Premier League: Liverpool vs. Chelsea živě

Premier League si největší šlágr víkendu schovala na závěr nedělního programu. Vedoucí tým ligové tabulky Liverpool na Anfield Road přivítá zlepšující se Chelsea, které patřilo před startem kola čtvrté místo. Sledujte atraktivní duel mezi dvěma anglickými velkokluby živě.

Živý přenosKurzy
LiverpoolChelseaTip

Podaří se Liverpoolu zastavit Palmera? Foto: Ian Tuttle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Premier League, 8. kolo živě: Liverpool vs. Chelsea v neděli od 17:30 na CANAL+ Sport

Liverpool i Chelsea patří mezi tradiční členy Big 4 anglické ligy, v posledních letech ale především londýnský celek strádal. Nyní ale oba týmy pod novými trenéry šlapou a mohly by se už letos plnohodnotně vrátit do boje o titul. Napoví také vzájemný souboj, který se uskuteční na Anfieldu. Zápas odvysílá CANAL+ Sport v neděli 20. října od 17:30.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Premier League

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na Premier League: bookmakeři favorizují domácí

Liverpool platí na domácím hřišti za jeden z nejlepších týmů na světě. Ikonický Anfield Road už sice v letošní sezoně byl svědkem jediné dosavadní ztráty Reds, proti Nottinghamu však šlo podle všeho spíše o ojedinělý výpadek než náznak nějakého problému. Obecně platí, že se z tohoto stánku body vozí jen velmi složitě, čemuž odpovídají i kurzy na zápas s Chelsea.

Domácí jsou před výkopem poměrně jasnými favority na vítězství, což nejlépe ilustruje kurz 1,66 na "jedničku". Jakýkoliv bodový zisk Blues je ohodnocen vyšším kurzem 2,22, triumf hostů pak dokonce 5,00. Co je z kurzové nabídky dále zřejmé je to, že bookmakeři očekávají góly.

Nabídka SynotTipu je bohatá, svůj oblíbený tip zde nalezne takřka každý.

Sázkové kurzy na zápas Liverpool – Chelsea:

  • 1/0/2: Liverpool 1,66 | remíza 4,60 | Chelsea 5,00
  • Dvojtip: neprohra Liverpoolu 1,20 | neprohra Chelsea 2,22
  • 2,5 gólů: méně 2,96 | více 1,43
  • Oba týmy dají gól: ano 1,46 | ne 2,54
  • Střelec gólu: Salah 1,97 | Palmer 3,13
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Liverpool - Chelsea
📅 Kdy: 20. 10. 2024 od 17:30
🌍 Kde: Anfield Road, Liverpool
🏆 Soutěž: 8. kolo Premier League
Rozhodčí: John Brooks
Kurzy Synottipu: 1,66 - 4,60 - 5,00, vsaďte si ZDE
📺 Přímý přenos: CANAL+ Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Liverpool i nadále vítězí, Jaroš má za sebou debut v PL

V létě už byl jednou nohou ve Španělsku, enormní zájem o něj měl tamní Valladolid a on sám byl přestupu nakloněný, chtěl mít stálý domov. Český brankář Vítězslav Jaroš ale nakonec na přání klubu zůstal v Liverpoolu jako trojka a momentálně by asi neměnil. V posledním kole na hřišti Crystal Palace se shodou okolností poprvé v kariéře dostal na hřiště a stal se sedmým českým gólmanem v Premier League.

Po svalovém zranění Alissona šel mezi tři tyče v 79. minutě a ve zbývajícím úseku utkání neměl snadnou práci. Liverpool totiž hájil hubené vedení 1:0, které se mu nakonec i díky Jarošovi podařilo uhlídat, Největší moment třiadvacetiletého brankáře přišel v podobě zákroku po střele největší hvězdy soupeře Ezeho, Jaroš tak k triumfu skutečně přispěl.

I díky němu tak Reds pokračují na vítězné vlně. Z deseti soutěžních zápasů v aktuální sezoně jich hned devět vyhráli, jediné zaváhání přišlo v polovině září, kdy je na Anfieldu šokoval Nottingham Forest a odvezl si velmi cenný skalp. Celkově si ale domácí začátek éry po Kloppovi nemohli představit lepší, tým pod nizozemským trenérem Slotem šlape na plné obrátky a po sedmi kolech vede ligu.

sipka Zvládne Liverpool vyhrát podesáté v sezoně? Vsaďte si u Synottipu

Je ale potřeba upozornit na to, že los Liverpoolu na úvod docela přál, jedinými zvučnějšími protivníky byly Manchester United a AC Milán, v obou případech ale věhlasné jméno výrazně převyšuje současnou výkonnost. To nadcházející týdny už nabídnou opravdový test Slotovy družiny, po Chelsea se Reds v krátkém čase utkají s Lipskem, Arsenalem, Brightonem, Leverkusenem a Aston Villou.

