Známkování českých hráčů po zápase s Ukrajinou

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká reprezentace má za sebou další zápas v rámci Ligy národů, s Ukrajinou remizovala 1:1, což jí vzhledem ke ztrátě Gruzie stačí k posunu na první místo v tabulce. Oproti pátečnímu zápasu se ale národnímu týmu herně tolik nevedlo. Podívejte se na hodnocení všech hráčů, kteří do zápasu zasáhli.

BrankářObranaZáloha
ÚtokNáhradníci

Češi se proti Ukrajině představili s jedinou změnou v sestavě Foto: ČTK / Taneček David

Ukrajina vs. Česko 1:1: známky a hodnocení všech českých hráčů po čtvrtém utkání Ligy národů 2024/25

Trenér Ivan Hašek učinil oproti povedenému pátečnímu vystoupení proti Albánii jedinou změnu. Po karetním trestu se do sestavy vrátil stoper Ladislav Krejčí, jenž po boku Vitíka nahradil Holeše. Český lodivod tak opět vsadil na v posledních dvou zápasech úspěšné rozestavení 4-2-3-1 s Chorým na hrotu. Po slušném startu ale národní tým přenechal taktovku Ukrajině a nakonec může být asi rád za bod.

V redakci jsme se na jednotlivé hráče zaměřili podrobněji a udělili jsme jim hodnocení. Známkování fotbalistů probíhá jako ve škole, 1 je nejlepší, 5 nejhorší.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na Ligu národů

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Brankář v utkání Ukrajina vs. Česko: gól bez šance, jinak spíše klid

Matěj Kovář: 2

Znovu ukázal, jak důležité je mít v bráně moderního gólmana. Po skvělém pasu Sudakova by šel jinak Zubkov sám na bránu, kdyby nečetl hru a nevyběhl vysoko do pole. Navíc potvrdil i sebedůvěru ve hře nohama, když těžký míč zpracoval a rozehrál. Proti penaltě Dovbyka neměl nárok, vybral si opačnou stranu. Zbytek zákroků byl spíše rutinní, i když ten po dalekonosné ráně Zubkova tak úplně nevypadal.

sipka Dostane se Kovář do branky Leverkusenu? Sledujte Bundesligu živě na Betanu

Obrana v utkání Ukrajina vs. Česko: Krejčí znovu chyboval

Vladimír Coufal: 2-

Už v páté minutě ho pořádně provětral rychlonohý Mudryk, Coufal jeho náběh nestihl a byla z toho první velká šance zápasu. Od té doby si dával větší pozor a podobně už český pravý obránce nepropadl. Naopak slabšího bránění hvězdy soupeře využil k několika nebezpečným ofenzivním výletům, centr se mu však povedl jen jeden.

Martin Vitík: 2-

Podstoupil velké množství osobních konfrontací s Dovbykem a urostlého útočníka Ukrajiny do vážnější šance nepustil. I v rozehrávce si tentokrát počínal jistě, i když k ničemu riskantnějšímu se neodvážil. V podstatě bezproblémová práce pro sparťanského stopera.

Ladislav Krejčí: 3-

Po karetním trestu se vrátil do základní sestavy, je ale otázkou, jestli by měl mít tak neotřesitelnou pozici. Zase si totiž neodpustil jednu zbytečnou hrubku, když se otřel rukou o míč a zavinil penaltu, mimochodem při třetím startu v Lize národů už druhou. Jinak si vedl slušně, v soubojích s Dovbykem obstál, v polovině úvodního dějství zastavil nebezpečně vyhlížející akci po naší levé straně. Opět je tam však kaňka...

Jan Bořil: 3

Oproti pátečnímu duelu nebyl tak viditelný, v souhře na levé straně mu tentokrát příliš nepomohl Provod. Může za to však i fakt, že hra obou týmů se tentokrát odvíjela hlavně daleko od Bořila, oba týmy útočily přes naší pravou lajnu či středem. Průměrný výkon.

sipka Udrží Češi první místo v Lize národů? Vsaďte si

Záloha v utkání Ukrajina vs. Česko: hráčem zápasu Červ

Tomáš Souček: 2-

Ukrajinci mu nechávali hodně volného prostotu při rozehrávce a český kapitán ze svého repertoáru čas od času vytáhl zajímavý dlouhý míč, který vedl například k úvodní šanci Šulce. V jiných momentech se zase ukázalo, že hra s míčem u nohy není nejsilnější zbraní Součka a byla z toho zbytečná ztráta. V defenzivě tradičně spolehlivý, pomohl hlavně při standardních situacích.

