Liga národů: Ázerbájdžán vs. Slovensko živě

Slovensko smazalo v pátečním duelu Ligy národů se Švédskem dvougólové manko a nakonec doma vybojovalo bod. Svěřenci Vladimíra Weisse staršího tak odešli neporaženi i ve třetím utkání v řadě a nyní zavítají na půdu posledního Ázerbájdžánu. Zápas 4. kola začíná v pondělí 14. října od 18:00.

Živý přenosKurzy
ÁzerbájdžánSlovenskoTip

Fotbalisté Slovenska před zápasem Ligy národů se Švédskem Foto: ČTK / imago sportfotodienst / MICHAL FAJT,ZOSPORTU.SK

Liga národů UEFA 2024/2025: Ázerbájdžán vs. Slovensko dnes živě v TV nebo online live streamu

Slovensko pokračuje v sérii bez porážky. Národní tým nejdříve splnil povinnost a poradil si s outsidery ve skupině v podobě Estonska (1:0) a Ázerbájdžánu (2:0). Výraznější komplikace nastaly v souboji se Švédskem, kde domácí prohrávali už o dva góly, konečnou remízu však zajistil David Strelec.

Teď na Slováky čeká odveta s Ázerbájdžánem, jež se uskuteční v Baku. Střetnutí je na programu v pondělí 14. října od 18:00, bohužel ale není dostupné v TV ani žádném online live streamu.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ázerbájdžán vs. Slovensko v Lize národů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LN: Slovensko favoritem

Bookmakeři sázkové kanceláře Sazkabet favorizují Slovensko. Proto na jeho případný tříbodový zisk vypsali kurz 1,69, zatímco výhru Ázerbájdžánu ocenili kurzem 5,25. Pokud sázející věří v nerozhodný stav, je pro ně připraven kurz 3,75.

Sázkové kurzy na zápas Ázerbájdžán – Slovensko:

  • 1/0/2: Ázerbájdžán 5,25 | remíza 3,75 | Slovensko 1,69
  • 2,5 gólů: méně 1,73 | více 2,10
  • Oba týmy dají gól: ANO 2,05 | NE 1,73
  • Střelec gólu: Renat Dadashov 4,25 | David Strelec 3,15
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Informace před zápasem Ázerbájdžán vs. Slovensko
📅 Kdy: 14. 10. 2024 od 18:00
🌍 Kde: Tofiq Bahramov Stadium, Baku
🏆 Soutěž: Liga národů 2024/25, Liga C, 4. kolo
Rozhodčí: Rohit Saggi, Norsko
✅ Kurzy Sazkabetu: 5,25 - 3,75 - 1,69
📺 Přímý přenos:

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Ázerbájdžán zatím bez bodu

Portugalský trenér Fernando Santos dosud úspěch Ázerbájdžánu nepřinesl, jeho svěřenci se totiž nachází ve skupině na poslední pozici bez bodu. Na druhou stranu to není příliš velké překvapení, neboť reprezentace z Kavkazu postrádá výraznějšího tahouna či známější jméno.

Outsider nestačil v úvodním měření sil Ligy národů na silné Švédsko (1:3), následně padl i se Slovenskem (0:2) a šňůru špatných výsledků zakončil poměrně překvapivou ztrátou na hřišti Estonska (1:3), které je jako jediné na podobné kvalitativní úrovni. Ve všech zmíněných kláních navíc mělo mužstvo značné problémy v defenzivě.

sipka Prosadí se Ázerbájdžán proti Slovensku? Vsaďte si

V utkání s Estonskem byli sice Ázerbájdžánci více než vyrovnaným soupeřem, domácí dokonce přestříleli (15:10), ke kýženým premiérovým třem bodům to ale nevedlo, jelikož obrana inkasovala popáté v řadě minimálně dva góly. Ve 4. kole se Slovenskem tak možná proběhnou změny v základní sestavě.

