Liga národů: Slovensko vs. Ázerbájdžán živě

Slovensko začalo Ligu národů úspěšně a v Estonsku si připsalo první tři body po hubené výhře 1:0. I ve druhém utkání narazí svěřenci italského trenéra Francesca Calzony na velmi přijatelného soupeře. Tím bude Ázerbájdžán, který nastoupí proti domácímu výběru na stadionu Košic. Zápas začíná v 18:00.

Živý přenosKurzy
SlovenskoÁzerbájdžánTip

Tomáš Suslov slaví gól proti Estonsku, 1. kolo Ligy národů 2024 Foto: TASR/Profimedia

Liga národů UEFA 2024/2025: Slovensko vs. Ázerbájdžán dnes živě v TV nebo online live streamu?

Slovenský národní tým má za sebou první povinné vítězství. Naši sousedé absolvovali úvodní duel Ligy národů na půdě slabého Estonska. Favorit sice v průběhu souboje dominoval, tři body mu však zařídil až v 70. minutě záložník Tomáš Suslov. Další střetnutí odehraje reprezentace na domácí půdě, kde přivítá Ázerbájdžán. Utkání je na programu v neděli 8. září od 18:00, tentokrát ale není dostupné v TV ani žádném online live streamu.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápas Slovensko vs. Ázerbájdžán

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LN: bookmakeři věří Slovensku

Bookmakeři sázkové kanceláře Sazkabet favorizují Slovensko, na jehož případné vítězství vypsali kurz 1,47. Naopak Ázerbájdžán se nachází v pozici velkého outsidera, což nám prozradí vysoký kurz na výhru 6,25. Nerozhodnému stavu byl přiřazen kurz 4,50.

Informace před zápasem Slovensko vs. Ázerbájdžán
📅 Kdy: 8. 9. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Košická futbalová aréna, Košice
🏆 Soutěž: Liga národů 2024/25, Liga C, 2. kolo
Rozhodčí: Damian Sylwestrzak, Polsko
✅ Kurzy Sazkabetu: 1,47 - 4,50 - 6,25
📺 Přímý přenos:

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Slovákům vystřelil tři body Suslov

Slovenské národní mužstvo na ME v Německu ukázalo, že ho rozhodně není radno podceňovat. Svěřenci Francesca Calzony postoupili z těžké skupiny (Belgie, Ukrajina, Rumunsko) a následně si zahráli osmifinále s Anglií. V něm byli minutu od překvapivého postupu, jenže nakonec na něj těsně nedosáhli (Albion zvítězil 2:1 po prodloužení).

Sokoli si přenesli formu i do úvodního zápasu Ligy národů. Proti Estonsku se od prvních minut prezentovali ofenzivním herním projevem, dlouhou dobu se ovšem nemohli prosadit. Nemohoucnost ve finální fázi přerušil až v 70. minutě záložník Verony Tomáš Suslov, který vstřelil svou čtvrtou branku v reprezentaci.

sipka Potvrdí Slovensko roli favorita? Vsaďte si

V neděli se Slováci představí poprvé doma. Na stadionu Košic změří síly s Ázerbájdžánem, s nímž v posledním vzájemném klání nečekaně ztratili. Souboj starý dva roky se rovněž uskutečnil v rámci Ligy národů a favorita tehdy srazil gól v 95. minutě, jenž znamenal konečný výsledek 1:2.

Slovensko má tak svému dalšímu soupeři co oplácet. Pro druhé vystoupení v LN však disponuje slibnými předpoklady pro eventuální tříbodový úspěch. Tým totiž v uplynulých deseti utkáních v základní hrací době pětkrát vyhrál, 3× remizoval a pouze ve dvou případech odešel poražen.

Posledních pět zápasů Slovenska
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
05.09.24 Liga národů Estonsko vs. Slovensko 0:1
30.06.24 ME 2024, osmifinále Anglie vs. Slovensko 2:1 po prodloužení
26.06.24 ME 2024, skupina Slovensko vs. Rumunsko 1:1
21.06.24 ME 2024, skupina Slovensko vs. Ukrajina 1:2
17.06.24 ME 2024, skupina Belgie vs. Slovensko 0:1

Ázerbájdžán nestačil na Švédsko

Ázerbájdžán se řadí spíše k fotbalovým trpaslíkům, nicméně od června ho vede slavný portugalský kouč Fernando Santos. 69letý trenér dokráčel s Portugalskem v roce 2016 k titulu na ME ve Francii, v poslední době ale už tolik úspěchů nenastřádal, což potvrzují například nepříliš vydařená angažmá u Polska či Besiktase.

Národní tým sehrál ve čtvrtek duel Ligy národů proti Švédsku. Ázerbájdžánci sice nepodali špatný výkon, po přestávce ovšem během patnácti minut inkasovali tři branky a na nepříznivý vývoj dokázali zareagovat jenom snižujícím gólem na 1:3. V prvním poločase kromě toho neproměnili pokutový kop.

sipka Překvapí Ázerbájdžán v Košicích? Vsaďte si

Pokud se podíváme na kádr blíže, zjistíme, že v něm není žádná větší či známější individualita. Za nejkvalitnějšího hráče lze považovat útočníka tureckého klubu Ankaragücü Renata Dadashova. Ten se ve střetnutí se Švédy postaral o jedinou trefu do sítě soupeře.

K jednoznačným slabinám mužstva se potom řadí defenziva. V obranné řadě najdeme zejména zástupce z týmu FK Karabach, který působí v nejvyšší domácí soutěži. Ázerbájdžán navíc inkasoval pokaždé minimálně jednou z posledních čtyř měření sil.

  • Datum, čas a místo zápasu: 8. 9. v 18:00, Košická futbalová aréna, Košice

Tip na výsledek zápasu Slovensko vs. Ázerbájdžán v Lize národů

Slovensko bude chtít před vlastními fanoušky uspět a současně odčinit slabý výkon, jenž předvedlo proti Ázerbájdžánu před dvěma lety. Domácí mají směrem dopředu velkou kvalitu a rozhodnout by mohli již v prvních 45 minutách. V redakci jsme vybrali tento tip.

TIP: Vítěz 1. poločasu – Slovensko sipka Vsadit u Sazkabetu ZDE

tip

Kde sledovat Ligu národů živě: fotbal Slovensko – Ázerbájdžán v přímém přenosu v televizi (TV), bude i online live stream zdarma?

Sobotní zápas bohužel není k vidění na žádné televizní stanice na českém území. Zároveň se neobjeví ani v bezplatných online live streamech sázkových kanceláří, u nich si však můžete v případě zájmu alespoň vsadit. Širokou kurzovou nabídku naleznete například u Sazkabetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Trofej pro vítěze Konferenční ligy

Bonusy UEFA v Evropské lize a Evropské konferenční lize

Nejen v ⚽ Lize mistrů jsou ve hře vysoké finanční odměny. Zajímavé prémie 🏅 čekají na kluby i v Evropské lize a Konferenční lize.

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.