Skupina F na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hlavní pozornost českých fanoušků směřuje ke skupině F. V ní se Češi postupně utkají s Portugalskem, Gruzií a Tureckem. Přečtěte si to nejdůležitější o každém z těchto týmů. Dojde také na největší příběhy této skupiny nebo hráče, které stojí za to sledovat.

ZápasyTabulkaTaháky skupiny
ČeskoGruziePortugalskoTurecko
Koho sledovatKurzy

Vladimír Coufal a Jan Kuchta během přípravy se Severní Makedonií Foto: Tonda Tran / CNC / Profimedia

Hodnocení skupiny F na ME ve fotbale 2024: 9/10

  • Atraktivita: Skupina F má velkého favorita v Portugalsku, za ním by to mělo být otevřené
  • Kurzy: Nejnižší je kurz na postup Portugalska (1,03), poté Turecka (1,31), pak Česka (1,39) a nakonec Gruzie (2,85)

Skupina F na mistrovství Evropy ve fotbale 2024: informace a týmy

Jde o skupinu, která se na Euru 2024 rozjede jako poslední. Ve skupině F se začíná hrát v úterý 18. června a toto datum mají v kalendáři poznamenané i čeští fanoušci. Češi postupně nastoupí proti Portugalsku, Gruzii a Turecku. Papírovým favoritem jsou Portugalci, celkově ale tato skupina slibuje napínavý boj o postup do osmifinále.

sipka Získejte u Betana bonus 1 000 Kč a vsaďte si na Euro 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Skupina F na EURO 2024: rozpis a výsledky, program zápasů v televizi (TV)

Pro zápasy skupiny F budou použity čtyři stadiony. Postupně se jednotlivá mužstva představí v Dortmundu, Lipsku, Hamburku a Gelsenkirchenu.

sipka Kompletní informace o mistrovství Evropy 2024

Níže se můžete podívat na program všech utkání skupiny F, který bude doplňován o aktuální výsledky. Dozvíte se také, která televizní stanice bude dané duely vysílat živě.

EURO 2024: PROGRAM A VÝSLEDKY SKUPINY F
18.06., 18:00 Dortmund ČT sport
Turecko - Gruzie 3:1
18.06., 21:00 Lipsko ČT sport Portugalsko - Česko 2:1
22.06., 15:00 Hamburk ČT sport Gruzie - Česko 1:1
22.06., 18:00 Dortmund ČT sport Turecko - Portugalsko 0:3
26.06., 21:00 Gelsenkirchen ČT2 Gruzie - Portugalsko 2:0
26.06., 21:00 Hamburk ČT sport Česko - Turecko 1:2
Vsaďte si na zápasy na mistrovství Evropy

sipka Představení všech stadionů Eura 2024 najdete ZDE

Skupina F na ME ve fotbale 2024: tabulka a postupová matematika

Níže naleznete aktualizovanou tabulku skupiny F. Do osmifinále automaticky projdou dva nejlepší celky skupiny. Do vyřazovací fáze může postoupit i třetí tým tabulky. A to pokud v pořadí třetích mužstev skončí do čtvrté příčky.

EURO 2024: TABULKA SKUPINY F
# Tým Z V R P Skóre B
1. Portugalsko 3 2 0 1 5:3 6
2.
Turecko 3 2 0 1 5:5 6
3. Gruzie 3 1 1 1 4:4 4
4.
Česko 3 0 1 1 3:5 1

Při rovnosti bodů dvou či více mužstev by o pořadí ve skupině F a postupu do osmifinále rozhodovala následující kritéria.

  • Počet bodů ve vzájemných zápasech
  • Skóre ve vzájemných zápasech
  • Počet vstřelených gólů ve vzájemných zápasech
  • Celkové skóre
  • Celkový počet vstřelených gólů
  • Pokud všechna dosavadní kritéria budou vyrovnaná mezi týmy, které hrají poslední kolo proti sobě, následoval by penaltový rozstřel
  • Tabulka fair play
  • Vyšší pozice v celkové tabulce kvalifikace ME

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

3 největší taháky skupiny F: (ne)stárnoucí ikona, český strašák i nadšený nováček

Skupina F je pro české fanoušky samozřejmě lákavá už svým obsazením. Účast naší reprezentace ale není jejím jediným tahákem.

