Liga mistrů: Midtjylland vs. Slovan Bratislava živě

Slovan Bratislava je nejblíže své premiérové účasti v hlavní fázi Ligy mistrů ve své historii. Vůbec poprvé totiž pronikl do čtvrtého předkola, kde sice bude outsiderem, přesto ho dva zápasy dělí od obrovského úspěchu. Soupeřem slovenského mistra bude Midtjylland, úvodní duel se hraje ve středu v Dánsku.

Živý přenosKurzy
MidtjyllandSlovan – Tip

Slovan má za sebou úspěšný vstup do sezony Foto: Profimedia

Midtjylland vs. Slovan Bratislava – 4. předkolo (play-off) Ligy mistrů 2024/2025: kde sledovat živě v TV či ve streamu

Slovan má za sebou v letošní sezoně už devět soutěžních zápasů, což je v době, kdy některé soutěže ještě ani nezačaly, neuvěřitelné číslo. Nabitý program ale může přinést kýžené ovoce, pokud bratislavský celej zvládne ještě jeden dvojzápas proti dánskému Midtjyllandu. Ten ale také ještě letos neprohrál a do play-off vstupuje jako favorit. Sledujte úvodní zápas ve středu od 21:00, přímý přenos odvysílá Nova Sport 6.

sipka Vsaďte si na první zápas 4. předkola a získejte bonus za registraci

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Midtjylland vs. Slovan Bratislava dnes živě v Lize mistrů: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Pro jeden z týmů půjde o historickou událost. Slovan by hrál Ligu mistrů v jejím novodobém formátu vůbec poprvé, Midtjylland má za sebou jedinou účast v základní skupině, před čtyřmi lety ale ani jednou nevyhrál a skončil beznadějně poslední. Změna struktury soutěže by ale měla dát šanci i menším klubům, aby si zahrály vyrovnanější partie, navíc každého účastníka čeká minimálně 8 utkání, a tak je postup snad ještě větším lákadlem než obvykle.

Co se týče předzápasových predikcí, blíže k vytouženému postupu by měl mít Midtjylland. Bookmakeři Tipsportu jeho šance ohodnocují kurzem 1,54 oproti 2,80 na Slovan.

Utkání se odehraje v MCH Areně v Herningu, kde Midtjylland sídlí. Jde o dvanácté nejlidnatější město v Dánsku. Hlavním rozhodčím bude v Evropě ne uplně ostřílený Španěl Hernández. Toho si mohou pamatovat čeští fanoušci, pískal totiž loňský zápas Sparty na hřišti Galatasaray.

Kurzy na fotbal Midtjylland vs. Slovan v Lize mistrů 2024/25:

  • 1/0/2: Midtjylland 1,58 | remíza 4,24 | Slovan 6,07
  • Postup: Midtjylland 1,54 | Slovan 2,80
  • 2,5 gólu: více 1,82 | méně 2,08
  • Střelec: Buksa, Franculino 2,70 | Barseghyan, Strelec 3,70
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Midtjylland vs. Slovan Bratislava: informace o zápase
📅 Kdy: 21. 8. 2024 od 21:00
🌍 Kde: MCH Arena, Herning
🏆 Soutěž: 4. předkolo Ligy mistrů 2024/25, 1. zápas
⚽ Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández, Španělsko
✔ Kurzy Tipsportu: 1,58 - 4,24 - 6,07
📺 Přímý přenos: Nova Sport 6

Midtjylland ještě neprohrál, po roční pauze chce zpět do pohárů

Tak trochu jako slepý k houslím přišel Midtjylland v minulé sezoně k mistrovskému titulu. Do nadstavby sice vstupoval z prvního místa, jenže v nadstavbě pak vyhrál jen jedno z úvodních pěti utkání a vypadalo to s jeho šancemi bledě. Jenže chybovaly i ostatní týmy a i když Brondby stačilo v posledním kole doma zvítězit, prohrálo a darovalo triumf zpět do Herningu. Midtjylland tedy i tak ještě málem nabídnutou příležitost odmítl, nakonec ale potřebnou remízu 3:3 uhrál.

Šlo o teprve čtvrtý ligový titul v historii klubu, který byl založen až v roce 1999, velmi rychle se ale dokázal prokousat mezi elitu. Vyhlášeným analytickým přístupem k výběru hráčů i jejich rozvoji i samotnému působení na trávníku se dostal do pozice, kdy konkuruje do té doby neohrožené Kodani. Za poslední dekádu získal všechny čtyři své ligové vavříny a usadil se i coby tradiční účastník evropských pohárů.

V nich tedy loni chyběl, když nezvládl kvalifikaci Konferenční ligy a v posledním předkole po dramatickém penaltovém rozstřelu padl s Legií Varšava. Předtím ale třikrát v řadě hrál základní skupinu některé ze soutěží, v sezoně 2020/21 po vítězství nad Slavií dokonce i Ligu mistrů, což byla jeho dosud jediná účast.

