La Liga živě: Girona vs. Barcelona v online livestreamu

Jediným týmem, který po čtyřech kolech La Ligy nastřádal plný počet bodů, je Barcelona. Xaviho svěřenci budou hájit neporazitelnost na půdě nevyzpytatelné Girony, jež v posledních dvou zápasech zvítězila a současně udržela čisté konto. Atraktivní duel si můžete pustit dnes od 16:15 na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
GironaBarcelonaTip

Dani Olmi v zápase proti Valladolidu

Foto: Profimedia

La Liga, 5. kolo živě: Girona vs. Barcelona v neděli od 16:15 na TV Tipsport

Barcelona zatím potvrzuje pozitivní předsezonní predikce a po čtyřech odehraných utkáních má na svém kontě dvanáct bodů. Díky skvělým výkonům se Blaugranas nachází v čele nejvyšší španělské soutěže, v 5. kole však narazí na nepříjemného protivníka. Tím bude Girona, která v minulém ročníku obě vzájemná střetnutí překvapivě ovládla. Sledujte souboj živě v neděli 15. září od 16:15 na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Girona vs. Barcelona v La Lize živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na La Ligu: bookmakeři favorizují Barcelonu

Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport věří více hostům, proto na jejich případné vítězství vypsali kurz 1,82. U eventuální výhry domácího týmu nalezneme vyšší kurz 3,93. Případnému nerozhodnému stavu byl zase přiřazen kurz 4,17.

Nedělní klání bude řídit Alejandro Ruiz. 33letý rozhodčí dosud rozhodoval v La Lize dva duely, v nichž rozdal celkem šest žlutých karet a jednu červenou.

Sázkové kurzy na zápas Girona – Barcelona:

  • 1/0/2: Girona 3,93 | remíza 4,17 | Barcelona 1,82
  • Dvojtip: neprohra Girona 2,05 | neprohra Barcelona 1,28
  • 2,5 gólů: méně 2,56 | více 1,53
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,48 | NE 2,47
  • Střelec gólu: Abel Ruiz 3,20 | Robert Lewandowski 2,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Girona vs. Barcelona - info
📅 Kdy: 15. 09. 2024 od 16:15
🌍 Kde: Estadio Municipal de Montilivi, Girona
🏆 Soutěž: 5. kolo La Ligy
Rozhodčí: Alejandro Ruiz
Kurzy Tipsportu: 3,93 - 4,17 - 1,82
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Girona porazila Sevillu, Krejčí potřetí v řadě pouze na lavičce

Girona se po úvodních dvou zaváháních výkonnostně zvedla a ve 4. kole La Ligy to pocítila Sevilla, která soupeři doma podlehla 0:2. Ani do čtvrtého zápasu za sebou bohužel od začátku nezasáhl Ladislav Krejčí. Český reprezentant nedostává šance a zatím nasbíral pouze deset ligových minut.

Týmu se ale v posledních týdnech daří i bez něj. Jako zajímavé posily se jeví noví útočníci. Arnaut DanjumaAbel Ruiz se rychle aklimatizovali a oba si připsali dva góly. Dlouhodobě si udržuje formu i ukrajinský záložník Viktor Tsygankov, jenž se mimo jiné účastnil utkání Ligy národů proti Česku.

sipka Porazí Girona favorita potřetí v řadě? Vsaďte si

V 5. kole se mužstvu do cesty postaví nejtěžší možný protivník v podobě vedoucí Barcelony. Na ni však mají svěřenci Michela nejlepší možné vzpomínky. V minulém ročníku totiž outsider oba souboje zvládl vítězně a kromě toho se vždy bavili i samotní diváci (4:2, 4:2).

Girona se v letošní sezoně představila před vlastními příznivci jednou a hned z toho byla vysoká výhra nad Osasunou (4:0). Na Estadio Municipal de Montilivi byli domácí fotbalisté téměř suverénní v uplynulé sezoně, v níž získali z devatenácti měření sil skvělých čtyřicet sedm bodů.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi Gironou a Barcelonou
Datum Soutěž Výsledek
04.05.24 La Liga Girona vs. Barcelona – 4:2
10.12.23 La Liga Barcelona vs. Girona – 2:4
10.04.23 La Liga Barcelona vs. Girona – 0:0
28.01.23 La Liga Girona vs. Barcelona – 0:1
27.01.19 La Liga Girona vs. Barcelona – 0:2

Barcelona deklasovala Valladolid, hattrickem a asistencí se blýskl Raphinha

Blaugranas těsně před začátkem reprezentační pauzi rozstříleli Valladolid 7:0. Xaviho svěřenci přetavili drtivou převahu v branky již během prvního poločasu a soupeři nasázeli tři góly. Individuální statistiky si nakonec nejvíce vylepšil Raphinha (3+1). Barcelona tak zůstává v čele La Ligy s čtyřbodovým náskokem na Real.

Její hra zatím funguje perfektně a k nejlepším hráčům se řadí Raphinha, Lewandowski, Yamal nebo Olmo. Zatímco sedmnáctiletý talent navázal na výborné výkony z ME v Německu a v aktuálním ročníku má na kontě jeden gól se čtyřmi asistencemi navrch, poslední jmenovaný zase rychle zapadl mezi nové spoluhráče a ještě zvýšil kreativitu týmu.

sipka Zůstane Barcelona stoprocentní? Vsaďte si

V současném kádru je tedy z čeho vybírat a Xavi to moc dobře ví. 44letý manažer by si proti Gironě rád zlepšil svou negativní bilanci. Pod jeho vedením se mužstvo utkalo se soupeřem dohromady čtyřikrát a pouze jednou slavilo výhru (1-1-2), konkrétně v lednu 2023.

Barceloně nehrají do karet absence, neboť v neděli nebude k dispozici hned několik důležitých hráčů. Zranění stále nepustí do hry Gaviho, de Jonga, Christensena, Lopeze a Auraja. Nejistý zůstává i start Fatiho, jehož od konce července trápí problémy s nohou.

  • Datum, místo a čas zápasu: 15. 09. 2024 od 16:15, Estadio Municipal de Montilivi, Girona

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek utkání Girona vs. Barcelona v 5. kole La Ligy

Barcelona se nachází v ideálním herním rozpoložení a kvalitu by měla potvrdit i na půdě nepříjemné Girony. Na druhou stranu hosté s výjimkou duelu s Valladolidem pokaždé inkasovali a nebylo by překvapením, kdyby dostali branku i v neděli. Tři body si však odveze Xavi. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Barcelona zvítězí a padnou minimálně dva góly sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat 5. kolo La Ligy živě: fotbalový zápas Girona vs. Barcelona v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas mezi Gironou a Barcelonou můžete sledovat živě a zdarma na TV Tipsport. Nejdříve se pochopitelně musíte zaregistrovat, poté si však lze v případě zájmu na fotbal i vsadit.

Pokud preferujete TV, utkání najdete na placeném televizním kanálu Nova Sport 4.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Manchester City jako první v anglické historii ovládl ligu čtyřikrát v řadě

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2024/25 i o historii anglické ligy.

PSG znovu obhajuje francouzský titul

Francouzská Ligue 1 2024/2025: výsledky, program zápasů a tabulka

PSG se třemi tituly v řadě dostalo na čelo historických tabulek francouzské ligy. Také do sezony 2024/25 vstupuje jako největší favorit.

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.