  • Ronaldovo poslední EURO

Netroufáme si tvrdit, že EURO 2024 bude pro Cristiana Ronalda posledním velkým turnajem v kariéře. Kdo ví, jestli si to za dva roky ještě nenakráčí na mistrovství světa. Minimálně jeho závěrečný evropský šampionát by to ale být mohl. A jak už je u CR7 zvykem, diskuze o něm se rozjela ještě před prvním zápasem Portugalska na turnaji.

Má 39letý útočník ještě na to, aby dotáhl svou zemi za úspěchem na mistrovství Evropy? V Saúdské Arábii, kde působí v klubu Al-Nassr, má za sebou z osobního hlediska fantastickou sezonu. Jeho 44 branek ve 45 zápasech mluví za vše. Jaké to ale bude na evropské scéně, to se teprve uvidí. Hned na úvod si bránění této portugalské legendy vyzkoušejí Češi.

sipka Bude Ronaldo nejlepším střelcem Eura? Vsaďte si v kurzu 12,00

  • Závěr skupiny se silným déjà vu

Skupinu Češi rozehrají proti zmiňovanému Portugalsku. A uzavřou ji s Tureckem. Tento zápas přitom může rozhodovat o úspěchu a neúspěchu české reprezentace na Euru. Jestli vám je to nějakým způsobem povědomé, tak vám asi naskočily roky 2008 a 2016. I tehdy národní tým na mistrovství Evropy končil skupinu utkáním s Tureckem. A v obou případech šlo o postup.

Turecko se ale stalo českým strašákem. Češi ani jeden z těchto duelů nezvládli. V roce 2008 výběr Karla Brücknera ztratil v posledních 15 minutách dvougólové vedení a padl 2:3. O osm let později na Turky nestačilo mužstvo Pavla Vrby a po prohře 0:2 se s turnajem rozloučilo. Šance na odplatu může přijít už 26. června v Hamburku.

sipka Na výhru Česka nad Tureckem je vypsaný kurz 2,87

  • Nováček s hvězdou Neapole

Ty nejsilnější příběhy velkých turnajů často dokáží napsat jejich nováčci. Mezi ně řadíme i Gruzii, která si nikdy předtím nezahrála na mistrovství světa ani na evropském šampionátu. Nepočítáme totiž dobu, kdy byla součástí Sovětského svazu.

Vzestup gruzínského národního týmu ale byl patrný třeba v Lize národů. Gruzínci během tří ročníků zažili dva postupy a nyní už jsou v lize B. A tato soutěž jim dala také šanci v baráži o EURO. Zemi, která má jen něco přes 3,7 milionu obyvatel, pobláznil hlavně jeden fotbalista. Tím je opora Neapole Khvicha Kvaratskhelia. S ním v sestavě fanoušci věří, že je v Německu možné všechno.

sipka Překvapí Gruzie? Na její postup ze skupiny se dá sázet v kurzu 2,85

Skupina F na EURO 2024: představení týmů, lídři statistik, největší hvězdy a kurzy na postup

Nyní se zvlášť zaměříme na každou zemi ve skupině F. Nahlédneme do historie velkých turnajů, vrátíme se ke kvalifikaci na EURO 2024 a řekneme si, na koho budou jednotlivé reprezentace v Německu spoléhat. Dojde také na individuální statistiky.

sipka Prohlédněte si kompletní soupisky všech reprezentací

Česko po kvalifikaci měnilo trenéra, na EURO jede s nejmladším týmem

Minulé EURO mohli Češi považovat za úspěšné. Když v roce 2021 prošli ze skupiny, čekalo se, že v osmifinále už tvrdě narazí. Tým kouče Jaroslava Šilhavého ale z cesty odklidil Nizozemce (2:0) a mohl se těšit na čtvrtfinále. V něm už nestačil na Dánsko (1:2). Jinak Česko na evropských šampionátech došlo nejdále v roce 1996. Na prvním Euru po rozdělení Československa vybojovali Češi stříbro.

Boj to byl i v kvalifikaci na letošní mistrovství Evropy. Česko sice začalo výhrou 3:1 nad Polskem, poté ale bez branek remizovalo v Moldavsku. Opravdu nahnuté to Šilhavého výběr měl po jasné prohře V Albánii (0:3). Češi nakonec na šampionát postoupili díky závěrečnému vítězství nad Moldavskem (3:0). Trenér ale i vlivem tlaku a kauzy Belmondo na funkci rezignoval. V lednu po něm mančaft převzal Ivan Hašek.

