Známkování českých hráčů po zápase s Albánií

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česká reprezentace porazila na domácí půdě Albánii 2:0 a v Lize národů se posunula na druhou příčku po bok vedoucí Gruzii. Dvěma góly vítězství zařídil Chorý, jenž byl i ve hře skvělý. Utkání se povedlo také Vitíkovi či navrátilci Bořilovi. Nikdo z hráčů nepropadl. Podívejte se na hodnocení všech hráčů, kteří do zápasu zasáhli.

BrankářObranaZáloha
ÚtokNáhradníci

Češi proti Albánii předvedli nejlepší výkon pod koučem Haškem Foto: ČTK / Kamaryt Michal

Česko vs. Albánie 2:0: známky a hodnocení všech českých hráčů po třetím utkání Ligy národů 2024/25

Nejlepší výkon pod trenérem Ivanem Haškem. Ten se proti Albánii držel rozestavení 4-2-3-1, které přineslo už předchozí triumf nad Ukrajinou. V září však úspěch přinesla především bojovnost (a také trocha štěstí), tentokrát už česká reprezentace na trávníku dominovala a zaslouženě vyhrála 2:0. Dva góly dal Chorý, který byl hlavní hvězdou utkání, nezklamal ale žádný z hráčů.

V redakci jsme se na jednotlivé hráče zaměřili podrobněji a udělili jsme jim hodnocení. Známkování fotbalistů probíhá jako ve škole, 1 je nejlepší, 5 nejhorší.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na Ligu národů

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Brankář v utkání Česko vs. Albánie: Kovář tým podržel

Matěj Kovář: 1-

Vzhledem k nominaci ve formě chytajícího mladíka Kinského se hodně mluvilo o možné změně na postu jedničky, Matěj Kovář ale tímto výkonem všechny pochybovače umlčel. Moc práce neměl, zasahovat musel jen dvakrát, proti Asllanimu ale vytáhl skvělý zákrok a nulu si tím zasloužil. Týmu tentokrát velice pomohl i v rozehrávce, oběma nohama své spoluhráče zásoboval přesnými pasy i na delší vzdálenosti.

Obrana v utkání Česko vs. Albánie:

Vladimír Coufal: 2

Takový klasický Coufalův výkon. Ve West Hamu vypadl ze základní sestavy a v posledních týdnech nenastupuje, nijak se to na něm však neprojevilo. Opět neúnavně pendloval podél pravé postranní čáry, zapojoval se i do ofenzivy, několikrát dobře zavřel zadní tyč po přetaženém centru z levé strany. Vše pak korunoval přesným centrem na hlavu Chorého, po jehož druhé brance se Češi mohli uklidnit.

Martin Vitík: 1-

V poslední době odehrál pár slabších zápasů, proti Albánii to byl ale opět ten Martin Vitík, na kterém by se měla stavět obrana národního týmu. Soupeř moc nebezpečí nezpůsoboval, když už se ale přeci jen hnal do nějakého náznaku, většinou to byl právě stoper Sparty, kdo vše uhasil. Jediný slabší moment si vybral ve druhé půli, kdy jeho ztráta vedla k šanci Asllaniho, jinak byl ale bezchybný. Výrazný byl i na druhé straně hřiště, dostal se k několika zakončením, branku však ani jednou netrefil.

Tomáš Holeš: 2-

Při největší šanci Albánie si počínal zvláštním, takovým hokejovým způsobem, když unikajícího Asaniho začal křižovat příliš pozdě a dovolil mu postupovat v podstatě sám na Kováře, hostující střelec ale naštěstí ve stoprocentní příležitosti selhal a vysoko přestřelil. Jinak tolik vidět nebyl, v rozehrávce volil spíše jednodušší řešení a párkrát tím zbytečně dostal spoluhráče do těžké pozice. V soubojích byl ovšem silný, a to i v těch rychlostních proti hbitým albánským útočníkům.

Jan Bořil: 2

Skvělý návrat. Jan Bořil se v reprezentačním dresu objevil po třech letech, v mezidobí už to přitom vypadalo na konec kariéry vinou vleklých zranění. Obránce Slavie se ale nevzdal, v klubu se vrátil do výborné formy a pozvánku do národního týmu si zasloužil. A proti Albánii ukázal, že mužstvu má stále co nabídnout. Směrem dozadu působil jistě, našel ale síly i na častou podporu ofenzivy. Češi mají na levé straně v posledních letech slabinu, comeback Bořila by jim však mohl trn z paty vytrhnout.

sipka Navážou Češi na dobrý výkon proti Ukrajině? Vsaďte si

Záloha v utkání Česko vs. Albánie:

Tomáš Souček: 3

Albánci hráli v hustém bloku, k jehož překonání byla nutná rychlá kombinace na nízký počet dotyků. To není doména českého kapitána, což se opět ukázalo v plné nahotě. Několikrát nevyužil mezery v soupeřově obraně, míč nedal včas od nohy a nadějnou akci tím zbrzdil. Směrem dozadu tentokrát tolik potřeba nebyl, Albánci si žádný větší tlak nevytvořili a ani nekopali moc standardních situací.