Lukáš Červ: 2

Jeho první reprezentační gól byl hodně kuriózní, po srážce v pokutovém území zavládl na hřišti zmatek a Ukrajinci asi počítali s přerušením hry. Na radosti Červa to ale evidentně vůbec nic neubralo. Mohl si ji užít i podruhé, tentokrát ale jeho dělovka z dálky skončila těsně vedle levé tyče. V defenzivě pracoval tradičně skvěle, posbíral hodně druhých míčů. S postupem času na něm byla stále více znát únava a na jeho výkonu se to projevilo. V součtu ale asi nejlepší český hráč v utkání.

sipka Bude Červ přidávat v národním dresu i další góly? Sázejte u Betana ZDE

Václav Černý: 2-

Od začátku byl hodně aktivní, přes jeho pravou stranu šla většina akcí českého týmu. Několikrát nebezpečně vystřelil, branku ale trefil jen pokusem z poloviny hřiště. V závěru poločasu skvěle nacentroval, dorážka Vitíka ale nebyla pro ofsajd legitimní. Směrem dozadu opět potvrdil své limity, několikrát se souboje s Mudrykem v podstatě ani nezúčastnil a nechal ukrajinskou hvězdu jít jeden na jednoho na Coufala. Když tak Ukrajina po pauze získala převahu, uvolnil místo pracovitějšímu spoluhráči.

Pavel Šulc: 3-

Další poctivý běžecký výkon, fotbalu si ale tentokrát Šulc moc nezahrál. Proti Ukrajině přitom před měsícem naplno odšpuntoval svou reprezentační kariéru, když dvěma góly rozhodl o důležité výhře, při odvetě si s ním však soupeři věděli rady. Párkrát mu balón od nohy uskočil, před bránou Trubina mu jednou chyběly centimetry. Jinak ale tentokrát nebyl příliš viditelný.

Lukáš Provod: 4

Dnes to nebyl jeho den. Technicky mu to tolik nešlo, i relativně snazší míče zbytečně pokazil. Jednou navíc nepříjemně zaspal i v defenzivě, když mu za záda zaběhl pravý obránce Konoplya, vše za něj ale uhasil Krejčí. Tentokrát dobrou formu nepotvrdil a po zásluze šel už po necelé hodině hry dolů.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Útok v utkání Ukrajina vs. Česko: Chorý se tentokrát tolik neprosadil

Tomáš Chorý: 2-

Znovu podstoupil řadu soubojů, jeho úspěšnost tentokrát nebyla až tak vysoká jako proti Albánii, stále ale udržel množství těžkých balónů. Platný byl Chorý i před naší bránou při rozích soupeře. V zakončení dnes tolik vidět nebyl, jeden z mála povedených centrů obdržel v závěru poločasu, kdy pohotově tečoval Černého míč a jen skvělý zákrok Trubina mu překazil další gólovou radost. Ve druhé půli pak hlavou těsně minul.

sipka Vrátí se Chorý v dresu Slavie na střeleckou vlnu? Sledujte její zápasy živě na Betano TV

Náhradníci v utkání Ukrajina vs. Česko: tvrdá práce

Ondřej Lingr: 3

Pro potřeby Ivana Haška pro závěrečnou půlhodinu, kterou tým sehrál proti Ukrajině, naprosto perfektní hráč. Tedy málo míče na noze, zato hodně běhání a soubojů. Jednou Lingr výborně zrychlil hru a byla z toho šance, jinak ale není moc co hodnotit.

Adam Hložek: 3

Když přišel na hřiště, Češi se už spíše bránili, a tak i Hložek musel zkrotit své útočné choutky a především pomáhat spoluhráčům směrem dozadu. To plnil dobře, i když jednou po úspěšném návratu s míčem příliš dlouho otálel a málem se mu to vymstilo faulem v hodně nepříjemném prostoru.

Ondřej Zmrzlý: 2-

Náročná zkouška. Zmrzlý ve Slavii v podstatě nehraje, což se projevilo na jeho nedávném výkonu proti Ajaxu. Dnes do zápasu naskočil lépe, jednou skvěle vystál Zubkova, který si už šteloval míč na střelu. Pak ještě dvakrát správným postavením zblokoval zakončení zpoza šestnáctky. Teprve druhý start v dresu národního mužstva zvládl se ctí.

Jan Kliment: 3

V národním týmu se objevil po dlouhých sedmi letech a upozornil na sebe hned při svém nástupu, když zaujal pro útočníka nezvyklým číslem 3 na dresu. Po chvilce se prodral i do zakončení, byl ale v těžké pozici. Poté mohl i skórovat, vychytal ho však Trubin a navíc by případný gól odvolal videorozhodčí pro ofsajd. Na hřišti se vydal, jednou zastavil brejk protivníka za cenu žluté karty, podruhé pak čistě.

Jan Kuchta: nehodnocen

Kuchta nastoupil v 91. minutě a hru neovlivnil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Češi proti Albánii předvedli nejlepší výkon pod koučem Haškem

Známkování českých hráčů po zápase s Albánií

Česká reprezentace porazila na domácí půdě Albánii 2:0. Dvěma góly vítězství zařídil Chorý, dařilo se i Vitíkovi. Nikdo z hráčů nepropadl.