Známkování českých hráčů po zápase s Gruzií

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český tým remizoval na ME v Německu s Gruzií 1:1. Přestože jsme měli víceméně po celý zápas velkou převahu, k potřebnému vítězství to nakonec nestačilo. O dalším účinkování Česka na Euru se tak rozhodne až v závěrečném souboji s Tureckem. V následujícím článku si můžete přečíst hodnocení jednotlivých hráčů v rámci utkání s naším druhým soupeřem.

BrankářObranaZáloha
ÚtokNáhradníci

Čeští fotbalisté po zápase s Gruzií Foto: ČTK / Šimánek Vít

Česko vs. Gruzie 1:1: známky a hodnocení všech českých hráčů po druhém utkání skupiny F na EURO 2024

Česká reprezentace nedokázala ani ve druhém kole skupiny F zvítězit. Proti Gruzii jsme ale jinak předvedli velmi dobré ofenzivní představení, kterému chybělo pouze více gólů. V dalších řádcích si zanalyzujeme výkony jednotlivých českých hráčů a rovněž přidáme jejich hodnocení. Známkování fotbalistů probíhá jako ve škole, 1 je nejlepší, 5 nejhorší.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na EURO 2024

Vsaďte si u Betana Foto: Betano

Brankář v utkání Česko vs. Gruzie: Staněk tutovku Gruzie zlikvidoval, na pokutový kop neměl nárok

Jindřich Staněk: 2

Brankářská jednička národního týmu nemusela tolikrát zasahovat, jako tomu bylo v duelu s Portugalskem. V nastavení prvního poločasu však Staněk skvěle zareagoval při obrovské šanci Kashii. Ve výsledku se jednalo o jedinou vyloženou příležitost soupeře. Bohužel vzápětí zahrál Robin Hranáč rukou, po které Gruzie kopala pokutový kop. Mikautadze se zachoval zkušeně a českému gólmanovi nedal šanci. Po přestávce už Gruzínci Staňka neprověřili.

sipka Program, výsledky a tabulky EURO 2024

Obrana v utkání Česko vs. Gruzie: Hranáč opět smolařem, Holeš s Krejčím podali výborný výkon

Tomáš Holeš: 1-

Zejména v první půli předvedl několik důležitých obranných zákroků, současně vyhrával souboje a protihráče prakticky do ničeho nepustil. Z naší tříčlenné defenzivy působil asi nejjistějším dojmem. Oproti prvnímu zápasu zlepšil i rozehrávku. Po přestávce jsme Gruzii zatlačili na její půlku, naše obrana hrála v samotném závěru hodně vysunutě, což mohlo skončit i brankou. To se naštěstí nestalo.

Robin Hranáč: 2-

Hranáč je zatím největším smolařem v českém týmu. Stoper Plzně přitom opět začal výborně, několikrát odebral balon ve správný moment nebo přerušil útok Gruzie. Nicméně poté zasáhl po standardní situaci soupeře neštastně míč rukou a rozhodčí po konzultaci s videem nařídil pokutový kop. Ten následně Mikautadze bezpečně proměnil. Nebýt smolného okamžiku, známku by měl pochopitelně vyšší.

Ladislav Krejčí: 1-

Znovu si z naší obrany připsal na své konto nejvíce kontaktů s balonem. Přesně přihrával, neustále se snažil o kombinaci. Také se tlačil dopředu, což někdy nebylo zcela bez rizika. Své si ale odehrál a celkově podal daleko lepší výkon než proti Portugalcům. S rychlostními typy hráčů soupeře kromě toho držel krok. Až na jednu situaci nechyboval.

sipka Jak si Češi povedou v rozhodujícím zápase proti Turecku? Vsaďte si u Betana

Záloha v utkání Česko vs. Gruzie: Coufal s Davidem Juráskem vyčnívali

Vladimír Coufal: 1-

Zatímco s Portugalskem chyboval, proti Gruzii předvedl diametrálně odlišný výkon. Od začátku byl hodně vidět a do pokutového území posílal jeden centr za druhým, z nichž řada přesně našla svého adresáta. Po jeho dlouhém autu měli první velké šance Hložek se Schickem. Obránce West Hamu opět pokryl velký prostor a spoustu toho naběhal, společně se Součkem navíc této disciplíně vládne.

Lukáš Provod: 2

Ve 13. minutě se dostal ke střele z výhodné pozice, ta k jeho smůle byla sražena. Odstartoval aktivně, ostatně jako celá záloha. Přerušil několik útoků Gruzie, odvedl řadu černé práce, postupem času vytvořil se Součkem neprostupnou středovou dvojici. Směrem do ofenzivy se zase uvedl několika centry.

