každému jasné.

sipka Bude Yamal nejlepším mladým hráčem Eura? Vsaďte si v kurzu 9,00

  • Obměnění obhájci si chtějí napravit reputaci

Po minulém Euru byli v euforii. Italové opanovali šampionát odložený na rok 2021, když ve finále porazili Anglii na penalty. Na další velké akci ale chyběli. Nezvládli baráž o mistrovství světa 2022, ve které překvapivě padli už v semifinále se Severní Makedonií. Nyní jsou ovšem Gli Azzurri zpět. A to už pod trenérem Lucianem Spallettim, který v sezoně 2022/23 získal titul s Neapolí.

Obhájci evropského prvenství doznali změn i na hřišti. V aktuální nominaci na Euro je jen pět mužů, kteří nastoupili v základu do zmiňovaného finále s Anglií. Mezi ně patří brankář Gianluigi Donnarumma. Ten už povýšil do role kapitána. Před ním ale musel kouč Spalletti řešit i několik nepříjemností. Ze soupisky mu kvůli zdravotním problémům těsně před turnajem vypadli obránci Francesco Acerbi a Giorgio Scalvini.

sipka Na obhajobu italského triumfu je vypsaný kurz 15,00

  • Dvojhlaví orli letí vzhůru

Je pochopitelné, že největší pozornost fotbalové veřejnosti se ve skupině B soustředí na Španělsko, Itálii a Chorvatsko. Zapomínat by se ale nemělo ani na Albánii. Své o této zemi vědí Češi, kteří s Albánci uhráli v kvalifikaci jediný bod. Právě výběr brazilského trenéra Sylvinha opanoval kvalifikační skupinu E. A to s generací, která na letošním Euru může zažít svůj vrchol.

Země s dvojhlavým orlem ve znaku spoléhá především na legionáře ze Serie A. Hned devět fotbalistů působilo v uplynulé sezoně v nejvyšší italské soutěži. Kouč Sylvinho má k dispozici stálice Etrita Berishu s Beratem Djimsitim. Neustále nahoru jdou ale i mladší hráči v čele s Kristjanem Asllanim. Ten sice neměl v mistrovském Interu tak důležitou roli, v reprezentaci to ale na jeho výkonech není znát.

sipka Překvapí Albánie? Na její postup ze skupiny se dá sázet v kurzu 4,45

Skupina B na EURO 2024: představení týmů, lídři statistik, největší hvězdy a kurzy na postup

Následující řádky budou vždy patřit jednomu z týmů skupiny B. Podíváme se do historie velkých turnajů, jak se dostaly na Euro 2024 nebo na koho budou v Německu sázet. Dojde také na lídry statistik.

sipka Prohlédněte si kompletní soupisky všech reprezentací

Albánie překvapivě postoupila z prvního místa, sází na legionáře ze Serie A

Probrat se umístěními Albánie na evropských šampionátech není složité. Reprezentace v červené a černé postoupila na závěrečný turnaj jen jednou. V roce 2016 ve Francii zanechala pozitivní dojem, skončila ale už ve skupině. UEFA tehdy poprvé nasadila současný formát Eura s 24 celky. Albánci tak dohráli svou skupinu a mohli jen trénovat a čekat, jestli postoupí alespoň ze třetího místa. To se nestalo.

Outsiderem byla země s dvojhlavým orlem ve znaku už před osmi lety a platí to i letos. Přesto jí trenér Sylvinho nalil optimismus do žil. Bývalý obránce Arsenalu nebo Barcelony převzal Albánii na začátku roku 2023 a v kvalifikaci na Euro padl jen na úvod v Polsku. Pak už vyhrál kvalifikační skupinu E, ve které za sebou nechal český tým i ten polský.

Albánie se pyšní pevnou obranou, která v kvalifikaci inkasovala jen čtyřikrát. Gólman Berisha, stoper Djimsiti nebo krajní bek Hysaj všichni patří klubům Serie A. Stejně tak Asllani s Bajramim, kteří ve středu pole řídí hru týmu. Pro poslední dva jmenované může jít o důležité léto i z osobního hlediska. Asllani nedostával v Interu moc šancí. Bajrami zase sestoupil se Sassuolem a může si tak vykopat nové angažmá.

