Známkování českých hráčů po zápase s Gruzií

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Český národní tým má za sebou hodně nepovedené vystoupení v Lize národů. Svěřenci Ivana Haška předvedli v Tbilisi bídný výkon a po zásluze prohráli s Gruzií vysoko 1:4. V následujícím textu si můžete přečíst hodnocení všech našich hráčů, kteří zasáhli do zápasu.

BrankářObranaZáloha
ÚtokNáhradníci

Tomáš Souček v souboji s Giorgi Gocholeishvilim z Gruzie, 1. kolo Ligy národů Foto: ČTK / AP / Tamuna Kulumbegashvili

Gruzie vs. Česko 4:1: známky a hodnocení všech českých hráčů po prvním utkání Ligy národů 2024/25

Česká reprezentace v Gruzii vyhořela. Slabý výkon bez nasazení znamenal, že národní mužstvo prohrávalo po 66 minutách už 0:4. Rodící se debakl alespoň zmírnil v 80. minutě střídající Kalvach, přesto se jednalo o dosud nejhorší utkání českého týmu pod Ivanem Haškem.

V redakci jsme se na jednotlivé hráče zaměřili podrobněji a udělili jsme jim hodnocení. Známkování fotbalistů probíhá jako ve škole, 1 je nejlepší, 5 nejhorší.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na Ligu národů

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Brankář v utkání Gruzie vs. Česko: Kovář s góly nemohl nic dělat

Matěj Kovář: 4

Gólman Leverkusenu asi před soubojem neočekával, že dostane čtyři branky. V první dvacetiminutovce si počínal jistě, zlikvidoval pár šancí Gruzínců již v zárodku a rovněž zasáhl proti několika střelám. Na pokutový kop neměl nárok, při druhé trefě soupeře možná mohl více vyběhnout, gól však jde na vrub obrany. Poté ho ještě z blízkosti překonali Mikautadze a Kochorashvili. Statická defenziva mu to neusnadnila.

Obrana v utkání Gruzie vs. Česko: den otevřených dveří, mezi hráči vázla komunikace

David Zima: 5

Již ve 22. minutě chyboval, z čehož jsme jen tak tak neobdrželi branku. Na konci prvního poločasu si neporozuměl s Robinem Hranáčem, čímž společně opět darovali soupeři velkou příležitost. Zastoupení za zraněného Tomáše Holeše se mu celkově vůbec nevydařilo, byla na něm vidět nervozita a často zbytečně zmatkoval.

Robin Hranáč: 4-

Bohužel na velmi dobré výkony z Eura nenavázal. Ze začátku vyhrával vzdušné souboje a v několika případech zabránil soupeři v útoku. S koncem prvního poločasu však šel jeho výkon výrazně dolů, což korunoval nedostatečnou komunikací s Davidem Zimou, po níž mohla Gruzie vstřelit druhý gól. Při čtvrté brance pouze sledoval pohyb zakončujícího Kochorashviliho bez většího zaujetí.

Ladislav Krejčí: 5

V Gironě nenastupuje. Nerozehranost se na něm podepsala i v 1. kole Ligy národů. Ve 32. minutě nenačasoval zákrok v pokutovém území a Gruzii daroval penaltu, kterou následně Kvaratskhelia proměnil. Třetí gól domácí vstřelili po jeho chybě, kdy podběhl centrovaný balon a zcela volný Mikautadze za ním bez problému uklidil míč z voleje k tyči. Bída.

sipka Odčiní Češi porážku proti Ukrajině? Vsaďte si

Záloha v utkání Gruzie vs. Česko: kapitán Souček propadl, Král s Coufalem herně také zklamali

Vladimír Coufal: 4-

Úvod zápasu začal aktivitou. V 7. minutě se prezentoval krásným centrem na Schicka, jehož následnou umístěnou hlavičku skvěle pokryl gólman Mamardashvili. V dalších minutách ovšem už tolik nestíhal a brzy si připsal zbytečnou žlutou kartu za faul loktem. Ve druhém poločase to nebylo ono, ztratil několik balonů a často nepřesně přihrával.

