3 nejlepší hráči Česka proti Gruzii na Euru 2024

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Čeští fotbalisté zlepšili v duelu s Gruzií výkon, na vítězství ale nedosáhli. Zrak fanoušků se tak pomalu upírá k rozhodujícímu zápasu s Tureckem, ve kterém nám půjde o vše. Nejdříve se však podívejte na tři nejlepší hráče, jež jsme vybrali ze druhého utkání.

KrejčíCoufalM. Jurásek

Čeští hráči při pozápasové děkovačce s fanoušky Foto: ČTK / Šimánek Vít

TOP 3 nejlepší čeští hráči proti Gruzii na Euru 2024: při remíze podali výborný výkon Krejčí, Coufal a střídající Matěj Jurásek

Česko se oklepalo ze smolné porážky s Portugalskem a proti Gruzii předvedlo diametrálně odlišný přístup. Naši fotbalisté se od úvodních minut tlačili do ofenzivy a několikrát byli blízko vedoucí branky. Tu sice vstřelil z pokutového kopu nakonec soupeř, svěřenci Ivana Haška ovšem dokázali rychle zareagovat a po přestávce zaslouženě vyrovnali. Druhý gól dlouho visel ve vzduchu, Čechům ale chyběla větší kvalita v zakončení a po 90 minutách se tak s Gruzínci rozešli smírně. Kdo v utkání patřil k nejlepším hráčům?

sipka Získejte registrační bonus 1000 Kč a vsaďte si na EURO 2024

Vsaďte si u Betana Foto: Betano

Nejlepší Češi v zápase s Gruzií na Euru 2024: #1 Ladislav Krejčí

Zápas s Portugalskem se mu nepovedl, vše si ale vynahradil s Gruzií. Od začátku se prezentoval přesnou rozehrávkou a v průběhu prvního poločasu prakticky nic nepokazil. Současně se nebál vyvézt balon směrem dopředu a několikrát se dostal až před pokutové území soupeře, kde často volil centr na lépe postaveného spoluhráče. Míč měl na kopačkách asi vůbec nejčastěji z naší tříčlenné defenzivní trojice.

sipka Program, výsledky a tabulky EURO 2024

Před zápasem vyvstanula obava, jak si poradí s rychlostními typy hráčů Gruzie. Nejvíce soubojů svedl v prvních 45 minutách s nebezpečným Davitashvilim. Gruzínský záložník si dokonce po jednom střetu s Krejčím žádal penaltu, jednalo se však o zcela čistý zákrok ze strany českého fotbalisty. Ke konci utkání hrála naše obrana hodně vysunutě, což v posledních sekundách zavánělo brankou. Na druhou stranu se ale Češi sami snažili duel rozhodnout, tak pro to lze mít pochopení.

Vybrané statistiky Ladislava Krejčího na ME v Německu
Úspěšnost přihrávek Naběhané kilometry Nejvyšší rychlost
88,5 % 19,97 km 32,4 km/h

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Nejlepší Češi v zápase s Gruzií na Euru 2024: #2 Vladimír Coufal

Další z fotbalistů, kteří odčinili výkon z prvního souboje skupiny F. Od prvních minut se jednoznačně řadil mezi nejaktivnější hráče Česka. Poctivě brousil lajnu nahoru dolů a soupeři nedal vydechnout. Po jeho dlouhém autovém vhazování ve 3. minutě spálil velkou šanci Hložek, z následné dorážky se rovněž mohl prosadit Schick. Jak je u obránce West Hamu zvykem, naběhal spoustu kilometrů. Zbytečně brzy obdržel žlutou kartu (18. minuta), poté si už ale dával do konce zápasu pozor.

Po přestávce kromě toho pokračoval ve výborném výkonu a svou snahu ještě zientenzivnil. Když byl v dobré pozici a nikým nehlídán, okamžitě se snažil o centry do pokutového území, z nichž řada našla svého adresáta. Pokud bychom měli vybrat pouze jednoho nejlepšího hráče, byl by to on.

sipka Jak dopadne rozhodující zápas s Tureckem? Vsaďte si u Betana

Vybrané statistiky Vladimíra Coufala na ME v Německu
Vybojované balony Naběhané kilometry Nejvyšší rychlost
8 22,06 km 31,4 km/h

Nejlepší Češi v zápase s Gruzií na Euru 2024: #3 Matěj Jurásek

Tentokrát jsme vybrali i jednoho náhradníka. Ivan Hašek poslal Matěje Juráska na trávník v 55. minutě místo Václava Černého. Mladý záložník Slavie se za příležitost nastoupit odvděčil aktivním běhavým výkonem a Gruzíncům v obraně působil řadu problémů. V 66. minutě střílel z 18 metrů, gólman Mamardashvili však skvěle zasáhl.

Juráskovi se dařilo i v akcích jeden na jednoho a do pokutového území soupeře nacentroval několik nebezpečných balonů. Za 35 minut toho stihl opravdu dost a svým výkonem si jednoznačně řekl o místo v základní sestavě proti Turecku. Otázkou zůstává, jestli není spíše typem hráče, jenž naši ofenzivu oživí právě z lavičky. Každopádně talentovaný mladík ukázal, že se s ním do budoucna musí počítat.

Vybrané statistiky Matěje Juráska na ME v Německu
Odehrané minuty Úspěšnost přihrávek Nejvyšší rychlost
35 86 % 30,8 km/h

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Antonín Barák se spoluhráči slaví gól do sítě Severní Makedonie

Česko na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

Česko ani poosmé v řadě nechybí na mistrovství Evropy. ⚽ Přečtěte si vše důležité o aktuálním ✔️ českém výběru.

Vladimír Coufal a Jan Kuchta během přípravy se Severní Makedonií

Skupina F na ME ve fotbale 2024: preview, kurzy a tipy

České fanoušky na Euru 2024 ⚽ pochopitelně nejvíce zajímá skupina F. Češi se v ní utkají ✔️ s Portugalskem, Gruzií a Tureckem.

Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.