Skupina D na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Favorit skupiny D je jasný. Francie dlouhodobě patří mezi fotbalové giganty a na Euru v Německu chce získat třetí titul v historii. Již v první fázi turnaje to ovšem nebude mít jednoduché, jelikož se společně s ní porvou o postup Nizozemsko, Rakousko a Polsko.

ZápasyTabulkaTaháky skupiny
Francie
NizozemskoRakouskoPolsko
Koho sledovat
Kurzy

Kylian Mbappé v přípravném utkání proti Kanadě Foto: Profimedia

Hodnocení skupiny D na ME ve fotbale 2024: 8,8/10

  • Atraktivita: Mnoho fotbalových expertů považuje Francii za největšího adepta na celkové vítězství na Euru. Proto by bylo velkým překvapením, kdyby ze skupiny nepostoupila. V závěsu za favoritem následuje ambiciózní Nizozemsko a nevyzpytatelné Rakousko či Polsko.
  • Kurzy: Bookmakeři ocenili postup Francie kurzem 1,05, Nizozemsku věří v kurzu 1,20. U Rakouska najdeme kurz 1,62, zatímco u Polska 2,77.

Skupina D na mistrovství Evropy ve fotbale 2024: informace a týmy

Skupina D disponuje atraktivními týmy, z nichž mají nabité kádry především Francie a Nizozemsko. Na jednom turnaji se však může stát cokoliv a do hry o postup se pochopitelně musí počítat i s Rakouskem a Polskem. Asi největší pozornost bude zaměřena na zemi galského kohouta, kterou lze řadit mezi nejvážnější kandidáty na zisk trofeje na ME.

sipka Získejte u Betana bonus 1000 Kč za registraci a vsaďte si na EURO 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Skupina D na EURO 2024: rozpis a výsledky, program zápasů v televizi (TV)

Utkání skupiny D se uskuteční dohromady v pěti různých městech. Fanoušci zavítají do Berlína, Dortmundu, Düsseldorfu, Lipska a Hamburku.

sipka Prohlédněte si kompletní program mistrovství Evropy

V následující tabulce si přečtěte informace o všech zápasech skupiny D včetně možnosti, kde je sledovat.

EURO 2024: PROGRAM A VÝSLEDKY SKUPINY D
16.06., 15:00 Hamburk Polsko - Nizozemsko
1:2
17.06., 21:00 Düsseldorf
Rakousko - Francie 0:1
21.06., 18:00 Berlín Polsko - Rakousko 1:3
21.06., 21:00 Lipsko Nizozemsko - Francie 0:0
25.06., 18:00 Dortmund Francie - Polsko 1:1
25.06., 18:00 Berlín Nizozemsko - Rakousko 2:3
Vsaďte si na zápasy mistrovství Evropy

sipka Kdo bude na Euru rozhodovat utkání? Podívejte se na listinu vybraných rozhodčích

Skupina D na ME ve fotbale 2024: tabulka a postupová matematika

Níže si prohlédněte aktualizovanou tabulku skupiny D. Do vyřazovacích bojů postoupí první a druhý tým, celek na třetí pozici má rovněž šanci na osmifinále, protože čtyři ze šesti reprezentací na tomto místě doplní ostatní mužstva v play off.

EURO 2024: TABULKA SKUPINY D
# Tým Z V R P Skóre B
1. Rakousko 3 2 0 1 6:4 6
2. Francie 3 1 2 0 2:1 5
3. Nizozemsko 3 1 1 1 4:4 4
4.
Polsko 3 0 1 2 3:6 1

Pokud nastane rovnost bodů u dvou nebo více týmů, rozhodnou o pořadí ve skupině tyto kritéria.

  • Počet bodů ve vzájemných zápasech
  • Skóre ve vzájemných zápasech
  • Počet vstřelených gólů ve vzájemných zápasech
  • Celkové skóre
  • Celkový počet vstřelených gólů
  • Pokud všechna dosavadní kritéria budou vyrovnaná mezi týmy hrajícími poslední kolo proti sobě, následoval by penaltový rozstřel
  • Tabulka fair play
  • Vyšší pozice v celkové tabulce kvalifikace ME (pokud bude v osudí Německo, které kvalifikaci nehrálo, místo tohoto kritéria rozhodne o pořadí los)

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

3 největší taháky skupiny D: Hvězdný Mbappé, ambiciózní Rangnick, Nizozemci černým koněm

Postupovou matematiku už jsme probrali a nyní se zaměříme na to, proč byste měli věnovat pozornost zrovna zápasům skupiny D na mistrovství Evropy 2024 v Německu. Vybrali jsme tři největší lákadla.

