La Liga: Atlético Madrid vs. Real Madrid v online livestreamu

Atlético a Real se chystají na jeden z nejdůležitějších zápasů španělského kalendáře. Na programu je madridské derby. Přečtěte si, jak to vypadá v táborech obou rivalů před ostře sledovaným duelem. A sledujte ho zdarma na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
AtléticoRealTip

Jude Bellingham během výhry nad Alavésem Foto: Panoramic / Zuma Press / Profimedia

La Liga, 8. kolo: Atlético Madrid vs. Real Madrid dnes živě a zdarma v online live streamu na TV Tipsport

Bitva o Madrid je ve Španělsku vždy velice sledovanou událostí. Na atraktivitě jí tentokrát přidává i fakt, že Atlético s Realem v tabulce dělí jen dva body. V madridském derby ale samozřejmě jde ještě o víc. V sázce je nadvláda nad celým městem. Sledujte utkání Atlética s Realem v neděli od 21:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte madridské derby živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na španělskou ligu: favoritem madridského derby je Real

Bookmakeři v derby o něco více věří Realu. Na výhru hostů vypsal Tipsport kurz 2,46. Vítězství domácího Atlética má přiřazený kurz 2,83. Remízu si můžete zahrát v kurzu 3,50.

Tradičně vyhrocený duel dostal na starost Mateo Busquets Ferrer. Tento 30letý rozhodčí přitom v La Lize debutoval teprve v září 2023. V aktuálním ročníku španělské nejvyšší soutěže má za sebou čtyři utkání.

Informace před zápasem Atlético Madrid vs. Real Madrid
📅 Kdy: 29. 9. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Estadio Metropolitano, Madrid
🏆 Soutěž: 8. kolo La Ligy 2024/25
Rozhodčí: Mateo Busquets Ferrer
Kurzy Tipsportu: 2,83 – 3,50 – 2,46
📺 Přímý přenos: TV Tipsport, Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Atlético si opět pomohlo gólem v závěru, vítězství ve Vigu trefila letní posila

Aktuální sezonou zatím Atlético Madrid prochází bez porážky. To ale neznamená, že je u Rojiblancos vše ideální. Mančaft trenéra Diega Simeoneho v lize už třikrát ztratil, když remizoval s Villarrealem (2:2), Espanyolem (0:0) a Vallecanem (1:1). Klub přitom má vysoké ambice, které jasně ukázal v létě.

Server Transfermarkt uvádí, že Atlético vydalo na přestupy 185 milionů eur. Největší porci z rozpočtu spolkl přesun Juliána Alvareze z Manchesteru City. A právě tato nová posila vystřelila pro Rojiblancos tři body v jejich minulém zápase. Atlético ve čtvrtek vyhrálo na půdě Celty Vigo 1:0, když se Argentinec trefil v 90. minutě.

sipka Skóruje Alvarez i proti Realu? Vsaďte si

Hosté byli přitom horším týmem a několikrát museli děkovat brankáři Janu Oblakovi. Nebylo to ovšem poprvé, kdy Simeoneho svěřenci dokázali rozhodnout v samotném závěru. V Bilbau (1:0) skórovali dokonce až v nastavení. Na konci utkání se prosadili také v Lize mistrů, ve které na úvod porazili doma Lipsko 2:1.

To bylo zatím poslední střetnutí Césara Azpilicuety v dresu Atlética. Poté si španělský obránce v duelu s Vallecanem přivodil svalové zranění. Derby by se ho tak nejspíše týkat nemělo. Zdravotní problémy v poslední době trápily také Pabla Barriose a Thomase Lemara.

Madridská derby v sezoně 2023/24
Soutěž Výsledek
6. kolo La Ligy Atlético vs. Real 3:1
Semifinále španělského Superpoháru Real vs. Atlético 5:3 pp.
Osmifinále Copa del Rey Atlético vs. Real 4:2 pp.
23. kolo La Ligy Real vs. Atlético 1:1

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Real vyhrál popáté za sebou, přišel ale o zraněného Mbappého

Stejně jako Atlético, tak i Real je zatím v této sezoně bez prohry. Také u Los Blancos je ale určitě prostor ke zlepšení. Ztráty na hřištích Mallorcy a Las Palmas (v obou případech 1:1) se řadí do kategorie zbytečných. Na druhou stranu je potřeba dodat, že tato mašina na úspěch získala i první trofej. V srpnu Real vyhrál Superpohár UEFA.

Při svém soutěžním debutu se tehdy trefila i nejprobíranější letní posila. Kylian Mbappé dorazil na Santiago Bernabéu po konci smlouvy v PSG. V novém působišti už má na kontě sedm branek. Naposledy se trefil v úterý doma proti Deportivu Alavés. Ve stejném utkání ale utrpěl svalové zranění a v nominaci na derby tak chybí.

sipka Kdo potáhne Real při absenci Mbappého? Vsaďte si

Proti Alavésu to pro Los Blancos vypadalo na pohodovou záležitost. Trenér Carlo Ancelotti ale musel sledovat, jak jeho hráči z třígólového vedení udělali drama. Real nakonec zvítězil 3:2, závěr utkání byl ovšem varováním, stejně jako chování některých fotbalistů. Domácí totiž dostali hned čtyři žluté karty za nesportovní chování.

Během předchozího vítězství nad Espanyolem (4:1) obdrželi za podobné prohřešky tři napomenutí. Kouč Ancelotti tak na tiskové konferenci vyhlásil, že protesty směrem k rozhodčím musí přestat. Nic takového v neděli určitě nepředvedou David Alaba, Dani Ceballos a Brahim Díaz. Všichni budou chybět kvůli zranění.

  • Datum, čas a místo zápasu: 29. 9. ve 21:00, Estadio Metropolitano (Madrid)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek zápasu Atlético Madrid vs. Real Madrid v 8. kole La Ligy

Tipujeme, že v nedělním derby se trefí jeden z dvojice Julián Alvarez (Atlético), Rodrygo (Real).

První jmenovaný v minulém kole rozhodl o výhře nad Celtou Vigo a jeho důležitost pro tým by mohla nadále růst. Druhý jmenovaný se pak střelecky prosadil v posledních dvou duelech.

TIP: Julián Alvarez nebo Rodrygo dají gól sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat La Ligu živě: fotbal Atlético – Real v přímém přenosu v televizi (TV) a online live streamu zdarma

Madridské derby můžete sledovat v televizi i online. Přímý přenos najdete na placené stanici Nova Sport 4. Stream zdarma nabídne sázková kancelář Tipsport.

Real se v minulém kole La Ligy nakonec musel bát o vítězství, když pustil Alavés zpět do zápasu. Podívejte se na všech pět gólů tohoto duelu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Manchester City jako první v anglické historii ovládl ligu čtyřikrát v řadě

Anglická Premier League: informace, program zápasů a tabulka

Nejsledovanější fotbalovou ⚽ ligou světa je Premier League. Přečtěte si ☝️ informace o sezoně 2024/25 i o historii anglické ligy.

V sezoně 2023-24 se ze zisku titulu radoval Leverkusen

Německá Bundesliga 2024/25: informace, program zápasů a tabulka

Bundesliga je jednou z nejlepších ⭐ soutěží Evropy. Pozornost přitahuje atraktivním fotbalem ⚽ s řadou hvězd i skvělou atmosférou.

Inter Milán slaví dvacátý titul v historii klubu (2024)

Italská Serie A 2024/2025: informace, program zápasů a tabulka

Serie A se řadí mezi nejkvalitnější fotbalové ⚽ ligy světa. Zjistěte více ☝️ informací o ročníku 2024/25 i o celkové historii.