Zahrajte si u Sazkabetu zdarma tipovačku k Euru 2024

Zpříjemněte si letošní fotbalový svátek parádní soutěží. U Sazkabetu si můžete zdarma zahrát tipovačku k ME ve fotbale 2024. Na celkového vítěze čeká 100 000 Kč, příjemné odměny za úspěšné tipy ale můžete získat v každém hracím kole. Jak na to?

Tipujte ME ve fotbale 2024 u Sazkabetu a vyhrajte Foto: Sazkabet

Sazkabet tipovačka k ME ve fotbale 2024: Tipujte výsledky Eura a vyhrajte až 100 000 Kč

Zraky všech fotbalových fanoušků budou v příštích týdnech upřeny do Německa, kde se od 14. června do 14. července koná Mistrovství Evropy ve fotbale 2024. Ve stejném termínu se ale bude soutěžit i jinde – třeba u vás. EURO 2024 totiž doprovází tipovací soutěž Sazkabetu o 100 000 Kč pro celkového vítěze.

Odměny získá celkem 10 nejúspěšnějších účastníků, kromě toho si v každém hracím kole můžete přijít až na 500 Kč za správné tipy. To vše zcela zdarma, změřit síly s dalšími soutěžícími i experty Janem Kollerem a Vladimírem Šmicerem mohou všichni registrovaní uživatelé Sazkabetu.

sipka Účet u Sazkabetu si založte ZDE, s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Tipujte výsledky EURO 2024, Sazkabet otevírá sedm herních kol

V průběhu fotbalové tipovačky na vás u Sazkabetu čeká celkem sedm herních kol. V každém z nich bude označeno od čtyř do šesti vybraných zápasů.

Vaším úkolem je tipnout si přesné výsledky po základní hrací době. Své odhady můžete upravovat vždy až do úvodního hvizdu daných utkání – za uhodnutého vítěze či remízu dostanete jeden bod, další dva bonusové body získáte za trefení přesného skóre.

Kromě toho ještě k soutěži patří dlouhodobá otázka – je třeba označit budoucí majitele zlata a stříbra. Pokud ve správném pořadí trefíte vítěze i vicemistry Evropy, získáte 15 bodů. Za uhodnutí právě jen šampionů vám bude patřit 10 bodů, čistě za stříbrné medailisty jich do tabulky obdržíte pět.

K parádním odměnám pak lze v tipovačce k ME ve fotbale 2024 přijít dvěma způsoby:

  • až 500 Kč v každém kole lze vyhrát čistě na základě úspěšnosti vašich tipů
  • Hlavní cenu 100 000 Kč vyhraje vítěz celkového žebříčku, odměny získá 10 nejlepších

sipka Bavte se u fotbalové tipovačky ZDARMA ZDE

Sazkabet: Bonus 500 Kč za dokončení registrace

ME fotbal 2024 tipovací soutěž na výsledky: Co můžu vyhrát zdarma u Sazkabetu?

U Sazkabetu můžete během tipovací soutěže k fotbalovému ME 2024 vyhrát až 100 000 Kč. Taková je hlavní prémie pro nejúspěšnějšího tipéra v dlouhodobém bodování.

Kromě toho Sazkabet odmění ještě dalších devět hráčů, kteří do žebříčku zapíší nejvyšší počet bodů. Všechny odměny Sazkabet po skončení soutěže připíše na sázkařská konta.

Odměny pro vítěze celkového žebříčku

Zatímco na rozuzlení celkového žebříčku si i díky tipům na finále počkáme až do 14. července, vyhrát až 500 Kč můžete v každém kole.

Stačí v daný hrací den posbírat požadovaný počet bodů – a odměna je vaše. Soustředit se můžete čistě na sebe, v tomto případě jde čistě o úspěšnost vašich tipů.

Zaskočí vás některý výsledek, váš favorit na EURU neuspěje? Za svou snahu v každém kole stále můžete získat alespoň 100 Kč či 50 Kč, bodové požadavky pro jednotlivé odměny si prohlédněte níže.

ODMĚNY PRO JEDNOTLIVÁ HERNÍ KOLA
Počet vypsaných zápasů Výhra 500 Kč Výhra 100 Kč Výhra 50 Kč
⚽ 4 zápasy 10 až 12 bodů 7 až 9 bodů 4 až 6 bodů
⚽ 5 zápasů 13 až 15 bodů 9 až 12 bodů 5 až 8 bodů
⚽ 6 zápasů 16 až 18 bodů 11 až 15 bodů 6 až 10 bodů
Fotbalová tipovačka i bonus zdarma k registraci ZDE

Soutěž k Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: Tipovat budou i Koller se Šmicerem, bavte se také u dalších promo akcí Sazkabetu

Už jste začali vyplňovat tipy? Pak jste si v soutěžním rozhraní jistě všimli i dvou známých tváří. Tipovačky se účastní i Jan Koller a Vladimír Šmicer, jejichž odhady pro konkrétní hrací dny i velké finále najdete v samostatné záložce „Tipy expertů“.

Když tihle dva nastupovali za Česko na ME ve fotbale, naše repre si z EURA vozila medaile. Koller i Šmicer mají ve sbírce bronz z ME 2004, Šmicer kromě toho pamatuje i stříbrný úspěch z roku 1996. Na hřišti byli nepřehlédnutelní, budou podobně zdatnými čtenáři hry i tentokrát? Účastníci fotbalové tipovačky to zjistí.

Kromě tipovací soutěže sázková kancelář Sazkabet letošní evropský šampionát doprovodí řadou dalších skvělých akcí.

Chcete se bavit? U Sazkabetu na vás mimo jiné čekají:

sipka Klikněte ZDE a registrujte se u Sazkabetu online a s bonusem

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Jak tipovat na ME ve fotbale v Německu?

Tipujte výsledky, odhadněte budoucí šampiony, změřte síly s legendami českého fotbalu, sbírejte body do celkového žebříčku, zahrajte si o denní odměny. Pevně věříme, že u fotbalové tipovačky Sazkabetu k EURU 2024 se budete dobře bavit. S účastí v ní vám pomůže tento návod:

  1. Pokud ještě nemáte účet, klikněte ZDE a registrujte se online.
  2. Po přihlášení k účtu si otevřete fotbalovou tipovačku v sekci „SOUTĚŽE“.
  3. Vyplňte své tipy pro nadcházející otevřené kolo a potvrďte každý z nich tlačítkem „ULOŽIT TIP“.
  4. U každého vypsaného zápasu odhadujete výsledek po zákl. hrací době (bez prodloužení).
  5. V sekci „Natipuj konečné pořadí na EURO 2024“ vyberte týmy, které podle vás skončí na 1. a 2. místě. Uzávěrka bonusové otázky je před startem play off ME.
  6. Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Toni Kroos se vrátil do německé reprezentace a na domácím Euru nebude chybět

Nominace EURO 2024: soupisky a sestavy všech týmů

Mistrovství Evropy je za rohem a všechny reprezentace už oznámily své soupisky. Některé už jsou finální, jiné nominace se ještě zúží.

Oficiální míč Eura 2024

Kde sledovat EURO 2024 živě? TV program i online livestream

Na Euru 2024 nás čeká celkem 51 zápasů. Přečtěte si, kde můžete utkání letošního mistrovství Evropy sledovat živě.

Slovensko se na EURO 2024 pokusí podruhé v historii postoupit do osmifinále ME ve fotbale

Slovensko na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

Slovensko potřetí v řadě postoupilo na EURO. Naposledy vypadlo ve skupině, letos má má sice kvalitní, ale zároveň hratelné soupeře.