3 nejlepší hráči Slavie proti Ludogorci v Evropské lize

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český fotbal pokračuje v evropských pohárech na vítězné vlně, přesvědčivě do své soutěže vstoupila také Slavia. Po slabším rozjezdu Sešívaní získávali na jistotě a po gólech Juráska a Chytila zvítězili zaslouženě 2:0. Kdo z hráčů měl na výhře největší podíl?

OscarZimaJurásek

Slávistickému kouči Trpišovskému vyšly i změny v sestavě Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / AFP / Profimedia

TOP 3 nejlepší hráči Slavie proti Ludogorci v Evropské lize 2024/25: Oscar Dorley, David Zima a Matěj Jurásek

Nepříjemný vstup na hřišti papírového outsidera, navíc ještě na poloprázdném stadionu s kulisou připomínající časy koronavirové pandemie. Zrádný zápas, mohlo st stát cokoliv. Slavia ale rychle zareagovala na nepovedený vstup a nakonec si došla pro poměrně pohodlné tři body po výsledku 2:0. Podívejte se na tři nejlepší hráče Sešívaných podle naší redakce.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Slavii v Evropské lize

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Nejlepší Slávisté v zápase s Ludogorcem v Evropské lize: #1 Oscar Dorley

Tohle už je vlastně taková tradice. Oscar nikdy nebude nejobletovanějším hráčem, ve finální třetině hřiště totiž není tolik vidět a oproti jiným spoluhráčům mu chybí čísla. Pro hru Slavie je ale právě libérijský kapitán jednoznačně nejdůležitějším členem sestavy.

Utkání v Razgradu nezačalo pro Sešívané ideálně, v úvodní čtvrthodině byli domácí nebezpečnější. Pak ale vzal otěže zápasu do ruky Dorley a ze středu hřiště režíroval následnou dominanci na míči v podání pražského klubu. Jeho klid na balónu je příkladný, stejně jako nevyčerpatelný fyzický fond, díky čemuž opět zaznamenal několik zisků a vždy byl tam, kde být měl. Současný slávistický šéf.

sipka Sledujte ligové zápasy Slavie na Betano TV

Vybrané statistiky Oscara Dorleyho proti Ludogorci
Zisky míče Úspěšnost přihrávek Úspěšnost dlouhých přihrávek
3 94 % 80 %

Nejlepší Slávisté v zápase s Ludogorcem v Evropské lize: #2 David Zima

Po svém návratu do Slavie neprožívá nejlepší období. Po zranění Vlčka a naposledy o víkendu i Ogbua ale v nejbližších měsících bude muset dokázat, že v něm stále dřímá reprezentační kvalita a že jeho cenovka byla oprávněná. Už při záskoku proti Plzni zahrál velmi dobře a na půdě Ludogorce svůj výkon ještě povýšil.

Uprostřed slávistické defenzivy působil jistě, soupeř si nevypracoval žádnou vyloženou příležitost. V soubojích s vytáhlými forvardy Duahem či Rwanem nepropadl a většinu jich buď vyhrál, nebo minimálně rodící se akci domácích zbrzdil. A k tomu ukázal i svůj potenciál v rozehrávce, za celý zápas zkazil jen dvě přihrávky, několikrát navíc nezazmatkoval a míč i pod tlakem v klidu vyvezl.

sipka Udrží Slavia čisté konto i o víkendu na Bohemce? Vsaďte si

Vybrané statistiky Davida Zimy proti Ludogorci
Vyhrané vzdušné souboje Bloky Úspěšnost přihrávek
2 1 98 %

Nejlepší Slávisté v zápase s Ludogorcem v Evropské lize: #3 Matěj Jurásek

Také další změna v sestavě realizačnímu týmu v čele s koučem Trpišovským vyšla na jedničku. Matěj Jurásek to ve Slavii nemá jednoduché, příliš nenastupuje a když už ano, v podstatě si nemůže dovolit žádné zaváhání, jinak je první na ráně pro střídání. Ostatně i v Razgradu šel ze hřiště jako první, tentokrát ale určitě ne kvůli nepovedenému výkonu.

Levonohý šikula opět předvedl svou v Česku spíše výjimečnou míčovou techniku, jako jeden z mála si dovolil přejít i jeden na jednoho či prostrčit balón úzkým prostorem. Za 59 minut na něj byly spáchány tři fauly, z toho jeden žlutý. Nahrál také na trefu Bořila, ta ale pro ofsajd nemohla být uznána. Ovšem co je hlavní, sám ve 37. minutě skóroval a tím zajistil Slavii tři body. Trpišovský ho po utkání chválil i za přístup a práci směrem dozadu, což je z hlediska budoucích vyhlídek na herní čas možná ještě důležitější.

Vybrané statistiky Matěje Juráska proti Ludogorci
Góly Driblinky Získané fauly
1 3 3

* Údaje pocházejí ze serveru Opta

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

SK Slavia Praha - fanoušci fotbalové Slavie, Profimedia

SK Slavia Praha fotbal - zápasy, program a výsledky

Slavia ⚽ je jedním z nejúspěšnějších fotbalových klubů v české historii. Podívejte se na aktuální informace, včetně programu a výsledků.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.