Známkování českých hráčů po zápase s Tureckem

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Česko nezvládlo poslední duel ve skupině F a s Tureckem utržilo porážku 1:2. Konečný výsledek výrazně ovlivnilo vyloučení Antonína Baráka ve 20. minutě. Rozhodující utkání provázela řada nervózních situací, což s sebou přineslo velké množství žlutých karet na obou stranách. Svěřenci Ivana Haška se tak s Eurem v Německu loučí v nejkratším možném termínu. Jaké známky jsme udělili českým fotbalistům za jejich závěrečný výkon?

BrankářObranaZáloha
ÚtokNáhradníci

Čeští fotbalisté během utkání s Tureckem Foto: ČTK / Šimánek Vít

Česko vs. Turecko 1:2: známky a hodnocení všech českých hráčů po třetím utkání skupiny F na EURO 2024

Česká reprezentace bohužel nenapodobí relativně úspěšné Euro 2020, na němž pronikla až do čtvrtfinále. Národní tým totiž v závěrečném kole prohrál 1:2 s Tureckem a na ME v Německu končí. V následujícím textu si můžete přečíst hodnocení našich hráčů. Známkování probíhá jako ve škole, 1 je nejlepší, 5 nejhorší.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si na EURO 2024

Vsaďte si u Betana Foto: Betano

Brankář v utkání Česko vs. Turecko: Staněk se těsně před gólem nepříjemně zranil

Jindřich Staněk: 3

V 19. minutě zahrál na nervy všem českým fanouškům riskantní rozehrávkou. Během 1. poločasu jinak neměl tolik práce, jelikož Turci ani jednou nemířili mezi tři tyče. V 51. minutě ale fantasticky zlikvidoval vyloženou šanci Yildize. Bohužel si ve stejný moment poranil rameno a Çalhanoğlu ho následnou střelou k tyči překonal.

sipka Program, výsledky a tabulky EURO 2024

Obrana v utkání Česko vs. Turecko: Nejlepší opět Krejčí

Tomáš Holeš: 3

V prvním poločase si párkrát vypomohl dlouhými nakopávanými balony. V obraně si vedl svědomitě a úspěšně blokoval střely Turků. S přihrávkami občas zbytečně váhal. Druhá půlka už byla horší. Po nepřehledné situaci v našem pokutovém území nejdříve spálil tutovku Yildiz. Balon se posléze dostal k Çalhanoğluovi, jenž skóroval. Tureckou hvězdu měl pohlídat právě Holeš. Z trojice stoperů byl nejslabším článkem.

Robin Hranáč: 3

V 17. minutě po dlouhém a přesném autovém vhazování Coufala nebezpečně zakončoval hlavou, pokus však nedokázal umístit. V obraně hrál na jistotu. Svedl řadu soubojů s aktivním Yildizem, jenž mu v 1. poločase tvrdě prošlápl nohu, za což by minimálně v české lize obdržel červenou kartu. Ve druhém poločase pokračoval v dobrém výkonu.

Ladislav Krejčí: 2

Určitě nejlepší hráč naší tříčlenné defenzivy. Navázal na výborné představení ze zápasu s Portugalci a opět na něm bylo vidět zdravé sebevědomí. Věřil si v rozehrávce, dařilo se mu i ve vzduchu. Pod tlakem si rovněž věděl rady a v klíčových okamžicích hry bez problému pokryl balon, nebo ho naopak vyvezl. Haškův herní systém mu sedí.

sipka Jakému týmu se bude dařit v osmifinále? Vsaďte si u Betana

Záloha v utkání Česko vs. Turecko: Provod se Součkem nezklamali, kraje ano

Vladimír Coufal: 3

Směrem dopředu už nebyl tak aktivní jako ve druhém duelu. Od začátku se prezentoval několika náběhy, obrana soupeře mu ale prakticky nic nedovolila. Po červené kartě Baráka se musel pochopitelně stáhnout hodně do defenzivy. Znovu ukázal několik dlouhých autů, které patří mezi jeho devízy.

Lukáš Provod: 2

Společně s Tomášem Součkem a Ladislavem Krejčím se řadil k nejlepším hráčům na trávníku. Hned ve 2. minutě se uvedl nebezpečnou střelou za vápnem, jež nalezla rukavice připraveného Günoka. V prvních 45 minutách podnikl dva nebezpečné individuální průniky, z nichž hlavně ten druhý si říkal o gól. Při něm v oslabení všem utekl a chytrým posunutím vyzval D. Juráska ke skórování, ten naneštěstí pro český tým tutovku zahodil. Spoustu toho ve středu zálohy naběhal a v 75. minutě jej nahradil Ondřej Lingr.