To v lednu alespoň formou hostování získal Broja, což by na Euru mohla být útočná jednička Albánie. Ve Fulhamu ale sbíral jen minuty a nedal ani gól. Štafetu by Broja měl převzít po Cikalleshim, kterého kouč Sylvinho nechal doma. Forvard Konyasporu pak hned ukončil reprezentační kariéru. Další kontroverzní volbou bylo opomenutí Uzuniho, který dal 11 branek za sestupující Granadu.

Albánie před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 1 – skupina (2016)
🔎 Výsledek na ME 2020 Nekvalifikovala se
💯 Nejvíce zápasů v historii Lorik Cana (93)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME 8 hráčů (3)
🏹 Nejlepší střelec historie Erjon Bogdani (18)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Armando Sadiku (1)
⚔️ Kapitán Berat Djimsiti (Atalanta)
⭐ Hvězda týmu Kristjan Asllani (Inter)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Armando Broja (Chelsea)
🐣 Naděje do budoucna Mario Mitaj (Lokomotiv Moskva)
🗣️ Trenér Sylvinho (50 let)
📈 Kurz na postup 4,45
🏆 Kurz na titul 900,00
Vsaďte si na výsledky Albánie u Betana

Chorvatsku odchází úspěšná generace, která se chce ještě naposledy ukázat

Zdá se to jako konec jedné silné generace. Chorvatský mančaft pod trenérem Zlatkem Dalićem dosáhl na stříbro i bronz ze světových šampionátů (2018 a 2022). Na Euru to ale Chorvatům tolik nejde. Jejich historicky nejlepším výsledkem je čtvrtfinále z let 1996 a 2008. Na posledních dvou mistrovstvích Evropy pak Vatreni došli jen do osmifinále.

Na letošní turnaj do Německa se Chorvatsko kvalifikovalo ze skupiny, ve které mimo jiné byly výběry Turecka a Walesu. Přesvědčivé to ale úplně nebylo. Dalićův mančaft bral proti Velšanům ze dvou duelů jen bod. S Turky si připsal domácí porážku. Pozitivem nicméně byly jen čtyři inkasované branky. To vše znamenalo druhé místo za zmiňovaným Tureckem.

Ústřední postavou chorvatského mužstva zůstává legendární Modrić. Už 38letý záložník sice v Realu Madrid nenastupuje tolik jako dřív, v reprezentaci se ale může těšit na pořádné vytížení. Záloha Vatreni celkově stárne, přesto trio Modrić, Kovačić (30 let), Brozović (31) stále vzbuzuje respekt. Ten si vydobyl i další třicátník. Útočník Kramarić (32) končil sezonu v Hoffenheimu šesti góly ve čtyřech utkáních.

Přes všechny úspěchy a zkušenosti, které tito hráči nasbírali (zmíněné středové trio má dohromady 368 startů v reprezentaci), se ale nelze ubránit dojmu, že to nejlepší už mají Chorvaté možná za sebou. Z veteránů to může platit i pro Perišiće. Ten je zpět po těžkém zranění kolene, na jaře ho pak léčil doma v Chorvatsku. Na hřiště se sice vrátil, v Hajduku Split ale zvládl jen osm zápasů.

Chorvatsko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 6 – čtvrtfinále (1996, 2008)
🔎 Výsledek na ME 2020 Osmifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Luka Modrić (175)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Luka Modrić (13)
🏹 Nejlepší střelec historie Davor Šuker (45)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Ivan Perišić (4)
⚔️ Kapitán Luka Modrić (Real Madrid)
⭐ Hvězda týmu Luka Modrić (Real Madrid)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Joško Gvardiol (Manchester City)
🐣 Naděje do budoucna Martin Baturina (Dinamo Záhřeb)
🗣️ Trenér Zlatko Dalić (57 let)
📈 Kurz na postup 1,31
🏆 Kurz na titul 35,00
Vsaďte si na výsledky Chorvatska u Betana

Itálie obhajuje titul, mezi hlavní favority ale nepatří

Jak že se vedlo Itálii na předchozím Euru? Je to jednoduché – vyhrála ho. V roce 2021 přitom nepatřila před turnajem mezi hlavní favority. Tým vedený trenérem Robertem Mancinim si přesto došel pro zlato, když po penaltovém rozstřelu přetlačil Anglii. Šlo o druhý triumf La Nazionale na mistrovství Evropy. Ten první Italové zažili v roce 1968, jinak získali i dvě stříbra (2000 a 2012).

