Bundesliga: Bayern vs. Leverkusen živě v livestreamu

Osm odehraných zápasů, 41 gólů. Touto neuvěřitelnou bilancí se po čtyřech kolech Bundesligy mohou v součtu pochlubit dva nejlepší týmy soutěže, Bayern a Leverkusen. V jejich vzájemném duelu se tak diváci kromě napětí a boje o první místo mohou těšit i na ofenzivní hody. Sledujte zápas živě na TV Tipsport.

Živý přenosKurzyBayern
Leverkusen – Bilance H2H – Tip

Bayern letos ukazuje obrovskou ofenzivní sílu Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Indira Indorf

Bayern Mnichov vs. Bayer Leverkusen – 5. kolo Bundesligy 2024/2025: kde sledovat živě online live stream

Musiala vs. Wirtz. Kane vs. Boniface. Kompany vs. Alonso. Mohli bychom pokračovat ještě hodně dlouho, podobných mikrosoubojů bude v Allianz Areně k vidění opravdu mnoho. Leverkusen jasně ovládl minulou sezonu, v té letošní ale Bayern vypadá opět zcela při síle. Sledujte aktuálně největší zápas v Bundeslize, který tamní média nazvala Goaltoberfest, v sobotu od 18:30 živě na TV Tipsport či na Nova Sport 3.

sipka Sledujte zápas Bayern - Leverkusen ŽIVĚ ONLINE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Bayern vs. Leverkusen dnes živě v Bundeslize: kurzy na vítězství, počet gólů, střelci a další sázky

Uplynulý ročník ovládl Leverkusen, když si došel pro svůj premiérový mistrovský titul a dokončil celou sezonu bez jediné ligové porážky. V podstatě rozhodnuto navíc bylo po únorovém vzájemném zápase, v němž Bayer naprosto dominoval a vyhrál 3:0. Přesto do letošní soutěže už zase jako již tradičně v roli hlavního aspiranta na trofej vstupoval mnichovský Bayern. A úvodní kola dávají odborníkům za pravdu, ačkoliv obhájce bude znovu velice silný.

Na základě všech možných poznatků z posledních měsíců je ale zřejmé, že se v sobotu v Bavorsku utkají dva aktuálně nejlepší týmy v Německu. Domácí do utkání vstupují z prvního místa, když zatím neztratili ani bod, a podle bookmakerů by tuto sérii mohli prodloužit. Jsou totiž favoritem v poměru kurzů 1,71 na jedničku oproti 4,24 na hosty.

Kurzy na fotbal Bayern vs. Leverkusen v Bundeslize 2024/25:

  • 1/0/2: Bayern 1,71 | remíza 4,53 | Leverkusen 4,24
  • Dvojtip: neprohra Bayernu 1,25 | neprohra Leverkusenu 2,21
  • 3,5 gólu: více 1,85 | méně 2,02
  • Oba týmy dají gól: ano 1,33 | ne 3,25
  • Střelec: Kane | Boniface
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Bayern vs. Leverkusen – informace o zápase
📅 Kdy: 28. 9. 2024 od 18:30
🌍 Kde: Allianz Arena, Mnichov
🏆 Soutěž: Bundesliga 2024/25, 5. kolo
⚽ Rozhodčí: Felix Zwayer
✔ Kurzy Tipsportu: 1,71 - 4,53 - 4,24
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Nova Sport 3

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Bayern je ve famózní formě, Olise je hned hvězdou

Tři zápasy, dvacet vstřelených gólů. Že to je impozantní bilance pro hokejový tým? Ano, jenže pochlubit se jí aktuálně může i fotbalový Bayern. Nováčka z Kielu totiž rozdrtil 6:1, do Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb vstoupil rekordním vítězstvím 9:2 a naposledy před týdnem snadno 5:0 přejel i Brémy.

Angažování Vincenta Kompanyho do velkoklubu formátu Bayernu poté, co v loňské sezoně zažil sestup z Premier League s Burnley, přineslo velkou dávku rozpaků v řadách odborníků i široké veřejnosti. Zatím se ale vše zdá zalité sluncem. Belgický Guardiolův učeň s týmem vyhrál všech šest dosavadních soutěžních utkání a co je možná ještě důležitější, do hry bavorského giganta se vrátila lehkost.

sipka Zastřílí si Bayern i proti obhájci titulu? Vsaďte si u Tipsportu

A ofenzivně laděné fotbalisty to momentálně zkrátka musí bavit. Vždyť útočník Kane má na svém kontě v šesti zápasech už neuvěřitelných deset branek a čtyři asistence. Mohl by právě letošní rok být tím, kdy se zlomí Angličanovo prokletí a Kane konečně získá vysněnou trofej? Na jakékoliv závěry je pochopitelně ještě brzy, úvod ale jen těžko mohl být impozantnější.

Do mužstva navíc skvěle zapadla i hlavní letní posila. Ne tedy stoper Ito, jenž v novém dresu pro zranění ještě nenastoupil. Řeč není ani o záložníovi Palhinhovi, který se v Mnichově zatím spíše rozkoukává. Francouzský křídelník Olise ale do Bundesligy vtrhl jako velká voda a i on už se může pochlubit fantastickou bilancí 5+3. K tomu připočtěme tradičně skvělého Musialu a musí být jasné, proč to Bayernu tak střílí.