  • Uspěje Francie s hvězdným Mbappém?

Jde o jednoho z nejlepších útočníků na světě. Mluvíme samozřejmě o nejbezpečnější zbrani Francie – Kylianu Mbappém. Z hlediska statistik prožil 25letý útočník vůbec nejlepší sezonu v kariéře, což dokazuje 44 branek ve 48 duelech napříč všemi soutěžemi.

PSG v uplynulém ročníku obhájilo titul, zvítězilo v Coupe de France a také ovládlo Superpohár. Jedinou soutěží, kde klub neslavil úspěch, byla Liga mistrů (konec v semifinále s Dortmundem). Ani tři trofeje nepřesvědčily Mbappého o tom, aby u týmu zůstal. Francouzský reprezentant si splnil sen a zamířil do Realu Madrid.

Nyní by si rád připsal velký úspěch s národním týmem. Francie má stále v živé paměti prohrané finále na MS v Kataru 2022. Před čtyřmi roky zase nečekaně vypadla na ME již v osmifinále se Švýcarskem.

Mbappé byl nejproduktivnějším hráčem země galského kohouta už v samotné kvalifikaci, ve které nastřádal devět gólů a sedm asistencí. Na Euru v Německu mu mnoho fotbalových expertů či fanoušků předpovídá případný zisk koruny střelců. Přetaví francouzská hvězda prognózy v realitu?

sipka Získá Francie titul na ME ve fotbale 2024? Vsaďte si u Betana

  • Rakousko spoléhá na zkušenosti Ralfa Rangnicka

Rakousko sestavilo bezpochyby zajímavý tým, od kterého řada lidí neví, co přesně čekat. V roce 2022 se reprezentace poměrně překvapivě ujal Ralf Rangnick. Dnes již 60letý trenér za sebou měl nevydařené angažmá v Manchesteru United a jeho štace u národního týmu vzbuzovala obavy.

Rangnick však pochybovačům zavřel ústa téměř perfektní kvalifikací. Rakušané získali z osmi zápasů devatenáct bodů a za favorizovanou Belgií postoupili z druhého místa. Ve skupině kromě toho prohráli jediný souboj (2:3 s Belgií).

Rodák z německého Backnangu zužitkoval mnohaleté zkušenosti a o jeho angažování projevil v dubnu zájem i Bayern Mnichov. Rangnick ovšem nabídku odmítl s tím, že se chce plně soustředit na reprezentaci. Ta na mistrovství Evropy bohužel nastoupí bez zraněného kapitána Davida Alaby. Na minulém Euru skončilo Rakousko ve skupině na druhé příčce, poté vypadlo v osmifinále po porážce s Itálií (1:2).

sipka Dosáhne Rakousko osmifinále? Vsaďte si u Betana

  • Nizozemsko patří mezi černé koně turnaje

Přestože hlavní trenér Nizozemska Ronald Koeman začal své působení u reprezentace vysokou porážkou proti Francii (0:4), zbytek kvalifikace už proběhl bez větších potíží a Oranjes obsadili konečnou druhou pozici.

Nizozemci by rádi navázali na skupinovou fázi na minulém Euru. V roce 2020 svěřenci tehdejšího kouče Luise van Gaala získali plný počet bodů a postoupili z prvního místa. Poté je však zastavili v osmifinále čeští fotbalisté.

V Německu se představí silný tým, jenž potáhnou kvalitní hráči typu Memphise Depaye či Virgila van Dijka. Tým navíc skloubí dravé mládí se zkušenostmi. Nizozemsko pravidelně ztělesňuje černého koně velkých akcí a nejinak tomu bude i na letošním mistrovství Evropy.

sipka Získá Nizozemsko ve skupině více než 4,5 bodů? Vsaďte si u Betana v kurzu 1,88

Skupina D na EURO 2024: představení týmů, lídři statistik, největší hvězdy a kurzy na postup

V další části textu si detailně rozebereme jednotlivé týmy skupiny D. Neopomeneme připomenout výsledky na posledních šampionátech, zhodnotit kvalifikační cestu na Euro, představit jejich nejsilnější stránky či nejvýraznější individuality nebo naopak poukázat na eventuální slabiny. Pochopitelně se jedná jen o náš subjektivní názor.

sipka Na jakých stadionech se v Německu odehrají zápasy? Přečtěte si náš článek

Francie usiluje na ME o návrat na absolutní vrchol

Jak již bylo zmíněno v předchozích odstavcích, Francie je jednoznačně jedním z největších favoritů na celkové vítězství. Svěřenci Didiera Deschampse byli blízko triumfu na ME v roce 2016, ve finále ale podlehli Portugalsku po dnes již legendárním gólu Édera v prodloužení. Vše si Les Bleus vynahradili na MS 2018 v Rusku, kde se podruhé v historii stali mistry světa.

