Liga mistrů: Manchester City vs. Sparta Praha živě

Liga mistrů slibuje souboje s těmi nejlepšími. Ve středu milionářská soutěž Spartě tento slib beze zbytku splní. Letenští se představí na půdě Manchesteru City. Přečtěte si novinky z obou táborů a zjistěte, kde Champions League sledovat živě.

Živý přenosKurzy
Man CitySpartaTip

Lukáš Haraslín rozhodl zápas Sparty s Libercem Foto: MICHAL SVÁČEK / MFDNES + LN / Profimedia

3. kolo ligové fáze Ligy mistrů 2024/2025: Manchester City vs. AC Sparta Praha dnes živě v TV

Na první pohled jsou oba týmy pěkně srovnané. Manchester City a Sparta mají v tabulce ligové fáze Ligy mistrů shodně čtyři body. Citizens jsou ale na evropských kolbištích samozřejmě v jiné váhové kategorii. Dokáží jim Letenští vzdorovat? O tom se můžete přesvědčit ve středu od 21:00 na Nova Sport 3.

sipka Vyzvedněte si bonus a vsaďte si na duel Man City vs. Sparta

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Sparta je v zápase Ligy mistrů proti Man City velkým outsiderem

Podle bookmakerů je to téměř jasné. Sázkové kanceláře ve středu očekávají výhru Manchesteru City v kurzu 1,07. Šok v podobě vítězství Sparty najdete pod kurzem 23,00. Velice cenná by z Etihad Stadium samozřejmě byla i remíza. Na tu se dá sázet v kurzu 10,75.

Utkání odřídí Maurizio Mariani. Tento italský sudí v aktuálním ročníku Ligy mistrů pískal zápas Lille s Realem Madrid (1:0). Nenudil se ani při reprezentační pauze, kdy byl u remízy Slovenska se Švédskem (2:2) v rámci Ligy národů.

Informace před zápasem Manchester City vs. Sparta
📅 Kdy: 23. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Etihad Stadium, Manchester
🏆 Soutěž: 3. kolo ligové fáze Ligy mistrů 2024/25
Rozhodčí: Maurizio Mariani, Itálie
Kurzy Betana: 1,07 – 10,75 – 23,00
📺 Přímý přenos: Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Manchester City je nadále bez prohry, o víkendu mu ale k vítězství pomohl až VAR

Po 12 soutěžních duelech této sezony zůstává Manchester City neporažen. Ročník začal penaltovým triumfem v Community Shieldu nad Manchesterem United. Jinak v dosavadním průběhu sezony ztratil body jen za tři remízy. Jedna přišla v Lize mistrů s Interem. Další dvě byly v lize – s Arsenalem a Newcastlem.

Kolonka nerozhodných výsledků se mohla rozrůst o víkendu, kdy Citizens nastoupili na půdě Wolves. Na Molineux dokonce rychle prohrávali, o obrat se ale trochu netradičně postarali obránci. Nejprve se Joško Gvardiol nádherně trefil zpoza vápna. V nastavení poté John Stones udeřil hlavou po rohovém kopu.

sipka Budou za Man City opět skórovat obránci? Vsaďte si

Už tak dramatickou situaci ale ještě vyšponovali rozhodčí. Ti gól na 2:1 nejprve neuznali pro ofsajd Bernarda Silvy. Tři body pro klub z Manchesteru zachránil až VAR, který se k celému incidentu vrátil a hlavního sudího opravil. Po důležité výhře zůstává tým trenéra Pepa Guardioly o bod druhý za vedoucím Liverpoolem.

Ten bude City nahánět bez Rodriho, kterému po zranění kolene skončila sezona. Delší pauzu si po zlomenině nohy musí dát také Oscar Bobb. Tak vážné to není s duem Kyle Walker a Kevin De Bruyne. Guardiola nicméně před střetnutím se Spartou uvedl, že neočekává, že by byli pro středeční souboj fit.

