Německo vs. Maďarsko dnes live na EURO 2024

Němci na úvod šampionátu nadchli všechny fotbalové fanoušky přesvědčivým výkonem i výsledkem proti Skotsku, které rozstříleli 5:1. Ve druhém utkání turnaje čeká domácí výběr Maďarsko, které naopak v prvním kole zklamalo a bude tak potřebovat bodovat.

VÝSLEDEK: Německo vyhrálo po gólech Musialy (22.) a Gündogana (67.) nad Maďarskem 2:0 a postoupilo do osmifinále. Na další utkání si můžete vsadit ZDE.

Živý přenosKurzy
NěmeckoMaďarsko – Sestavy
Statistiky a H2HTip

Wirtz s Musialou řídili úvodní koncert Němců Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Heiko Becker

EURO 2024, skupina A, 2. kolo: Německo vs. Maďarsko v TV dnes od 18:00

Německo je už nyní jednou nohou v osmifinále, vzhledem k současnému systému ME jim vysoká výhra teoreticky může stačit bez ohledu na další výsledky. Domácí reprezentace ale rozhodně není uspokojena a bude si chtít zastřílet i proti Maďarsku. Ambiciózní mužstvo naopak na úvod padlo a pokud si chce zahrát play off, moc by se mu nějaký ten bodík ze zápasu s favoritem hodil. Sledujte utkání šestého hracího dne ve středu od 18:00 živě na ČT Sport či ČT Sport Plus.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na EURO 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Kurzy na Německo vs. Maďarsko (fotbal ME 2024, Stuttgart, základní skupina A)

Už před startem šampionátu patřili Němci do širšího okruhu favoritů na celkové prvenství, po dominantním představení proti Skotsku se pak jejich pozice ještě více upevnila. Maďaři byli pasováni do role adepta na postup ze skupiny, úvodní prohra ale s kurzy zatřásla a nyní už by byla jejich účast v osmifinále překvapením.

sipka Přečtěte si vše důležité o evropském šampionátu 2024

Pomyslné nůžky mezi oběma týmy se tak ještě více rozevřely a německá reprezentace je před výkopem vzájemného souboje považována za jednoznačného favorita na vítězství. Co je pro nezaujatého diváka pozitivní, ve dvou utkáních skupiny A v prvním kole padlo celkem deset branek. Slušné gólové hody se čekají i ve středu.

Po zahajovacím utkání hraném v Mnichově se domácí reprezentace přesunula do Stuttgartu, kde se fanouškům představí ve svém druhém duelu. Tamní MHPAréna byla ještě letos na jaře modernizována a pro mistrovství Evropy pojme 51 tisíc diváků.

sipka EURO 2024 se odehraje v 10 velkolepých arénách. Vše o nich si přečtěte ZDE

Premiéra na letošním turnaji čeká na renomovaného nizozemského arbitra Dannyho Makkelieho. Ten už má se soubojem mezi Německem a Maďarskem jisté zkušenosti z minulého ME, tehdy ale působil v roli čtvrtého rozhodčího. Před třemi lety si zapískal dokonce i semifinále.

Kurzy Betana na fotbal Německo - Maďarsko na EURO 2024:

Informace před zápasem Německo - Maďarsko
📅 Kdy: 19. 6. 2024 od 18:00
🌍 Kde: MHPAréna, Stuttgart
🏆 Soutěž: EURO 2024, skupina A, 2. kolo
Rozhodčí: Danny Makkelie, Nizozemsko
📺 Přímý přenos: ČT Sport, ČT Sport Plus
Kurzy Betana: 1,29 - 5,90 - 11,50
Vsaďte si na výsledek zápasu Německo - Maďarsko u Betana

Německo vykročilo za snem přesvědčivou výhrou na úvod

Hodně se toho před turnajem namluvilo o zlepšené náladě kolem německého národního týmu. Stále ale bylo otázkou, jestli domácím nesváže nohy tlak spojený s vysokými očekáváními, zvláště když zahajovací duely bývají poměrně často nervózní. Němci ale dali všem pochybovačům ráznou odpověď, když v pátek rozstříleli Skotsko vysoko 5:1.

