Premier League: Manchester United vs. Liverpool živě

3. kolo Premier League bude obohaceno o North-West derby. Manchester United před týdnem utržil porážku s Brightonem a před domácími příznivci se pokusí zaskočit Liverpool, který je v nové sezoně zatím stoprocentní. Sledujte atraktivní souboj dnes od 17:00.

Živý přenosKurzy
Manchester UnitedLiverpoolTip

Bruno Fernandes během zápasu s Brightonem Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Paul Terry

Premier League, 3. kolo živě: Manchester United vs. Liverpool v neděli od 17:00 na CANAL+ Sport

Anglie o víkendu uvidí bitvu gigantů. Na programu je NorthWest derby mezi Manchesterem United a Liverpoolem. Zatímco Rudí ďáblové poprvé v sezoně okusili porážku, Reds pod novým trenérem získali ze dvou zápasů šest bodů a současně ani jednou neinkasovali. Šlágr 3. kola Premier League můžete sledovat v neděli 1. září od 17:00 na CANAL+ Sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Premier League

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na Premier League: bookmakeři věří více Liverpool

Bookmakeři sázkové kanceláře SYNOT TIP považují za mírného favorita hosty a na jejich případné vítězství vypsali kurz 1,86. Manchester sice hraje na Old Trafford, aktuální forma však nenaznačuje, že by měl v neděli slavit úspěch. Proto u výhry na domácí mužstvo najdeme vyšší kurz 3,68. Nerozhodnému stavu byl přiřazen kurz 4,17.

Na nejvyšší anglickou ligu se pochopitelně vypisuje celá řada dalších zajímavých příležitostí a je pouze na vás, jaké si vyberete.

Sázkové kurzy na zápas Manchester United – Liverpool:

  • 1/0/2: Man Utd 3,68 | remíza 4,17 | Liverpool 1,86
  • Dvojtip: neprohra Man Utd 1,88 | neprohra Liverpoolu 1,28
  • 2,5 gólů: méně 2,84 | více 1,43
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,41 | NE 2,63
  • Střelec gólu: Bruno Fernandes 3,21 | Mohamed Salah 1,88
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Manchester United vs. Liverpool
📅 Kdy: 01. 09. 2024 od 17:00
🌍 Kde: Old Trafford, Manchester
🏆 Soutěž: 3. kolo Premier League
Rozhodčí: Anthony Taylor
Kurzy SYNOT TIPU: 3,68 - 4,17 - 1,86
📺 Přímý přenos: CANAL+ Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Manchester padl s Brightonem

Rudí ďáblové se výkonem ve 2. kole Premier League vrátili tam, kde byli po celý minulý ročník. Nevýrazné představení na půdě Brightonu vedlo k první porážce (1:2) United v nové sezoně. Na skalpu slavného klubu z Manchesteru se podílel i bývalý odchovanec Danny Welbeck, který vstřelil úvodní gól.

Oprávněně zklamaný byl po premiérovém zaváhání i nizozemský manažer Erik ten Hag. V pozápasovém rozhovoru prohlásil, že aktuálně největším problémem týmu je slabá finální fáze a neproduktivní ofenziva. Ve zmíněném duelu se sice prosadili United třikrát, hned dva góly ale nebyly uznány videem kvůli ofsajdu.

sipka Zvítězí Man Utd v North West derby? Vsaďte si

K malým pozitivům lze určitě řadit výkon Amada Dialla. 22letý křídelník Pobřeží slonoviny patřil k lepším hráčům a v 60. minutě vyrovnal na 1:1. Zároveň si do budoucna řekl o další minuty. Naopak zcela z formy zatím působí Rashford, jenž na první branku stále čeká.

Manchester se však musí rychle dát do pořádku, neboť v dalším kole změří síly s jedním z adeptů na titul – Liverpoolem. Se svým odvěkým rivalem hráli domácí fotbalisté v minulém ročníku vyrovnanou partii a ani v jednom ze tří vzájemných zápasů neodešli poraženi (2× liga, 1× FA Cup).