Nezdarem naopak bylo Euro před čtyřmi roky. Na něm se Francie s turnajem rozloučila už v osmifinále po penaltovém rozstřelu se Švýcarskem. Poté následovalo MS v Kataru 2022 a další finále. V tom jí ovšem vystavil stopku hvězdný Lionel Messi, který dotáhl Argentinu k vytoužené trofeji.

Mladý tým zatím dozrál do ideálního fotbalového věku a nyní má obsazené všechny posty špičkovými hráči, za něž jsou v případě potřeby nadto stejně kvalitní náhradníci.

Francie opanovala kvalifikační skupinu s úctyhodným skóre 27:3 a ziskem 22 bodů z osmi zápasů. Jediná ztráta přišla v duelu s Řeckem (2:2). Produktivního Mbappého (9+7) doplnil zkušený Giroud (3+1) nebo Kingsley Coman (2+2).

V nynějším mužstvu Francie však nalezneme daleko více fotbalistů, kteří mohou rozhodnout zápas. Stárnoucí hráči v podobě Griezmanna a Girouda jsou obklopeni mladými talenty. Úspěšnou sezonu odehráli v Realu Madrid například Tchouaméni a Camavinga, velkou pozornost na sebe upoutal rovněž 18letý talent z PSG Zaïre-Emery. Les Bleus se kromě toho nevyznačují žádnou viditelnou slabinou.

Francie před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 11 – 1. místo (1984, 2000)
🔎 Výsledek na ME 2020 Osmifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Hugo Lloris (145)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Lilian Thuram (16)
🏹 Nejlepší střelec historie Olivier Giroud (57)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Michel Platini (9)
⚔️ Kapitán Kylian Mbappé (Real Madrid)
⭐ Hvězda týmu Kylian Mbappé (Real Madrid)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Antoine Griezmann (Atlético Madrid)
🐣 Naděje do budoucna Warren Zaïre-Emery (PSG)
🗣️ Trenér Didier Deschamps (55 let)
📈 Kurz na postup 1,05
🏆 Kurz na titul 4,75
Vsaďte si na výsledky Francie u Betana

Nizozemsko znovu narazí na neoblíbenou Francii, připíše si Ronald Koeman úspěch?

Nizozemsko slavilo triumf na ME v roce 1988. Následně reprezentace pronikla do semifinále v roce 1992, 2000 a 2004. Posledního mezinárodního úspěchu Oranjes dosáhli na MS 2010 v Jihoafrické republice. Titul mistrů světa jim však vzali Španělé.

Pokud se přesuneme do současnosti, s nizozemským fotbalem to vypadá do budoucna slibně. Akademie Ajaxu Amsterdam či PSV Eindhovem vychovávají každým rokem talentované fotbalisty a současně patří mezi nejlepší na světě.

Pozadu nezůstává ani reprezentace mužů. Tu v roce 2022 převzal Ronald Koeman. S týmem posléze splnil cíl a postoupil na Euro v Německu. V kvalifikační skupině se Nizozemci mimo jiné utkali s Francií. Právě proti Les Bleus budou mít Oranjes velkou motivaci, protože s nimi dvakrát prohráli (0:4, 1:2).

Tým se může spolehnout na zkušenosti Virgila va Dijka, jenž svými kvalitami z obranné řady vyčnívá. O góly by se zase měli starat Memphis Depay, Cody Gakpo nebo Donyell Malen. V úvahu také připadá větší zapojení Briana Brobbeyho a rodících se hvězd Xaviho Simonse a Jeremieho Frimponga.

22letý útočník Ajaxu vstřelil v letošním ročníku Eredivise osmnáct gólů a na dalších osm branek nahrál. Ofenzivní bek Leverkusen přispěl skvělými výkony k titulu v Bundeslize a DFB Pokalu. Naopak za výraznou ztrátu lze označit absence Frenkieho de Jonga a Teuna Koopmeinerse. Oba nedoléčili zranění a na ME je nakonec neuvidíme.