K favoritům přitom Gli Azzurri nepatří ani tentokrát. Z části za to může utrápená kvalifikace. Italové postoupili až po posledním duelu, ve kterém remizovali s Ukrajinou. To jim s touto zemí zajistilo lepší vzájemná utkání. Ukrajinci se přitom hodně zlobili na rozhodčího, který podle nich měl odpískat penaltu. Mužstvo evropských šampionů skončilo druhé za suverénní Anglií. Té nedokázalo sebrat ani bod.

V průběhu kvalifikace k týmu nastoupil kouč Luciano Spalletti. Zdědil už jiné mužstvo, než se kterým Mancini vyhrál Euro. Některá jména ale zůstávají. Dobré sezony za sebou mají brankář Donnarumma nebo záložník Barella. Od obou se očekává, že budou italský celek táhnout. Gólman PSG už dokonce povýšil do role kapitána. Před ním to ale Italům těsně před Eurem popadalo.

Kvůli zranění nejedou obránci Acerbi se Scalvinim. Otazníky se vznášejí i nad ofenzivou. Zdravotní trable vyřadily ze hry Berardiho. Nominace se pak netýká třeba Immobileho. Takový Chiesa bude muset předvést výrazně lepší výkony, než které ukazoval v Juventusu. Nadějí je ovšem Scamacca. Ten s Atalantou vyhrál Evropskou ligu a během celého ročníku nasázel 19 gólů.

Itálie před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 10 – vítěz (1968, 2020)
🔎 Výsledek na ME 2020 Vítěz
💯 Nejvíce zápasů v historii Gianluigi Buffon (176)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Leonardo Bonucci (18)
🏹 Nejlepší střelec historie Gigi Riva (35)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Mario Balotelli, Antonio Cassano (3)
⚔️ Kapitán Gianluigi Donnarumma (PSG)
⭐ Hvězda týmu Gianluigi Donnarumma (PSG)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Gianluca Scamacca (Atalanta)
🐣 Naděje do budoucna Riccardo Calafiori (Bologna)
🗣️ Trenér Luciano Spalletti (65 let)
📈 Kurz na postup 1,15
🏆 Kurz na titul 15,00
Vsaďte si na výsledky Itálie u Betana

Španělsko se podobně jako ve zlaté éře spoléhá na silný střed pole

Když se Španělé představili na minulém mistrovství Evropy, šlo o tým plný mladíků, který bavil. La Roja došla do semifinále, kde po penaltách vypadla s pozdějšími šampiony z Itálie. Španělské vystoupení bylo hodnoceno pozitivně, i když nedošlo na opakování triumfů z let 1964, 2008 a 2012. Poslední dvě vítězství týmu okolo Xaviho nebo Iniesty má mnoho fanoušků stále v živé paměti.

Španělsko ale musí najít nové hvězdy. Tým po neúspěchu na mistrovství světa 2022 převzal Luis de la Fuente. Kvalifikaci nakonec zvládl celkem v pohodě, i když po prohře ve Skotsku hned ve druhém utkání to tak rozhodně nevypadalo. Bývalý kouč španělské jednadvacítky ale kritiku ustál a jeho mužstvo už v kvalifikaci neztratilo ani bod. Na šampionát postoupilo z prvního místa před druhým Skotskem.

Pokud jsme zmínili, že Španělé musí nalézt nové tahouny, tak mezi ně rozhodně patří Rodri. Záložník Manchesteru City je klíčovým mužem Španělska při hře s míčem i bez něj. Ve středu pole by si měl rozumět s Pedrim, který za sebou ale má období plné zdravotních problémů. Přesto je připraven. Ze zranění se naopak nestihl dostat Gavi, Pedriho spoluhráč z Barcelony.