Ten měl na přípravu jen čtyři přátelské zápasy. Do Německa bere nejmladší mužstvo ze všech a prohlásil, že se zároveň dívá dopředu, konkrétně na kvalifikaci na mistrovství světa 2026. To ale neznamená, že by neměl k ruce tradiční opory. Tou je třeba kapitán Tomáš Souček, zpět je i Patrik Schick. Dělený nejlepší střelec předešlého Eura celou kvalifikaci promarodil, v Leverkusenu ale na jaře prokázal dobrou formu.

Podařený ročník za sebou má i Michal Sadílek, který s Twente postoupil do Ligy mistrů. Počítalo se, že bude mít důležitou úlohu také na mistrovství Evropy, před turnajem se ale zranil. Draze ho tak vyšla vyjížďka na tříkolce během osobního volna. Šlo o jediný vážnější problém, který musel Hašek po oznámení nominace řešit. Místo Sadílka následně povolal Petra Ševčíka ze Slavie.

Česko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 7 – 2. místo (1996)
🔎 Výsledek na ME 2020 Čtvrtfinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Petr Čech (124)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Petr Čech, Karel Poborský (14)
🏹 Nejlepší střelec historie Jan Koller (55)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Milan Baroš, Patrik Schick (5)
⚔️ Kapitán Tomáš Souček (West Ham)
⭐ Hvězda týmu Patrik Schick (Leverkusen)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Robin Hranáč (Plzeň)
🐣 Naděje do budoucna Matěj Jurásek (Slavia)
🗣️ Trenér Ivan Hašek (60 let)
📈 Kurz na postup 1,39
🏆 Kurz na titul 250,00
Vsaďte si na výsledky Česka u Betana

Gruzie se bude na prvním velkém turnaji spoléhat na hvězdu Neapole i brankáře Valencie

Vyjmenování účastí Gruzie na evropských šampionátech vezmeme skutečně rychle. Pokud nebudeme počítat éru Sovětského svazu, kterého byla Gruzie součástí, tak to bude nyní poprvé, co se tato země podívá na EURO. Na mistrovství světa se zatím také nikdy neprobojovala, na tom se bude po skončení turnaje v Německu teprve pracovat.

I kdyby Gruzínci všechny své zápasy na evropském šampionátu prohráli, měl by u jejich kvalifikační pouti na MS být Willy Sagnol. Bývalý obránce Bayernu a francouzské reprezentace je u týmu přes tři roky. S Gruzií slavil úspěchy v Lize národů, které mu i přes čtvrté místo v kvalifikaci na EURO zajistily baráž. V ní Sagnolův mančaft porazil Lucembursko (2:0) i Řecko (1:0 pen.) a mohlo se jít slavit.

Ačkoli si francouzský kouč fanoušky získal, nic se nevyrovná postavení, které u nich má Khvicha Kvaratskhelia. Neapol, se kterou získal v sezoně 2022/23 titul, se v uplynulém ročníku trápila, "Kvaradona" ale i tak zaznamenal solidních 11 gólů a devět asistencí. Zatímco v Itálii hraje na křídle, tak v reprezentaci je součástí útočné dvojice v rozestavení 3-5-2. Je tak blíž k bráně soupeře, ke které míří svým charakteristickým driblinkem.

Doplňuje ho Georges Mikautadze, který za Méty nastřílel 14 branek. Na druhé straně hřiště má Gruzie brankáře Valencie Giorgiho Mamardashviliho. Před ním obranu řídí kapitán a rekordman v počtu startů za reprezentaci Guram Kashia. Tento stoper ve Slovanu Bratislava nastupuje i s Jabou Kankavou. Ten ale překvapivě odmítl nominaci s tím, že do Německa pojede jen jako fanoušek.