Post brankáře se jeví jako největší slabina mužstva. Dle přípravy to zatím vypadá, že pozici jedničky zastane Bart Verbruggen. 21letý gólman Brightonu ale v právě skončené sezoně Premier League zasáhl pouze do 21 utkání a v brance se neustále střídal s Angličanem Jasonem Steelem.

Nizozemsko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 11 – 1. místo (1988)
🔎 Výsledek na ME 2020 Osmifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Wesley Sneijder (134)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Edwin van der Sar (16)
🏹 Nejlepší střelec historie Robin van Persie (50)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy (6)
⚔️ Kapitán Virgil van Dijk (Liverpool)
⭐ Hvězda týmu Virgil van Dijk (Liverpool)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Jeremie Frimpong (Leverkusen)
🐣 Naděje do budoucna Xavi Simons (RB Lipsko)
🗣️ Trenér Ronald Koeman (61 let)
📈 Kurz na postup 1,20
🏆 Kurz na titul 17,00
Vsaďte si na výsledky Nizozemska u Betana

Rakousko bez kapitána Davida Alaby

Rakousko docílilo nejlepšího výsledku v historii ME na Euru 2020, kde vůbec poprvé postoupilo ze skupiny. V osmifinále naneštěstí narazilo na Itálii, jež utkání vyhrála těsně 2:1 po prodloužení a později ovládla celý šampionát. Přesto náš soused získal cenné zkušenosti. Ty poté zužitkoval i v kvalifikaci na turnaj v Německu. Rakušané navíc prohráli v jediném zápase a bez problému si dokráčeli pro další výlet na mistrovství Evropy.

Do formy se dostal především Marcel Sabitzer. Po nepříliš úspěšném hostování v Manchesteru United zamířil záložník do Borussie Dortmund. V německém celku se okamžitě zařadil mezi nejlepší hráče a současně pomohl i národnímu týmu, když své statistiky v kvalifikačních bojích obohatil o čtyři góly a dvě asistence.

Soupeři se musí mít na pozoru před ofenzivní trojicí Sabitzer–Baumgartner–Laimer. Všichni tři zmínění fotbalisté patří k tomu nejlepšímu, co může rakouský národní tým nabídnout, zároveň působí v TOP klubech (Dortmund, RB Lipsko, Bayern Mnichov).

Velkou nepříjemností je ovšem zranění naprosto klíčového hráče a kapitána Davida Alaby. 31letý hráč si v prosinci vážně poranil koleno a o ostře sledovanou fotbalovou akci v Německu přijde. I z tohoto důvodu bude zajímavé sledovat, jak si defenziva mužstva poradí bez své vůdčí osobnosti.

Rakousko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 4 – osmifinále (2020)
🔎 Výsledek na ME 2020 Osmifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Marko Arnautović (111)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME David Alaba, Martin Hinteregger, Marcel Sabitzer (7)
🏹 Nejlepší střelec historie Tonis Polster (44)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Více hráčů s jedním gólem (Arnautović, Laimer, Vastic atd.)
⚔️ Kapitán Konrad Laimer (Bayern Mnichov)
⭐ Hvězda týmu Marcel Sabitzer (Dortmund)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Christoph Baumgartner (RB Lipsko)
🐣 Naděje do budoucna Leopold Querfeld (Rapid Vídeň)
🗣️ Trenér Ralf Rangnick (65 let)
📈 Kurz na postup 1,60
🏆 Kurz na titul 80,00
Vsaďte si na výsledky Rakouska u Betana

Polsko má před startem šampionátu problémy v útoku, Lewandowski k prvnímu zápasu nenastoupí

Polsko se od roku 2008 pokaždé kvalifikovalo na evropský šampionát. Jeho historicky nejlepším výsledek zůstává čtvrtfinále z roku 2016, ve kterém vypadlo až v penaltovém rozstřelu s Portugalskem.

Svěřenci Michala Probierze (jenž na konci září 2023 nahradil portugalského kouče Fernanda Santose) měli cestu na ME podstatně náročnější než ostatní týmy ve skupině D. Polsko totiž skončilo v kvalifikaci až za přímo postupujícími Českem a Albánií, což pro něj znamenalo baráž.

V té nejdříve Poláci změřili síly se slabým Estonskem, které jednoznačně přejeli 5:1. Poté absolvovali rozhodující zápas o postup s Walesem. 90 minut ani následné prodloužení branky nepřinesly, a tak vítěze určily až pokutové kopy, jež zvládlo lépe právě Polsko.

