3 nejlepší hráči Plzně proti Frankfurtu v Evropské lize

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Byly to nervy. Plzeň ale nakonec na úvod ligové fáze Evropské ligy dokázala bodovat. Na hřišti Eintrachtu Frankfurt uhráli svěřenci trenéra Miroslava Koubka cennou remízu 3:3. Podívejte se, kteří tři hostující hráči nás nejvíce zaujali.

ŠulcAduJemelka

Radost plzeňských hráčů po vyrovnání Václava Jemelky Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

TOP 3 nejlepší hráči Viktorie Plzeň proti Eintrachtu Frankfurt v Evropské lize 2024/25: Pavel Šulc, Prince Adu a Václav Jemelka

Už to vypadalo beznadějně. Ještě pět minut před koncem prohrávala Plzeň ve Frankfurtu o dva góly. Poté se ale k Pavlu Šulcovi střelecky přidali také Prince Adu s Václavem Jemelkou a výsledkem je divoká remíza 3:3. Ze hřiště Eintrachtu přitom může jít o velice cenný bod. Autoři plzeňských branek se nakonec dostali i do našeho výběru nejlepších hráčů Viktorie.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Plzeň v Evropské lize

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Nejlepší hráči Plzně v zápase s Frankfurtem v Evropské lize: #1 Pavel Šulc

Pokud to takto půjde dál, jsou to dost možná poslední měsíce Pavla Šulce v Plzni. Poté, co na sebe upozornil dvěma góly v reprezentaci, se trefil i na úvod hlavní fáze Evropské ligy. Zhruba po půlhodině se ještě zastřeloval, pět minut před pauzou ale napřáhl za vápnem a pěknou ranou překonal brankáře Eintrachtu.

Celkem se Šulc dostal ke třem střelám, jeho výkon ale nebyl jen o ofenzivě. Poctivě tahal dozadu, získal pro svůj tým dohromady pět míčů. Jak je jeho zvykem, šel na hranu svých fyzických sil a ke konci utkání viditelně kulhal.

sipka Sledujte ligové zápasy Plzně živě u Betana

Vybrané statistiky Pavla Šulce proti Frankfurtu
Góly Střely Získané míče
1 3 5

Nejlepší hráči Plzně v zápase s Frankfurtem v Evropské lize: #2 Prince Adu

Když se nově příchozí Prince Adu dá do driblinku, je radost se na něj dívat. Nic si nedělá z přesily soupeřů, v první půli ovšem v podobných situacích někdy volil další kličku místo přihrávky spoluhráči. Zároveň si s Matějem Vydrou ne vždy dokázali vyhovět, protože byli příliš daleko od sebe.

Už se zdálo, že ghanský útočník nebude za svou enormní snahu odměněn. Zvlášť když v 76. minutě ve velké šanci hlavou přestřelil. Vše si vynahradil o 10 minut později. Našel si vysoký balon a z nelehké pozice snížil na 2:3.

sipka Skóruje Adu také o víkendu v lize? Vsaďte si

Vybrané statistiky Prince Adua proti Frankfurtu
Góly Střely Velké šance
1 4 1

Nejlepší hráči Plzně v zápase s Frankfurtem v Evropské lize: #3 Václav Jemelka

Na gól Adua nahrával Václav Jemelka, který se poté sám postaral o vyrovnání, když využil zmatku v obraně Eintrachtu. Jemelka samozřejmě není na hřišti od ofenzivy, takže sám pak pro klubový web hodnotil svou bilanci 1+1 jako třešničku na dortu. Jemelka si vedl dobře i na míči, 28 z 31 jeho přihrávek našlo adresáta.

A konečně se dostáváme i k jeho obranné činnosti. Plzeňský stoper odebral bundesligovému týmu sedm balonů. Proč to tedy nedotáhl až na muže zápasu? Výrazně se podepsal pod první inkasovanou branku, kdy mu pláchl Hugo Ekitiké.

Vybrané statistiky Václava Jemelky proti Frankfurtu
Góly Asistence Získané míče
1 1 7

* Údaje pocházejí ze serveru UEFA.com

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotbalisté Plzně slaví gól do sítě Českých Budějovic

FC Viktoria Plzeň - zápasy, program a výsledky

Plzeň je jedním z nejúspěšnějších českých klubů. ⚽ Podívejte se na její program a výsledky.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Slávistickému kouči Trpišovskému vyšly i změny v sestavě

3 nejlepší hráči Slavie proti Ludogorci v Evropské lize

Slavia si z Razgradu přivezla výhru 2:0 a prožila úspěšný vstup do Evropské ligy. Kdo z hráčů měl na triumfu největší podíl?