Tipsport podpora: chat, e-mail, telefon ➤ kontakty

Nejde vám web nebo appka české online sázkové kanceláře Tipsport? Možná je na vině výpadek, nebo jsou technické potíže na vaší straně. Řešením může být kontaktovat zákaznickou podporu Tipsportu. Podívejte se, jakou cestou podobné situace řešit.

Tipsport přihlášení na desktopu Zdroj: Tipsport

Tipsport kontakt: kam se obrátit, když mi nejde Tipsport (a nejen tehdy)

Sázková kancelář Tipsport je jedničkou na online sázkařském trhu a odpovídá tomu i výborná úroveň zákaznické podpory. Ta je u Tipsportu rozdělena mezi jednotlivé vertikály, a tak jsou specializovaní profesionálové na straně Tipsportu připraveni řešit i složitější dotazy týkající se kurzového sázení.

V článku si ukážeme, jak postupovat, pokud chcete kontaktovat zákaznickou podporu. To doporučujeme například v případě, kdy vám některý z produktů nefunguje, jak má. Pokud však jde o celkový výpadek webu Tipsportu, například kvůli plánované údržbě, je často prostě nutné jen počkat.

Případnou alternativu pro ty, kdo čekat na zprovoznění webu nechtějí, pak mohou být legální česká online casina s plnou licencí. Mezi ty nejlepší české sázkovky se řadí například následující brandy:

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE – PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 500,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Kingsbet Bonus 500 Kč sázka zdarma za vklad VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus 50 free spinů + 200 Kč ke vkladu VSAĎ TEĎ
BetX Bonus ke vkladu až 50 000 Kč VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tipsport online podpora – kontakty

Tipsport můžete jednoduše kontaktovat pomocí e-mailu či telefonního čísla. Podívejte se na následující tabulku, která pokrývá všechny metody, pomocí kterých se můžete spojit se zákaznickou podporou.

Tipsport CZ | kontakt na zákaznickou podporu
📧 e-mail podpora@tipsport.cz, denně 8:00 – 2:00
☎️ telefon +420 311 633 118, denně 8:00 – 22:00
💬 live chat formulář na webu tipsport.cz, denně 8:00 – 22:00
📝 reklamace tiketu reklamace@tipsport.cz

A to ať už potřebujete pomoc, chcete nahlásit technickou chybu, nebo máte pouze obecný dotaz ke kurzové nabídce Tipsportu či dalším nabízeným produktům.

Pokud máte problémy se zapomenutým heslem, je potřeba si ho resetovat pomocí odkazu. Během procesu nastavení nového hesla je nutné se ověřit i pomocí SMS kódu, který dojde na vaše telefonní číslo. Pokud tedy resetujete heslo na PC, mějte po ruce i mobil.

Tipsport live chat? Využít lze kontaktní formulář

Tipsport sice na svém webu nenabízí přímo live chat, na webu je ale k dispozici kontaktní formulář, díky kterému se můžete snadno spojit se zákaznickou podporou. Ta je k dispozici každý den včetně víkendů, a to od osmé hodiny ranní až do druhé hodiny po půlnoci následujícího dne.

sipka Podívejte se i na recenzi sázkové kanceláře Tipsport

Požadavky z kontaktního formuláře bývají vyřízeny zhruba stejně rychle jako ty e-mailové, formulář navíc poskytuje dodatečný uživatelský komfort a jedná se tak o vítanou alternativu ke klasickým metodám, jako jsou telefon a e-mail.

*️⃣Nejde mi Tipsport, co mám dělat?

Pokud vám nejdou stránky Tipsportu, může se jednat o lokální blokaci ze strany operátora či správce veřejné sítě. Zkuste web rozjet na mobilních datech či na jiné (zabezpečené) Wi-Fi síti. Na vině může být i plánovaná odstávka na straně Tipsportu, v takovém případě lze zvolit alternativy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport aplikace na kurzové sázení

Aplikace Tipsport ke stažení: návod pro Android & iOS

Tipsport aplikace do mobilu je skvělým nástrojem. S appkou máte 📋 kurzovou nabídku a 🎥 LIVE fotbalové přenosy na pár kliknutí.

Tipsport bonus 300 Kč zdarma bez vkladu za registraci

Tipsport registrace online 🆕 ověření účtu za pár minut

S Tipsport sázkařským účtem se lze účastnit promo akcí a za jeho založení můžete získat bonus zdarma bez vkladu ve výši 300 Kč.

Tipsport - bonus 500 Kč jen za registraci

Tipsport promo kód: bonusy a akční kódy

Sázková kancelář Tipsport nabízí několik druhů bonusů. V článku se dozvíte, ☝️ jestli je k jejich získání ✔️ potřeba zadávat speciální...