MerkurXtip: přihlášení na mobilu, tabletu či notebooku

Online sázková kancelář MerkurXtip má moderní webové stránky, díky kterým je registrace nového účtu i následné přihlášení hračka. Podívejte se na náš návod s obrázky.

Registrace u MerkurXtipu na mobilu je rychlá a jednoduchá Zdroj: MerkurXtip

MerkurXtip registrace, krok první: registrační formulář

Úplně první věcí, kterou je potřeba udělat, pokud si chcete zaregistrovat svůj účet u MerkurXtipu, je vyplnění registračního formuláře. K tomu se dostanete kliknutím na odkaz nebo banner níže. Za registraci získáte i bonus zdarma.

sipka Registrovat se u MerkurXtipu můžete ZDE, získáte i bonus zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Na webu sázkové kanceláře MerkurXtip zvolte žluté registrační tlačítko. Ve formuláři je poté nutné vyplnit základní údaje o své osobě a kontaktní údaje (adresa bydliště, telefonní číslo a e-mail), které je následně ještě potřeba ověřit.

Během vyplňování formuláře narazíte také na kolonku s akčním kódem. Bonusový kód však vyplňovat nemusíte, koneckonců platný Merkur kód momentálně ani žádný není. Veškeré bonusy lze získat i bez kódu. Můžete tak v klidu pokračovat dále v procesu registrace.

MerkurXtip registrační formulář Zdroj: MerkurXtip

Následně je potřeba ověřit svou identitu a platební metodu

V této fázi se již můžete přihlásit do svého nového MerkurXtip účtu. Abyste účet plně aktivovali, je v uživatelském nastavení vašeho profilu potřeba splnit ještě další kroky. Jedná se o povinnosti dané českou hazardní legislativou. Prvním z těchto kroků je ověření vaší identity.

To se dá snadno provést online, stačí mít ve vaší bance aktivovanou službu Bankovní identita. Většina bank ji aktivuje automaticky k založení běžného či jiného typu účtu, takže není ve vašem internetovém bankovnictví potřeba nic zapínat. Prostě si v nastavení Merkur účtu vyberte vaši banku a pokračujte dle jejích instrukcí.

MerkurXtip ověření účtu a platební metody Zdroj: MerkurXtip

Po ověření vás banka přesměruje zpět na web MerkurXtipu. Příjemným bonusem je zde pak fakt, že společně s identitou se takto ověří i platební metoda, tedy váš bankovní účet. To je totiž další podmínkou k plné aktivaci sázkařského konta. Pomocí Bank ID tak splníte dva kroky jednou akcí.

Posledním krokem procesu registrace je nastavení limitů

Nastavení sázkařských limitů pro kurzové sázení i hráčských limitů na online Merkur automaty je zcela klíčové a můžeme tak všem uživatelům pouze doporučit, aby si skutečně nastavili rozumný finanční strop.

Je nesmírně důležité sázet i hrát zodpovědně a nevkládat do hry peněžní prostředky, které si případně nemůžete dovolit prohrát. Jen tak lze totiž zajistit, že pro vás sázení u MerkurXtipu bude tou pravou zábavou.

Výhody registrace u MerkurXtipu

Po správném nastavení vám již nic nebude bránit si naplno užít kurzovou nabídku MerkurXtipu. Ta zahrnuje mnoho fotbalových soutěží z ČR:

a také oblíbené zahraniční ligy a poháry:

  • německý fotbal včetně první i druhé Bundesligy a nižších soutěží
  • anglické soutěže včetně Premier League
  • španělská La Liga a nižší ligy
  • evropské poháry (LM, EL, KL).

Celkem najdeme u MerkurXtipu přes sto dalších evropských a světových lig ze všech možných světových koutů včetně Jižní Ameriky, Asie a Afriky. U nejznámějších fotbalových zemí je nabídka rozšířena často až do třetího či čtvrtého ligového patra.

K dispozici jsou live sázky, setkat se lze i s kurzy na zápasy stále populárnějšího ženského fotbalu, rezervních lig či juniorských soutěží. Takto široká nabídka umožňuje nováčkům a expertním sázkařům vítanou alternativu k již zavedenějším sázkovým brandům.

Nabídka bonusových promo akcí u MerkurXtipu navíc jen těžko hledá konkurenci. K dispozici bývají víkendové bonusové nabídky, v týdnu si zase mohou hráči přijít na pěkný bonus díky promo akci spojené s evropskými pohárovými soutěžemi.

K tomu je nutné přičíst zajímavé Merkur bonusové kalendáře. Nezapomínejte však, že je nutné sázet zodpovědně. Není vždy potřeba se účastnit každé bonusové promo akce. Vždy si pečlivě přečtěte podmínky nabídek. Je pravda, že u Merkuru bývají bonusové podmínky jedny z nejzajímavějších na českém sázkovém trhu.

Sázet lze i na střelce gólů v těch nejlepších evropských ligových soutěžích, užít si můžete i klasické under/over sázky na góly, rohové kopy či karty. K dispozici jsou i asijské handicapy, sázky na poločas a možnost sázky bez remízy.

Nastavení limitů u MerkurXtipu Zdroj: MerkurXtip

Po dokončení registrace si můžete užít svůj bonus bez nutnosti vkladu ve formě free spinů. Další bonus vás čeká za první vklad a následnou aktivitu na kurzových sázkách. Přejeme vám s vaším novým MerkurXtip účtem hodně štěstí.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aplikace MerkurXtip na mobilní sázení

MerkurXtip aplikace ➤ kurzové sázky na fotbal v mobilu

Online sázky na fotbal jsou čím dál populárnější ve světě i u nás. Jak sázet na mobilu u MerkurXtipu a existuje mobilní appka?