Fungovalo prakticky všechno. Pomohly určitě rychlé góly, když skóre otevřel už v 10. minutě Wirtz a za dalších devět minut se k němu přidal i další hvězdný mladík Musiala. Když pak Skotové v závěru prvního poločasu šli do deseti a ještě z následné penalty zvýšil na 3:0 Havertz, bylo rozhodnuto.

Němci si i zbytek utkání užívali a trefili se i dva střídající hráči Füllkrug a Can. Jedinou drobnou kaňkou tak byl nešťastný vlastní gól obránce Rüdigera, který ale na dobrém rozmaru domácích nic změnit nemohl. Nationalelf k prvním třem bodům dokráčeli ve vekém stylu. Těžší zápasy samozřejmě teprve přijdou a dá se říct, že souboj se Skotskem Němce absolutně nepřipravil na nic, co by je mělo čekat ve vyřazovací části.

Pro sebevědomí celého týmu šlo ale o snový scénář. Neuer si v podstatě nesáhl na balón, obrana byla rovněž bez práce. Kroos z hloubi pole rozdával svým typickým způsobem milimetrové přihrávky, kterých zkompletoval celkem 101 a zkazil jedinou. Vepředu pak řádili Musiala, Wirtz, Gündogan a Havertz, kteří byli všichni hodně vidět. Trefil se i náhradník Füllkrug a dokonce i Can, který ještě před týdnem ani nebyl v nominaci.

Důležité bylo také to, že celé mužstvo přečkalo utkání bez zranění. Hlavně v případě Gündogana to nebylo vůbec samozřejmé, německý kapitán byl totiž obětí brutálního šlapáku Skota Porteouse, za který byl soupeřův obránce vyloučen. Záložník Barcelony ale nakonec odehrál celý duel bez potíží.

sipka Zastřílí si Německo i podruhé? Vsaďte si u Betana

Výsledky Německa na EURO 2024:

  • 14.06.2024: Německo vs. Skotsko 5:1 (Wirtz, Musiala, Havertz pen., Füllkrug, Can)
Historická bilance obou týmů na mistrovství Evropy
Německo Statistika Maďarsko
13 Počet účastí 4
1. místo (1972, 1980, 1996) Nejlepší výsledek 3. místo (1964)
Osmifinále Výsledek na ME 2020 Skupina
Bastian Schweinsteiger (18) Nejvíce startů na ME Ádam Szalai (7)
Jürgen Klinsmann, Mario Gómez (5) Nejlepší střelec na ME Balász Dzsudzsák, Ferenc Bene, Dezso Novák, Ádam Szalai (2)

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Maďarsko nepřesvědčilo a bude mít s postupem práci

Od Maďarů se letos čekalo docela hodně. Na posledních dvou evropských šampionátech se prezentovali velmi zajímavě, před osmi lety postoupili do osmifinále, na minulém turnaji se jim to jen těsně nepodařilo zopakovat, na vině byla ale především skupina smrti s Francií, Portugalskem a právě Německem. V ní se i tak drželi se ctí a sahali po postupu...

Také v mezidobí navíc Maďarsko předvádělo dobrý fotbal a dokazovalo, že tamní reprezentace jde nahoru. Jenže na úvod letošního Eura přišlo trvdé vystřízlivění, když tým kolem kapitána Szoboszlaie propadl a podlehl Švýcarsku 1:3. Ještě větším zklamáním než samotný výsledek byla ale předvedená hra, Maďarům to zkrátka nešlo.