Předpokládaná sestava Bayernu
Neuer (c) - Laimer, Upamecano, Kim, Davies - Kimmich, Pavlović - Olise, Musiala, Gnabry - Kane
Absence: Boey, Ito, Stanišić

Leverkusen si stále zahrává s osudem, i nadále však vyhrává

I když v minulé sezoně Leverkusen kosil jednoho soupeře za druhým dramatickými koncovkami a góly v nastaveném čase, asi se spíše čekalo, že půjde o tzv. "one-season wonder", tedy něco, co zkrátka nebude možné zopakovat. Jenže Bayer ukazuje, že zřejmě nešlo o výjimku, ale o důsledek neuvěřitelné bojovnosti a vítězné mentality celého týmu.

Vždyť ze sedmi odehraných duelů začínající sezony svěřenci Xabiho Alonsa už třikrát dokázali rozhodnout o svém triumfu v úplném závěru. Superpohár nakonec získali po penaltách po vyrovnání Schicka v 88. minutě. Gladbach následně pokořili trefou Wirtze ze 101. minuty a v dosud posledním utkání rozhodl o triumfu 4:3 nad Wolfsburgem v 93. minutě Boniface.

sipka Vstřelí Leverkusen další gól v nastavení? I na to se dá vsadit na Tipsportu

Nigérijský útočník je zpět ve skvělé formě, což není dobrá zpráva pro českého reprezentanta Patrika Schicka. Boniface v minulé sezoně na dlouhou dobu vyřadilo zranění a i když se v závěru ročníku vrátil, nebyl v kondici a byl jen stínem sama sebe. Toho právě Schick využil a byl klíčovou postavou Bayeru na cestě za historickými trofejemi. Jenže před léto robustní forvard evidentně dohnal fyzické manko a je znovu postrachem všech obran.

Co ale nefunguje podle představ všech v Leverkusenu, to je defenziva. Přestože ta se personálně oproti loňsku nezměnila, zatím to v ní pořádně skřípe, čož dokumentuje i devět inkasovaných gólů za čtyři bundesligová kola. Před rokem měl přitom Bayer jasně nejlepší obranu v celé lize a za 34 zápasů inkasoval jen 24 branek. Pokud chce obhájit titul, bude na tomto aspektu hry muset zapracovat.

Předpokládaná sestava Leverkusenu
Hrádecký (c) - Tapsoba, Tah, Hincapié - Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo - Terrier, Wirtz - Boniface
Absence: /

Vzájemná bilance Bayernu s Leverkusenem, H2H, výsledky předchozích zápasů

Bayern je jednoznačným hegemonem německého fotbalu, a tak bychom jen těžko hledali tým, proti kterému nemá výrazně kladnou bilanci vzájemných zápasů. Platí to i o Leverkusenu, ten ale v posledních měsících negativní statistiku alespoň trochu napravuje a pod Xabi Alonsem ve třech duelech dvakrát zvítězil a jednou remizoval.

Bilance Bayern vs. Leverkusen
Výhry Bayernu Remízy Výhry Leverkusenu
25 9 8
Vylepší si Bayern ještě více svou bilanci? Vsaďte si ZDE

Posledních 10 vzájemných zápasů:

  • Leverkusen vs. Bayern 3:0 (10.02.2024)
  • Bayern vs. Leverkusen 2:2 (15.09.2023)
  • Leverkusen vs. Bayern 2:1 (19.03.2023)
  • Bayern vs. Leverkusen 4:0 (30.09.2022)
  • Bayern vs. Leverkusen 1:1 (05.03.2022)
  • Leverkusen vs. Bayern 1:5 (17.10.2021)
  • Bayern vs. Leverkusen 2:0 (20.04.2021)
  • Leverkusen vs. Bayern 1:2 (19.12.2020)
  • Leverkusen vs. Bayern 2:4 (04.07.2020)
  • Leverkusen vs. Bayern 2:4 (06.06.2020)

Kdy hraje Bayern s Leverkusenem další zápas:

  • Datum, čas a místo: 28. 9. v 18:30, Allianz Arena (Mnichov)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na zápas Bundesligy: Bayern vs. Leverkusen v sobotu 28. 9. 2024

Když nepočítáme pohárové souboje s provinčními celky, které se proti gigantům na příliš ofenzivy nezmohly, stalo se letos z jedenácti zápasů obou týmů hned šestkrát, že se oba mančafty radovaly minimálně dvakrát z gólu. Zápasy Bayernu i Leverkusenu zkrátka baví a není asi důvod si myslet, že by se na tom mělo něco změnit zrovna ve vzájemném utkání. Ostatně když se tento duel hrál v Allianz Areně naposledy, byla z toho atraktivní remíza 2:2.

TIP: Oba týmy dají alespoň 2 góly sipka vsadit

Oba týmy jsou na úvod sezony zárukou gólů

Kde sledovat fotbal Bayern vs. Leverkusen živě v live streamu online a kdo dává Hoffenheim a Leverkusen v televizi?

Kompletní program Bundesligy vysílají placené televizní stanice Nova Sport či Premier Sport. Souboj mezi Bayernem a Leverkusenem je pro příznivce německého fotbalu aktuálně tím vůbec největším. Utkání v sobotu naladíte na kanálu Nova Sport 3. Německou nejvyšší fotbalovou soutěž si ale můžete užít i zdarma v online streamech na TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.

Déšť může narušit program ligových zápasů

Povodně aktuálně: ligové zápasy jsou odloženy

Česko od čtvrtka zasáhly vydatné srážky. Podívejte se na aktualizovaný přehled toho, jak se to dotkne ligových fotbalových zápasů.

Hledáme redaktora pro web FotbalZprávy.cz

Hledáme redaktora pro web FotbalZprávy.cz

Máte rádi fotbal a baví vás psaní textů? Potom si přečtěte tento inzerát. Posilujeme naši redakci a možná hledáme právě vás.