Otázka je, v jakém rozsahu u toho bude zmíněný Jaroš. Alisson je sice vinou zranění na delší dobu mimo hru, Kelleher už je však po nemoci znovu k dispozici a měl by být dočasnou jedničkou. Jak se ale ukázalo před dvěma týdny, stačí málo a český člen širšího reprezentačního kádru může znovu krýt záda van Dijkovi, Salahovi a spol.

Sestava Liverpoolu v posledním kole
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Jones, Gakpo - Jota
Kdo se dostal do hry z lavičky: Szoboszlai, Díaz, Jaroš, Robertson, Endo

Chelsea po delší době ztratila body, našla ale ideální sestavu

V posedních měsících se toho opravdu hodně namluvilo o nadbytečné šíři kádru Chelsea, kdy někteří hráči ani neměli své místo v kabině a museli se převlékat na chodbě. V létě ale nastala potřebná čistka, kterou s sebou přinesl nový kouč Enzo Maresca. Guardiolův učeň okamžitě nastolil pořádek, jasně dal nepotřebným hráčům najevo, že s nimi nepočítá a se zbytkem mužstva se dal do práce.

Výsledky se dostavily takřka okamžitě. První kolo ještě přineslo porážku s anglickým fotbalovým hegemonem uplynulých let Manchesterem City, od té doby už ale Chelsea padla jen jednou, a to v odvetě předkola Konferenční ligy na hřišti Servette, kdy už hájila náskok a i přes prohru si pohlídala postup do hlavní fáze soutěže.

Od té doby Blues tahají sérii sedmi soutěžních utkání bez porážky v řadě, v dosud posledním odehraném duelu proti Nottinghamu remízou přišli o pětizápasovou šňůru výher. Přišlo to v zápase, ve kterém mohli klidně pětkrát skórovat, ale také vícekrát inkasovat, po divokém průběhu tak byla plichta 1:1 nakonec asi zasloužená, i když atraktivitě fotbalu nízké skóre tak úplně neodpovídalo.

sipka Získají City anglický titul i popáté v řadě? Vsaďte si u Synotu

Mladý tým Chelsea se baví fotbalem, po sedmi kolech měl druhou nejlepší ofenzivu v Premier League, a to o jediný gól za Man City. U všeho podstatného je i nadále Cole Palmer, jenž už stihl šest branek a pět asistencí a je nejproduktivnějším hráčem soutěže. Tento post mimochodem už obhajuje z minulé sezony, ve svých 22 letech tak už patří mezi nejlepší fotbalisty světa.

Mužstvo kolem něj se dost ustálilo, alespoň tedy co se ligových klání týče. Proti Liverpoolu ale bude muset kouč Maresca přeci jen improvizovat v obranné čtveřici, hned její polovina totiž má stopku za karty. Fofana s Cucurellou za sebe v současnosti nemají srovnatelně kvalitní náhrady, a tak čeká Blues náročná zkouška proti rozjetému lídrovi tabulky.

Sestava Chelsea v posledním kole
Sanchez - Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella - Caicedo, Enzo - Madueke, Palmer, Sancho - Jackson
Kdo se dostal do hry z lavičky: Nkunku, Félix, Mudryk, Neto, Tosin
  • Datum, čas a místo zápasu: 20. 10. 2024 od 17:30, Anfield Road (Liverpool)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Liverpool vs. Chelsea v 8. kole Premier League

Chelsea je v aktuální sezoně nejtrestanějším týmem Premier League a Caicedo patří k nejznámějším "firmám" v jejím kádru. Ekvádorský záložník nejde pro ránu daleko, navíc si často neodpustí ani emotivní výlevy na protihráče či rozhodčího. Proto je ve šlágru kola hlavním adeptem na karetní trest.

TIP: Caicedo dostane kartu sipka Vsadit u Synottipu

Chelsea je nejtrestanějším týmem PL

Kde sledovat 8. kolo Premier League živě: fotbalový zápas Liverpool vs. Chelsea v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas 8. kola Premier League mezi Liverpoolem aChelsea a Manchesterem City můžete sledovat na placeném televizním kanálu CANAL+ Sport. Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k nejvyšší anglické soutěži nenabízejí, lze však u nich využít široké nabídky sázkových příležitostí. Jednou z variant je Synot Tip, kde za registraci můžete navíc získat i bonus.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Manchester City jako první v anglické historii ovládl ligu čtyřikrát v řadě

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2024/25 i o historii anglické ligy.

Novým trenérem Albionu je Thomas Tuchel

Anglie potvrdila příchod německého trenéra Tuchela

Albion našel nového trenéra. Anglickou fotbalovou reprezentaci od nového roku povede uznávaný německý kouč Thomas Tuchel.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.