Sousední stát České republiky chtěl i letos spoléhat na branky Roberta Lewandowskiho. 35letý útočník Barcelony vstřelil za katalánský klub 25 branek a národní tým obvykle vede s kapitánskou páskou na ruce. Jenže polská hvězda se zranila v přípravném klání proti Turecku a její start na ME je minimálně v úvodním duelu proti Nizozemsku vyloučen. Když připočteme i neúčast Arkadiusze Milika, možnosti v útoku jsou značně omezené.

Mezi tradiční opory se řadí záložník Piotr Zieliński z Neapole nebo zkušený brankář Wojciech Szczęsny z Juventusu. Výbornou sezonu za sebou má i záložník Sebastian Szymanski. 25letý zálozník Fenerbahce si v turecké Superlize připsal deset gólů a jedenáct asistencí. Cenné starty (20) v Premier League zase nasbíral obránce Arsenalu Jakub Kiwior, který je ve 24 letech velkým příslibem.

Polsko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 5 – čtvrtfinále (2016)
🔎 Výsledek na ME 2020 Skupina
💯 Nejvíce zápasů v historii Robert Lewandowski (150)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Robert Lewandowski (11)
🏹 Nejlepší střelec historie Robert Lewandowski (82)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Robert Lewandowski (5)
⚔️ Kapitán Robert Lewandowski (Barcelona)
⭐ Hvězda týmu Robert Lewandowski (Barcelona)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Sebastian Szymanski (Fenerbahce)
🐣 Naděje do budoucna Kacper Urbanski (Bologna)
🗣️ Trenér Michal Probierz (51 let)
📈 Kurz na postup 2,62
🏆 Kurz na titul 200,00
Vsaďte si na výsledky Polska u Betana

4 hráči, které sledovat ve skupině D: Král individuálních statistik Mbappé, úspěchy nabuzený Frimpong, nepostradatelný Sabitzer či produktivní Polák Szymanski

Francie: Kylian Mbappé, útočník, Real Madrid

Od Kyliana Mbappého se čeká jediné – góly. Hvězdný útočník zářil i na MS 2022 v Kataru a s osmi góly ovládl tabulku střelců. Přesto s týmem neobhájil celkové prvenství. 25letý fotbalista si půjde pro korunu střelců i na ME v Německu a velkou důvěru do něj vkládá trenér Didier Deschamps, který jej na konci března 2023 jmenoval kapitánem.

Mbappé letos střílel branky ve všech soutěžích. Stal se nejproduktivnějším hráčem Ligue 1 (27+7), stejně jako v Coupe de France (8+3), společně s Harry Kanem zase kraloval Lize mistrů (8 gólů). Útočník Realu Madrid má zkrátka všechny předpoklady proto, aby na mistrovství Evropy slavil další úspěch, ať už individuální nebo týmový.

Kromě toho lze už nyní prohlásit, že se Mbappé v budoucnu stane nejlepší střelcem v historii národního mužstva, jelikož na prvního Oliviera Girouda ztrácí v současné chvíli pouze deset přesných zásahů.

Nizozemsko: Jeremie Frimpong, obránce, Leverkusen

Pravý obránce či záložník Leverkusenu má za sebou skvělou sezonu. Německý celek si došel pro titul v domácí soutěži, kde po jedenácti letech sesadil Bayern. Současně zvítězil v DFB Pokalu. Frimpong k tomu přispěl devíti góly a sedmi asistencemi.

Rodák z Amsterdamu přitom po přestupu ze Celticu v roce 2019 prožil v Bundeslize náročný premiérový ročník, při němž nenastupoval tak, jak by si přál. Postupem času se však z Frimponga stal pravidelný člen základní sestavy a nyní dosáhl v individuálních statistikách na své kariérní maximum.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Teď záleží, jakým způsobem ho v reprezentaci využije Ronald Koeman. Zkušený trenér jednu z hvězd Leverkusenu v poslední měsících tak trochu ignoroval, což omlouval nedostatečnými schopnostmi jeho svěřence svědomitě bránit.

V přípravě proti Kanadě to vyřešil tak, že jindy spíše obránce nastoupil jako pravé ofenzivní křídlo. Frimpongovi to však nedělalo nejmenší problémy a v zápase vstřelil gól a další připravil, čímž si jednoznačně řekl o místo v základní sestavě.

