Liga národů: Německo vs. Nizozemsko živě

Pondělní program Ligy národů nabízí hned několik velkých šlágrů, patří mezi ně i souboj Německa s Nizozemskem. Nejde přitom o nic menšího než první místo v tabulce, které momentálně hájí domácí.

Přímý přenosKurzy
NěmeckoNizozemskoTip

Zářijový souboj Německa s Nizozemskem nabídl krásnou podívanou Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Memmler

Liga národů UEFA 2024/25, Liga A, skupina 3, 4. kolo: Německo vs. Nizozemsko v pondělí živě

Němci pokračují v dobrých výkonech a mají zatím nakročeno k vítězství ve skupině, postup do čtvrtfinále by ale s největší pravděpodobností neměl uniknout ani Nizozemsku. Nyní se oba týmy podruhé během jednoho měsíce utkají mezi sebou, v září se hrál v Amsterdamu velice zajímavý fotbal. Podobně atraktivní souboj se dá očekávat i tentokrát v Mnichově. Začne v pondělí od 20:45 a živě ho odvysílá Sport 2.

sipka Vsaďte si na utkání Německo vs. Nizozemsko a získejte bonus zdarma

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na Ligu národů UEFA: Němci jsou favoritem

Oranjes už ví, jaké je to probojovat se do Final 4 Ligy národů, hned v premiérovém ročníku skončili druzí, v dosud poslední skončené edici pak čtvrtí. To Němci zatím play-off neokusili, na druhou stranu je třeba poznamenat i to, že všechna předchozí vydání soutěže se hrála ještě v jiném formátu a postupoval vždy pouze vítěz skupiny.

Nyní jsou ve hře hned dvě místenky co čtvrtfinále a už po losu bylo jasní, že tyto pozice by měly připadnout právě Německu a Nizozemsku. Předpoklady se zatím naplňují, domácí jsou první se sedmi body, hosté druzí s pěti. Němci jsou v lepší pozici a bookmakeři už o jejich udržení vedoucí příčky moc nepochybují, o čemž svědčí kurz 1,20. Šance Oranjes jsou ohodnoceny kurzem 4,20.

Reprezentace ze země tulipánů by k výraznějšímu zdramatizování situace potřebovali v pondělí v Mnichově vyhrát. Podle kurzů je to však spíše nepravděpodobné, Die Mannschaft je před výkopem favoritem na vítězství.

Sázková nabídka u Tipsportu je i tentokrát opravdu široká, podívejte se na ni ZDE.

Informace před zápasem Německo - Nizozemsko
📅 Kdy: 14. 10. 2024 od 20:45
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov, Německo
🏆 Soutěž: Liga národů UEFA, Liga A, skupina 3
Rozhodčí: Slavko Vinčić, Slovinsko
📺 Přímý přenos: Sport 2
Kurzy Tipsportu: 1,80 - 4,18 - 4,30
Vsaďte si na zápas Německo - Nizozemsko v Lize národů

Německo našlo nového střelce v Undavovi

Němci v roce 2024 odehráli už dvanáct zápasů a ani jednou ještě neprohráli v základní hrací době. Přesto svůj hlavní cíl pro tento rok nesplnili, když na domácím evropském šampionátu vypadli ve čtvrtfinále po prodloužení s pozdějí zlatým Španělskem. V zemi sice zavládlo zklamání, na druhou stranu ale vzhledem k výborným výkonům tým nebyl podroben takové kritice.

A také v novém cyklu se Nationalelf zatím daří na výbornou. Jediné zaváhání přišlo právě v Nizozemsku, a to navíc v utkání, kde Němci měli na půdě těžkého soupeře o něco více ze hry a k vítězství blíže. Maďary doma rozdrtili jasně 5:0 a naposledy v pátek uspěli také v Bosně.

