Bundesliga: Hoffenheim vs. Leverkusen živě v livestreamu

Hned šest českých fotbalistů je v kádrech Hoffenheimu a Leverkusenu, čtyři momentálně hrají za domácí, dva zůstali na soupisce obhájce titulu. Vzájemné utkání v rámci třetího kola Bundesligy je tak pro české fanoušky mimořádně zajímavé. Sledujte zápas živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzyHoffenheim
Leverkusen – Bilance H2H – Tip

Hložek s Hranáčem se už zapojili do týmu Hoffenheimu Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Heiko Becker

Hoffenheim vs. Bayer Leverkusen – 3. kolo Bundesligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Leverkusen poprvé po 35 zápasech v Bundeslize poznal hořkost porážky a hned od začátku tak nabral ztrátu na Bayern. Ve třetím kole letošní sezony cestuje na půdu Hoffenheimu, kde se rozrostla česká kolonie. Sledujte atraktivní utkání i s celou řadou reprezentantů v sobotu od 15:30 živě na TV Tipsport či na Nova Sport 3.

sipka Sledujte zápas Hoffenheim - Leverkusen ŽIVĚ ONLINE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hoffenheim vs. Leverkusen dnes živě v Bundeslize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Oba týmy do třetího kola vstupují se stejnou bilancí jedné výhry a jedné porážky. Leverkusen je díky lepšímu skóre osmý, Hoffenheim je jedenáctý. V této fázi sezony ale samozřejmě podobné věci nejsou až tak důležité, mnohem větší roli mohou hrát celková síla kádru či výsledky z nedávné doby.

V součtu tak je pochopitelné, že Bayer do utkání jde v pozici jednoznačného favorita. Bookmakeři Tipsportu na jeho vítězství vypsali kurz jen 1,50 oproti 5,73 na domácí Hoffenheim. Na sázkových příležitostech je ale ještě pozoruhodnější rozložení kurzů na počet gólů. Není moc vídané, aby se na minimálně tři vstřelené branky v zápase dalo vsadit v kurzu jen 1,33.

Kurzy na fotbal Hoffenheim vs. Leverkusen v Bundeslize 2024/25:

  • 1/0/2: Hoffenheim 5,73 | remíza 5,21 | Leverkusen 1,50
  • Dvojtip: neprohra Hoffenheimu 2,70 | neprohra Leverkusenu 1,17
  • 2,5 gólu: více 1,33 | méně 3,53
  • Oba týmy dají gól: ano 1,39 | ne 2,76
  • Střelec: Kramarić 3,25 | Boniface 2,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hoffenheim vs. Leverkusen – informace o zápase
📅 Kdy: 14. 9. 2024 od 15:30
🌍 Kde: PreZero Arena, Sinsheim
🏆 Soutěž: Bundesliga 2024/25, 3. kolo
⚽ Rozhodčí: Daniel Schlager
✔ Kurzy Tipsportu: 5,73 - 5,21 - 1,50
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hoffenheim táhne Kramarić, Hranáč má za sebou premiéru

Hoffenheim má za sebou docela rozpačitý vstup do nové sezony. O něčem vypovídal už závěr letní přípravy, v níž prohrál s Ipswichem i Fulhamem a nedal jediný gól. V soutěžních zápasech má přitom spíše opačné problémy, branek dává dost, hůře je na tom ale směrem dozadu.

Dvakrát náhradního brankáře Philippa ostatně překonal i regionální tým Wurzburger, přes který Hoffenheim v DFB Pokalu přešel až na penalty. To ještě do duelu z Čechů zasáhla jen tradiční stálice Kadeřábek, Jurásek je totiž zraněný a další dva reprezentanti dorazili až později.

Adam Hložek mimochodem v létě přestoupil právě z Leverkusenu, čímž se stal nejdražším nákupem v historii Hoffenheimu. Proto není divu, že hned od začátku naskočil do základní sestavy. Nejprve byl v prvním kole u těsného vítězství 3:2 nad nováčkem z Kielu, který hattrickem zařídil jeho ofenzivní kolega Andrej Kramarić. Ten je v úvodu ročníku ve fantastické formě.

sipka Prosadí se Hložek poprvé i jako střelec? Sázejte na jeho zápasy u Tipsportu

Při prohře ve Frankfurtu si pak už Hložek připsal svůj první kanadský bod v novém dresu, když asistoval znovu právě Kramarićovi. To si premiéru odbyl stoper Robin Hranáč, jenž šel na hřiště o poločase. Dobrou zprávou pro něj je, že "jeho" druhou půli Hoffenheim remizoval 1:1, možná si tak pomohl do základu pro další zápasy. Mít najednou na hřišti v Bundeslize v jednom týmu tři české zástupce, to se nestává každý týden.

