Liga mistrů živě: Barcelona vs. Bayern

Největším tahákem třetího kola Champions League je z hlediska slávy samotných týmů jednoznačně souboj mezi Barcelonou a Bayernem. Oba velkokluby mají navíc aktuálně skvělou formu, a tak se diváci mohou těšit na ofenzivní podívanou s řadou velkých hvězd.

Živý přenosKurzy
BarcelonaBayernTip

Lewandowski s Flickem se postaví svému bývalému týmu Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Xavi Bonilla/DeFodi Images

Barcelona vs. Bayern dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Když se řekne Barcelona a Bayern, každý fanoušek fotbalu okamžitě zpozorní. Oba giganty spojuje slavná historie, famózní výkony z aktuální sezony a také hned několik zkušeností ze vzájemných střetnutí. Další přijde na řadu v rámci skupinové fáze Ligy mistrů, v níž oba giganti potřebují zabrat. Sledujte šlágr soutěže živě v úterý od 21:00 na Nova Sport 4.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: šance jsou vyrovnané, mírným favoritem domácí

Oba velkokluby byly před startem hlavní fáze Ligy mistrů pasovány do role jasných adeptů na nejlepší osmičku, která zajišťuje přímý postup do osmifinále soutěže. Na každé straně ovšem už přišlo jedno zaváhání, se kterým se tak úplně nepočítalo, a tak už si mnoho dalších ztrát dovolit nelze.

Je tedy jasné, že Barcelona i Bayern ke vzájemnému utkání přistoupí se vší vážností, kromě významné finanční motivace spojené s postupem může být v jarní části sezony důležitá i každá troška ušetřených sil, první osmičce totiž odpadnou dva náročné duely v play-off. Navíc si oba týmy mají co vracet z minulých let, především to tedy nyní platí o Barceloně, která prohrála všech šest posledních měření sil včetně památné ostudy v podobě debaklu 2:8.

Dá se očekávat parádní fotbal s větším množstvím branek, což dokazují i kurzy. Obvyklá hranice 2,5 gólů na zápas s vyrovnanými kurzy se tentokrát posunula o jednu trefu výše. Mírným favoritem na vítězství je i přes zmíněnou negativní bilanci Barcelona, za což zřejmě vděčí především výhodě domácího prostředí. Bookmakeři ale evidentně velké rozdíly mezi soupeři nevidí.

Sázkové kurzy na zápas Barcelona vs. Bayern:

  • 1/0/2: Barcelona 2,33 | remíza 4,17 | Bayern 2,66
  • Dvojtip: neprohra Barcelony 1,51 | neprohra Bayernu 1,65
  • 2,5 gólů: méně 3,19 | více 1,37
  • Oba týmy dají gól: ano 1,32 | ne 3,09
  • Střelec gólu: Lewandowski 2,15 | Kane 2,30
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Barcelona vs. Bayern - info
📅 Kdy: 23. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona
🏆 Soutěž: 3. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Slavko Vinčić, Slovinsko
Kurzy Tipsportu: 2,33 - 4,17 - 2,66, vsadit ZDE
📺 Přímý přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Barcelona i nadále vítězí, velký návrat zažil Gavi

Když v létě do Barcelony přicházel německý kouč Hansi Flick, asi si místní fanoušci ani v tom nejoptimističtějším scénáři nepředstavovali způsob, jakým do života v La Lize vstoupí. Blaugrana za úvodních deset kol hned devětkrát zvítězili a vytvořili si na čele tabulky mírný náskok před obhájcem titulu Realem Madrid.

Po prvních zápasech, které Blaugrana vyhrávali vždy nejtěsnějším rozdílem, se katalánský velkoklub rozjel na plné obrátky a většinu soupeřů doslova drtí. Přestože sezona je stále teprve zhruba ve své čtvrtině, Barca už má za sebou výsledky 7:0, 4:1, 5:1, 5:0, 3:0 a 5:1. O víkendu to posledním zmíněným skóre odnesla Sevilla.

Skvělou formu si drží především útočník Robert Lewandowski, jenž jako by chytil druhý dech a zase už sází jeden gól za druhým. Ve dvanácti soutěžních duelech v klubu jich stihl zaznamenat už čtrnáct a jasně vévodí tabulce střelců španělské ligy. Také Sevillu zlomil dvěma góly už v první půli. Skvělé ho doplnují také další ofenzivní hvězdy jako Yamal či Raphinha.

sipka Potvrdí Lewandowski formu a prosadí se proti Bayernu? Vsaďte si

Přesto byla největší pozornost upřena tentokrát na hráče, který se do zápasových statistik nezapsal a odehrál jen devět minut. Téměř přesně po roce se totiž na hřiště vrátil španělský supertalent Gavi, jenž loni utrpěl vážné zranění kolena a přišel tím i o vítězné tažení na mistrovství Evropy. Pokud ale nyní do už tak skvěle fungujícího mužstva zapadne i tento díl skládačky, mohl by z Barcelony opět jít strach.