Silný střed pole ovšem vyvažují určité obavy v obraně a útoku. Stoper Laporte se přesunul z elitní Premier League do Saúdské Arábie. K sobě má méně známé jméno v podobě Le Normanda z Realu Sociedad. Vepředu pak slabší závěr sezony, ke kterému se přidaly zdravotní trable, zažil kapitán Morata. Od února do května se v lize za Atlético Madrid trefil jen dvakrát.

Španělsko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 11 – vítěz (1964, 2008, 2012)
🔎 Výsledek na ME 2020 Semifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Sergio Ramos (180)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Jordi Alba, Cesc Fàbregas, Andrés Iniesta (16)
🏹 Nejlepší střelec historie David Villa (59)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Álvaro Morata (6)
⚔️ Kapitán Álvaro Morata (Atlético Madrid)
⭐ Hvězda týmu Rodri (Manchester City)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Pedri (Barcelona)
🐣 Naděje do budoucna Lamine Yamal (Barcelona)
🗣️ Trenér Luis de la Fuente (62 let)
📈 Kurz na postup 1,06
🏆 Kurz na titul 8,50
Vsaďte si na výsledky Španělska u Betana

4 hráči, které sledovat ve skupině B: Kristjan Asllani, Joško Gvardiol, Gianluca Scamacca, Lamine Yamal

Z každého týmu skupiny B jsme vybrali jednoho hráče, kterého podle nás stojí za to sledovat. Přečtěte si informace o čtyřech zajímavých jménech z Albánie, Chorvatska, Itálie a Španělska. Nemusí přitom nutně jít o ty nejzářivější hvězdy jednotlivých reprezentací.

Albánie: Kristjan Asllani, záložník, Inter Milán

Zde to rovnou uvedeme na pravou míru. Zrovna Kristjan Asllani je zřejmě největší hvězdou Albánie. A to už ve 22 letech. Zároveň ještě není tak okoukaný. Tento střední záložník prošel akademií italského Empoli. S mládeží tohoto klubu slavil triumf v Primaveře, mezi dospělými pak postup do Serie A.

Po pouhé sezoně mezi italskou elitou si ho všiml Inter, kde má za sebou Asllani dvě sezony. Jeho herní vytížení pomalu roste, v klubu se ale zatím musí spokojit s rolí náhradníka. Prim pořád hraje Hakan Çalhanoğlu. Podobně jako on operuje Albánec na pozici zataženého playmakera.

V Interu se Asllani zatím učí od nejlepších a sbírá trofeje. Na reprezentační sraz dorazil s doublem. V národním mužstvu pak má mnohem důležitější úlohu. Naskočil do všech kvalifikačních duelů a albánská hra jde celá přes něj. A že umí i vystřelit, to dokázal krásnou dalekonosnou trefou proti Faerským ostrovům.

Chorvatsko: Joško Gvardiol, obránce, Manchester City

Také druhému hráči v našem výběru je 22 let. Joška Gvardiola ale v tomto věku čeká už třetí velký turnaj. Do základní sestavy Vatreni tento obránce patřil jak na Euru 2020, tak na mistrovství světa 2022. Do Německa pak jede jako vítěz anglické ligy s Manchesterem City.

Ten za něj v létě 2023 zaplatil 90 milionů eur a udělal z něj nejdražšího obránce světa. Gvardiol ve své premiérové sezoně v Manchesteru do týmu dobře zapadl. Trenér Pep Guardiola mu svěřil hybridní roli a chorvatský levý bek nebo stoper v závěru sezony v podstatě neslezl ze hřiště.

Konec ročníku byl také dobou, kdy chorvatský obránce začal být produktivní. Od dubna zaznamenal všech svých pět gólů v sezoně. Není to samozřejmě jeho prvotní úloha. Tou by ale mohlo brzy být stát se lídrem celé reprezentace. Konec éry 38letého Luky Modriće se nezadržitelně blíží.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Itálie: Gianluca Scamacca, útočník, Atalanta Bergamo

V historii italské ofenzivy se protočila velká jména. Poté, co pozvánky přestal dostávat Ciro Immobile, ale nyní na hrotu takto známá persona chybí. Zaplnit toto místo by měl Gianluca Scamacca. Přitom ještě před rokem to s ním vypadalo všelijak. Z nepovedeného angažmá ve West Hamu ho v létě 2023 vysvobodila Atalanta.

