Chance: výběr na účet, platební kartu a další metody

Výběry peněz u Chance jsou rychlé a transparentní. K dispozici je navíc široká nabídka možných metod. To samé platí i pro vklady na Chance herní konto.

Chance vklady a výběry jsou rychlé a jednoduché Zdroj: Chance

Výběry a vklady u Chance nikdy nebyly jednodušší

Online sázková kancelář Chance působí na českém trhu již mnoho let. Tato značka jde v poslední době jednoznačně nahoru. Věděli jste, že výběr peněz u Chance může trvat jen několik málo desítek minut a samotný výběr zadáte během pár vteřin?

To platí i o vkladech na hráčské Chance konto. K prvnímu vkladu navíc můžete hrát o hezký bonus. Další bonus zdarma získáte už jen za samotnou online registraci. Tu jde v dnešní době zvládnout na pár kliknutí, ověření pomocí Bankovní identity je bleskovou záležitostí. Stačí kliknout na odkaz nebo banner níže, za pár okamžiků můžete mít hotovo a užít si tak Chance kurzové sázení i s bonusy.

sipka Stačí kliknout SEM a registrovat se u Chance s bonusem zdarma

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Chance výběr peněz ⇒ na pobočce i online na kartu

Na pobočce si můžete ze svého Chance účtu vybrat až 5 000 Kč za jeden den. Stačí se přihlásit do svého účtu na webu nebo v appce Chance a zvolit si tuto možnost v sekci Výběry.

Dále jde z Chance účtu peněžní prostředky vybírat i s pomocí elektronických platebních metod. Mezi ně se řadí hned několik různých způsobů, viz tabulka níže. Kromě bankovního převodu, kde platbu obdržíme do tří dnů, peníze dorazí do 1 hodiny od zadání požadavku na výběr.

Sami jsme to v redakci zkusili a na platební kartu Revolut nám i o víkendu peníze dorazily zhruba za půl hodiny.

Chance výběr peněz: limity pro výběry online
Výběr na platební kartu limit 10 000 Kč
Výběr na Skrill limit 100 00 Kč
Výběr na PayPal limit 100 000 Kč
Výběr na paysafecard limit 60 000 Kč
Výběr bankovním převodem bez limitu

Aby se vám při výběru zobrazily veškeré dostupné platební metody, je nutné je nejdříve aktivovat a ověřit. To lze provést pomocí vkladu na Chance účet právě prostřednictvím zvolené metody.

Převod z Chance na paysafecard účet

Chance paysafecard výběr je praktický a rychlý. Maximální částka, která jde v rámci jednoho dne vybrat, je stanovena horním limitem ve výši 60 000 Kč. Nejdříve je však nutné ověřit svůj paysafecard účet pomocí vkladu, jinak tuto možnost v uživatelském rozhraní pro výběry nenajdete.

Chance vklad na konto probíhá většinou ihned, vsadit si můžete na pár kliknutí

Stejně přímočaré a uživatelsky snadné na pochopení jako výběry jsou u Chance i vklady na herní konto. K tomu prvnímu dokonce získáte možnost zahrát si o zajímavý Chance bonus.

Klasický bankovní převod může opět trvat až 3 dny, u ostatních metod vám peníze budou na konto připsány okamžitě. Nyní se podívejme na limity pro vklady na Chance účet:

  • Okamžitý převod peněz z karty přes internetovou bránu, od 100 Kč
  • Klasický bankovní převod bez limitu na částku
  • Internetová peněženka Skrill, minimální vklad 1 000 Kč
  • Paypal s vkladem ve výši alespoň 100 Kč
  • Paysafecard s minimálním vkladem 10 Kč a poplatkem 5 %
  • Vklad na pobočce s maximálním limitem 5 000 Kč za den

I první vklad po registraci trvá jen moment, poté se vám otevře široká nabídka kurzů nejen na fotbal. Kombinace Chance a tohoto nejpopulárnějšího sportu k sobě jde jako máloco.

A to hlavně díky nové sponzorské spolupráci mezi Chancí a českou první i druhou fotbalovou ligou. Chance je nyní jejich titulárním partnerem. Tyto soutěže tak od sezony nesou nové názvy:

Na český i zahraniční fotbal si můžete vsadit třeba právě u Chance, díky instantním online vkladům na hráčské konto můžete mít tiket vsazený do pár minut od dokončení procesu registrace a ověření.

sipka V rámci reklamní kampaně mohou diváci a tipéři narazit i na Megatipovačku od Chance, která má přídomek světová.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Online sázení u Chance

Recenze sázkové kanceláře Chance: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi sázkové kanceláře Chance. ✔️ Dozvíte se více ☝️ o kurzové nabídce Chance i o bonusech a živých přenosech.