Bundesliga: Leverkusen vs. RB Lipsko živě v livestreamu

Starý dobrý Neverlosen. Bayer do nové sezony vstoupil ve stejném stylu, jako končil tu minulou, která se zapsala do dějin. A tak zase o svých výhrách rozhoduje až v úplném závěru zápasů. Ten další sehraje doma proti dalšímu účastníkovi Ligy mistrů z Lipska. Sledujte šlágr druhého kola Bundesligy živě na Fortuna TV.

Živý přenosKurzyLeverkusen
Lipsko – Bilance H2H – Tip

Leverkusen pokračuje ve výkonech z minulé sezony Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Teresa Kroeger/RHR-FOTO

Bayer Leverkusen vs. RB Lipsko – 2. kolo Bundesligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Bundesliga fanoušky hned od samotného úvodu zásobuje opravdovými delikatesami. Hned ve druhém kole je na programu jeden z nejzajímavějších soubojů v Německu, když obhájce titulu Leverkusen doma přivítá RB Lipsko. Sledujte utkání v sobotu od 18:30 živě na Fortuna TV či na Nova Sport 3.

sipka Sledujte zápas Leverkusen - Lipsko ŽIVĚ ONLINE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Leverkusen vs. Lipsko dnes živě v Bundeslize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Podle předsezonních prognóz se utkávají druhý a čtvrtý největší favorit na zisk mistrovského titulu. Jde také o dva z pěti účastníků letošního ročníku Ligy mistrů, takže co do atraktivity si lze v neměckém fotbale opravdu jen těžko představit lepší souboj. Tím spíše je pak jasné, že na takový šlágr existuje i celá řada sázkových příležitostí.

Bookmakeři poměrně jednoznačně favorizují domácí Bayer. A co je důležité pro jakéhokoliv fanouška, podle všeho se dá očekávat vysoký počet branek. Kurz 1,48 na alespoň tři přesné zásahy v zápase je málo vídaný. A sázet lze pochopitelně třeba i na českého reprezentanta Patrika Schicka, na jeho střelecký úspěch je kurz 2,50.

Nabídka je ale opravdu široká, to nejdůležitější vybíráme níže.

Kurzy na fotbal Leverkusen vs. RB Lipsko v Bundeslize 2024/25:

  • 1/0/2: Leverkusen 1,77 | remíza 4,15 | Lipsko 4,05
  • Dvojtip: Neprohra Leverkusenu 1,25 | Neprohra Lipska 2,00
  • 2,5 gólu: více 1,48 | méně 2,68
  • Oba týmy dají gól: ano 1,43 | ne 2,63
  • Střelec: Boniface 2,40 | Openda 3,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Leverkusen vs. Lipsko – informace o zápase
📅 Kdy: 31. 8. 2024 od 18:30
🌍 Kde: BayArena, Leverkusen
🏆 Soutěž: Bundesliga 2024/25, 2. kolo
⚽ Rozhodčí: Matthias Jöllenbeck
✔ Kurzy Fortuny: 1,77 - 4,15 - 4,05
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Leverkusen i nadále těsně vyhrává, jak dlouho mu to může vydržet?

Asi všichni očekávali, že Bayer po dokončení legendární minulé sezony přeci jen trochu ze své nabyté slávy ustoupí a vrátí se do "normálu". Chyba lávky! Úvodní týdny začínajícího ročníku žádnému zvolnění vůbec nenasvědčují. Posuďte sami, Leverkusen stihl zatím odehrát tři zápasy, ve všech třech přitom o svém těsném vítězství rozhodl až v posledních minutách.

A že to zase i letos budou atraktivní zápasy, o tom už asi nemusí být žádných pochyb. Jasně, v Superpoháru jsou přestřelky docela normálním jevem, přesto duel proti Stuttgartu nadchl i všechny nestranné fanoušky. A jak už to tak u Bayeru bývá, na 2:2 srovnával v 88. minutě Schick, aby následně čerstvý bundesligový vítěz zvítězil po penaltovém rozstřelu.

Také první kolo proti Mönchengladbachu pak bylo ozdobou. Leverkusen šel do kabin za stavu 2:0 ve svůj prospěch a vše směřovalo k poklidnému duelu. Jenže to by nebyl on... A tak se do nastaveného času šlo už zase za nerozhodného výsledku, když přišel čas nejlepšího hráče loňské sezony Bundesligy. Florian Wirtz svým druhým gólem v utkání ve 101. minutě rozhodl o úspěšném vykročení za obhajobou.

V týdni si pak svěřenci Xabiho Alonsa střihli ještě utkání prvního kola německého DFB Pokalu, v němž cestovali na půdu čtvrtiligové Jeny. V základní sestavě se poprvé v sezoně objevili i Češi Schick s Kovářem, celkově ale odpočívalo jen pár hvězd a o žádném podcenění tak nemůže být řeč. Přesto se Bayer nečekaně natrápil a po brance Hofmanna vyhrál jen 1:0, když ještě v poslední minutě přežil tutovku soupeře.