Rakousko: Marcel Sabitzer, záložník, Dortmund

30letý záložník byl jednou z ústředních postav málem dokolaného tažení Dortmundu Champions League. Pátý celek Bundesligy přehrál mnohdy kvalitnější soupeře a jeho cestu za triumfem zastavil až rekordman Ligy mistrů – Real Madrid. Sám Sabitzer se na překvapivém úspěchu podílel jedním gólem a pěti finálními přihrávkami.

Sabitzer má v sobě vůdčí schopnosti, které využil i během kvalifikace na Euro 2024. Hráč Borussie zasáhl dohromady do sedmi utkání, v nichž nastřádal čtyři branky a dvě asistence. Jedná se tak o jeho vůbec nejsilnější rok.

Rodák z Welsu se dokáže přizpůsobit jakémukoliv rozestavení a jeho univerzálnost z něj dělá nepostradatelný článek národního týmu. Absence Davida Alaby jej také pasovala do role jednoho z potenciálních kapitánů Rakouska, funkci ale nakonec zastane o tři roky mladší Konrad Laimer.

Polsko: Sebastian Szymański, záložník, Fenerbahce

Pro někoho možná trochu neznámá postava. Sebastian Szymanski ovšem odehrál výbornou sezonu v turecké Superlize. Fenerbahce nakonec vytoužený titul těsně nezískalo, nicméně 25letý polský záložník pravidelně patřil mezi nejlepší hráče a v domácí soutěži vsítil deset branek a na jedenáct přihrál.

Bývalému hráči Feyenoordu se nadprůměrně dařilo i v Evropské konferenční lize, kde za šestnáct duelů stihl tři góly a sedm asistencí. Mladý fotbalista se v současné reprezentaci Polska jeví jako osoba, jež by si zcela jistě zasloužila větší pozornost.

Případná spolupráce se zkušeným Piotrem Zielińskim by ve středu zálohy mohla na šampionátu v Německu slavit úspěch a je pravda, že Polsko nutně potřebuje kreativní hráče jako je právě Szymański.

Kurzy na EURO 2024 v Německu: zajímavé sázky a tip na skupinu D

Oficiálním partnerem ME v Německu se stala sázková kancelář Betano. V její obsáhlé kurzové nabídce naleznete řadu příležitostí, jako jsou například sázky na střelce, konečné umístění týmů ve skupině nebo počet vstřelených či obdržených branek. Tikety si kromě toho můžete sestavit zcela dle vlastních preferencí.

V redakci jsme rozhodli pro následující tip, jenž se týká právě skupiny D.

TIP: Kylian Mbappé bude nejlepším střelcem skupiny D sipka Vsadit u Betana

tip

Kylian Mbappé si přivezl do Německa neskutečnou formu. Svůj střelecký účet by současně mohl otevřít už ve skupinové fázi. Spoluhráči budou přesnými přihrávkami nejvíce nacházet právě jeho, což mu pomůže v boji o korunu střelců.

1️⃣ Kdo hraje ve skupině D na fotbalovém mistrovství Evropy 2024?

Ve skupině D se představí Francie, Nizozemsko, Rakousko a Polsko. Kompletní program a výsledky najdete ZDE.

2️⃣ Kdo postoupí ze skupiny D na EURO 2024?

Největším favoritem je Francie, která má rovněž velkou příležitost zabojovat o celkové prvenství na ME. Informace o dalších týmech a jejich šanci na postup ve skupině D se dozvíte zde.

3️⃣ Jaké hráče sledovat ve skupině D na ME 2024 v Německu?

Za Francii nastoupí jeden z nejlepších útočníků na světě Kylian Mbappé, barvy Nizozemska zase bude hájit Memphis Depay či Jeremie Frimpong, u Rakouska nalezneme například Marcela Sabitzera. O našich tipech na zajímavé hráče si přečtěte zde.

Preview skupin na EURO 2024:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Florian Wirtz by měl po skvělé sezoně patřit k oporám Německa

Skupina A na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Podívejte se na preview skupiny A na mistrovství Evropy ve fotbale 2024. ⚽ Domácí Německo se v ní utká se Skotskem, Maďarskem a Švýcarskem.

Belgický záložník Kevin De Bruyne je jednou z největších hvězd ME ve fotbale 2024

Skupina E na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Favorizovaná Belgie a spolu s ní Slovensko, Ukrajina a Rumunsko: skupina E na ME ve fotbale slibuje zajímavé souboje o postup.

Oficiální míč Eura 2024

Kde sledovat EURO 2024 živě? TV program i online livestream

Na Euru 2024 nás čeká celkem 51 zápasů. Přečtěte si, kde můžete utkání letošního mistrovství Evropy sledovat živě.