Sparta v LM 2024/25 – rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
18.9.2024, 18:45 Sparta PrahaRB Salcburk 3:0
1.10.2024, 18:45 StuttgartSparta Praha 1:1
23.10.2024, 21:00 Manchester CitySparta Praha
6.11.2024, 21:00 Sparta PrahaBrest
26.11.2024, 18:45 Sparta PrahaAtlético Madrid
11.12.2024, 21:00 FeyenoordSparta Praha
22.1.2025, 21:00 Sparta PrahaInter
29.1.2025, 21:00 LeverkusenSparta Praha

Sparta po reprezentační pauze nepřesvědčila, přesto brala tři body

Fotbalisté pražské Sparty se po ligových prohrách s Olomoucí a Slavií dostali do nepříjemné situace. Právě na svého sešívaného rivala nyní ze druhé příčky ztrácejí šest bodů. Víkendové utkání s Libercem tedy nutně potřebovali vyhrát. A to se jim nakonec povedlo. Trefy Tomáše Wiesnera a Lukáše Haraslína zajistily vítězství 2:1.

Rozhodně to ale nešlo hladce. Letenští v pozměněné sestavě působili ospalým dojmem a Letnou se po libereckém vyrovnání ve druhé půli šířila nervozita. Poté ale zakombinovali dva střídající hráči. Zmiňovaný Haraslín si našel krásnou kolmici od Martina Suchomela a rozhodl o sparťanském triumfu.

sipka Dokáže se Haraslín prosadit i se City? Vsaďte si

Tento křídelník nebyl jediným fotbalistou, který začal po reprezentačních povinnostech na lavičce. Třeba Veljko Birmančević odehrál až druhý poločas a Qazim Laci mezi náhradníky zůstal. Martin Vitík s Angelem Preciadem dokonce chyběli v nominaci. Trenér Lars Friis musí myslet na nabitý program, který zahrnuje i nedělní duel v Plzni.

Dánský kouč nadále nemůže využít Imanola, který si v srpnu vážně poranil koleno. Po vítězství nad Libercem poté Friis promluvil o dvojici Elias Cobbaut a Indrit Tuci. Cobbautovi trenéři zvyšují zátěž a v blízké budoucnosti by mohl být k dispozici. Tuci musel v sobotu střídat a důvodem bylo podezření na natažený sval.

  • Datum, čas a místo zápasu: 23. 10. ve 21:00, Etihad Stadium (Manchester)

Tip na výsledek zápasu Manchester City vs. Sparta Praha ve 3. kole ligové fáze Ligy mistrů

Očekává se, že Sparta si ve středu bude muset vystačit s minimem příležitostí. Své by o tom mohl vyprávět Slovan Bratislava, který se proti Citizens dostal ke třem střelám.

Tipujeme, že Letenští zapíší na Etihad Stadium maximálně pět střeleckých pokusů.

TIP: Sparta bude mít -5,5 střely sipka Vsadit u Betana

Vsaďte si u Betana

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbal Man City – Sparta v přímém přenosu v televizi (TV) na Nova Sport 3, bude i online live stream zdarma na Voyo?

Zápas Sparty na hřišti Manchesteru City vysílá placený televizní kanál Nova Sport 3. Ten není součástí služby Voyo.

Středeční duel bohužel nenajdete ani v nabídce streamů sázkových kanceláří. Můžete si na něj ale samozřejmě vsadit. U Betana navíc dostanete bonus zdarma jen za registraci.

Letenští naposledy v lize porazili Liberec. Pusťte si sestřih jejich sobotní výhry.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Sparty před zápasem s Malmö

Sparta v Lize mistrů: TV program zápasů a kolik stojí Nova Sport

Sparta je po 19 letech součástí nejprestižnější klubové soutěže. Zjistěte, kde sledovat zápasy Letenských v Lize mistrů.

Jamie Carragher a Václav Kadlec při utkání na Anfieldu

Bilance Sparty proti anglickým klubům v pohárové Evropě

Spartu čeká v Lize mistrů Manchester City. Přečtěte si, jak si dosud Letenští v pohárech vedli proti anglickým soupeřům.

Manchester City v neděli vyhrál 2-1 na hřišti Wolves

Manchester City: představení soupeře Sparty v Lize mistrů

Pokračování Ligy mistrů Spartu zavede na půdu Manchesteru City. Přečtěte si více o vítězi posledních čtyř ročníků Premier League.