Aplikace Tipsport ke stažení: návod pro Android & iOS

Tipsport.cz aplikace je šikovným pomocníkem pro kurzové sázkaře, díky kterému se lze dostat k momentální a aktualizované nabídce fotbalových pre-match kurzů i live kurzové nabídky. Pomocí appky lze také zdarma sledovat fotbalové live streamy na TV Tipsport. A to zdaleka není vše. Pojďme si tedy Tipsport app zhodnotit po všech stránkách.

Tipsport aplikace na kurzové sázení Zdroj: Tipsport

Tipsport mobilní aplikace patří k těm nejlépe hodnoceným

Kromě online sázení na desktopových zařízeních (PC, mac) a mobilního webu mohou sázkaři u Tipsportu využívat i mobilní appku. Jaké jsou její hlavní výhody? Aplikace Tipsport v mobilu či tabletu sázkařům usnadní a zpohodlní přístup k široké kurzové nabídce Tipsportu, a to včetně live sázek a živých přenosů.

Nemusíte otevírat svůj webový prohlížeč a zadávat URL adresu www.tipsport.cz, aplikace to v praxi udělá za vás. V moderní mobilní aplikaci Tipsport máte jako sázkař vše po ruce na jednom místě, a to včetně detailních statistik, komunitních diskuzí a analýz ostatních sázkařů.

sipka Registrujte se u Tipsportu ZDE a získejte bonus zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Pokud ještě nejste vlastníkem Tipsport účtu, založit si ho můžete jednoduše online. Získáte i bonus zdarma bez nutnosti vkladu. S prvním vkladem máte navíc šanci hrát o další bonus a využít lze i bonusové nabídky v rámci pravidelných i speciálních promo akcí.

m Tipsport CZ web × m.tipsport aplikace: ovládání na mobilu v appce a na webu

Výhodou mobilní appky od Tipsportu je mimo jiné to, že uživatelské rozhraní je téměř identické s webovou verzí. Žádné porovnání webu a aplikace tak snad ani není potřeba.

Sázkaři, kteří chtějí přejít na appku, se tak nemusí bát, že budou od začátku ztraceni. Je to právě naopak, aplikace je uživatelsky velice přívětivá a vše najdete na pár kliků.

Tipsport aplikace iOS

Vlastníci iPhonů a iPadů mohou Tipsport app ke stažení najít klasicky ve virtuálním obchodě App Store. Stažení a používání aplikace je zcela zdarma, stačí mít u Tipsportu sázkařský účet. Postup stažení a instalace je zde úplně standardní, appku tak můžete mít ve svém Apple zařízení k dispozici za pár desítek vteřin.

Tipsport aplikace Android (Tipsport APK)

Pro sázkaře, kteří si chtějí u Tipsportu vsadit na mobilu a vlastní chytrý telefon s operačním systémem Android, je k dispozici Tipsport APK (Android Package Kit) na webu tipsport.cz.

Mobilní aplikace Tipsport Android poskytuje s přidaným komfortem všechny sázkařské produkty, promo akce i bonusy, jež jsou dostupné na webu. Sázkaři se tak nemusí bát, že by s appkou o něco přišli. Při sázení, ať už s appkou či na webu, nezapomínejte na princip zodpovědné zábavy s hazardními produkty.

Tipsport aplikace pro Windows

Pro operační systém Windows žádná Tipsport aplikace dostupná není. Je to z důvodu, že mobilní platforma Windows Phone již není v provozu, a na desktopovém zařízení se v klidu obejdete i bez appky.

Tipsport aplikace 💙 vše na jednom místě
📱 Podporované platformy iOS, Android OS
📝 Kurzová nabídka Jedna z nejlepších v ČR
🔴 Live sázky Live kurzy včetně streamů TV Tipsport
🎰 Tipsport Vegas ANO, přes 800 online her
‎ ‎ ‎₿ Kryptoměny – nákup a prodej ANO, na Tipsport Pluso
📌 Fantasy liga o Tipsport Nety ANO, fantasy Tipsport ELH a NHL
🎱 Online loterie ANO, losy a loterie Korunka
🤝 Tipsport komunita ANO (fórum, analýzy, Tiket aréna...)

