3 nejlepší hráči Česka proti Ukrajině v Lize národů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Blamáž odčiněna. Česká reprezentace po prohře 1:4 v Gruzii zabrala a porazila Ukrajinu 3:2. Zápas v pražském Edenu přinesl i několik povedených individuálních výkonů. V článku se podíváme na tři české hráče, kteří naši redakci nejvíce zaujali.

ŠulcVitíkČerv

Česká reprezentace před zápasem s Ukrajinou Foto: ČTK / Kamaryt Michal

TOP 3 nejlepší čeští hráči proti Ukrajině v Lize národů 2024/25: Pavel Šulc, Martin Vitík a Lukáš Červ

Češi sotva začali svou pouť Ligou národů a už se mančaft trenéra Ivana Haška dostal pod velký tlak. Po debaklu 1:4 v Gruzii se Češi potřebovali výrazně zlepšit. A to hodně rychle. V úterý je v Praze čekala Ukrajina. Česko nakonec duel zvládlo výsledkem 3:2, když se dvakrát trefil Pavel Šulc a z penalty se prosadil také kapitán Tomáš Souček. Níže najdete trio nejlepších českých hráčů podle naší redakce.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu národů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #1 Pavel Šulc

Plzeňští fanoušci jsou rádi, že přestupové okno je ve většině lig zavřené. Jejich Pavel Šulc totiž nasměroval Česko k důležité výhře dvěma góly. Ta první vyšla ze Šulcova neustálého pohybu, kdy dohrál situaci, která jen několik vteřin předtím vypadala ztracená. Díky tomu zblízka uklidil do sítě střelu Václava Černého.

Při druhém zásahu poté tento 23letý fotbalista ukázal, že jeho hra není jen o velké dřině. Na hranici vápna si na prsa zpracoval míč. A bez toho, aby ho nechal dopadnout na zem, ho krásně poslal do ukrajinské brány. Šulc se na hřišti zcela vydal a hřiště v 80. minutě opouštěl v křečích. Odměnou mu byl potlesk českých fanoušků.

sipka Trefí se Šulc i o víkendu v lize? Vsaďte si

Vybrané statistiky Pavla Šulce proti Ukrajině
Střely Góly Úspěšnost přihrávek
3 2 100 %

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #2 Martin Vitík

Martin Vitík táhl českou defenzivu. Ukázal, že po neuskutečněném letním přestupu ze Sparty rozhodně nezahořkl. A když bude takto pokračovat, na západ Evropy se stejně bude brzy stěhovat. Proti Ukrajině byl nejlepším českým obráncem. Vyhrával souboje, blokoval střely a dokázal také zaskočit za svého parťáka Ladislava Krejčího.

Zároveň pomáhal českému týmu jistou rozehrávkou. Ve druhé půli sice měl problémy s Mykhailem Mudrykem, když po faulu na něj viděl i žlutou kartu. Se žlutým ohrožením ale zvládl odehrát v podstatě celý druhý poločas. V závěru poté včasným skluzem zabrzdil nadějnou akci hostů a Česko i díky němu přestálo velký ukrajinský tlak.

Vybrané statistiky Martina Vitíka proti Ukrajině
Zblokované střely Odkopy Úspěšnost přihrávek
3 4 92,9 %

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Nejlepší Češi v zápase s Ukrajinou v Lize národů: #3 Lukáš Červ

Jestli byl po výprasku v Gruzii český tým kritizovaný za absenci emocí, tak proti Ukrajině je na plac přitáhl Lukáš Červ. Záložník Viktorie Plzeň se tradičně dokázal dostat pod kůži i soupeřům. Ukrajinští reprezentanti ho pětkrát faulovali, více nedovolených zákroků žádný jiný Čech nevybojoval.

Červ utkání zvládl běžecky, dobře vyplňoval střed pole, ale jistě si počínal i s míčem, se kterým většinou nevolil složitá řešení. Plzeňský fotbalista byl přitom vůbec poprvé v základní sestavě národního mužstva. A svým výkonem si rozhodně řekl o to, aby to nebylo naposledy.

Vybrané statistiky Lukáše Červa proti Ukrajině
Získané fauly Klíčové přihrávky Získané míče
5 1 1

* Údaje pocházejí ze serveru WhoScored.com

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Šulc proti Ukrajině zaznamenal své první góly za reprezentaci

Známkování českých hráčů po zápase s Ukrajinou

Potřebné vítězství 3:2 nad Ukrajinou zařídil dvěma góly Šulc, kromě něj se utkání povedlo také Vitíkovi. Propadl naopak znovu Krejčí.

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.