Gruzie před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 0
🔎 Výsledek na ME 2020 Nekvalifikovala se
💯 Nejvíce zápasů v historii Guram Kashia (113)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME
🏹 Nejlepší střelec historie Shota Arveladze (26)
🎯 Nejlepší střelec historie ME
⚔️ Kapitán Guram Kashia (Slovan Bratislava)
⭐ Hvězda týmu Khvicha Kvaratskhelia (Neapol)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Georges Mikautadze (Méty)
🐣 Naděje do budoucna Gabriel Sigua (Basilej)
🗣️ Trenér Willy Sagnol (47 let)
📈 Kurz na postup 2,85
🏆 Kurz na titul 1 000,00
Vsaďte si na výsledky Gruzie u Betana

Portugalsko v kvalifikaci neztratilo ani bod, tradičně se ale řeší Ronaldo

Portugalsko si zatím na Euru zahrálo osmkrát. Pokaždé došlo do vyřazovací fáze, největší úspěch pak přišel v roce 2016. Tehdy tým trenéra Fernanda Santose bral zlato, když ve finále porazil domácí Francii. Tento kouč vedl Portugalce i na minulém evropském šampionátu. Na něm ale nepochodil. K obhajobě mělo jeho mužstvo opravdu daleko a vypadlo už v osmifinále s Belgií.

Tu tehdy vedl Roberto Martínez, současný kouč Portugalska. Ve své nové štaci skvěle zvládl kvalifikaci na letošní EURO. Neztratil ani bod a jeho tým dal nejvíce gólů v kvalifikaci (36). Zároveň obdržel jen dvě branky. To byl také nejlepší výkon ze všech mužstev. Obě dostali Portugalci od Slovenska. A právě naši sousedi skončili ve skupině druzí. Na vítěze z Portugalska ale ztratili osm bodů.

Nic na střelecké chuti zatím neztrácí Cristiano Ronaldo. V nedávno skončené sezoně skóroval za Al-Nassr 44×. Velkým tématem ale zůstává, jestli bude stačit na tu nejvyšší evropskou úroveň. Jde o jednoho ze dvou hráčů v nominaci mimo Evropu. Portugalská soupiska je jinak nabitá oporami klubů z těch nejlepších lig. Třeba z Premier League lze zmínit Rúbena Diase, Bruna Fernandese nebo Bernarda Silvu.

Šampioni z roku 2016 mohou do turnaje jít s velkým sebevědomím. Ofenziva obsahuje tolik zajímavých jmen, že bude mít trenér Martínez co dělat, aby vybral ty skutečně nejlepší. Malé varování nicméně Portugalci přece jen dostali. V přípravě na šampionát dvakrát prohráli. Nejprve v březnu ve Slovinsku (0:2) a poté v červnu doma s Chorvatskem (1:2).

Portugalsko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 8 – vítěz (2016)
🔎 Výsledek na ME 2020 Osmifinále
💯 Nejvíce zápasů v historii Cristiano Ronaldo (207)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Cristiano Ronaldo (25)
🏹 Nejlepší střelec historie Cristiano Ronaldo (130)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Cristiano Ronaldo (14)
⚔️ Kapitán Cristiano Ronaldo (Al-Nassr)
⭐ Hvězda týmu Cristiano Ronaldo (Al-Nassr)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Goncalo Inácio (Sporting)
🐣 Naděje do budoucna João Neves (Benfica)
🗣️ Trenér Roberto Martínez (50 let)
📈 Kurz na postup 1,03
🏆 Kurz na titul 7,00
Vsaďte si na výsledky Portugalska u Betana

Turecko pozvedl Montella, k dispozici má hvězdičky z Realu i Juventusu

Je to země, která na závěrečných turnajích často dostává nálepku černého koně. Turecko ale na posledních dvou evropských šampionátech vyhrálo jen jednou a pokaždé skončilo už ve skupině. Jeho nejlepším výsledkem je semifinále z roku 2008. Tehdy tureckou sílu poznali i Češi, kteří ve skupině padli 2:3. A to po fantastickém comebacku Turků, když ještě 15 minut před koncem prohrávali o dva góly.

Obrat k lepšímu předvedl turecký tým také v kvalifikaci na letošní EURO. Pod Stefanem Kuntzem sice Turci třikrát zvítězili, doma ale prohráli s Chorvatskem (0:2) a zbytečně ztratili s Arménií (1:1). Německého trenéra nahradil další cizinec. Vincenzo Montella začal vítězstvím v Chorvatsku (1:0), které předtím doma v kvalifikaci na mistrovství Evropy nikdy neprohrálo. A Turky dovedl na turnaj z prvního místa.

Na šampionátu povede svou zemi jako kapitán Hakan Calhanoglu. Ten byl jednou z klíčových postav při cestě Interu Milán za italským titulem a očekává se, že tyto výkony zopakuje. Zatímco 30letý Calhanoglu spoustu akcí zakládá z pozice staženého playmakera, tak vepředu mají Turci zajímavé mladíky v podobě Ardy Gülera (Real Madrid) a Kenana Yildize (Juventus).

