Chance app na kurzové sázky ✔ návod ke stažení zdarma

Sázení na fotbal prostřednictvím Chance mobilní aplikace je pohodlné a vše máte k dispozici na pár kliknutí. A to včetně live sázek a přenosů fotbalových utkání z těch nejlepších světových a evropských lig. Podívejte se na detailní recenzi Chance aplikace v tomto článku.

Chance aplikace pro kurzové sázení Zdroj: Chance

Chance CZ aplikace

Aplikace Chance je mezi sázkaři stále oblíbenější. Svědčí o tom počet stažení a pozitivní hodnocení, které se jí dostává nejen ve virtuálních obchodech App Store a Google Play. Svou roli na tom budou částečně mít i vypsané kurzy na fotbal, ty u Chance totiž patří k těm nejvyšším na českém trhu.

💪 Registrujte se TADY s bonusem zdarma a vsaďte si díky němu bez vkladu na konto třeba na zápasy Chance ligy

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Pokud si chcete vsadit s pomocí appky, stačí vám k tomu mít registrovaný Chance účet. Registrace dnes probíhá online a s pomocí bankovní ID vše zvládnete do pěti až deseti minut. Po dokončení procesu registrace na vás čeká bonus zdarma, díky kterému si můžete vyzkoušet třeba právě sázení v aplikaci.

Chance APK (Chance aplikace Android): dostupná už i na Google Play

Chance aplikace pro Android byla dříve ke stažení přímo na webu Chance, a to ve formě .apk (Android Package Kit) souboru. Nyní je však Chance Android app dostupná přímo v oficiálních obchodech Google Play a Huawei App Gallery.

To nebývá mezi sázkovými kancelářemi úplnou samozřejmostí, na vině bývají přísné regulace a bezpečnostní opatření, které musí sázkovky podstoupit, aby se jejich appka do takového obchodu vůbec dostala. Jedná se tak o další důležitý milník pro celý brand Chance.

Na webu sázkové kanceláře Chance pak stále najdete odkazy do těchto virtuálních shopů. Samotný Chance APK soubor už však stahovat potřeba není. Proces stažení a automatické instalace se tak i pro uživatele telefonů s Androidem zkrátil na několik málo sekund.

Chance app iOS

Uživatelé iPhonů a iPadů jsou zvyklí na komfort, který jim přináší operační systém iOS. Součástí toho je i široká nabídka aplikací na pár kliknutí v obchodě App Store. Najít zde můžeme právě i oblíbenou Chance mobilní appku. Tu tak můžeme do svého zařízení získat doslova za pár okamžiků.

Chance TV aplikace: přenosy fotbalu zdarma

S appkou od Chance můžete na mobilu sledovat i fotbalové přenosy zdarma. Najdete je v sekci s live sázkami. Podmínkou je pouze mít v posledních 30 dnech vsazené tikety dohromady alespoň za 30 korun. Prvních 7 dní po registraci je navíc Chance TV zdarma i bez této podmínky. Sledovat můžete zápasy například těchto TOP světových fotbalových lig:

  • německá Bundesliga
  • španělská La Liga
  • italská Serie A
  • francouzská Ligue 1
  • nizozemská Eredivisie
  • argentinská Primera División

Nechybí ani přenosy z dalších zemí po celém světě: Belgie, Portugalsko, Dánsko, Saúdská Arábie, Mexiko, Polsko, Turecko, Uruguay a desítky dalších i méně známých lig, a nechybí ani nižší fotbalové soutěžě jako druhá anglická liga the Championshop či různé národní a ligové poháry. Fanoušci fotbalu v TV si tak zde skutečně mohou přijít na své.

Chance liga aplikace

Na internetu je k dispozici také appka s názvem "Chance liga". Logicky se nejedná o oficiální sázkařskou appku značky Chance, nicméně o fanouškovskou aplikaci s informacemi o první české fotbalové lize, které je Chance titulárním partnerem.

Chance Vegas aplikace

Kromě mobilního online sázení na sport, politiku a společenské události si uživatelé mohou prostřednictvím appky zahrát i online automaty z nabídky Chance Vegas kasina. To však zdaleka není vše, appka toho umí ještě mnohem více. Dostupné jsou zde prakticky všechny nabízené produkty od Chance. Vyzkoušet si tak lze také:

  • online loterie a losy od Korunky (nově loterie Maxa)
  • obchodování s kryptoměnami prostřednictvím účtu Chance Pluso
  • komunitu (analýzy, diskuze, Tiket aréna, fantasy ligy)

Web m Chance cz: sázet na telefonu můžete i bez appky

Pokud si z nějakého důvodu žádné sázkové aplikace do svého zařízení stahovat nechcete či nemůžete, máte vždy možnost zvolit webové stránky Chance, konkrétně jejich mobilní verzi.

Ta je plně optimalizována pro všechny moderní telefony a tablety a samotná aplikace z ní z velké části vychází. Mnohdy tak mezi appkou a webem ani nepoznáte rozdíl.

Jak sázet u Chance s aplikací do 10 minut:

  1. registrujte svůj Chance účet s bonusem zdarma
  2. stáhněte si appku z Google Play či App Store
  3. přihlašte se pomocí e-mailu a hesla a užijte si nabídku kurzů

Hodnocení Chance app na mobil: 9,7/10

  • kurzové sázky včetně live kurzů a přenosů na pár kliknutí
  • bonusy a věrnostní program ve formě Goldenů
  • snadný přístup k další online zábavě od Chance

*️⃣Kde si mohu Chance aplikaci stáhnout zdarma?

Chance mobilní aplikace je pro uživatele zařízení s iOS zdarma ke stažení v obchodě App Store. Pro vlastníky zařízení s OS Android je nově appka k dispozici v obchodech Google Play a Huawei App Gallery, taktéž zcela zdarma. Appku si můžete bez poplatku stáhnout i pomocí odkazu, který najdete přímo na webu Chance.cz. Ten vás však pouze přesměruje do příslušného virtuálního obchodu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.