Tomáš Souček: 2

Kmenový fotbalista West Hamu odmakal celých 90 minut. Sbíral vysoké balony a v rámci možností podal nadstandardní výkon. Asi bychom od něj viděli i větší aktivitu v ofenzivě, po červené kartě však pomáhal obraně. I tak se nakonec dokázal prosadit, když po dobré práci Chorého napálil míč do branky. Je vidět, že spolupráce s Lukášem Provodem mu maximálně vyhovuje.

David Jurásek: 3-

Do 15. minuty neviditelný. Následně se připomněl střelou asi z 30 metrů, kterou Günok bez problému pokryl. Stejně jako celá záloha, tak i on se po vyloučení Baráka zatáhl. Nicméně ve 45. minutě spálil obrovskou příležitost po pohledné přihrávce Provoda. Kdyby vstřelil branku do šatny, vývoj souboje by mohl být úplně jiný. Po přestávce párkrát zbytečně ztratil balon.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Útok v utkání Česko vs. Turecko: Barák absolvoval jen 20 minut, Hložek s Chytilem kvalitu nepřinesli

Antonín Barák: 5

Od úvodních minut zbytečně nervózní. V 11. minutě viděl žlutou kartu za držení. Bohužel si nedal říct a ve 20. minutě to opět přehnal s agresivitou. Rozhodčí Kovács dlouho neváhal a ofenzivního záložníka vyloučil. Samozřejmě se jednalo o zcela zásadní moment, který přispel ke konečné porážce.

Mojmír Chytil: 4-

V soubojích s Demiralem byl vždy pozdě a ve výsledku nevyšel snad z jediného jako vítěz. Poté, co jsme se ocitli v deseti, pomáhal více defenzivě. Bezkrevný výkon znamenal brzké střídání v 55. minutě.

Adam Hložek: 4

Zopakoval mizerné vystoupení s Portugalskem. Po většinu času neviditelný, v 51. minutě střílel z dobré pozice, Günok ale pokus dobře viděl a zasáhl. Kromě tohoto zakončení se do šancí dostával minimálně. Pokud chce pravidelně nastupovat v základní sestavě národního mužstva, musí zvolit trochu jiný přístup.

sipka Kdo se stane nejlepším střelcem ME v Německu? Vsaďte si u Betana

Náhradníci v utkání Česko vs. Turecko: Kovář s gólem nic dělat nemohl, Chorý ofenzivě pomohl

Matěj Kovář: 3

V 55. minutě nahradil zraněného Staňka. O několik minut později si připsal první vážnější zákrok, při kterém ukázal postřeh. Roli náhradníka celkově zvládl, na inkasovaný gól nemohl zareagovat.

Tomáš Chorý: 2

Haškovo nejpovedenější střídání. Ihned po příchodu na hřiště působil soupeři problémy svým nepříjemným důrazem. Měl velký podíl na vyrovnávající brance, když odstavil od balonu tureckého brankáře. Škoda, že nenastoupil v základu. Po konečném hvizdu si ještě stihl vykoledovat červenou kartu.

Jan Kuchta: 4

Během 40 minut ho téměř nebylo vidět. Po ojedinělé samostatné akci vstřelil gól, předtím však fauloval dva protihráče.

Ondřej Lingr: 3

Přišel v 75. minutě. Několikrát přesně přihrál či se snažil něco vymyslet. Ve vyhroceném závěru už toho ale mnoho nestihl.

Matěj Jurásek: Nehodnocen

Nastoupil až v 81. minutě. Záhy krásně vyvezl balon a přešel přes tři hráče, načež byl faulován.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Cristiano Ronaldo je nejlepší střelec v historii ME ve fotbale

ME ve fotbale 2024: statistiky, góly, asistence, karty

Prohlédněte si nejzajímavější statistiky z mistrovství Evropy 2024 v Německu. Nechybí nejlepší střelci, nahrávači nebo čistá konta.

Slovensko se na EURO 2024 pokusí podruhé v historii postoupit do osmifinále ME ve fotbale

Slovensko na EURO 2024 - tým, hráči, program, výsledky

Slovensko potřetí v řadě postoupilo na EURO. Naposledy vypadlo ve skupině, letos má má sice kvalitní, ale zároveň hratelné soupeře.

Lionel Messi s pohárem pro vítěze Copa América

Copa América 2024: program, výsledky, tabulky skupin

V červnu a červenci uvidíme v pořadí 48. mistrovství Jižní Ameriky. Přečtěte si více o Copa América 2024, která se odehraje v USA.