Premier League: Manchester City vs. Arsenal živě

V Premier League se schyluje k atraktivnímu souboji. Manchester City přivítá v 5. kole Arsenal, proti kterému se mu v poslední době příliš nedaří. Dokážou svěřenci Mikela Artety vzdorovat soupeři na Etihad Stadium? Zápas je na programu v neděli od 17:30.

Živý přenosKurzy
Manchester CityArsenalTip

Thomas Partey a Kevin De Bruyne v březnovém ligovém utkání Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

Premier League, 5. kolo živě: Manchester City vs. Arsenal v neděli od 17:30 na CANAL+ Sport

Oba týmy zatím potvrzují roli velkých favoritů na titul a před 5. kolem jsou na první, respektive druhé pozici. Manchester City je však jediným celkem Premier League, jenž všechny čtyři úvodní zápasy vyhrál. Citizens se nyní postaví rivalovi, nad nímž nezvítězili již ve třech střetnutích za sebou. Poslední vzájemné měření sil proběhlo v březnu a po 90 minutách se mužstva rozešla smírně (0:0). Šlágr můžete sledovat v neděli 22. září od 17:30 na CANAL+ Sport.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Premier League

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na PL: bookmakeři vkládají větší důvěru do Man City

Bookmakeři sázkové kanceláře SYNOT TIP mírně favorizují domácí, na jejichž případnou výhru vypsali kurz 1,82. Naopak triumf Arsenalu nepředpokládají, proto najdeme u jeho eventuálního vítězství vyšší kurz 4,49. Nerozhodnému stavu byl přiřazen kurz 3,61.

Derby bude řídit zkušený rozhodčí Michael Oliver. Ten naposledy pískal klání mezi Liverpoolem a Nottinghamem, ve kterém rozdal celkem osm žlutých karet.

Sázkové kurzy na zápas Manchester City – Arsenal:

  • 1/0/2: Man City 1,82 | remíza 3,61 | Arsenal 4,49
  • Dvojtip: neprohra Man City 1,22 | neprohra Arsenal 1,93
  • 2,5 gólů: méně 1,81 | více 2,01
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,85 | NE 1,82
  • Střelec gólu: Haaland 1,99 | Gabriel Jesus 4,59
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Manchester City vs. Arsenal – info
📅 Kdy: 22. 09. 2024 od 17:30
🌍 Kde: Etihad Stadium, Manchester
🏆 Soutěž: 5. kolo Premier League
Rozhodčí: Michael Oliver
Kurzy SYNOT TIPU: 1,82 - 3,61 - 4,49
📺 Přímý přenos: CANAL+ Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Haaland svůj gólový účet v Lize mistrů nerozšířil, Citizens pouze remizovali s Interem

Jak už bývá v posledních letech zvykem, svěřenci Pepa Guardioly vstoupili do nové sezony úspěšně a před začátkem 5. kola jsou na vedoucí příčce. Neuvěřitelnými devíti brankami ve čtyřech zápasech k tomu přispěl Erling Haaland. Norský střelec je zkrátka k nezastavení a letošní ročník zahájil ještě lépe než ten minulý.

Menší zaváhání si Citizens připsali v průběhu týdne. Před domácími fanoušky se totiž premiérově představili v Lize mistrů. Během utkání s Interem sice byl Manchester o něco nebezpečnějším mužstvem, italský soupeř ale dokázal eliminovat jeho ofenzivní hrozby a nakonec si do Milána odvezl cenný bod (0:0).

sipka Vstřelí Haaland svůj 10. gól v lize? Vsaďte si

Další těžký duel čeká na City již o víkendu. Na Etihad Stadium přijede Arsenal, který letos rovněž nepoznal přemožitele. Otázkou zůstává, jestli se do neděle stihne dát do pořádku kapitán Kevin De Bruyne. 33letý středopolař utrpěl ve středu lehké zranění a do druhého poločasu už nezasáhl. Nicméně sám manažer Pep Guardiola start Belgičana nevyloučil.

