Kvalifikace na ME ve fotbale žen 2025 živě: Belgie vs. Česko

České reprezentantky prohrály v klíčovém zápase s Belgií těsně 1:2. Nyní budou mít svěřenkyně Karla Rady šanci na reparát, protože v úterý 4. června nastoupí podruhé proti stejnému soupeři. Sledujte duel živě od 20:00 na ČT sport.

Živý přenosKurzy
BelgieČeskoTip

Kamila Dubcová slaví gól v zápase proti Belgii Foto: ČTK / Vondrouš Roman

Kvalifikace na ME ve fotbale žen 2025 živě: Belgie vs. Česko v úterý od 20:00 na ČT sport

České fotbalistky nezvládly důležitý souboj proti Belgičankám a v Praze jim podlehly těsně 1:2. Přestože byly domácí hráčky po většinu utkání aktivnější, doplatily na slabý začátek, v němž inkasovaly dvě branky krátce po sobě. V 86. minutě pouze korigovala skóre z pokutové kopu Dubcová.

Národní tým je po třech odehraných utkáních bez bodu, ale nyní má další příležitost to změnit, jelikož si po čtyřech dnech střihne odvetu s Belgií. Druhé měření sil se uskuteční v úterý 4. června od 20:00 a v TV ho odvysílá ČT sport.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na Belgie Ž vs. Česko Ž

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Belgie přivítá Česko, jaké jsou kurzy?

V prvním zápase byly kurzy vyrovnané, teď už tomu tak není. Domácí hráčky vstupují do druhého mače jako favoritky a bookmakeři přiřadili jejich případnému vítězství kurz 1,72. Na výhru našich reprezentantek si lze vsadit v kurzu 4,03. U nerozhodného stavu potom nalezneme kurz 3,84.

Informace před zápasem Belgie Ž vs. Česko Ž
🕒 Kdy: 04. 06. 2024 od 20:00
🌍 Kde: Daio Wasabi Stayen (Sint-Truiden)
🏆 Soutěž: Kvalifikace na ME 2025
Kurzy SYNOT TIPU: 1,72 - 3,84 - 4,03
📺 Přímý přenos: ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Ivesu Serneelsovi vyšly v utkání s Češkami rošády se sestavou

Trenér národního týmu Ives Serneels se potýkal v minulých měsících s nepříjemnými zdravotními obtížemi způsobenými proděláním Covidu a díky tomu zmeškal dubnové zápasy kvalifikace na Euro 2025 proti Dánsku a Španělsku.

Ve zcela zásadní bitvě s Českem už však byl k dispozici a kromě toho udělal od začátku několik změn. Do základní jedenáctky se například vrátila po dlouhé absenci ofenzivní hráčka Elena Dhont. Tine De Caigny, která v předcházejících střetnutích nastupovala především v obraně, se zase posunula do středu zálohy.

Strategie 51letého kouče se vyplatila. Češky sice začaly aktivně a vypracovaly si první vážnější šanci, ta ale zůstala nevyužita. Belgičanky byly v ofenzivní fázi efektivní a během chvilky šly do dvoubrankového vedení, když se v rozmezí necelých dvou minut prosadily Wullaert a právě De Caigny, jež celkově podala výborný výkon a změna postu ji značně prospěla.

Belgie v 86. minutě inkasovala, ale závěrečný tlak českého týmu ustála. V právě probíhající kvalifikaci tak získala velmi cenné tři body a odpoutala se z poslední pozice v tabulce. Pokud Belgičanky uspějí i ve druhém vzájemném utkání, jistota třetího místa a přijatelnějšího soupeře v baráži o postup je nemine.

sipka Jak se bude dařit mužské reprezentaci na Euru v Německu? Prohlédněte si soupisky a předpokládané sestavy všech týmů

Posledních pět zápasů Belgie Ž
Datum Soutěž Zápas Výsledek
31. 05. 24 Kvalifikace na ME 2025 Česko Ž vs. Belgie Ž 1:2
09. 04. 24 Kvalifikace na ME 2025 Dánsko Ž vs. Belgie Ž 4:2
05. 04. 24 Kvalifikace na ME 2025 Belgie Ž vs. Španělsko Ž 0:7
27. 02. 24 Liga národů UEFA Belgie Ž vs. Maďarsko Ž 5:1
23. 02. 24 Liga národů UEFA Maďarsko Ž vs. Belgie Ž 1:5
Vsaďte si na úterní utkání Belgie Ž vs. Česko Ž ZDE

Češky musí vyhrát, aby měly stále šanci na postup

Češky si třetí porážkou v řadě výrazně zkomplikovaly cestu na Euro 2025. Naše hráčky jsou v současné chvíli na poslední příčce bez jediného bodu. Kromě druhého klání s Belgií sehrají ještě odvety s Dánskem a Španělskem, kde ovšem body posbírají jen stěží. Nejdůležitější úkol na úterní večer je z tohoto důvodu jasný – porazit soupeře a připsat si premiérové vítězství.

Jak bylo zmíněno výše, český tým v prvním zápase za Belgičankami nijak herně nezaostával. Na negativním výsledku se podepsalo prvních 15 minut, po nichž svěřenkyně Ivese Serneelse již náskok nepustily. Lepšímu výkonu nepomohlo ani špatné počasí. V průběhu celých 90 minut hustě pršelo, což pochopitelně ovlivnilo kvalitu fotbalu.

V podobném duchu hodnotil výkon našich reprezentantek i trenér Karel Rada. 53letý kouč viděl největší podíl na konečné porážce především v individuálních chybách z úvodní patnáctiminutovky. Přesto ocenil přínos střídajících hráček a zároveň trochu litoval skutečnosti, že snižující branka přišla až několik minut před koncem.

Češky nečeká v Belgii nic lehkého. Národní tým navíc musí zvítězit alespoň o dvě branky, aby měl ze vzájemných zápasů lepší skóre. Naše reprezentantky naposled vyhrály na hřišti soupeře v dubnu 2010 v rámci kvalifikace na MS.

sipka Mistrovství Evropy se pomalu blíží. Na jakých stadionech se bude hrát? Zjistěte více informací v našem článku

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

  • Datum, čas a místo zápasu: 04. 06. 2024 od 20:00, Daio Wasabi Stayen (Sint-Truiden)

Tip na výsledek utkání Belgie vs. Česko v kvalifikaci na ME 2025 žen

V posledních třech vzájemných střetnutích padly v první půli vždy minimálně dva góly. Tento tip jsme v redakci vybrali i nyní.

TIP: 1.5+ gólů v 1. poločasu sipka Vsadit u SYNOT TIPU ZDE

tip

Kde sledovat kvalifikaci na ME 2025 žen: fotbalový zápas Belgie vs. Česko v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Utkání mezi Belgií a Českem odvysílá ČT sport. Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy ke kvalifikaci na Euro 2025 žen neposkytují, po registraci si však u nich můžete na duel vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u SYNOT TIPU.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fotbalová reprezentace

Česká fotbalová reprezentace - program, aktuality, soupiska

Přečtěte si aktuální informace o české ⚽ reprezentaci. V článku najdete program, výsledky ✔️ i nominaci českého národního týmu.

Tomáš Jelínek slaví český gól proti Izraeli

Mistrovství Evropy v malém fotbale 2024: program a výsledky

V červnu se dočkáme mistrovství Evropy v malém fotbale, které bude pořádat Bosna a Hercegovina. Náš tým si brousí zuby na medaili.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. ⚽️ Hrát se bude od června do července v Německu.