Tomáš Souček: 4-

Jak je jeho zvykem, od začátku duelu bojoval. Snažil se pomáhat defenzivě, nakonec se ale zařadil k podprůměru celého týmu a ve středu zálohy zmatkoval. Několikrát kromě toho propadl v bránění soupeře, z čehož vyplynulo další ohrožení naší branky. Spolupráce ve středu zálohy s Alexem Králem nefungovala.

Alex Král: 4-

Bylo na něm vidět, že chce nabídnutou šanci v základní sestavě využít. Jenže možná až přílišná snaha a přemotivovanost vedly k brzkým chybám. Ve 28. minutě dal prostor Kochorashvilimu, který z otočky nebezpečně pálil. Záložník Espanyolu si posléze vykoledoval žlutou kartu za držení a jeho výkon měl od té doby sestupnou tendenci.

Matěj Ryneš: 3-

Bohužel hned ve svém premiérovém startu za český národní tým se nepříjemně zranil. Odehrál pouze 20 minut, tím pádem je těžké ho nějak více hodnotit. Při těch pár kontaktech s míčem vypadal slibně. Střídán spoluhráčem ze Sparty Jaroslavem Zeleným.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Útok v utkání Gruzie vs Česko: Schick se Čvančarou nebyli vidět

Lukáš Provod: 3

Navzdory katastrofálnímu týmovému výkonu asi náš "nejlepší" hráč. Na rozdíl od Schicka a Čvančary se snažil o mezihru, nabízel se spoluhráčům a v několika případech se úspěšně probil na lajně. Naneštěstí i on šel se svým výkonem dolů a v 76. minutě jej nahradil Pavel Šulc.

Patrik Schick: 5

V 7. minutě si naskočil na přesný centr Coufala a hlavičkou k pravé tyči nechal vyniknout Mamardashviliho. To bylo vše, co v utkání předvedl. Dalších 61 minut, které na trávníku strávil, o něm prakticky nikdo nevěděl. Nezapojoval se do kombinace, nenabíhal si na případné dlouhé balony. Velmi slabé představení od naší největší ofenzivní hrozby.

Tomáš Čvančara: 4-

Poprvé o sobě dal vědět ve 36. minutě, kdy nebezpečně střílel k tyči, pokus však zlikvidoval pozorný Mamardashvili. Jinak byl podobně jako Schick většinu času naprosto neviditelný. Již po první půli si bezduchým výkonem řekl o střídání, to Ivan Hašek po přestávce i uskutečnil.

sipka Prosadí se Češi proti Ukrajině? Vsaďte si

Náhradníci v utkání Gruzie vs. Česko: střídání nezafungovala

Jaroslav Zelený: 5

Přišel ve 26. minutě za zraněného Matěje Ryneše. Celkem rychle se připojil k trápícím se kolegům v poli a stejně jako oni nesl velký podíl na inkasovaných gólech. Před čtvrtou brankou mohl vystoupit, aby se soupeř ocitl v ofsajdu, jenže to neudělal.

Lukáš Kalvach: 4

Hned po svém příchodu na hřiště udělal velkou hrubku, český tým naštěstí zachránil dobrým zákrokem Kovář. I v dalších minutách na něm byla znát nervozita. Své vystoupení alespoň trochu vylepšil pohledným gólem.

Ondřej Lingr: 4

Po jeho střele se odrazil balon ke Kalvachovi, jenž snížil na konečných 1:4. Jinak toho ale do hry moc nepřinesl. Upřít se mu nedala snaha, rozdílovým žolíkem se nicméně nestal.

Adam Hložek: 3-

Do souboje s Gruzií se zapsal především dvěma přímáky, které neměly úplně špatné parametry. Zasloužil si nastoupit od začátku.

Pavel Šulc: 3-

Do střetnutí naskočil až v 76. minutě. Párkrát pěkně vyvezl balon, čímž si řekl o faul. Tlačil se do ofenzivy, Česko už se ovšem na další branku nezmohlo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.