Betano aplikace: pohodlné sázení na fotbal a více

Aplikace Betano na kurzové sázení je k dispozici i pro české hráče. Pro milovníky fotbalu a sázkových kurzů se jedná o zajímavou možnost, jak pohodlně sázet na mobilním zařízení.

Betano appka pro pohodlné sázení nejen na fotbal Zdroj: Betano

Betano app: download zdarma, nadprůměrné hodnocení

Sázkaři s mobilními zařízeními běžícími na Android iOS mohou být z minulosti zvyklí aplikace stále hledat ve formě APK souborů. U Betana to však není potřeba. Betano download je k dispozici v aplikacích Google Play a Apple Store.

Nastavení Betano aplikace (download a instalace) na vašem mobilu trvá maximálně pár desítek vteřin. Pokud ještě nemáte u Betana účet, registrovat se můžete pomocí odkazu nebo banneru pod tímto textem. Získáte bonus zdarma za registraci a možnost hrát o další zajímavé bonusové odměny.

sipka Klikněte ZDE a registrujte se u Betana s bonusem bez vkladu

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano aplikace Android

Začneme nejpoužívanějším operačním systémem pro mobilní telefony, kterým je v současnosti Android. Kde mohou uživatelé s těmito telefony momentálně stáhnout Betano app?

Apk soubor s českou lokalizací, tedy appku pro CZ hráče, lze stáhnout přímo na českém webu Betana. Stačí posunout web téměř úplně dolů, odkaz naleznete mezi sekcemi s platebními metodami a oceněními.

Betano Google Play

Betano app Android si však mohou sázkaři stáhnout do mobilu či tabletu i ze známého virtuálního obchodu Google Play. Má to navíc výhodu, že se aplikace po stažení sama nainstaluje. Kvůli bezpečnosti nedoporučujeme appku stahovat z jiných než oficiálních zdrojů.

Betano iOS app

Betano Apple aplikace je ke stažení klasicky v internetovém obchodě App Store. Odkaz na stažení je i na samotném webu sázkové kanceláře Betano. Z žádného jiného zdroje se pak appku stahovat nedoporučuje. Nemuselo by totiž jít o správnou českou aplikaci.

Betano CZ aplikace

Betano je zahraniční sázkovkou s plnou českou licencí, operuje však i na některých zahraničních trzích. Ujistěte se proto, že si stahujete appku pro české sázkaře a ne třeba její nigerijskou verzi. Ta by vám totiž k ničemu nebyla.

Betano login app → vstup do světa výborné zábavy

Přihlášení do Betano účtu, neboli login, je v aplikaci stejně jednoduchý jako na webu. Stačí najít vpravo nahoře zelené tlačítko Přihlásit. Poté vám vyskočí okno, kam je nutné zadat vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu a heslo.

Případné zapomenuté heslo si můžete snadno resetovat pomocí e-mailu, jako potvrzení je nutné zadat i vaše datum narození. V Betano appce si po přihlášení můžete celkem užít tyto produkty:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Betano vklady a výběry: sázejte na fotbal pohodlně

Betano ✔ výběry a vklady na herní konto ⇔ platební metody

Betano je řecko-maltská sázkovka s CZ licencí. Jaké jsou zde dostupné platební metody a jak rychle dojdou peníze z Betana na účet?