3 nejlepší hráči Česka proti Ukrajině v Lize národů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Říjnový sraz zakončila česká reprezentace remízou 1:1 s Ukrajinou. Dostala se tak na první místo své skupiny Ligy národů. V článku se podíváme na tři Čechy, kteří při plichtě ve Vratislavi nejvíce zaujali naši redakci.

ČervVitíkKovář

Lukáš Červ po remíze s Ukrajinou Foto: Arkadiusz Wisniewski Arena Akcji / Zuma Press / Profimedia

TOP 3 nejlepší čeští hráči proti Ukrajině v Lize národů 2024/25: Lukáš Červ, Martin Vitík a Matěj Kovář

Na páteční výhru nad Albánií (2:0) výsledkově nenavázali. Češi se ale v Lize národů i tak po remíze 1:1 s Ukrajinou posunuli do čela skupiny B1. Plichta na neutrální půdě v polské Vratislavi přinesla také několik povedených individuálních výkonů. Přečtěte si, komu z českých fotbalistů se nejvíce dařilo.

sipka Vyzvedněte si bonus a vsaďte si na Ligu národů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #1 Lukáš Červ

Ještě na kemp před Eurem jel jako úplný reprezentační nováček. Nyní se Lukáš Červ stává stabilním členem základní sestavy. Odehrál poslední tři utkání Ligy národů a plzeňský středopolař má velkou zásluhu na tom, že v nich Češi ani jednou neprohráli. V pondělí ve Vratislavi byl podle nás z českého týmu dokonce nejlepší.

Červ dal svůj první reprezentační gól, když se po rohu z voleje opřel do odraženého míče. Pro něj netypicky stihl i druhou střelu, tentokrát ale mířil vedle. Jinak byl jeho výkon klasicky plný emocí, které z něj naplno vytryskly po vstřelené brance. Zároveň neúnavně pracoval a zastavoval ukrajinské útoky.

sipka Pomůže Červ o víkendu Plzni k výhře na Baníku? Vsaďte si

Vybrané statistiky Lukáše Červa proti Ukrajině
Góly Získané míče Úspěšnost přihrávek
1 5 87,5 %

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #2 Martin Vitík

Povedený výkon proti Ukrajině předvedl i v září v Edenu. Teď měl ale Martin Vitík navíc ještě na starost maličkost v podání Artema Dovbyka, uzdraveného snajpra AS Řím. Český stoper si s ním poradil velice dobře a z české obrany působil nejlepším dojmem. Krátce se radoval i z gólu, oslavy ovšem utnul praporek pomezní rozhodčí.

Vitíkova hlavní práce samozřejmě byla vzadu, kde se mu dařilo jak na zemi, tak ve vzduchu. Zmiňovaný Dovbyk se sice nakonec střelecky prosadil, bylo to ale z penalty, se kterou neměl sparťanský obránce nic společného. Na mezinárodní úrovni zažil další zápas, který ho popostrčil směrem k odchodu z Letné.

Vybrané statistiky Martina Vitíka proti Ukrajině
Vyhrané vzdušné souboje Odkopy Úspěšnost přihrávek
2 4 85 %

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #3 Matěj Kovář

Na reprezentační sraz opět přijel s tím, že musí něco dokazovat. Konkrétně to, jestli brankář, který v klubu pravidelně nechytá, může být jedničkou národního týmu. Matěj Kovář ale po jistém výkonu na Letné s Albánií zapsal solidní představení i proti Ukrajině. Jedinou branku inkasoval z penalty.

Nízké vytížení v Leverkusenu na sobě nedal znát. Nerozhodil ho ani tlak, který na něj pomalu vytváří posunutí Antonína Kinského do reprezentačního áčka. Mistr německé Bundesligy působil při chytání klidně a tradičně přidal skvělou hru nohou. V tomto ohledu vyniklo jeho zalepení dlouhého míče daleko za vápnem, který poté rozehrál.

Vybrané statistiky Matěje Kováře proti Ukrajině
Inkasované góly Úspěšné zákroky Úspěšné dlouhé míče
1 2 11

* Údaje pocházejí ze serveru WhoScored.com

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Češi se proti Ukrajině představili s jedinou změnou v sestavě

Známkování českých hráčů po zápase s Ukrajinou

Česká reprezentace má za sebou další zápas v rámci Ligy národů, s Ukrajinou remizovala 1:1. Podívejte se na hodnocení všech hráčů.

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Tomáš Chorý se raduje z gólu do sítě Albánie

3 nejlepší hráči Česka proti Albánii v Lize národů

Česko zvítězilo v Lize národů nad Albánií 2:0. Kteří tři hráči podali dle naší redakce nejlepší výkon?