Jaký dostanou prostor, to bude na italském trenérovi. Už v březnovém přátelském duelu ale Rakousko ukázalo, jak proti Montellovu týmu pracovat právě s prostorem. Turecko se nedokázalo vyrovnat s vysokým presinkem a nakonec odcházelo s ostudnou porážkou 1:6. Příprava na EURO se Turecku celkově nepovedla. Dokázalo sice bez branek remizovat s Itálií, zbývající tři utkání ale prohrálo.

Turecko před EURO 2024 - výsledky, rekordy, statistiky
🏆 Účasti a nejlepší výsledek na ME 5 – semifinále (2008)
🔎 Výsledek na ME 2020 Skupina
💯 Nejvíce zápasů v historii Rüstü Recber (120)
⚽ Nejvíce zápasů v historii ME Rüstü Recber (9)
🏹 Nejlepší střelec historie Hakan Sükür (51)
🎯 Nejlepší střelec historie ME Semih Sentürk (3)
⚔️ Kapitán Hakan Calhanoglu (Inter)
⭐ Hvězda týmu Hakan Calhanoglu (Inter)
🍿 Koho se vyplatí sledovat Arda Güler (Real Madrid)
🐣 Naděje do budoucna Kenan Yildiz (Juventus)
🗣️ Trenér Vincenzo Montella (49 let)
📈 Kurz na postup 1,31
🏆 Kurz na titul 100,00
Vsaďte si na výsledky Turecka u Betana

4 hráči, které sledovat ve skupině F: Robin Hranáč, Giorgi Mamardashvili, João Neves, Arda Güler

Z každého mužstva skupiny F jsme vybrali jednoho fotbalistu, kterého podle nás stojí za to si všímat. Přečtěte si informace o čtyřech zajímavých jménech z výběrů Česka, Gruzie, Portugalska a Turecka. Nejde přitom automaticky o ty největší hvězdy jednotlivých zemí.

Česko: Robin Hranáč, obránce, Viktoria Plzeň

Poslední přípravné utkání před Eurem Češi začali vzadu se dvěma muži, kteří v minulé sezoně dělali kapitány pražským S. Doplňoval je Robin Hranáč, i když byl do reprezentace poprvé povolán až v březnu. Ze čtyř duelů od té doby v národním dresu třikrát odehrál plnou porci minut.

Vypadá to tedy, že tento stoper, který ještě v ročníku 2022/23 bojoval o záchranu s Pardubicemi, vyběhne na úvod Eura třeba proti Cristianu Ronaldovi. Hranáč se výborně chytil v Plzni, kam se vrátil po úspěšném hostování ve zmíněných Pardubicích.

Celkem odehrál 52 utkání a tento rychlý a důrazný obránce byl důležitou postavou Viktorie při jízdě do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. Jeho reprezentační parťák Krejčí už velký přestup stihl před mistrovstvím Evropy. Bude ho po Euru do lepší soutěže následovat i Hranáč?

Gruzie: Giorgi Mamardashvili, brankář, Valencia

Fanoušky v Gruzii pobláznil Khvicha Kvaratskhelia. I na opačném konci hřiště má ale trenér Willy Sagnol velkou oporu. Povídejte Giorgimu Mamardashvilimu, že gólmani dozrávají později. Ve 23 letech je jedničkou Valencie, v jejímž dresu vychytal v sezoně 2023/24 13 čistých kont.

Server The Athletic uvedl, že gruzínský brankář v minulém ročníku zabránil 8,4 gólům. To je nejvíce ze všech gólmanů v La Lize. O Mamardashvilim se ve světě velice dobře ví, EURO by ho ale mohlo vystřelit ještě do lepšího klubu. Valencia přece jen nepatří mezi španělskou špičku a v příští sezoně bude bez pohárů.

Šancí předvést se bude mít gruzínský muž v rukavicích nejspíše dost. Jeho země patří k outsiderům a vytýká se jí přestárlá obrana, která může mít problémy s tempem evropského šampionátu. Mamardashvili tak opět může být hrdinou. Jako když ve finále baráže chytil penaltu proti Řecku.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Portugalsko: João Neves, záložník, Benfica

Těžko předpovídat, kolik prostoru dostane João Neves v nabité portugalské sestavě. Tento 19letý záložník Benficy v reprezentaci debutoval loni v říjnu, první duely v základní sestavě ale přišly až nyní v červnových přípravných zápasech. V klubu jde nicméně už nyní o stálého člena zahajovací jedenáctky.