Zkušení protivníci Akanji se Xhakou je až příliš snadno přehrávali průnikovými pasy mezi linie, odkud pak Švýcaři pravidelně hrozili. Naopak po zisku míče byli především v prvním dějství svěřenci italského kouče Rossiho bezmocní a nevěděli si s přechodem do útoku rady. Druhý poločas už snesl alespoň nějaká měřítka, stále to ale nebylo ono a snaha o vyrovnání dopadla neúspěšně.

Pro Maďary jde o výraznou komplikaci. Už po středečním utkání s rozjetými Němci se totiž může docela reálně stát, že se jejich šance na účast v osmifinále bude rovnat už jen matematické teorii. Nutně by tak potřebovali proti domácí reprezentaci získat alespoň bod, k tomu však bude zapotřebí předvést zásadně odlišný výkon oproti prvnímu kolu.

Na druhou stranu už v posledních letech několikrát dokázali, že si to jsou schopni rozdat jako rovný s rovným i proti nejsilnějším protivníkům. V Lize národů v roce 2022 například předčili v tabulce Německo i Anglii. Pomoci by jim mohly i případné návraty zraněných Nega a Stylese. Oba budou bojovat o to, aby byli kouči k dispozici, až do posledních minut před výkopem.

sipka Maďaři na úvod zklamali, zaberou na druhý pokus? Kurzy Betana ZDE

Výsledky Maďarska na EURO 2024:

  • 15.06.2024: Maďarsko vs. Švýcarsko 1:3 (Varga)

Sestavy na EURO 2024: zahajovací jedenáctky pro zápas Německo vs. Maďarsko

Domácí kouč Nagelsmann zřejmě nemá důvod sahat k jakýmkoliv změnám v sestavě, Německo v prvním utkání předvedlo skvělý výkon. Také náhradníci se sice uvedli v zajímavém světle, nastoupili ale už v podstatě za rozhodnutého stavu.

To Maďaři mají o čem přemýšlet, úvodní vystoupení jim absolutně nevyšlo. Už v poločase sáhl kouč Rossi ke střídání na pravé straně obrany, kde Bolla nahradil Langa. Celý zápas pak hořel v obraně Szalai, který sice dohrál, rozhodně však nepřesvědčil, že by měl dostat důvěru i v dalším průběhu turnaje.

sipka Prohlédněte si kompletní nominace obou týmů: NěmeckoMaďarsko

Německo vs. Maďarsko: základní sestavy
Tým Sestava
Německo Neuer - Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt - Andrich, Kroos - Musiala, Gündogan, Wirtz - Havertz
Maďarsko Gulácsi - Fiola, Orbán, Dardai - Bolla, Á. Nagy, Schäfer, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga
Vsaďte si na výsledek zápasu Německo - Maďarsko

Fotbal Německo vs. Maďarsko dnes na mistrovství Evropy 2024: H2H, statistiky, srovnání a vzájemná bilance GER - HUN

Oba výběry se utkaly v základní skupině na mistrovství Evropy i před třemi lety. Tehdy to bylo až v závěrečném kole hlavní fáze turnaje. Maďaři dvakrát vedli a kdyby výsledek dokázali uhájit, mohli by se radovat z postupu do osmifinále. Německo ale v obou případech vyrovnalo, podruhé až v 84. minutě zásluhou Goretzky. Díky tomu se probojovalo do play off na úkor svého sympaticky hrajícího soupeře.

Celková vzájemná bilance je vzácně vyrovnaná, Německo je o jedinou výhru úspěšnější v poměru 13:12. Dvanáctkrát skončil zápas také remízou.

Vzájemná bilance Německo vs. Maďarsko
Výhry Německa Remízy Výhry Maďarska
13 12 12
Vzájemná bilance Německo vs. Maďarsko na ME
Výhry Německa Remízy Výhry Maďarska
0 1 0

Na evropském šampionátu se oba týmy potkaly jednou, a to hned na tom posledním. Utkání skončilo ve skupině remízou 1:1, která stačila Němcům k postupu. Maďaři dvakrát vedli, nakonec jim ale zbyly oči pro pláč a na turnaji i přes dobré výkony skončili.