Ázerbájdžán přitom Slováky dokázal porazit, a to ještě na jejich stadionu. Nicméně dva roky stará výhra (rovněž v Lize národů) byla spíše z kategorie šťastných a podobný průběh lze nyní očekávat jen stěží. Vítězství slavil fotbalový trpaslík naposled v červnu, kdy těsně přetlačil Kazachstán (3:2).

Posledních pět zápasů Ázerbájdžánu
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
11.10.24 Liga národů Estonsko vs. Ázerbájdžán – 3:1
08.09.24 Liga národů Slovensko vs. Ázerbájdžán – 2:0
05.09.24 Liga národů Ázerbájdžán vs. Švédsko – 1:3
11.06.24 Přátelské mezistátní zápasy Ázerbájdžán vs. Kazachstán – 3:2
07.06.24 Přátelské mezistátní zápasy
Albánie vs. Ázerbájdžán – 3:1

Slovensko zachránil proti Švédsku Strelec

Slováci v pátek poprvé ztratili. Tým vedený zkušeným trenérem Vladimírem Weissem starším přivítal v rámci 3. kola Švédsko a od úvodních minut soupeři nestíhal. Aktivní výkon hostů vedl v prvním poločasu ke dvěma trefám krátce po sobě, o něž se postarali Ayari a Sema.

Za domácí reprezentaci však ve 44. minutě snížil ve formě hrající Strelec a stejný hráč se po přestávce trefil i podruhé, čímž zařídil Slovensku cenný bod. Sokoli mají po třech zápasech sedm bodů a za vedoucími Švédy jsou pouze o skóre. Z individualit vyčnívá právě výše uvedený útočník Slovanu Bratislava, který v Lize národů nastřádal už tři branky.

sipka Trefí se znovu David Strelec? Vsaďte si

Celých 90 minut odehrál proti Švédsku stoper Milan Škriniar, jenž téměř nenastupuje za PSG. Naopak pro říjnové zápasy nebyli nominováni kvůli zdravotním problémům například Ivan Schranz (Slavia), Juraj Kucka (Slovan Bratislava) nebo Martin Dúbravka (Newcastle).

Slovensko nenašlo přemožitele v základní hrací době již v pěti duelech za sebou a celkově se mu daří zejména na cizích hřištích. Slováci si poslední porážku venku připsali před rokem v Portugalsku, jemuž kromě toho podlehli o jediný gól (2:3). Hosté tak v pondělí disponují slibnou šancí získat další tři body.

  • Datum, čas a místo zápasu: 14. 10. ve 18:00, Tofiq Bahramov Stadium (Baku)

Tip na výsledek zápasu Ázerbájdžán vs. Slovensko v Lize národů

Slovensko by mělo zužitkovat větší kvalitu kádru a v Baku si poradit. Sokoli pravděpodobně překonají nejistou defenzivu slabého protivníka více než jednou a na třech bodech pro hostující mužstvo by se znovu mohl podílet David Strelec. Vybrali jsme následující tip.

TIP: David Strelec dá gól – ANO sipka Vsadit u Sazkabetu

tip

Kde sledovat Ligu národů živě: fotbal Ázerbájdžán – Slovensko v přímém přenosu v televizi (TV), bude i online live stream zdarma?

Zápas 4. kola Ligy národů mezi Ázerbájdžánem a Slovenskem není k vidění na žádné televizní stanici na českém území. Současně ho nenajdete ani v bezplatných online live streamech sázkových kanceláří. U nich si ale v případě zájmu lze na fotbal vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku pro vás připravil například Sazkabet.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Pohár pro vítěze Ligy národů

Liga národů UEFA 2024/2025: tabulky skupin, program a výsledky

Podívejte se na ty nejdůležitější informace o Lize národů UEFA. Češi hrají v ročníku 2024/25 ligu B s Albánií, Gruzií a Ukrajinou.

Čeští reprezentanti do 21 let děkují fanouškům po výhře nad Slovenskem v listopadu 2023

Česká fotbalová reprezentace do 21 let: program, soupiska

Přečtěte si vše o české reprezentaci do 21 let. ⚽ V článku najdete aktualizovanou soupisku, program zápasů i historické rekordy. ✔️