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Manchesterem United a Liverpoolem
Datum Soutěž Výsledek
07.04.24 Premier League Man Utd vs. Liverpool – 2:2
17.03.24 FA Cup Man Utd vs. Liverpool – 4:3 po prodloužení
17.12.23 Premier League Liverpool vs. Man Utd – 0:0
05.03.23 Premier League
Liverpool vs. Man Utd – 7:0
22.08.22 Premier League Man Utd vs. Liverpool – 2:1

Liverpool pod trenérem Slotem ještě neztratil

Řada příznivců Reds stále těžce skousává skutečnost, že německý kouč Jürgen Klopp nadobro odešel. Jeho nástupce Arne Slot ale dal mužstvu nový impulz a pod jeho vedením zatím Liverpool získal maximální počet bodů. Devatenáctinásobný šampion Premier League zároveň v prvních dvou utkáních nedostal gól.

Třetí celek minulé sezony si nejdříve bez větších problémů poradil na půdě Ipswichu (2:0), následně potvrdil formu na Anfieldu. Tým táhne ofenzivní trojice Salah, Jota, Díaz, která celkem zařídila čtyři trefy. Defenzivě zase kraluje nestárnoucí Virgil van Dijk společně se spolehlivým brankářem Alissonem.

sipka Prosadí se Salah potřetí v řadě? Vsaďte si

Není tomu ani měsíc, co se Liverpool střetl v rámci přípravy právě s Manchesterem United. Přestože oba celky nastoupily ve výrazně pozměněných sestavách, z jednoznačného vítězství 3:0 se nakonec radovali Reds. V lize ovšem protivníka neporazili rok a půl.

Velká pozornost bude v neděli zaměřena na Mohameda Salaha. Egyptský rychlík disponuje proti Manchesteru fantastickými statistikami, což dokládá pět gólů v uplynulých pěti vzájemných soubojích. Kromě fungující ofenzivy může Liverpool těšit i fakt, že do derby vstupuje bez jediné absence.

  • Datum, čas a místo zápasu: 01. 09. 2024 od 17:00, Old Trafford, Manchester

Tip na výsledek zápasu Manchester United vs. Liverpool ve 3. kole Premier League

Liverpool se nachází v ideálním herním rozpoložení. United naopak tápou a do důležitého utkání jdou jako mírní outsideři. Domácí obrana navíc není nepřekonatelná, čehož si jsou dobře vědomi útočné hvězdy hostů. Ve 3. kole by se mohl prosadit jeden z trojice Salah-Jota-Díaz. V redakci jsme vybrali prvního jmenovaného.

TIP: Mohamed Salah dá gól sipka Vsadit u SYNOT TIPU

tip

Kde sledovat 3. kolo Premier League živě: fotbalový zápas Manchester United vs. Liverpool v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Duel 3. kola Premier League mezi Manchesterem United a Liverpoolem odvysílá placený televizní kanál CANAL+ Sport. Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k nejvyšší anglické soutěži neposkytují, po registraci si však u nich lze na zápas vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u SYNOT TIPU.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hráči Realu Madrid slaví 36. ligový titul v ulicích Madridu

Španělská La Liga 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Realu Madrid. Barcelona se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

Inter Milán slaví dvacátý titul v historii klubu (2024)

Italská Serie A 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Serie A se řadí mezi nejkvalitnější fotbalové ⚽ ligy světa. Zjistěte více ☝️ informací o ročníku 2024/25 i o celkové historii.

PSG znovu obhajuje francouzský titul

Francouzská Ligue 1 2024/2025: výsledky, program zápasů a tabulka

PSG se třemi tituly v řadě dostalo na čelo historických tabulek francouzské ligy. Také do sezony 2024/25 vstupuje jako největší favorit.