Tam triumf zařídil dvěma góly jeden z objevů posledních měsíců, útočník Deniz Undav. Osmadvacetiletý fotbalista přitom dává góly jako na běžícím páse už dlouhé roky, nějakou dobu to ale bylo spíše v méně kvalitních soutěžích. Bilance 26+12 v sezoně 2021/22 v dresu belgického Royale Union SG mu konečně vysloužila angažmá v top lize, v Brightonu se sice příliš neprosadil, v Bundeslize už se však loni 18 zásahy a 9 asistencemi probojoval do národního týmu. Na Euru ještě odehrál jen sedm minut, v Lize národů už ovšem ukazuje, že se na něm dá stavět.

sipka Prosadí se Undav také proti Nizozemsku? Kurzy Tipsportu ZDE

Využil také několika absencí v kádru, se kterými si trenér Nagelsmann musel poradit. Mimo hru je totiž tradiční útočník číslo jedna Havertz, kromě něj chybí také Füllkrug a Musiala, Raum, Henrichs a ter Stegen. Když k tomu připočteme i Neuera, Kroose a Gündogana, kteří po ME ukončili (reprezentační) kariéru, jde už o pořádný zásah do tradičních zvyklostí. Zatím to ale Německu funguje.

Liga národů UEFA, Liga A, skupina 3
Tým Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
Německo 3 2 1 0 9:3 7
Nizozemsko 3 1 2 0 8:5 5
Maďarsko 3 0 2 1 1:6 2
Bosna a H. 3 0 1 2 3:7 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Nizozemsko vydolovalo bod, přišlo ale o kapitána

Remíza v Maďarsku nebyla v plánu. Bolestivá je o to více, že přišla především kvůli nepovedenému prvnímu poločasu, který Oranjes prohráli 0:1. A to přitom drželi míč na svých kopačkách v neuvěřitelných 84 % času! Inkasovali ale z jediného zakončení soupeře na bránu a sami si nedokázali z herní převahy vytvořil větší množství brankových příležitostí.

Deset minut před koncem byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen kapitán van Dijk a vypadalo to, že je po zápase. I v oslabení ale stačil alespoň vyrovnat Dumfries a Nizozemci se díky bodu drží v komfortní pozici na druhém místě tabulky. Ovšem ztráta klíčového stopera před těžkým soubojem v Německem může být velice citelná.

sipka Zvládnou Oranjes udržet čisté konto i bez van Dijka? Vsaďte si u Tipsportu

Tím spíše, že také záložní formace doznává během říjnového srazu několika nucených změn. Koopmeiners, Schouten a Veerman jsou zranění, Frenkie de Jong už pak sice po svých zdravotních patáliích je zpět v tréninku, zatím ale nenabral dostatečnou kondici.

Znamenalo to první reprezentační start v základní sestavě pro záložníka Feyenoordu Timbera, po delší době je zpět také bývalé zlaté dítě nizozemského fotbalu Gravenberch. Ten se v posledních měsících přeorientoval na post "šestky" a v dresu Liverpoolu v Premier League dokazuje, že se do něj naděje Oranjes od útlého věku nevkládaly nadarmo.

  • Datum, čas a místo utkání: 14. 10. ve 20:45, Mnichov (Německo)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Německo - Nizozemsko v Lize národů: tip na zápas

První vzájemný zápas před měsícem skončil remízou 2:2 a góly se očekávají i v odvetě v Německu. Ve třech zápasech domácích padlo 12 branek, Oranjes jsou na tom dokonce ještě o jeden zásah lépe. Oba týmy se vyznačují ofenzivním pojetím hry a diváci by se měli bavit i tentokrát.

TIP: Více než 3,5 gólů sipka Získejte bonus u Tipsportu

Oba týmy se vyznačují ofenzivním pojetím hry

Kde živě sledovat utkání Německo vs. Nizozemsko v Lize národů? Dávají přímý přenos v televizi, bude live stream?

Zápasy Ligy národů také v letošní sezoně nabízí na svých kanálech televizní společnost Sport TV. Souboj Německa s Nizozemskem konkrétně odvysílá na své druhé stanici. Sázkové kanceláře bohužel práva na stream nemají, Tipsport ale nabídne celou řadu sázkových příležitostí před utkáním i v jeho průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Lukáš Provod je zpět ve formě, Češi na něj budou spoléhat i proti Ukrajině

Ukrajina vs. Česko dnes live v Lize národů UEFA

Česko nechalo zapomenout na úvodní blamáž a v Lize národů dvakrát v řadě vyhrálo. Jednou i proti Ukrajině, se kterou se utká znovu.

Hráči Francie slaví gól proti Izraeli, Liga národů, 3. kolo

Liga národů: Belgie vs. Francie živě

Belgie vyzve ve 4. kole Ligy národů hvězdami nabitou Francii. Sledujte utkání živě od 20:45 na Sport 1.