Liga národů: Nizozemsko vs. Německo živě

V Lize národů se střetnou dva týmy, které v prvním zápase daly shodně pět gólů. Amsterdam uvidí souboj mezi Nizozemskem a Německem. Přečtěte si více o obou reprezentacích před jejich úterním vzájemným zápasem.

Živý přenosKurzy
NizozemskoNěmeckoTip

Gólová radost Floriana Wirtze a Jamala Musialy Foto: ČTK / DPA / Jürgen Fromme

Liga národů UEFA 2024/2025: Nizozemsko vs. Německo dnes živě v TV

Obě velmoci odstartovaly Ligu národů v ofenzivním stylu. Zatímco Nizozemci porazili Bosnu a Hercegovinu 5:2, tak Němci vyprovodili Maďarsko výsledkem 5:0. Nyní se obě pětigólové země utkají mezi sebou. Zápas v Amsterdamu začíná v úterý ve 20:45 a sledovat ho můžete na Sport1.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na zápas Nizozemska s Německem

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LN: mezi Nizozemskem a Německem je to vyrovnané

Pro bookmakery tento zápas nemá favorita. Na výhru Nizozemska i Německa je vypsaný kurz 2,60. Remízu si můžete zahrát v kurzu 3,50.

Utkání dostal na starost Ital Davide Massa. Tento rozhodčí už si v této sezoně zapískal třeba předkolo Ligy mistrů nebo dva duely Serie A.

Informace před zápasem Nizozemsko vs. Německo
📅 Kdy: 10. 9. 2024 od 20:45
🌍 Kde: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
🏆 Soutěž: Liga národů 2024/25, Liga A
Rozhodčí: Davide Massa, Itálie
Kurzy Sazkabetu: 2,60 – 3,50 – 2,60
📺 Přímý přenos: Sport1

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Nizozemsko si zastřílelo, Bosnu ale setřáslo až v závěru

Na první pohled to vypadá na pohodovou záležitost. Výběr Nizozemska, semifinalista Eura 2024, vstoupil do Ligy národů výhrou 5:2 nad Bosnou a Hercegovinou. K jednoznačnému výsledku ale svěřenci trenéra Ronalda Koemana došli až v závěru. Ještě několik minut před koncem to totiž bylo jen o gól.

Čtvrtou branku a potřebné uklidnění přinesl až v 88. minutě tradiční žolík Wout Weghorst. Ten tak oslavil svůj 40. start v reprezentaci. V ní se naopak teprve zabydluje Joshua Zirkzee. Letní posila Manchesteru United se proti Bosně premiérově trefila za národní mužstvo.

sipka Prosadí se Zirkzee i proti Německu? Vsaďte si

Zirkzee toho má v dresu Oranje podle všeho hodně před sebou. To se nedá říct o Stevenu Bergwijnovi. Kouč Koeman zkritizoval jeho přestup do Saúdské Arábie a oznámil, že křídelník Al-Ittihadu u něj skončil. Dveře naopak nechal otevřené pro Memphise Depaye, který v brazilském Corinthians také sejde z očí fanoušků v Evropě.

Nizozemský trenér původně pro zářijový sraz nepovolal ani jednoho nováčka. Musel ale reagovat na zranění Mickyho van de Vena a Joeyho Veermana. Místo nich dorazili Jan Paul van Hecke a Justin Kluivert. A právě Van Hecke je v reprezentaci novicem. Po utkání s Bosnou se pak z osobních důvodů od týmu odpojil Jeremie Frimpong.

Umístění Nizozemska a Německa v Lize národů
Ročník Nizozemsko Německo
2018/19 2. místo 3. ve skupině A1
2020/21 2. ve skupině A1 2. ve skupině A4
2022/23 4. místo 3. ve skupině A3

Německo s novým kapitánem na úvod rozdrtilo Maďarsko

Po vypadnutí ve čtvrtfinále domácího Eura se v německé reprezentaci leccos změnilo. V národním mančaftu nepokračují Manuel Neuer, İlkay Gündoğan, Toni Kroos a Thomas Müller. Kroos dokonce už kopačky na hřebík pověsil úplně. Před Julianem Nagelsmannem tak stálo několik rozhodnutí.

Novou brankářskou jedničkou se stal Marc-André ter Stegen. Kapitánem byl jmenován Joshua Kimmich, kterému budou k ruce Antonio Rüdiger a Kai Havertz. Stoper Realu Madrid ovšem v zářijové nominaci chybí. Nagelsmann ho po náročném létě nechává odpočinout.

sipka Vychytá Ter Stegen proti Nizozemsku nulu? Vsaďte si

I bez Rüdigera udržela Nationalelf v prvním zápase Ligy národů čisté konto. Němci doma rozstříleli Maďarsko 5:0, když zářili především 21leté ofenzivní klenoty Jamal Musiala a Florian Wirtz. Musiala odcházel ze hřiště s jedním gólem a třemi asistencemi. Wirtz měl bilanci 1+1.

Hvězda Bayernu Mnichov přichystala jednu trefu i pro Aleksandara Pavloviće, pro kterého šlo o první branku v reprezentaci. Poté, co kvůli zranění přišel o evropský šampionát, to pro něj byla vítaná náplast. Proti Maďarsku jinak zbyl prostor také na jeden debut. Závěr utkání odkopal nováček Angelo Stiller ze Stuttgartu.

  • Datum, čas a místo zápasu: 10. 9. ve 20:45, Johan Cruijff Arena (Amsterdam)

Tip na výsledek zápasu Nizozemsko vs. Německo v Lize národů

Německo má směrem dopředu velkou sílu. Proti Maďarsku se z německé ofenzivy ukázali především Jamal Musiala a Florian Wirtz.

Myslíme si, že hosté mají na to se v Amsterdamu střelecky prosadit v obou poločasech. Nizozemsko totiž v zápase s Bosnou a Hercegovinou mělo několik okének ve středu obrany.

TIP: Německo dá gól v obou poločasech sipka Vsadit u Sazkabetu

Vsaďte si u Sazkabetu

Kde sledovat Ligu národů živě: fotbal Nizozemsko – Německo v přímém přenosu v televizi (TV) na Sport1, bude i online live stream zdarma?

Úterní zápas můžete sledovat na televizní stanici Sport1. V nabídce streamů sázkových kanceláří bohužel tento duel nenajdete.

Nizozemsko na úvod Ligy národů porazilo Bosnu a Hercegovinu 5:2. Podívejte se na všech sedm gólů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Čeští reprezentanti do 21 let se radují z gólu do sítě Slovenska

Kvalifikace na mistrovství Evropy U21 2025: program a výsledky

Ve hře o postup na Euro do 21 let jsou i Češi. Přečtěte si vše důležité ke kvalifikaci na turnaj, který v roce 2025 hostí Slovensko.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️