Tomáš Souček: 2

Odehrál kvalitních 90 minut. Možná se od něho čekalo trochu víc, na druhou stranu mu nelze cokoliv vyčítat. Snažil se pomáhat defenzivní trojici, co nejvíce to šlo. Vybojoval spoustu balonů, zároveň se nebál podpořit ofenzivu. Ze základní jedenáctky toho znovu nejvíce naběhal. Obdržel žlutou kartu za faul, který nespáchal.

David Jurásek: 2

Šance v základní sestavě se obránce Hoffenheimu zhostil velmi dobře. Naši krajní záložníci patřili v utkání s Gruzií jednoznačně k devíze týmu. Podobně jako Coufal na druhé straně se i Jurásek snažil o centry do pokutového území, což se mu dařilo. Přesně kombinoval se spoluhráči, a když dostal na lajně balon, okamžitě hledal volného spoluhráče.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Útok v utkání Česko vs. Gruzie: Schick vyrovnal, Hložek byl blízko gólu, herně ale zklamal

Václav Černý: 2-

Další z hráčů, který dostal příležitost v základní jedenáctce. Rozhodně nepodal špatný výkon, k vyššímu hodnocení mu však chyběl gól či asistence. Přesto byla párkrát vidět jeho kvalita a zkušenosti, jež načerpal ze zahraničních lig. V 55. minutě střídán Matějem Juráskem. Mladý křídelník si nadto na stejné pozici vedl o třídu lépe.

Patrik Schick: 2

Hlavní cíl splnil – dal vyrovnávající branku. Nicméně hlavně v prvním poločase měl několik slibných šancí, jež si přímo říkaly o gól. Útočník Schickových kvalit kromě toho musí takové tutovky proměňovat. Každopádně vzhledem k výkonu z úvodního duelu se proti Gruzii jednalo o velký posun. Snad bude připraven na Turecko, protože v 68. minutě střídal kvůli svalovým potížím.

Adam Hložek: 3

Snaha se mu nedala upřít, ve finální fázi to ale nebylo úplně ono. Ve 23. minutě vstřelil vedoucí branku, ta ovšem nebyla o několik desítek sekund uznána z důvodu evidentního kontaktu ruky s balonem. Ve druhém poločase už toho nestačil tolik předvést, neboť v 55. minutě střídal.

sipka Kdo se stane nejlepším střelcem ME v Německu? Vsaďte si u Betana

Náhradníci v utkání Česko vs. Gruzie: Matěj Jurásek s Lingrem oživili ofenzivu

Matěj Jurásek: 1-

Určitě nejpovedenější střídání Ivana Haška. Ihned po svém příchodu v 55. minutě se zařadil mezi nejnebezpečnější fotbalisty české ofenzivy. V 66. minutě se prezentoval krásnou střelou kousek za hranicí vápna, kterou ale výborně zneškodnil pozorný Mamardashvili. Věřil si, nebál se soubojů jeden na jednoho a do vápna soupeře poslal pár zajímavých centrů.

Ondřej Lingr: 2

Po svém příchodu oživil hru mužstva. V 59. minutě se po jeho hlavičce dostal k míči Schick a následně skóroval. Aktivitu znovu předvedl v 78. minutě, kdy nebezpečně vystřelil, pokus však lapil skvělý Mamardashvili.

Mojmír Chytil: 2

Další hráč Slavie v sestavě. Vyběhl na trávník na posledních 25 minut místo zraněného Patrika Schicka. V 77. minutě si našel v pokutovém území dobrý prostor a po centru Davida Juráska zamířil hlavou jen těsně vedle pravé tyče.

Antonín Barák: nehodnocen

Spousta fanoušků si přála, aby nastoupil od začátku, jenže před důležitým zápasem měl horečku. Nakonec se podíval na hřiště v posledních patnácti minutách a do statistik utkání už výraznějším způsobem nepromluvil.

Petr Ševčík: nehodnocen

Stejná situace jako u výše uvedeného Baráka. Absolvoval závěrečnou patnáctiminutovku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Antonín Barák se spoluhráči slaví gól do sítě Severní Makedonie

Česko na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

Česko ani poosmé v řadě nechybí na mistrovství Evropy. ⚽ Přečtěte si vše důležité o aktuálním ✔️ českém výběru.

Vladimír Coufal a Jan Kuchta během přípravy se Severní Makedonií

Skupina F na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

České fanoušky na Euru 2024 ⚽ pochopitelně nejvíce zajímá skupina F. Češi se v ní utkají ✔️ s Portugalskem, Gruzií a Tureckem.

Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.