Zápasy Německo vs. Maďarsko na ME ve fotbale: výsledky

  • EURO 2020: Německo vs. Maďarsko 2:2
  • EURO 2024: Německo vs. Maďarsko – vsaďte si ZDE

Německo vs. Maďarsko před vzájemným zápasem: statistiky

Jak Německo, tak Maďarsko dosud na turnaji pochopitelně odehrály jediný duel, a tak jsou statistiky stále poměrně hubené a hlavně ne tolik vypovídající. Na první pohled je však vidět, že domácí do ME vstoupili podstatně lépe, navrch mají ve všech klíčových ukazatelích.

Německo vs. Maďarsko: statistiky na EURO 2024
Německo Statistika Maďarsko
5:1 Skóre 1:3
Wirtz, Musiala, Havertz, Füllkrug, Can (1) Nejlepší střelec Varga (1)
68 Držení míče (%) 47
10 Střely na branku 2
5 Rohové kopy 2
2 Žluté karty 2
15 Fauly 9
Kurzy na zápas ME 2024 Německo - Maďarsko najdete ZDE

EURO 2024: Německo vs. Maďarsko ve skupině A, tip na výsledek

Jamal Musiala byl vyhlášen nejlepším mužem utkání už po prvním vystoupení Německa proti Skotsku. Zasloužil si to neustýlám kličkováním mezi urostlými skotskými chasníky. Podobně by měl šikulovi z Bayernu sedět i maďarský soupeř, který disponuje urostlými zadáky s nižší obratností.

TIP: Musiala bude hráčem zápasu  sipka Vsadit u Betana

Musiala by měl na vysoké maďarské obránce platit

  • Datum, čas a místo zápasu: 19. 6. v 18:00, MHPAréna (Stuttgart)
  • Kde sledovat EURO 2024 živě: fotbal Německo vs. Maďarsko na ME v televizi (TV), jak je to s online live streamy?

    Práva na vysílání mistrovství Evropy 2024 ve fotbale má v České republice výhradně Česká televize. Ta nabídne všech 51 zápasů v přímém přenosu jak v televizi, tak na internetu. Drtivou většinu utkání najdete na stanici ČT Sport, jen v posledním kole skupin při souběžně hraných duelech bude vždy jedno utkání k dostání na kanále ČT2. Kompletní program pak bude k dispozici na internetové platformě ČT Sport Plus. Všechny tyto varianty jsou bezplatné.

    sipka Televizní program celého šampionátu najdete ZDE

    Sledování atraktivních soubojů o titul pro mistra Evropy si můžete zpříjemnit výběrem z celé řady zajímavých sázkových příležitostí. Betano nabízí širokou nabídku tipů jak před výkopem zápasu, tak i LIVE v jeho průběhu.

    Zápas Německo vs. Maďarsko na ME 2024 ve fotbale

  • Kdy začíná: středa 19. června od 18:00
  • Kde se hraje: ve Stuttgartu (MHPAréna)
  • Kdo zvítězí: Německo je jasným favoritem (kurzy zde)
  • Kde sledovat online na internetu: ČT Sport Plus
  • Připomeňte si zahajovací duel šampionátu a vysokou výhru Německa.

    Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

    Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

    BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

    Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

    KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

    Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

    Florian Wirtz by měl po skvělé sezoně patřit k oporám Německa

    Skupina A na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

    Podívejte se na preview skupiny A na mistrovství Evropy ve fotbale 2024. ⚽ Domácí Německo se v ní utká se Skotskem, Maďarskem a Švýcarskem.

    Němci patří na domácím ME k největším favoritům

    Německo na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

    Němci se musí rehabilitovat po posledních blamážích na velkých akcích. Na domácím mistrovství Evropy k tomu mají ideální příležitost.

    Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

    ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

    Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.