Následovala skvělá sezona. Čtvrté místo v Serii A, finále Italského poháru, ale hlavně triumf v Evropské lize. K tomu všemu Scamacca přispěl 19 góly a osmi asistencemi. Vysoký útočník s tvrdou střelou exceloval hlavně od dubna, kdy dal téměř polovinu svých branek.

Scamacca tak fantasticky zareagoval na březnové zklamání, kdy ho reprezentační trenér Luciano Spalletti vynechal z nominace na dva přípravné duely. Ve zbytku sezony ovšem útočník Atalanty ukázal, že i když v národním týmu má na kontě zatím jen jeden zásah, může na Euru vést italskou ofenzivu.

Španělsko: Lamine Yamal, útočník, Barcelona

Barcelonský křídelník, kterému je teprve 16 let, si jde za dalším rekordem. Už nyní je nejmladším hráčem, který kdy nastoupil za Španělsko. Je také jeho nejmladším střelcem. A pokud kdykoli naskočí na letošním Euru, bude také nejmladším fotbalistou, který si zahrál na mistrovství Evropy.

Yamal přitom nejede do Německa jen sbírat minuty. Už nyní by mu mohla patřit pravá strana španělské ofenzivy. Hodilo by se sice ochránit ho od tlaku, který s sebou zápasy za tuto velmoc přinášejí, v sezoně už ale za Barcelonu ukázal, že se stresem se dokáže vyrovnat.

Kolem katalánského klubu panoval neustálý chaos. Yamal to ale vzal po svém. Hrál s mladickou lehkostí a v 50 utkáních si připsal sedm branek a 10 asistencí. Jeho pohádka navíc ještě nemusí být u konce. Jak už jsme zmínili výše v článku, tak 17. narozeniny oslaví pouhý den před finále Eura.

Kurzy na EURO 2024 v Německu: zajímavé sázky a tip na skupinu B

Pokud jde o kurzové sázení, tak oficiálním partnerem Eura 2024 je sázková kancelář Betano. A na její kurzové nabídce to je znát.

Obsahuje spoustu různých příležitostí, mimo jiné ke každé skupině. Vybíráme tedy jeden tip na skupinu B.

TIP: Itálie dostane nejméně gólů sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Italská obrana prošla obměnou. Pryč už jsou časy Giorgia Chielliniho a Leonarda Bonucciho. Zároveň do ní před Eurem zasáhla zranění Francesca Acerbiho a Giorgia Scalviniho. Přesto se defenziva pyšní jmény jako Gianluigi Donnarumma nebo Alessandro Bastoni. Gli Azzurri navíc z posledních pěti zápasů inkasovali jen jednou.

1️⃣ Kdo hraje ve skupině B na EURO 2024?

Ve skupině B uvidíme Albánii, Chorvatsko, Itálii a Španělsko. Kompletní program a výsledky najdete ZDE.

2️⃣ Kdo postoupí ze skupiny B na ME ve fotbale 2024?

Největším favoritem je Španělsko, největším outsiderem naopak Albánie. Šance všech čtyř zemí na postup rozebíráme v článku.

3️⃣ Které hráče sledovat ve skupině B na EURO v Německu?

Lamine Yamal se může stát nejmladším hráčem historie Eura. Skvělou sezonu má jinak za sebou třeba Gianluca Scamacca. Vybrané hráče ke sledování najdete ZDE.

Preview skupin na EURO 2024:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Florian Wirtz by měl po skvělé sezoně patřit k oporám Německa

Skupina A na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Podívejte se na preview skupiny A na mistrovství Evropy ve fotbale 2024. ⚽ Domácí Německo se v ní utká se Skotskem, Maďarskem a Švýcarskem.

Kylian Mbappé v přípravném utkání proti Kanadě

Skupina D na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Ve skupině D zabojují o postup Francie, Nizozemsko, Rakousko a Polsko.

Belgický záložník Kevin De Bruyne je jednou z největších hvězd ME ve fotbale 2024

Skupina E na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Favorizovaná Belgie a spolu s ní Slovensko, Ukrajina a Rumunsko: skupina E na ME ve fotbale slibuje zajímavé souboje o postup.