Lukáš Červ: 2

Klasické bojovné vystoupení plné podstoupených soubojů, faulů na obě strany i někdy až zbytečných emocí po odpískání. Zkrátka Lukáš Červ v kostce. Především ale plzeňský středopolař dobře zapadl do kombinační hry domácího výběru, míče neztrácel, naopak je správně a včas posouval do stran. Troufl si i na jedno nezvyklé sólo, možná jím však byl sám tak překvapený, že nakonec ani nevystřelil. Dobře odvedená práce.

Václav Černý: 2-

Měl to být zápas pro něj, hustý albánský blok by měl svou typologií právě on být nejvíce schopný překonat chytrou přihrávkou, navíc na sraz přijel v dobré formě, když se o víkendu v dresu Rangers dvakrát trefil. Tyto předpoklady se tak úplně nenaplnily, Černý se moc neprosadil, na těsném prostoru musel podstoupit řadu soubojů, což mu nechutnalo. Několik povedených centrů ale předvedl a celkově si vedl slušně.

Pavel Šulc: 2-

Hrdinovi předchozího utkání s Ukrajinou to tentokrát tolik nelepilo. Svým pohybem byl pořád platný a nedá se říct, že by něco vyloženě pokazil, navíc na něj bylo spácháno několik faulů, čímž se Češi udrželi u míče. Po technické stránce to ale Šulcovi v pátek nešlo podle představ, i když párkrát si dovolil po levé straně projít přes dva protihráče. Viditelnější byli jiní, na kritiku to ale není.

Lukáš Provod: 2

Blíží se výkonům, které z něj před těžkým zraněním kolena činily jednoho z hlavních lídrů národního týmu. Nějakou dobu mu to pak trvalo, nyní už však i v Chance Lize ukazuje, že je zpět ve velké pohodě. Také proti Albánii působil sebevědomým dojmem, dovolil si přejít jeden na jednoho, dobře kombinoval, u levé postranní čáry udržel několik těžkých balónů. V tuto chvíli už si základní sestavu reprezentace zase nelze představit bez Provoda.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Útok v utkání Česko vs. Albánie: Chorý rozhodl

Tomáš Chorý: 1

Tomáš Chorý vs. Albánie 2:0. Je třeba říkat něco více? Tentokrát je, protože dva góly vytáhlého útočníka nejsou tím jediným, co si zaslouží pochvalu. Chorý tradičně podstoupil množství těžkých soubojů, v nichž měl skvělou úspěšnost, spoustu míčů i proti přesile podržel. Ráz zápasu dal už ve třetí minutě krásným zakončením z otočky, po pauze pak dal Česku klid přesnou hlavičkou. Jde to i bez Schicka, ba co víc, současné reprezentaci možná styl Chorého sedí lépe.

sipka Prosadí se Chorý i v dresu Slavie? Sledujte její zápasy živě na Betano TV

Náhradníci v utkání Česko vs. Albánie:

Adam Hložek: 2-

Jediný žolík, který dostal větší minutáž, odehrál přes dvacet minut. Do tempa zápasu naskočil okamžitě, dostal se i do dvou velmi dobrých příležitostí. První řešil dobře, ale šajtlí nedokázal zakroutit míč mezi tři tyče. Při druhé situaci ale zbytečně zvolil razanci na úkor přesnosti a levačkou přestřelil, přestože stačilo balón umístit k zadní tyči.

Ondřej Lingr: nehodnocen

Jan Kuchta: nehodnocen

Alex Král: nehodnocen

Tomáš Čvančara: nehodnocen

Lingr s Kuchtou šli na hřiště v 87. minutě, Král se Čvančarou dokonce až v nastavení. Všichni stihli mít jeden dobrý moment, na více ale nebyl čas, a tak jim známku neudělujeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Chorý se raduje z gólu do sítě Albánie

3 nejlepší hráči Česka proti Albánii v Lize národů

Česko zvítězilo v Lize národů nad Albánií 2:0. Kteří tři hráči podali dle naší redakce nejlepší výkon?

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.