3 nejlepší hráči Česka proti Albánii v Lize národů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká reprezentace dala zapomenout na rozpačité výsledky ze září a ve 3. kole Ligy národů porazila Albánii 2:0. V zápase zaujalo svým výkonem hned několik hráčů. My jsme v redakci vybrali tři, kterým se utkání povedlo vůbec nejvíce.

VitíkProvodChorý

Tomáš Chorý se raduje z gólu do sítě Albánie Foto: ČTK / Kamaryt Michal

TOP 3 nejlepší čeští hráči proti Albánii v Lize národů 2024/25: Martin Vitík, Lukáš Provod a Tomáš Chorý

Český národní tým vyhrál ve 3. kole Ligy národů nad Albánií 2:0 a v tabulce se posunul na průběžnou druhou příčku. O oba góly se postaral ve formě hrající Tomáš Chorý (Slavia). Vytáhlý útočník však nebyl jediným fotbalistou, jenž podal v důležitém souboji nadstandardní výkon. Podívejte se, jaké tři hráče vybrala naše redakce.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu národů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Nejlepší Češi v zápase s Albánií v Lize národů: #1 Martin Vitík

Stejně jako tomu bylo v zápase s Ukrajinou, i v domácím střetnutí s Albánií patřil Vitík v české defenzivě k tomu nejlepšímu. Obránce Sparty pozorně hlídal největší hrozbu soupeře – Mirlinda Dakua. Ten se zejména v první půli probíjel do několika zajímavých šancí, jenže přes talentovaného mladého stopera ani jednou neprošel.

V soubojích si Vitík počínal svědomitě, byl v nich vždy včas a celkově ztělesňoval tahouna naší tříčlenné obrany. Po celých 90 minut se také prezentoval přesnou rozehrávkou a dokonce se párkrát dostal i do zakončení. Jeho hlavičkové pokusy si však cestu do branky nenašly.

sipka Porazí Češi Ukrajinu? Vsaďte si

Vybrané statistiky Martina Vitíka proti Albánii
Střely Vyhrané souboje Úspěšnost přihrávek
3 5 89,4 %

Nejlepší Češi v zápase s Albánií v Lize národů: #2 Lukáš Provod

Od začátku aktivní. V úvodních minutách nebezpečně kombinoval na lajně, neustále něco vymýšlel a zásoboval spoluhráče přesnými přihrávkami. Po rychlé akci z levé strany, kde operoval, padl i první gól. V 18. minutě mohl vstřelit branku sám Provod, jeho pohledný pokus ale gólman Strakosha zlikvidoval.

Po přestávce pokračoval ve výborném výkonu směrem dopředu. Několikrát si pohledně vyměnil balon zejména se Šulcem, kterého lze rovněž zařadit k vyčnívajícím individualitám. Záložník Slavie se i ve druhém poločasu znovu propracoval ke slibnému zakončení, vytoužený gól ovšem nevsítil.

Vybrané statistiky Lukáše Provoda proti Albánii
Střely Doteky s míčem Úspěšnost přihrávek
3 82 79,1 %

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Nejlepší Češi v zápase s Albánií v Lize národů: #3 Tomáš Chorý

Chorý potvrdil formu a již ve 3. minutě poslal pohotovou střelou k pravé tyči Česko do vedení. Svedl řadu vzdušných soubojů, z nichž vyšel většinou jako vítěz. Sklepával balony na spoluhráče a v několika případech míč chytře podržel. Možná to někdy trochu přehnal s důrazem, ale to už patří k jeho hře. Kromě toho dokáže být velmi platným fotbalistou, což ukázal právě proti Albánii.

V 63. minutě si naskočil na pěkný centr Coufala a hlavičku umístil nechytatelně k tyči. Za své povedené vystoupení by si zasloužil hattrick. Nicméně konečné bilanci tři střely, dva góly nelze nic vyčítat. V reprezentaci by měl dostávat pravidelně příležitosti, neboť když nastoupí, je to znát.

sipka Prosadí se Chorý i proti Ukrajině? Vsaďte si

Vybrané statistiky Tomáše Chorého proti Albánii
Střely na branku Doteky s míčem Úspěšnost přihrávek
2 32 79,2 %

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️

Recenze sázkové kanceláře Fortuna

Recenze sázkové kanceláře Fortuna: registrace, bonusy a kurzy

Fortuna patří mezi nejznámější ⭐ sázkové kanceláře v Česku. Jaké služby a bonusy nabízí? To se dozvíte ✔️ v následující recenzi.