Ve čtvrtek se pak Leverkusen dozvěděl soupeře pro svůj návrat do Ligy mistrů. Los mu jako jednoho z osmi soupeřů určil i pražskou Spartu, která se představí v BayAreně. Kromě toho se Leverkusen utká třeba s Liverpoolem, Interem, AC Milán či Atlétikem Madrid.

sipka Padne v utkání další branka v nastaveném čase? I na to si lze vsadit

Předpokládaná sestava Leverkusenu
Hrádecký (c) - Tapsoba, Tah, Hincapié - Frimpong, Xhaka, García, Grimaldo - Hofmann, Wirtz - Boniface
Absence: Palacios

Lipsko spasil náhradník Olma, vypadá to na další změny

Když v létě přišel tak trochu očekávaný odchod Daniho Olma do mateřské Barcelony, mnozí si ťukali na čelo, proč Lipsko místo něj nepřivedlo žádnou osvědčenou kvalitu. Mladík Nusa byl nákladným transferem, po třech brankách a třech asistencích v minulé sezoně belgické ligy se ale nečekalo stoprocentní nahrazení jedné z největších hvězd. Norský šikula si ale hned na úvod svého angažmá získal fanoušky na svoji stranu.

V prvním kole totiž spasil svůj tým, který se doma proti jednomu z největších adeptů na sestup z Bochumi nečekaně trápil. Nezačal sice ani v základu, za stavu 0:0 ale přišel na hřiště v 55. minutě a už o čtyři minuty později jediným gólem rozhodl o tříbodovém zisku RB.

Jinak ale výkon Lipska přinesl docela značné rozpaky. Kouč Rose nezvykle ustoupil od svého typického rozestavení 4-2-2-2, kdy právě na dřívější pozici Olma nenasadil typologicky podobného hráče, ale vsadil na tři středové spíše defenzivněji laděné záložníky. Veškerá inciativa pak musela být na osamoceném Simonsovi, který byl pozorně hlídaný a příliš se neprosadil.

Hra RB se trochu zlepšila právě po výměně Nusy za Seiwalda a návrat k tomu, co fungovalo v posledních letech. Jenže místo poklidného dohrání a třeba ještě navýšení vedení přišla chyba Orbana, jeho červená karta a strach do poslední sekundy. A to navíc obrana kromě karetního trestu zřejmě přijde ještě o Simakana, jenž je blízko přesunu do Saúdská Arábie. Na jeho místo by měl dorazit Geertruida z Feyenoordu.

Další posilu oznámilo v týdnu Lipsku do zálohy, z Atlétika dorazil mladík Vermeeren. A právě do Madridu se saský celek vydá v hlavní fázi Ligy mistrů. Dále se utká stejně jako Leverkusen s Liverpoolem či Interem, kromě toho ještě změří sily například s Juventusem či Aston Villou a Sportingem. Těžký los.

sipka Otevřou si svůj střelecký účet Simons, Openda či Šeško? Kurzy Fortuny ZDE

Předpokládaná sestava Lipska
Gulácsi (c) - Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum - Nusa, Seiwald, Haidara, Xavi - Openda, Šeško
Absence: Orbán, Ouédraogo, Schlager, Bitshiabu

Vzájemná bilance Leverkusenu s Lipskem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Vzhledem k nebohaté historii Lipska je i vzájemná bilance obou týmů poměrně chudá, utkaly se dosud jen šestnáctkrát. Lepší bilanci mají právě hosté, Bayer ale v poslední době srovnává krok a třikrát v řadě zvítězil. Dobrou zprávou je, že v minulé sezoně oba vzájemné duely nabídly po pěti gólech.

Bilance Leverkusen vs. Lipsko
Výhry Leverkusenu Remízy Výhry Lipska
5 4 7
Vyrovná Bayer ještě více svou bilanci s Lipskem? Vsaďte si ZDE

Posledních 5 vzájemných zápasů:

  • Lipsko vs. Leverkusen 2:3 (20.01.2024)
  • Leverkusen vs. Lipsko 3:2 (19.08.2023)
  • Leverkusen vs. Lipsko 2:0 (23.04.2023)
  • Lipsko vs. Leverkusen 2:0 (29.10.2022)
  • Leverkusen vs. Lipsko 0:1 (17.04.2022)

Kdy hraje Leverkusen další zápas:

  • Datum, čas a místo: 31. 8. v 18:30, BayArena (Leverkusen)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na zápas Bundesligy: Leverkusen vs. RB Lipsko v sobotu 31. 8. 2024

V minulé sezoně bylo zvykem, že Bayer otáčel zápasy a často je rozhodoval až třeba v úplně posledních vteřinách. A pokud se můžeme řídit úvodními týdny nového ročníku, vypadá to na podobný průběh. Lipsko se nejspíš po nepovedeném prvním utkání vrátí k ofenzivněji laděné sestavě a mělo by se také prosadit. Kurz na to, že hosté alespoň jednou v utkání povedou a Leverkusen nakonec zvítězí, je lákavý, bylo tomu tak i v posledním měření sil.

TIP: Leverkusen bude prohrávat a vyhraje sipka vsadit

Leverkusen i v nové sezoně začal s velkými obraty

Kde sledovat fotbal Bayer Leverkusen vs. RB Lipsko živě v live streamu online a kdo dává Leverkusen v televizi?

Kompletní program Bundesligy vysílají placené televizní stanice Nova Sport či Premier Sport. Šlágr druhého kola mezi Leverkusenem a Lipskem konkrétně naladíte na kanálu Nova Sport 3. Německou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na Fortuna TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.

Sturm Graz v Rakousku oslavil historický double

Kdo vyhrál titul v sezoně 2023/24: přehled mistrů fotbalových lig

Fotbalová sezona 2023/24 je u konce. Podívejte se na přehled, kdo se v nejprestižnějších ligách radoval z titulu a dalších trofejí.

Choreo sparťanských fanoušků při utkání s Malmö

Los Sparty v LM živě a online: Letenští narazí na Manchester City

Sparta pozná soupeře v Lize mistrů. Los ligové fáze se uskuteční dnes v 18:00. Projděte si vše potřebné ke čtvrtečnímu losování.