Ten musí nahánět i statistiky trenéra Flicka v Lize mistrů. Dosud zde v kariéře odkoučoval 20 zápasů, z nichž hned 17 se svými týmy (Barcelonou a právě Bayernem) dokázal vyhrát. Jde o vůbec nejlepší procentuální úspěšnost v historii milionářské soutěže. Proti svému bývalému zaměstnavateli se ji bude snažit vylepšit bez Arauja, Christensena, Bernala, ter Stegena a Torrese. Kromě Gaviho už jsou naopak zpět v kondici i de Jong a Olmo.

Umístění obou týmů v tabulce Ligy mistrů 2024/25
Pořadí Tým Bilance Skóre Body
15. Bayern 1-0-1 9:3 3
16. Barcelona 1-0-1 6:2 3
Jak dopadne vzájemný souboj obou týmů? Vsaďte si u Tipsportu

Bayern zlomil nelichotivou sérii, Kane se znovu rozstřílel

Příchod poměrně nezkušeného kouče Vincenta Kompanyho do velkoklubu formátu Bayernu budil velké rozpaky, obzvláště pak poté, co bývalý belgický kapitán v loňské sezoně s Burnley sestoupil z Premier League. Zatím se ale riskantní krok jeví jako více než úspěšný. Bavoři za sebou sice mají nedávnou třízápasovou sérii bez výhry, všechna ostatní utkání v ročníku ale dokázali zvládnout vítězně.

Týká se to i posledního duelu z předešlého víkendu, kdy do Allianz Areny přijel další účastník LM a úřadující německý vicemistr ze Stuttgartu. V první půli to sice ze strany Bayernu vypadalo na další trápení, po pauze se ale zabržděný stroj dal znovu do pohybu a byl to ostrostřelec Kane, kdo ho dokázal dostat do rychlosti, která byla v úvodu sezony pro Bayern tradiční, obecně je ale jen málo vídaná.

Anglický útočník hattrickem za 23 minut rozhodl o návratu mnichovského klubu na vítěznou vlnu. Pro Kanea šlo už o šesté utkání v dresu Bayernu se třemi přesnými zásahy a celkem čtrnácté v kariéře. V nejlepších pěti evropských ligách mají na kontě více takových počinů jen legendy Ronaldo s Messim a také Suárez s Lewandowskim.

sipka Dožene Kane Lewandowskiho v počtu hattricků? Sázejte na zápasy Bayernu

Bayern se díky vítězství 4:0, které pečetil v nastavení střídající Coman, udržel v čele Bundesligy, i když před druhým Lipskem vede jen o skóre. Ne všechno se ale v sobotu vydařilo podle představ. Vlastně to celé začalo velice špatně, když už po pěti minutách hry po nepříjemném pádu utrpěl talentovaný záložník Pavlovič zlomeninu klíční kosti a v letošním kalendářním roce už si nezahraje. Otazník pak visí také nad startem další mladé hvězdy Musialy, jenž poslední dvě střetnutí vynechal kvůli poranění kyčle.

Rekordní 41 zápasů trvající série bez prohry v základní fázi Ligy mistrů byla sice před třemi týdny ukončena Aston Villou, Bayern navíc může vůbec poprvé ve své historii padnout v nejprestižnější soutěži třikrát v řadě na hřištích soupeřů. Na druhou stranu ale v případě triumfu může vyrovnat rekord LM v počtu vítězství nad jedním soupeřem (10).

  • Datum, místo a čas zápasu: 23. 10. 2024 od 21:00, Estadi Olímpic Lluís Companys (Barcelona)

Tip na výsledek utkání Barcelona vs. Bayern ve 3. kole ligové fáze LM

Barcelona v posledních čtyřech zápasech nedokázala Bayernu vstřelit ani jeden gól. V minulých letech ale především na evropské scéně nebyla až tak konkurenceschopná, zatímco letos to vypadá na návrat do nejvyšších pater. Především směrem dopředu domácí šlapou na plné obrátky, to samé však platí i o Bavorech. Vzájemný souboj má tentokrát opravdu potenciál stát se gólovým festivalem na obou stranách.

TIP: Oba týmy dají alespoň dva góly sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Oba týmy mají úžasnou ofenzivní sílu

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Barcelona - Bayern v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Šlágr třetího kola Champions League mezi Barcelonou a Bayernem odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 4.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k milionářské soutěži neposkytují, v případě zájmu si ale u nich lze na utkání vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u Tipsportu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.

Lukáš Haraslín rozhodl zápas Sparty s Libercem

Liga mistrů: Manchester City vs. Sparta Praha živě

Těžší už to nebude. Sparta se v Lize mistrů představí na půdě Manchesteru City. Na Etihad Stadium se začíná ve středu od 21:00.