Tipsport registrace online 🆕 ověření účtu za pár minut

Se sázkařským účtem od Tipsportu se lze účastnit promo akcí a za jeho založení můžete získat bonus zdarma bez vkladu ve výši 300 Kč. Podívejte se na návod, jak si svůj účet jednoduše zaregistrovat online a za pár minut.

Tipsport bonus 300 Kč zdarma bez vkladu za registraci Zdroj: Tipsport

Tipsport.cz registrace s bonusy

Tipsport online registrace trvá jen několik málo minut a vše se dá pohodlně zvládnout jak na mobilu či tabletu, tak i na desktopovém zařízení. Níže v článku pak najdete kompletní postup založení Tipsport účtu krok za krokem.

Za registraci získají noví hráči bonus bez vkladu. Ten má formu věrnostních bodů, tzv. Netů, za které si mohou hráči vsadit třeba na svou oblíbenou fotbalovou ligu nebo tým. Začít můžete kliknutím na banner či odkaz pod textem:

sipka Registrujte se u Tipsportu ZDE s bonusem zdarma

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tipsport registrace: prvním krokem je vyplnění formuláře

Otevřete webovou stránku Tipsportu, nebo oficiální Tipsport aplikaci, a v pravém horním rohu displeje zvolte možnost Registrace. Zobrazí se registrační formulář, který je třeba kompletně vyplnit. Zde je výčet údajů, bez kterých se neobejdete:

  • osobní informace: jméno, příjmení, datum narození, státní příslušnost
  • kontaktní údaje: e-mailová adresa, telefonní číslo

Uvidíte i políčko pro Tipsport akční kód. Ten však momentálně žádný není a veškeré dostupné bonusy lze u Tipsportu získat i bez kódu. Můžete tak naprosto v klidu pokračovat kliknutím na tlačítko Registrovat. Následně je potřeba e-mail a telefon ověřit pomocí ověřovacího SMS kódu a aktivačního odkazu.

Tipsport ověření totožnosti online

Dalším krokem registrace je u Tipsportu ověření účtu. Ověřením jsou zde myšleny hned dva různé kroky: ověření identity a funkční platební metody. Oboje lze však splnit jednou akcí. Stačí se ověřit pomocí služby Bank ID.

Tipsport ověření online trvá jen několik málo okamžiků a vše zvládnete v klidu i na mobilu. V praxi je potřeba se přihlásit do internetového bankovnictví a odsouhlasit nasdílení informací o vašem čísle účtu.

Váš bankovní zůstatek samozřejmě s nikým sdílet nebudete, jde pouze o ověření faktu, že nějaký funkční účet máte. Zároveň tím Tipsport získá jistotu, že jste to skutečně vy. Ověření pomocí Bankovní identity je tak rychlé a pohodlné.

Tipsport ověření totožnosti na pobočce

Tipsport ověření na pobočce probíhá za asistence personálu dané provozovny.  S sebou si samozřejmě vezměte průkaz totožnosti. Tipsport registrace na pobočce jako taková se týká pouze ověření vaší identity. Zbytek registračního procesu lze provést online.

Tipsport dokončení registrace nastavením limitů

Poté, co ověříte svou identitu a přidáte platební metodu, zbývá ještě poslední krok, a tím je nastavení sázkařských a hráčských limitů. Ty si doporučujeme nastavit za každou cenu. Je nutné vždy sázet a hrát zodpovědně a nikdy nevkládat do sázek ani do her peníze, které si nemůžeme dovolit případně prohrát.

Tipsport sázkařské uvítací bonusy
🎁 Bonus za registraci 💵 Ve výši 300 Kč zdarma
🎁 Bonus za první vklad 💰 Až do výše 50 000 Kč za aktivitu

Tipsport sázení bez registrace možné není

Od 1. ledna 2018 si v Česku na pobočce bez registrace sázkového herního účtu nevsadíte u žádné tuzemské sázkové kanceláře. Je to dáno současnou podobou hazardního zákona.

Tipsport zrušení účtu

Zrušení účtu Tipsport probíhá cestou vyplnění a podání standardného papírového formuláře. Ten je k dispozici ke stažení na webových stránkách sázkové kanceláře Tipsport. Vyplněný a podepsaný formulář je poté nutné zaslat na adresu sídla Tipsportu do Berouna.

Pokud si od sázení chcete dát pauzu a napadlo vás zrušit si účet Tipsport, možná bude nejjednodušším řešením účet zkrátka nechat tak, jak je, a nevyužívat ho. Jeho vedení vás vůbec nic nestojí a pokud se třeba v budoucnu budete chtít ke kurzovému sázení vrátit, možná oceníte, že jste se účet rozhodli nerušit.

Tipsport obnovení účtu

Pokud jste si v minulosti účet u Tipsportu zrušili, a nyní si ho chcete obnovit, je nutné znovu projít standardním procesem registrace. Tu vám však sázková kancelář Tipsport podruhé nemusí nutně přijmout, a pokud ano, nezískáte žádné uvítací bonusy. Ty lze získat pouze za první registraci.

Je tak možná lepší si účet prostě nerušit a v případě, že si chcete dát od sázek přestávku, využít sebeomezující opatření či prostě účet nechat ležet ladem.

#️⃣Tipsport: nejde registrace, co mám dělat?

Pokud vám nefunguje registrace nového Tipsport účtu, ujistěte se, že již účet nemáte zaregistrovaný z dřívějška. Pokud vám web či appka hlásí chybu, doporučujeme kontaktovat zákaznickou podporu Tipsportu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.