Betano ✔ výběry a vklady na herní konto ⇔ platební metody

Betano je první zahraniční online sázkovkou s českou licencí. Zvlášť oblíbené jsou u tohoto brandu kurzové sázky na fotbal, které jsou odjakživa nesmírně populární i v Česku. Zajímavou kurzovou nabídku zde dobře doplňuje i široká paleta rychlých a pohodlných platebních metod pro vklady a výběry finančních prostředků.

Betano vklady a výběry: sázejte na fotbal pohodlně Zdroj: Betano

Pokud ještě u Betana nemáte herní účet, založit si ho můžete pomocí odkazu na odkaz nebo banner pod tímto odstavcem. S registrací získáte kromě možnosti sázení na fotbalové zápasy z ČR i celého světa a přístupu k exkluzivní nabídce na streamy 1. české fotbalové ligy také bonus zdarma. Další zajímavý bonus je pak dostupný za první vklad. Registrovat se lze online, s Bank ID to zvládnete raz dva.

sipka Stačí KLIKNOUT SEM a registrovat se u Betana s bonusem zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano & výběr peněz: recenze, rychlost, limity

Pojďme přímo na věc, která čtenáře zajímá nejvíce, a tou je recenze platebních metod pro výběr peněz. Sázková kancelář Betano si za výběr neúčtuje žádné poplatky, tuto kolonku si tak v přehledových tabulkách můžeme rovnou škrtnout.

Betano výběr peněz: doba zpracování a limity
Metoda výběru Doba zpracování Min. částka Max. částka
Bank. převod Běžně během 1 prac. dne Bez limitu Bez limitu
PayPal Během dne 100 Kč 100 000 Kč
Skrill Obvykle 1 hodiny 100 Kč 100 000 Kč
Aircash Okamžitě 25 Kč 25 000 Kč
Apple Pay 1–4 pracovní dny 10 Kč 100 000 Kč
Neteller Běžně do 1 hodiny 100 Kč 100 000 Kč
paysafecard Nejčastěji do 1 hodiny 100 Kč 100 000 Kč
Platební karta 2–5 pracovních dní 10 Kč 100 000 Kč

Sázkovou kancelář Betano u nás provozuje maltská společnost s řeckou vlastnickou strukturou Kaizen Gaming. Betano si vybudovalo skvělou reputaci i za hranicemi Evropy a operuje na více jak desítce světových trhů.

Není tak divu, že se tyto mezinárodní zkušenosti projevují i v atributech spojených s uživatelskou přívětivostí, a to nejen co se vkladů a výběrů peněz týče. Pro výběr se stačí se přihlásit do svého Betano účtu, vpravo nahoře kliknout na ikonku s profilem, poté na zelené tlačítko Účet a nakonec zvolit tmavé tlačítko Výběr.

sipka Podívat se můžete také na to, jak je na tom Betano ve srovnání s konkurencí. Vklady a výběry: recenze CZ sázkovek ZDE.

Betano výběr na kartu

Ačkoli je u výběru na platební kartu oficiálně uvedena doba 2 až 5 pracovních dní, v praxi výběr pomocí této metody funguje často i rychleji. Zvláště pokud jste již na danou kartu prováděli vyběry v minulosti, mohou být peníze připsány hned následující pracovní den.

Betano výběr na paysafecard

Z Betana si můžete peníze vybrat i na své paysafecard konto. To je ale nutné si nejdříve propojit s Betano účtem. Lze tak učinit pomocí vkladu na Betano herní konto přes paysafecard. U toho je totiž potřeba uvést e-mailovou adresu, na kterou je registrován právě paysafecard účet. Po úspěšném provedení vkladu by se tato metoda měla v budoucnu zobrazovat i při výběru peněz.

sipka Pokud ještě u Betana nemáte své konto, založit si ho můžete ZDE

Betano PayPal výběry

Peníze lze u Betana vybrat také na známou internetovou peněženku PayPal. Stejně jako při výběrech pomocí paysafecard je však tuto platební metodu do svého účtu nutné nejdříve přidat a ověřit nejdříve pomocí vkladu.

Betano výběr na pobočce

Betano získalo českou licenci v roce 2022 a v Česku poskytuje pouze online kurzové sázky a online kasino Betano Vegas. Klasickou síť kamenných provozoven, či poboček, tak u Betana nehledejte. Z toho samého důvodu logicky není možné u Betana na vybírat peníze na pobočkách.

sipka Podívejte se, jaké jsou výhody sázení online oproti kamenným pobočkám

Betano zrušení výběru

Pokud jste zadali příkaz k výběru peněz u Betana, a poté jste si to z nějakého důvodu rozmysleli, můžete svou žádost o výběr zrušit. To lze přímo v nastavení Betano účtu, konkrétně v sekci Transakce. Stačí vybrat možnost "Zrušení výběru", a peníze budou hned připsány zpět na váš Betano účet.

Betano vklady: peníze na účtu za pár vteřin

Podobně jako výběry jsou pro sázkaře důležité i vklady na herní (sázkové) konto. Jak už je dnes v byznysovém odvětví online sázkovek standardem, peníze jsou u Betana připsány okamžitě po provedení vkladu. S výjimkou bankovních převodů, ty jsou zpracovány obvykle do jedné hodiny. Co se týče limitů, podívejte se na následující tabulku:

Betano vklady na herní konto: doba zpracování a limity
Platební metoda Doba zpracování Min. částka Max. částka
Betano.Cash Ihned 10 Kč 10 000 Kč
Neteller Ihned
200 Kč 100 000 Kč
Skrill 1-Tap Ihned 200 Kč 100 000Kč
PayPal Ihned 100 Kč 500 000 Kč
Aircash Marketplace Ihned 10 Kč 20 000 Kč
Aircash Ihned 10 Kč 20 000 Kč
Skrill Ihned 200 Kč 100 000 Kč
Aircash A-bon Ihned 100 Kč 1 200 Kč
Bankovní převod Většinou do 1 hodiny 10 Kč 999 999 Kč
Platební karta Ihned 10 Kč 999 999 Kč
Apple Pay Ihned 10 Kč 999 999 Kč
paysafecard Ihned 10 Kč 24 000 Kč

🤔Je bezpečné vkládat peníze na Betano účet?

Vklady i výběry u Betana probíhají zabezpečeně a diskrétně, využito je standardní šifrování pro bezpečné online platby. Jedná se o legální a plně licencovanou sázkovou kancelář v ČR, která se i ve světě pyšní skvělou reputací a transparentním jednáním vůči sázkařům a hráčům.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano live streamy: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano livestreaming TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Betano navázalo spolupráci s UEFA pro EL a KL

Betano je oficiálním sponzorem Evropské a Konferenční ligy

Sázková kancelář Betano se stala oficiálním sponzorem Evropské a Konferenční ligy. Smlouva byla uzavřena minimálně na tři roky.