Tipsport TV: aplikace podporuje i živé fotbalové přenosy

Tipsport CZ aplikace představuje pohodlný způsob, jak se na pár kliknutí a bez stresu dostat k fotbalovým live streamům. Nemusíte hledat nekvalitní pirátské přenosy plné otravných vyskakovacích reklam, s Tipsport TV máte k nabídce live sázek i sportovní streamy zdarma.

Podmínkou přístupu k většině streamů je mít za posledních 30 dnů u Tipsportu vsazeno alespoň 30 Kč. Zde je výčet toho nejlepšího, co si můžete s Tipsport appkou pustit živě:

  • německá Bundesliga
  • španělská La Liga
  • italská Serie A
  • francouzská Ligue 1
  • Chance národní liga
  • The Championship
  • další evropské i světové ligy (Argentina, Turecko, Portugalsko, Saúdská Arábie...)

Tipsport Vegas aplikace

Pokud jste fanouškem nejen sportovního sázení, ale zajímáte se také o různé online hry, potěší vás, že v nabídce Tipsport appky jsou i stovky hracích automatů, ruletové hry a karetní hry. Jedná se o nabídku plně licencovaného online kasina Tipsport Vegas.

V tom lze, stejně jako u kurzových sázek, zažít spoustu zábavy. Přijít si zde hráči mohou i na oblíbenou formu bonusu – free spiny, neboli volná zatočení. Tak jako u sázení je i v kasinu nutné vždy dodržovat zásady zodpovědnosti a nikdy nepřekračovat své stanovené limity.

Hodnocení sázkové aplikace Tipsport: 9,8/10

  • Sportsbook: široká kurzová nabídka včetně live sázek a streamů
  • Ovládání: jednoduché a pohodlné rozhraní bez záseků

#️⃣Kde mohu app Tipsport stáhnout do mobilu?

Tipsport aplikace je ke stažení v App Store, což využijí vlastníci mobilních zařízení značky Apple. Kromě toho nabízí Tipsport download aplikace i na svém webu. Jedná se o Tipsport .apk soubor pro operační systém Android.

#️⃣Je k dostání na webu www.tipsport.cz aplikace pro Windows?

Ne, pro Windows žádná taková appka k dispozici není. Na počítači by to ostatně bylo zbytečné, jelikož web Tipsportu patří k těm uživatelsky velice přívětivým. To samé navíc platí i pro jeho mobilní verzi.

#️⃣Kde je k dispozici Tipsport aplikace Android ke stažení zdarma?

Uživatelé mobilních zařízení s Android OS si mohou appku Tipsport stáhnout zdarma přímo na webu Tipsport.cz. V obchodě Google Play tuto aplikaci nehledejte, a rozhodně za podobné aplikace nikdy nic neplaťte, jsou totiž zcela zdarma.

#️⃣Tipsport aplikace nefunguje, co mám dělat?

Pokud vám aplikace Tipsport nefunguje, zkuste zkontrolovat, že máte v nastavení telefonu či tabletu pro tuto appku povolen přístup k WiFi či mobilním datům. Také se podívejte, zda není vaše aplikace již zastaralá a jestli na internetu není k dispozici novější verze. Vyloučen není ani výpadek na straně Tipsportu za účelem plánované údržby, ty však bývají hlášeny předem.

#️⃣Funguje aplikace Tipsport CZ i v případě, že jsem na dovolené mimo ČR?

Tipsport aplikace do telefonu někdy nemusí českým hráčům v zahraničí fungovat. Může se jednat o blokaci ze strany zahraničního operátora v důsledku lokálního omezení online hazardu v dané zemi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Tipsport

Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi ☝️ sázkové kanceláře Tipsport. V článku se mimo jiné dozvíte, jaké ❓ služby a bonusy Tipsport nabízí.

Tipsport - bonus 500 Kč jen za registraci

Tipsport promo kód: bonusy a akční kódy

Sázková kancelář Tipsport nabízí několik druhů bonusů. V článku se dozvíte, ☝️ jestli je k jejich získání ✔️ potřeba zadávat speciální...