La Liga živě: Valencia vs. Barcelona v online livestreamu

Barcelonu sesadil ze španělského trůnu Real Madrid. Cíl katalánského klubu pro letošní sezonu je tak jasný. Xaviho svěřenci se hned v prvním kole postaví těžkému soupeři – Valencii. Vzájemný duel můžete sledovat v sobotu od 21:30 na Fortuna TV.

Živý přenosKurzy
ValenciaBarcelonaTip

Lamine Yamal a Robert Lewandowski během letní přípravy 2024 Foto: Profimedia

La Liga, 1. kolo živě: Valencia vs. Barcelona v sobotu od 21:30 na Fortuna TV

Letošní sezona La Ligy opět nabízí atraktivní program, v němž se budou snažit rozšířit sbírku titulů dva nesmiřitelní soupeři Real Madrid a Barcelona. Blaugranas jsou zvyklí vyhrávat trofeje, v minulém ročníku ale žádnou nezískali.

Hráči jednoho z nejúspěšnějších týmů historie tak mají o motivaci navíc a jejich aktuální připravenost prověří v úvodním kole Valencia. Sledujte zápas v sobotu 17. srpna od 21:30 na Fortuna TV.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Valencia vs. Barcelona živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

La Liga: Valencia vs. Barcelona, jaké jsou kurzy?

Barcelona je mírným favoritem, dle kurzů ji ale nečeká lehký úkol. Bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna předpokládají, že katalánský celek bude mít blíže ke třem bodům, proto nalezneme jeho eventuální vítězství v kurzu 1,72.

Valencia zvítězila nad soupeřem naposled v roce 2020. Experti domácímu týmu nevěří ani nyní, kvůli tomu přisoudili výhře Los Che vyšší kurz 4,75. Nerozhodnému stavu byl přiřazen kurz 3,85.

Sobotní utkání odřídí rozhodčí José Sánchez.

Sázkové kurzy na zápas Valencia – Barcelona:

  • 1/0/2: Valencia 4,75 | remíza 3,85 | Barcelona 1,73
  • Dvojtip: neprohra Valencia 2,05 | neprohra Barcelona 1,21
  • 2,5 gólů: méně 2,01 | více 1,81
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,70 | NE 2,04
  • Střelec gólu: Duro 3,60 | Lewandowski 2,20
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Valencia vs. Barcelona - info
📅 Kdy: 17. 08. 2024 od 21:30
🌍 Kde: Mestalla, Valencia
🏆 Soutěž: 1. kolo La Ligy
Rozhodčí: José Sánchez
Kurzy Fortuny: 4,75 - 3,85 - 1,73
📺 Přímý přenos: Fortuna TV, Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Kádr Valencie se téměř nezměnil

Ačkoliv řada celků La Ligy posilovala, Valencia byla výjimkou. Kostra týmu zůstala nedotčena, z klubu odešli na hostování pouze dva hráči, a to brankář Cristian Rivero a stoper Eray Cömert. Naopak mezi novice patří trojice Stole Dimitrievski (gólman), Rafa Mir (útočník) a Dani Gómez (útočník).

Valencia v létě nepřivedla žádnou potenciální hvězdu, výše uvedení fotbalisté se řadí spíše ke zkušeným hráčům, kteří vhodně doplnili mužstvo. Trenér Ruben Baraja se bude mimo jiné znovu spoléhat na střelecké schopnosti Huga Dura. 24letý Španěl se stal v minulé sezoně s třinácti góly nejlepším střelcem Los Che.

sipka Uhraje Valencia s Barcelonou body? Vsaďte si

Na druhou stranu Netopýři rozhodně mají kvality na to, aby se dostali do pohárové Evropy. V ročníku 2023/24 dlouhou dobu drželi šanci na účast v jedné ze soutěží (Konferenční/Evropská liga), výsledkově nepovedený závěr dubna a celý květen ovšem znamenaly konečné deváté místo.

V 1. kole La Ligy tým narazí na neoblíbeného soupeře. Proti Barceloně totiž nedokázali svěřenci Rubena Baraji vyhrát už osm zápasů v řadě (0-2-6). Poslední triumf nad Katalánci se datuje na konec ledna 2020, kdy Valencia zvítězila na Mestalle 2:0.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Valencií a Barcelonou
Datum Soutěž Výsledek
20.02.22 La Liga Valencia vs. Barcelona – 1:4
29.10.22 La Liga Valencia vs. Barcelona – 0:1
05.03.23 La Liga Barcelona vs. Valencia – 1:0
16.12.23 La Liga Valencia vs. Barcelona – 1:1
29.04.24 La Liga Barcelona vs. Valencia – 4:2

Barcelona jde do nové sezony s hvězdným Yamalem, tým posílil Olmo

Blaugranas jsou společně s Realem Madrid považováni za největší adepty na titul. Pokud se blíže podíváme na katalánský kádr, zjistíme proč. V mužstvu nalezneme několik top fotbalistů, ke kterým se od nového ročníku ještě připojil úřadující šampion ME 2024 Dani Olmo.

Ten se v týmu potká se spoluhráčem z reprezentace Laminem Yamalem. 17letý talent zazářil na Euru, kde naplno ukázal své schopnosti a po výborných výkonech byl v Německu po právu vyhlášen nejlepším mladým hráčem. Jeho cena se mezitím vyšplhala na dechberoucích 120 milionů eur.

sipka Vykročí Barcelona do nové sezony vítězně? Vsaďte si

Barcelona podstoupila přípravu skládající se z pěti utkání. Xaviho svěřenci sehráli duely proti atraktivním protivníkům. 27násobný mistr Španělska porazil na penalty Manchester City (3:2), následně přehrál Real Madrid (2:1). Poté ale podlehl AC Milán (2:3 po penaltovém rozstřelu) a v generálce na ligu nestačil na Monako (0:3).

Nicméně Valencia se zdá být ideálním prvním soupeřem. Poslední vzájemný souboj navíc přinesl šest branek. Střetnutí, jež se konalo na konci dubna v rámci La Ligy, ovládla Barca poměrem 4:2. Hattrickem se kromě toho uvedl Robert Lewandowski. 35letý kanonýr skončil v minulé sezoně v tabulce střelců na třetí pozici (19 branek).

  • Datum, místo a čas zápasu: 17. 08. 2024 od 21:30, Mestalla (Valencia)

Vsaď si na fotbal u online sázkové kanceláře Fortuna a sleduj přímé přenosy živě na Fortuna TV

Tip na výsledek utkání Valencia vs. Barcelona v 1. kole La Ligy

Hosté budou hladoví po úspěchu. Ofenziva posílená o Daniho Olma by mohla být ještě produktivnější, než jak tomu bylo v minulém roce. Na Euru získal zase potřebné sebevědomí Yamale. Barca si na Mestalle poradí a v prvním ostrém startu si dojde pro tři body. V redakci jsme zvolili tento tip.

TIP: Barcelona zvítězí sipka Vsadit u Fortuny

tip

Kde sledovat 1. kolo La Ligy živě: fotbalový zápas Valencia vs. Barcelona v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas mezi Valencií a Barcelonou si můžete pustit prostřednictvím bezplatného online live streamu na Fortuna TV. Nejdříve je samozřejmě nutná registraci, poté si však lze v případě zájmu na fotbal i vsadit.

Utkání rovněž najdete na programu placeného televizního kanálu Nova Sport 4.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.