O tohoto středopolaře se očekává bitva evropských gigantů, Benfica ale zatím mluví jasně. Podle italského novináře Fabrizia Romana si za Nevese představuje 120 milionů eur. Jinak prý ani nemá cenu sedat k jednacímu stolu. Známý fotbalový insider v poslední době informoval převážně o zájmu Paris Saint-Germain.

Měsíce už mají Nevese monitorovat také oba manchesterské celky nebo Arsenal. Je jasné, že v Benfice dlouho nevydrží. Už brzy by měl vyvážet balony, přesně je rozdávat spoluhráčům nebo naopak neúnavně napadat rozehrávku soupeře v novém klubu.

Turecko: Arda Güler, záložník, Real Madrid

To Arda Güler už u evropského obra zakotvil. Loni v létě ho za 20 milionů eur z Fenerbahce vykoupil Real Madrid. Tureckého ofenzivního záložníka nebo křídelníka v první sezoně hodně brzdila zranění, přesto v jejím závěru ukázal, čeho je schopný. Ke konci ročníku dostal šanci v 10 duelech. A stihl v nich dát šest gólů.

V Gülerových 19 letech je navíc působivé, že proměnil každou střelu, ke které se dostal. V jeho druhém ročníku v Madridu ho opět čeká boj s velkou konkurencí. Pokud ale vydrží zdravý, má na to v týmu Carla Ancelottiho zastat důležitou úlohu. Vyhráno ovšem Güler nemá ani v reprezentaci. I kdyby ale začal z lavičky, bude z ní velkou hrozbou.

Jeho šest branek za Los Blancos ukázalo, že nepotřebuje moc času na to, aby udělal rozdíl. Na šest ligových tref mu stačilo pouhých 330 minut na hřišti. Rychleji to žádný jiný hráč v historii Realu Madrid nedokázal. Nyní si na něj budou muset dávat pozor i Češi. A bylo to právě Česko, proti němuž Güler v roce 2022 v reprezentaci debutoval.

Kurzy na EURO 2024 v Německu: zajímavé sázky a tip na skupinu F

Co se týče kurzového sázení, tak oficiálním partnerem letošního mistrovství Evropy je sázková kancelář Betano. A to se odráží na její široké kurzové nabídce.

Najdete v ní velké množství různých sázkových příležitostí, a to i ke každé skupině. Níže jsme vybrali jeden tip na skupinu F.

TIP: 1. místo Portugalska a 4. místo Gruzie sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Favorit skupiny F je jasný. Podle nás se očekávání naplní a pořadí skutečně ovládne Portugalsko. Na poslední místo pak tipujeme Gruzii. Má sice několik zajímavých hráčů, problémem ale může být obranná linie a absence zkušeností z předchozích velkých turnajů.

1️⃣ Kdo hraje ve skupině F na EURO 2024?

Ve skupině F se představí Česko, Gruzie, Portugalsko a Turecko. Kompletní program a výsledky najdete ZDE.

2️⃣ Kdo postoupí ze skupiny F na ME ve fotbale 2024?

Favoritem skupiny je Portugalsko, outsiderem naopak Gruzie. Šance všech čtyř reprezentací na postup rozebíráme v článku.

3️⃣ Které hráče sledovat ve skupině F na EURO v Německu?

Arda Güler už velký přestup udělal loni v létě. Letos to může čekat Joãa Nevese. Vybrané hráče ke sledování najdete ZDE.

Preview skupin na EURO 2024:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.

Francouzské i německé dresy patří k těm povedenějším na letošním ME

EURO 2024: dresy všech týmů pro mistrovství Evropy

Ke každé velké fotbalové akci neodmyslitelně patří i speciální dresy každé reprezentace. V čem budou hrát všechny týmy na letošním ME?

Na ME budou udělovány žluté karty za protesty všem hráčům s výjimkou kapitánů

Pravidla na EURO 2024: soupisky, VAR, karty, ruka, penalty, postup

Důležitou roli na mistrovství Evropy v Německu budou hrát i rozhodčí. Jakými pravidly se musí řídit a s čím novým UEFA přišla?