Liga mistrů živě: Arsenal vs. PSG

Arsenal vstoupil do letošní sezony Ligy mistrů remízou, pokud tedy chce směřovat za nejlepší osmičkou, potřebuje zabrat. Ve druhém utkání změří ve šlágru úterního programu síly s PSG, které si na úvod připsalo šťastné vítězství. Sledujte souboj dvou velkoklubů živě.

Živý přenosKurzy
ArsenalPSGTip

Arsenal ve o víkendu naladil dramatickou výhrou Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Arsenal vs. PSG dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Pozornost českých fanoušků se upíná především ke druhému vystoupení Sparty v Lize mistrů, které se uskuteční v dřívějším časovém slotu ve Stuttgartu. Také po skončení tohoto zápasu však pro vás máme prvotřídní zábavu, kterou představuje šlágr mezi Arsenalem a PSG. Jejich duel sledujte živě v úterý od 21:00 na Nova Sport 4.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Arsenal je doma favoritem

PSG vstupuje do zápasu v lepší pozici v tabulce, i když minule vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem a je tedy aktuálním sousedem Arsenalu ve středu pořadí, má o dva body více. Přesto jsou ale domácí Kanonýři před vzájemným soubojem považováni za poměrně jasného favorita na vítězství. I přes slabší vstup mají ostatně dle bookmakerů stále podstatně blíže i k celkovému triumfu v soutěži.

Když se podíváme na konkrétní čísla, u MerkurXTipu si můžete na tříbodový zisk Arsenalu vsadit v kurzu 1,75. Neprohra PSG je ohodnocena kurzem 2,12, výhra pak dokonce 4,70. Nabídka sázkové kanceláři je ale jako tradičně opravdu široká, pár nejzajímavějších příležitostí nabízíme zde.

Sázkové kurzy na zápas Arsenal - PSG:

  • 1/0/2: Arsenal 1,75 | remíza 3,95 | PSG 4,70
  • Dvojtip: neprohra Arsenalu 1,20 | neprohra PSG 2,12
  • 2,5 gólů: méně 2,12 | více 1,72
  • Oba týmy dají gól: ano 1,70 | ne 2,12
  • Střelec gólu: Jesus 2,60 | Kolo Muani 3,55
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Arsenal vs. PSG - info
📅 Kdy: 1. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Emirates Stadium, Londýn
🏆 Soutěž: 2. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Slavko Vinčić, Slovinsko
Kurzy MerkurXTipu: 1,75 - 3,95 - 4,70, vsadit ZDE
📺 Přímý přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Arsenal se s nováčkem natrápil, potřebné body ale získal

Čekala se rozhodně snazší šichta. Na Emirates Stadium v sobotu přijel nováček z Leicesteru, jenž zatím získal v Premier League jen tři body. A když po dvaceti minutách otevřel skóre utkání Martinelli a ještě do půle zvýšil na 2:0 Trossard, drama asi nečekal ani ten nejzarytější fanoušek hostů. Jenže ti po pauze dvěma góly šokovali, když ani jeden nepřišel z nějaké vypracované šance.

Ovšem Arsenal se nepoložil a i když to hodně trvalo, nakonec tři body urval. A i štěstěna se nakonec přidala na jeho stranu, když rozhodující trefu si dal po střele Trossarda bránící Ndidi sám. V závěru ještě další zvláštní moment přetavil v pojistku Havertz a Kanonýři se dotáhli zpět k čelu ligové tabulky, na první Liverpool nyní ztrácí jediný bod.

sipka Dosáhne Arsenal konečně opět na anglický titul? Vsaďte si

Svěřenci Mikela Artety se ale musí ohledně svých šancí na vystoupání na samotný vrchol anglické ligy cítit hodně dobře. Před týdnem sice s Manchesterem City ztratili vítězství v nastaveném čase, soupeř ale na celou sezonu přišel o klíčového záložníka Rodriho a hned v prvním utkání bez něj jen remizoval.

Také Gunners mají sice citelné absence, které ještě nějaký čas zaberou, zdravotní stav Ødegaarda se ale zlepšuje a kapitán týmu by měl být zpět do dvou měsíců. Arteta přiznal, že v nejbližším týdnu neočekává návrat nikoho ze zraněných, mezi něž patří i White, Tomiyasu, Zinchenko a Merino.

Poslední vzájemné zápasy Arsenalu s PSG v LM (2016/17, skupina)
Datum Výsledek Góly
13.09.2016 PSG vs. Arsenal 1:1 Cavani - Alexis
23.11.2016 Arsenal vs. PSG 2:2 Giroud, vlastní - Cavani, vlastní
Jak dopadne letošní souboj dvou gigantů? Vsaďte si u MerkurXTipu

PSG vyřadilo z kádru lídra produktivity Dembélého

Člověk by na první pohled řekl, že život v Paříži má v současné době docela blízko k ideálu. PSG po odchodu Kyliana Mbappého vsadilo na mladou krev a hráči se fotbalem baví. A také vyhrávají, což je rovněž důležité. Jediná dosavadní ztráta přišla v Remeši, kde měl favorit míč na svých kopačkách 78 % času a měl jasně blíž k vítězství.

V pátek proti Rennes se však PSG vrátilo na úspěšnou vlnu, když se dvěma góly blýskl mladík, jenž je asi nejpřímější náhradou za Mbappého, Bradley Barcola. Ten má na svém kontě v šesti ligových duelech šest branek a v čerstvých dvaadvaceti letech ukazuje, proč za něj Pařížané před rokem vysázeli 45 milionů eur.

sipka Trefí se Barcola i proti Arsenalu? Vsaďte si

Přesto se ale po zápase objevily problémy. Ousmane Dembélé, asi nejlepší hráč dosavadního průběhu Ligue 1 se čtyřmi góly a třemi asistencemi, se totiž údajně nepohodl s trenérem Enriquem a po rozmíšce byl dočasně vyřazen z kádru PSG. Minimálně do utkání s Arsenalem tak nezasáhne, o dalším postupu rozhodne španělský kouč později.

Přidává se tak pro úterní souboj na seznam absentérů. Ze hry by měli určitě být vyřazeni zranění Asensio, Hernandez, Ramos, Kimpembe a Doué. Nepravděpodobný je start také v případě brankářské jedničky Donnarummy, zřejmě až na poslední chvíli se pak rozhodne o případné dostupnosti levého obránce Mendese a středního záložníka Vitinhy.

  • Datum, místo a čas zápasu: 1. 10. 2024 od 21:00, Emirates Stadium (Londýn)

Tip na výsledek utkání Arsenal vs. PSG ve 2. kole ligové fáze LM

Oba týmy mají ve svém středu velkou ofenzivní sílu, zároveň ale v případě velkých a důležitých zápasů často volí spíše pragmatičtější způsob boje. Platí to především u domácích, kteří se proti silnějším soupeřům nepouští do žádných divokých přestřelek a většinou hrají opatrněji.

TIP: Méně než 2,5 gólů sipka Vsadit u MerkurXTipu ZDE

Arsenal ve velkých zápasech volí spíše pragmatičtější přístup

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Arsenal vs. PSG v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas Champions League mezi Arsenalem a PSG odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 4.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k milionářské soutěži neposkytují, v případě zájmu si ale u nich lze na utkání vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u MerkurXTipu.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.

Registrace u MerkurXtipu na mobilu je rychlá a jednoduchá

MerkurXtip: přihlášení na mobilu, tabletu či notebooku

Online sázková kancelář MerkurXtip má moderní webové stránky, díky kterým je registrace nového účtu i následné přihlášení hračka. Podívejte...