TOP 5 hráčů bez smlouvy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Fotbalová sezona se naplno rozjela, řada kvalitních hráčů však stále nemá smlouvu. V našem článku se zaměříme na TOP 5 fotbalistů, kteří jsou v současné chvíli bez klubu.

MatipRamos – Yazici
Ben Yedder – NavasDalší hráči

Joel Matip v zápase proti Fulhamu 2023 Foto: Mark Cosgrove / Zuma Press / Profimedia

TOP 5 volných hráčů: bez angažmá Matip, Yazici či Ramos

Většina dostupných fotbalistů už našla pro sezonu 2024/25 klub. Nicméně jsou i takoví, kterým na stole do této chvíle nepřistála adekvátní nabídka. Mezi volnými hráči najdeme výborné individuality, jež kromě toho dosáhly v kariéře velkých úspěchů. V právě probíhajícím ročníku se jedná například o Joela Matipa, Sergia Ramose či Keylora Navase.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na fotbal

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Joel Matip – bývalého stopera Liverpoolu trápí zranění

Kamerunský stoper se dříve řadil k nejkvalitnějším obráncům Premier League. Urostlý hráč si připsal s Liverpoolem spoustu úspěchů, mimo jiné získal ligový titul, FA Cup nebo nejcennější trofej – Ligu mistrů. Od sezony 2019/20 ho ale sužují zdravotní problémy, kvůli nimž nehraje pravidelně.

Následně mu u anglického giganta vypršel kontrakt a v médiích se objevily zprávy, že by mohl zamířit do Lyonu či Leverkusenu, ani jedna z variant se ovšem dosud nestala realitou. Navíc od prosince 2023 jsme ho nemohli vidět na trávníku, neboť si vážně poranil přední zkřížený vaz v koleni.

Joel Matip
Věk: 33
Země: Kamerun
Poslední klub: Liverpool
Pozice: Střední obránce
Hodnota: €8.00m

Sergio Ramos – obdržel nabídky z MLS a Saudské Arábie

Legenda Realu Madrid i španělské reprezentace vyhrála ve fotbale všechny důležité trofeje. Ramos skončil u Bílého baletu v roce 2021, poté přijal nabídku PSG, kde strávil další dvě sezony, aby posléze znovu skončil v La Lize v dresu Sevilly. Za svůj mateřský klub odehrál celý ročník 2023/24 a vstřelil úctyhodných sedm branek.

Ve svých 38 letech se nyní nachází na listině volných hráčů. Mistr světa z roku 2010 měl nabídky z MLS a Saudské Arábie. V posledních dnech se navíc stále více mluví o jeho přesunu do saudskoarabského týmu Al Nassr. Tam by si zahrál po boku bývalého spoluhráče z Realu Cristiana Ronada.

Sergio Ramos
Věk: 38
Země: Španělsko
Poslední klub: Sevilla
Pozice: Střední obránce
Hodnota: €2.50m

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Yusuf Yazici – všestranný záložník je k mání

Šikovný turecký záložník známý především díky svému angažmá v Lille. Ve francouzském celku absolvoval pět sezon, dvakrát z něj zamířil na hostování do CSKA Moskva a Trabzonsporu. Silnou stránkou 27letého hráče je univerzálnost. Může hrát ofenzivního středního záložníka, křídlo nebo dokonce v útoku.

V minulé sezoně nastřádal v Ligue 1 dvanáct branek a čtyři asistence, o to více překvapivým byl jeho konec v klubu. Dle médií se o něj v posledních týdnech vážně zajímá Aston Villa.

Yusuf Yazici
Věk: 27
Země: Turecko
Poslední klub: Lille
Pozice: Střední záložník, křídlo
Hodnota: €10.00m

Wissam Ben Yedder – francouzský útočník čelí obvinění ze znásilnění

34letý Francouz disponuje nálepkou útočníka s výborným zakončením. Ben Yedder to pravidelně potvrzoval i během svého působení v Monacu. V knížecím klubu vstřelil ve 201 zápasech skvělých 118 gólů a pravidelně se řadil mezi nejlepší hráče. Předtím si kromě toho připsal úspěšné štace v Seville nebo Toulouse.

Otázka je, co s ním bude nyní. Nedávno byl totiž obviněn ze sexuálního napadení v opilosti a místo fotbalu teď musí docházet k soudu. Francouzskou hvězdu čeká v říjnu proces, jehož výsledek může výrazně ovlivnit zbytek jeho fotbalové kariéry. Je proto pochopitelné, že letos zatím žádnou konkrétní nabídku neobdržel.

Wissam Ben Yedder
Věk: 34
Země: Francie
Poslední klub: Monako
Pozice: Útočník
Hodnota: €8.00m

Keylor Navas – o zkušeného gólmana zatím nikdo neprojevil zájem

Byla doba, kdy byl skloňovaným jménem mezi nejlepšími brankáři světa. Největšího úspěchu dosáhl s Realem Madrid, s nímž ovládl třikrát Ligu mistrů. Následně zamířil do PSG, ve francouzském klubu patřil první tři sezony ke klíčovým hráčům, jenže poté dostali přednost jiní. V sezoně 2022/23 hostoval v Nottinghamu, za nějž si připsal sedmnáct startů.

V květnu ukončil reprezentační kariéru, krátce na to proběhly médii zprávy, že by mohl skončit i s tou klubovou. Kostarický brankář však dosud spekulace nepotvrdil a je možné, že ho uvidíme znovu mezi třemi tyčemi.

Keylor Navas
Věk: 37
Země: Kostarika
Poslední klub: PSG/Nottingham
Pozice: Brankář
Hodnota: €1.50m

Další hráči bez smlouvy

Oumar Solet – 24letý francouzský stoper se po vzájemné dohodě rozloučil s rakouským Salzburgem. O potenciální nápadníky by neměl mít nouzi, neboť v minulosti o něj projevily zájem například Liverpool, Dortmund nebo Manchester United. Jeho cena se pohybuje okolo 10 milionů eur.

Serge Aurier – 31letý obránce se zkušenostmi z Ligue 1 (PSG) či Premier League (Tottenham, Nottingham) naposledy nastoupil za Galatasaray. Za turecký klub si ale připsal pouze čtyři starty.

Eric Maxim Choupo-Moting – Bývalý útočník Bayernu je od června volným hráčem.

Dele Alli – Trápení kdysi velkého anglického talentu pokračuje. V červnu 2024 vypršel jeho kontrakt s Evertonem a od té doby zůstává bez angažmá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

FC Barcelona - fanoušci, choreo - Profimedia

Jak začít sázet na fotbal – tipy na kurzové sázení online

Chcete sázet na fotbal a nevíte, jak na to? Poradíme vám, jak začít. Od výběru sázkovky a založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů...

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano live streamy: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano livestreaming TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.

Inter Milán slaví dvacátý titul v historii klubu (2024)

Italská Serie A 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Serie A se řadí mezi nejkvalitnější fotbalové ⚽ ligy světa. Zjistěte více ☝️ informací o ročníku 2024/25 i o celkové historii.