Aston Villa s Betanem jako partnerem vstoupila do nové éry

Aston Villa zažívá momentálně skvělé časy a je u toho i Betano. Birminghamský klub společně se sázkovou kanceláří v minulém týdnu představily nové dresy, Villans v nich pak sehráli snový premiérový zápas v novodobé Lize mistrů.

Aston Villa nyní obléká dres s logem Betano Foto: Betano

Villans mají za sebou úspěšný vstup do LM, bylo u toho i Betano

Když Aston Villa zvítězila ve švýcarském Bernu nad tamními Young Boys 3:0, na pár hodin se dostala dokonce do čela tabulky nového formátu Ligy mistrů. Nakonec jí po skončení úvodního kola patří dělená čtvrtá pozice, což je jen dalším potvrzením toho, jak vše v tomto birminghamském celku momentálně funguje. U úspěšné éry Villans bude dále i Betano, jenž je hlavním klubovým partnerem.

sipka Získejte u Betana bonus za registraci a sázejte na Aston Villu v LM

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Aston Villa a Betano, partnerství založené na ambicích

Villans v poslední více než dekádě neprožívali jednoduché období, v Premier League často bojovali o přežití v soutěži, vše pak vyvrcholilo v roce 2016, kdy skončili úplně poslední a spadli do druhé ligy. Tam se ale oklepali, po třech sezonách se vrátili mezi elitu a od té doby jde křivka jejich výkonnosti neustále nahoru.

Významnou roli sehrála investice americko-egyptské NSWE Group, která odkoupila většinový podíl v klubu a s Aston Villou má jen ty nejvyšší ambice. Dosavadním vrcholem bylo loňské čtvrté místo v tabulce, které znamenalo premiérový postup do novodobé Ligy mistrů. A v ní hned přišlo vítězství.

Podobně rychlý vzestup v posledních letech zažívá i Betano, a tak je společné partnerství s Aston Villou logickým krokem. K příležitosti úvodního utkání klubu v Lize mistrů si oba subjekty připravily speciální akci, na které představily novou sadu dresů. Fanoušci zároveň měli možnost setkat se s významnými postavami současného i některých minulých období klubu.

„Jsme opravdu poctěni, že můžeme figurovat jako hlavní sponzor dresů Aston Villy a být součástí nové vzrušující kapitoly v jejich slavné 150leté historii. Tohle je skvělá doba pro to být ‚Villans‘. Vím, že všichni sdílíme vášeň a odhodlání zlepšovat se každý den, soupeřit s těmi nejlepšími a získávat své místo mezi elitou," řekl ke spolupráci obchodní ředitel Kaizen Gaming Julio Iglesias Hernando.

Betano se ve světě sportu i nadále rozrůstá

Betano je hlavním mezinárodním produktem GameTech společnosti Kaizen Gaming. Spolupráce s Aston Villou je jen kapkou v moři jeho růstu, momentálně už totiž působí na 15 trzích po celém světě a zaměstnává bezmála tři tisícovky lidí.

Na poli sportu je v posledních letech hodně výrazné, letos v létě bylo Betano jedním z hlavních partnerů mistrovství Evropy i Copa América. Nedávno pak oznámilo rozšíření spolupráce s organizací UEFA o Evropskou a Konferenční ligu.

sipka Založte si účet u Betana, získejte bonus a vsaďte si na evropské poháry

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Villans pak nejsou rozhodně jediným velkým týmem na fotbalové mapě, který na svých dresech logo Betana při zápasech nosí. Olympiakos, Panathinaikos, PAOK, ale také zahraniční velkokluby jako Porto, Benfica, Sporting a na naší scéně i Sparta a Viktoria Plzeň. V Česku se navíc podařilo proniknout už i do nejvyšší hokejové soutěže, a to konkrétně v Pardubicích.

Vidět navíc není jen samotné Betano, ale třeba i česká Chance Liga, jejíž kompletní program právě tato sázková kancelář nabízí exkluzivně v live streamech.

sipka Sledujte všechny zápasy české fotbalové ligy živě na Betano TV

Díky tomu vám neunikne nic podstatného z toho nejlepšího tuzemského fotbalu. To ale rozhodně není vše, nabídka přímých přenosů napříč všemi sporty je opravdu široká, na to své si přijde snad každý.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázejte u Betana z vašeho mobilu

Betano CZ - recenze, registrace, sázky na fotbal

Betano, ✔️ nejlepší fotbalová sázkovka? V naší recenzi najdete vše o registraci, bonusech i mobilní aplikaci Betana. Fotbalová nabídka je...

Sledujte live streamy 1. české fotbalové ligy zdarma na Betano TV

Betano live streamy: fotbalová Chance Liga živě online

Chcete sledovat český fotbal zdarma? Betano livestreaming TV vysílá všechny zápasy 1. ligy živě v online live streamu.

Betano navázalo spolupráci s UEFA pro EL a KL

Betano je oficiálním sponzorem Evropské a Konferenční ligy

Sázková kancelář Betano se stala oficiálním sponzorem Evropské a Konferenční ligy. Smlouva byla uzavřena minimálně na tři roky.