Předpokládaná sestava Hoffenheimu
Baumann (c) - Drexler, Grillitsch, Akpoguma - Kadeřábek, Geiger, Stach, Prass - Kramarić - Hložek, Berisha
Absence: Bebou, Becker, Jurásek, John, Kabak, Prömel, Tohumcu

Leverkusen po 35 zápasech v lize prohrál

Přijít to muselo. Bayer si tak dlouho koledoval a odvracel porážky v samotných závěrech zápasů, až to jednoho dne zkrátka nedokázal. Ten den přišel 31. srpna 2024, kdy Leverkusen na domácím hřišti nestačil na Lipsko a podlehl 2:3. Skončila tak impozantní série 35 ligových duelů bez prohry, která začala v prvním kole minulé sezony. Jde o třetí nejdelší šňůru v historii Bundesligy.

Proti Lipsku zažili svěřenci Xabiho Alonsa vlastně tak trochu to, co všem svým soupeřům dlouhé měsíce sami prováděli. Vedli už 2:0 a vypadalo to na poklidný průběh, jenže Lipsko dvěma góly kolem poločasové přestávky srovnalo a v závěru udeřil Openda.

sipka Vrátí se Leverkusen na vítěznou vlnu? Sledujte jeho zápas na TV Tipsport

Paradoxně to ale Bayeru může i pomoci. Především v posledních týdnech legendární minulé sezony bylo na týmu znát, že mu na neporazitelnosti opravdu záleží, čímž v některých pasážích trpěla hra. Nyní se může celé mužstvo uklidnit, žádný viditelný problém totiž nemá. Stále předvádí krásný fotbal, ostatně i proti Lipsku podle matematických propočtů xG mělo vyhrát.

Navíc se uklidnila situace i kolem Jonathana Taha. Přestupové období v Německu skončilo a reprezentační obránce zůstal i přes velký zájem Bayernu v Leverkusenu. Odešel místo toho jiný stoper Kossounou, jenž zamířil na hostování do Atalanty. Místo něj dorazil z Paříže Nordi Mukiele, jenž by měl plnit roli záskoku.

Předpokládaná sestava Leverkusenu
Hrádecký (c) - Mukiele, Tah, Hincapié - Frimpong, Xhaka, García, Grimaldo - Wirtz, Terrier - Boniface
Absence: /

Vzájemná bilance Hoffenheimu s Leverkusenem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Hoffenheim nepatří mezi tradiční německé kluby, a tak ani historie vzájemných zápasů s Leverkusenem není nikterak bohatá. Ze 32 zápasů vyhrál Bayer více než polovinu, konkrétně 19. V minulé sezoně zvládl oba duely, pokaždé to ale bylo jen o gól.

Bilance Hoffenheim vs. Leverkusen
Výhry Hoffenheimu Remízy Výhry Leverkusenu
7 6 19
Vylepší si Bayer ještě více svou bilanci? Vsaďte si ZDE

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Leverkusen vs. Hoffenheim 2:1 (30.03.2024)
  • Hoffenheim vs. Leverkusen 2:3 (04.11.2023)
  • Hoffenheim vs. Leverkusen 1:3 (11.02.2023)
  • Leverkusen vs. Hoffenheim 0:3 (20.08.2022)
  • Hoffenheim vs. Leverkusen 2:4 (07.05.2022)
  • Leverkusen vs. Hoffenheim 2:2 (15.12.2021)
  • Hoffenheim vs. Leverkusen 0:0 (12.04.2021)
  • Leverkusen vs. Hoffenheim 4:1 (13.12.2020)
  • Hoffenheim vs. Leverkusen 2:1 (01.02.2020)
  • Leverkusen vs. Hoffenheim 0:0 (31.08.2019)

Kdy hraje Leverkusen další zápas:

  • Datum, čas a místo: 14. 9. v 15:30, PreZero Arena (Sinsheim)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas Bundesligy: Hoffenheim vs. Leverkusen v sobotu 14. 9. 2024

Andrej Kramarić je v posledních letech jasně nejspolehlivějším střelcem Hoffenheimu a do nového ročníku vstoupil snad ještě lépe než do těch minulých, v nichž se dostal maximálně na dvacet ligových branek. Teď je po dvou kolech už na čtyřech. Leverkusen i letos evidentně nebude spoléhat na zrovna neprostupnou defenzivu, a tak by se chorvatský útočník mohl prosadit i tentokrát.

TIP: Kramarić dá gól sipka vsadit

Kramarić má v úvodu sezony skvělou formu

Kde sledovat fotbal Hoffenheim vs. Leverkusen živě v live streamu online a kdo dává Hoffenheim a Leverkusen v televizi?

Kompletní program Bundesligy vysílají placené televizní stanice Nova Sport či Premier Sport. Souboj mezi Hoffenheimem a Leverkusenem je z pohledu českého fanouška tím vůbec nejatraktivnějším, na zápasové soupisce může být až pět krajánků. Utkání v sovotu naladíte na kanálu Nova Sport 3. Německou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.

Déšť může narušit program ligových zápasů

Povodně aktuálně: ligové zápasy jsou odloženy

Česko od čtvrtka zasáhly vydatné srážky. Podívejte se na aktualizovaný přehled toho, jak se to dotkne ligových fotbalových zápasů.

Hledáme redaktora pro web FotbalZprávy.cz

Hledáme redaktora pro web FotbalZprávy.cz

Máte rádi fotbal a baví vás psaní textů? Potom si přečtěte tento inzerát. Posilujeme naši redakci a možná hledáme právě vás.