Kromě De Bruyneho budou domácímu týmu scházet další dva hráči. Problémy svalového charakteru nepustí do hry nizozemského obránce Nathana Akého, zatímco s poraněnou nohou laboruje norský útočník Oscar Bobb. 21letého křídelníka jsme naposled mohli vidět v rámci Community Shield proti Manchester United.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Manchesterem City a Arsenalem
Datum Soutěž Výsledek
31.03.24 Premier League Man City vs. Arsenal – 0:0
08.10.23 Premier League Arsenal vs. Man City – 1:0
06.08.23 Community Shield Man City vs. Arsenal – 1:2 po penaltách
26.04.23 Premier League Man City vs. Arsenal – 4:1
15.02.23 Premier League Arsenal vs. Man City – 1:3

Arsenal na obranu Atalanty také nevyzrál

Gunners za sebou mají hodně podobné utkání v milionářské soutěži jako jejich rival. Na konečném bodu z půdy Atalanty nesl nejvýraznější podíl španělský gólman David Raya. Ten totiž v 51. minutě fantasticky zlikvidoval střelu Reteguie z penaltového puntíku a následně i dorážku z bezprostřední blízkosti od stejného hráče.

Před týdnem Kanonýři naplno bodovali na hřišti Tottenhamu. Městské derby rozhodl jediným gólem brazilský stoper Gabriel, který se trefil letos vůbec poprvé. Svěřenci Mikela Artety tak již potřetí v řadě udrželi čisté konto a společně s Liverpoolem se řadí mezi nejlépe bránící týmy Premier League.

sipka Připíše si Arsenal další nulu? Vsaďte si

Značnou nepříjemností pro hosty je absence kapitána Martina Ødegaarda. Norský záložník si v duelu Ligy národů poranil kotník. Nejdříve to vypadalo, že by mohl být zpět během pár dnů, jenže podrobnější vyšetření ukázalo vážnější problémy a v současné chvíli není jisté, kdy se přesně motor zálohy Arsenalu vrátí.

K dalším fotbalistům, jež s největší pravděpodobností nezasáhnou do derby s Manchesterem City, patří trio obránců Tierney, Tomiyasu a Zinchenko. Záložní řadě zase nepomůže Španěl Mikel Merino. Naopak po odpykání trestu za červenou kartu v sestavě bude Declan Rice.

  • Datum, čas a místo zápasu: 22. 09. 2024 od 17:30, Etihad Stadium, Manchester

Tip na výsledek zápasu Manchester City vs. Arsenal v 5. kole Premier League

Manchester City neporazil Arsenal třikrát po sobě. Domácí hráči tím pádem mají o motivaci navíc a ke šlágru 5. kola přistoupí zodpovědně. Hostující defenziva sice dosud obdržela pouze jeden gól, rozjetého Haalanda ovšem zastaví jen stěží. V redakci věříme, že tři body zůstanou na Etihad Stadium.

TIP: Vítěz – Manchester City sipka Vsadit u SYNOT TIPU

tip

Kde sledovat 5. kolo Premier League živě: fotbalový zápas Manchester City vs. Arsenal v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas 5. kola Premier League mezi Manchesterem City a Arsenalem najdete na programu placeného televizního kanálu CANAL+ Sport.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k nejvyšší anglické soutěži neposkytují, po registraci si ale u nich můžete na fotbal vsadit. Širokou kurzovou nabídkou disponuje například SYNOT TIP.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.

Hráči Realu Madrid slaví 36. ligový titul v ulicích Madridu

Španělská La Liga 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Španělská La Liga se loni dostala pod nadvládu Realu Madrid. Barcelona se ale chce vrátit na vrchol, stejně jako Atlético.

PSG znovu obhajuje francouzský titul

Francouzská Ligue 1 2024/2025: výsledky, program zápasů a tabulka

PSG se třemi tituly v řadě dostalo na čelo historických tabulek francouzské ligy. Také do sezony 2024/25 vstupuje jako největší favorit.