Tu by si Midtjylland určitě rád zopakoval, opět ale musel postupovat už od druhého předkola. V něm v poklidu dvakrát přehrál soupeře z Andorry, relativně bez větších potíží pak zdolal i Ferencváros, kdy se čekala už mnohem vyrovnanější bitva. Do toho se povedl i rozjezd dánské Superligy, jedenáct získaných bodů z pěti kol znamená druhé místo o bod za překvapením ze Silkeborgu.

sipka Podívá se Midtjylland podruhé do Ligy mistrů? Vsaďte si u Tipsportu

Sestava Midtjyllandu v posledním soutěžním zápase
Olafsson - Gabriel, Diao, Juninho, Sorensen - Brynhildsen, Martinez, Castillo, Simsir - Franculino, Chilufya
Kdo se dostal do hry z lavičky: Andersson, Sorensen, Bech Sorensen, Gogorza, Kamara

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Slovan jde v lize opět do trháku, ale priorita je jasně jinde

Bratislavský celek je bezkonkurenčním hegemonem slovenského fotbalu. Titul získal šestkrát v řadě, většinou s ohromným náskokem na nejbližší pronásledovatele, a tak nikoho asi nepřekvapí, že to i letos od začátku vypadá na nekompromisní jízdu. Zatím v Niké Lize neztratil ani bod a tabulku vede i přesto, že má odehráno méně utkání než většina soupeřů.

Jedno si totiž Slovan nechal odložit kvůli tomu, aby se mohl plně soustředit na honbu za svým největším snem. Liga mistrů mu už dlouho a stále uniká. Nejblíže byl v sezoně 2014/15, kdy se jedinkrát dostal do závěrečného předkola. Domácí remíza 1:1 s BATE Borisov dávala naději, odveta v Bělorusku ale skončila jasnou porážkou 0:3.

Od té doby se Belasí nejsou schopni prodrat už ani přes třetí předkolo. V něm loni padli s Maccabi Haifa, tentokrát úplně jasně, následně navíc nezvládli ani play-off o Evropskou ligu, a tak museli vzít zavděk tou Konferenční. V té se alespoň prosadili podruhé v řadě až do jarní fáze, i když v obou případech následně vypadli hned v prvním kole vyřazovací části.

Letos ale Slovan nabral od úvodu sezony velmi dobrou formu, a tak má důvod si před závěrečným dvojzápasem věřit. Za sebou už má po krátké letní pauze devět soutěžních duelů a stále nepoznal hořkost porážky. Jedna remíza přišla ve druhém předkole proti Celje, v odvetě ji ale napravil vítězstvím 5:0. Druhá pak o kolo později na půdě APOELu už za rozhodnutého stavu. Ještě chybí dva kroky...

sipka Dokáže Slovan odehrát bez porážky i duel v Dánsku? Kurzy Tipsportu ZDE

Sestava Slovanu v posledním soutěžním zápase
Trnovský - Medveděv, Bajrić, Voet, Vojtko - Savvidis, Szöke - Barseghyan, Weiss, Marcelli - Mak
Kdo se dostal do hry z lavičky: Strelec, Tolič, Kucka, Blackman, Zuberu

Kdy hraje Slovan další zápas:

  • Datum, čas a místo: 21. 8. ve 21:00, MCH Arena (Herning)

sipka Přiveze si Slovan z Dánska dobrý výsledek do odvety? Vsaďte si na Tipsportu

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na zápas 4. předkola Ligy mistrů: Midtjylland vs. Slovan Bratislava ve středu 21. 8. 2024

Midtjylland zatím letos vyhrál všechny domácí zápasy a nedostal na vlastním hřišti ještě ani jeden gól. Slovan se ale může pochlubit velmi dobrou ofenzivou, neskóroval z devíti duelů jen jednou, a to navíc v situaci, kdy už hájil vedení z prvního utkání a nemusel. V redakci nám z toho vychází "jednička", ale s obdrženým gólem.

TIP: Midtjylland vyhraje a dostane gól sipka vsadit ZDE

Domácí by měli potvrdit roli favorita

Kde sledovat fotbal Midtjylland vs. Slovan Bratislava živě v live streamu online a kdo dává Slovan v televizi?

Čtvrté předkolo (play-off) už i z pohledu televizních práv patří k hlavní části Ligy mistrů, a tak platí výhradní televizní práva stanice Nova Sport. Ta konkrétně utkání Slovanu Bratislava na půdě Midtjyllandu nabídne na svém šestém kanálu. Jiná varianta na sledování bohužel tentokrát neexistuje, ani sázkové kanceláře tak nenabízejí live stream. U Tipsportu si ale na zápas můžete alespoň vsadit, a to před jeho startem i v průběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Sparťané se radují po výhře v Jablonci

Liga mistrů: Malmö vs. Sparta Praha živě

Velká bitva je tady. Před Spartou stojí Malmö, poslední překážka na cestě do Ligy mistrů. Úvodní souboj sledujte od 21:00.

Sázková kancelář Tipsport

Recenze sázkové kanceláře Tipsport: registrace, bonusy a kurzy

Přečtěte si recenzi ☝️ sázkové kanceláře Tipsport. V článku se mimo jiné dozvíte, jaké ❓ služby a bonusy Tipsport nabízí.