Tipy a kurzy na EURO 2024: kdo vyhraje a jak skončí Češi?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Startuje období plné fotbalu. Od 14. června do 14. července se v Německu bude bojovat o post evropského šampiona. Přečtěte si, jak EURO 2024 dopadne podle redaktorů našeho webu FotbalZprávy.cz. A jak to celé vidí bookmakeři.

Kdo vyhraje EURO 2024Umístění Česka
Překvapení a zklamání turnaje
Nejlepší střelecSázkařské tipy

Německo sehrálo generálku na EURO v Borussia Parku proti Řecku Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Herbertz / Nico Herbertz

Tipy FotbalZprávy.cz na EURO 2024: kdo vyhraje, jak dopadnou Češi a další zajímavé sázky

Na 10 německých stadionech se rozhodne o tom, kdo bude mistrem Evropy ve fotbale. Koho favorizují naši redaktoři a koho zase sázkové kanceláře? Jaký výsledek předpovídají české reprezentaci? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v následujícím článku.

sipka Získejte registrační bonus zdarma a vsaďte si na EURO 2024

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Kdo vyhraje ME ve fotbale 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz a kurzy na vítězství

Když se budeme řídit kurzy sázkových kanceláří, tak by EURO 2024 měla vyhrát Anglie. Právě na ni je vypsaný nejnižší kurz – 4,60. Parta kolem kapitána Harryho Kanea byla blízko už před třemi lety. Ve finále ale po penaltách padla s Itálií.

Poté následuje Francie. Ta v posledních letech sbírala úspěchy hlavně na světových šampionátech. V roce 2018 celý turnaj ovládla, o čtyři roky později ji až ve finále zastavila Argentina. Na Les Bleus s Kylianem Mbappém se dá sázet v kurzu 4,75.

Třetí v řadě je Německo. Hostitel šampionátu nemusel procházet kvalifikací, čekaly ho tak jen přátelské zápasy. Ty dlouho vypadaly katastrofálně, po nástupu trenéra Juliana Nagelsmanna se ale Němci přece jen zvedli. V březnu například porazili Francii i Nizozemsko. Na to, že vyhrají domácí EURO, je vypsaný kurz 6,50.

Zatímco bookmakeři považují za největšího favorita mistrovství Evropy Anglii, naši redaktoři vidí vítěze jinde. A to právě v už zmiňovaných výběrech Francie a Německa. Francouzi v tomto ohledu vyhráli u naší redakce nad Nationalelf 2:1.

Kdo vyhraje EURO 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz
Redaktor Vítěz Kurz u Betana
Michal Hruška Německo 6,50
Jan Keňo Francie 4,75
Jan Koreš Francie 4,75
Vsaďte si na vítěze Eura 2024

Jak si povedou Češi na Euru 2024: tipy a kurzy na umístění a výsledek české reprezentace

Česko ve své samostatné historii ani poosmé v řadě nechybí na mistrovství Evropy. Nutno ale dodat, že mezi favority na celkový triumf určitě nepatří. Sázková kancelář Betano na vítězství týmu kouče Ivana Haška vypsala kurz 150,00.

Na to, že Češi opanují skupinu s Portugalskem, Tureckem a Gruzií si můžete vsadit v kurzu 9,00. Na český postup do vyřazovací fáze je vypsaný kurz 1,44. Dál mohou naši reprezentanti jít i ze třetího místa, tak jako na minulém Euru v roce 2021.

Tehdy český mančaft došel do čtvrtfinále, tak daleko se ale podle našich redaktorů tentokrát nedostane. Podle Michala Hrušky a Jana Keňa národní tým skončí v osmifinále. Jan Koreš pak předpovídá, že mužstvo s Patrikem Schickem dokonce neproleze ani ze skupiny.

Jak dopadne Česko na EURO 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz
Redaktor Česko Kurz u Betana
Michal Hruška Konec v osmifinále 2,00
Jan Keňo Konec v osmifinále
2,00
Jan Koreš Konec ve skupině 2,55
Vsaďte si na Česko na Euru 2024

Tipy na největší překvapení a zklamání mistrovství Evropy 2024

Každý turnaj má svá pozitivní i negativní překvapení. Podle dvou našich redaktorů bude do té pozitivní kategorie spadat Maďarsko. Tým s několika hráči německé Bundesligy vede jako kapitán záložník Liverpoolu Dominik Szoboszlai.

Maďaři mají z Eura jedinou medaili, když v roce 1964 získali bronz. Aby pro ně letošní šampionát byl úspěšný, tak ale samozřejmě nemusí dosáhnout na cenný kov. Nejprve je čeká skupina s Německem, Švýcarskem a Skotskem.

V kolonce pozitivních překvapení se dostalo i na Rakousko. Také tato země má hned několik hráčů v německé lize. A to v čele s kapitánem Marcelem Sabitzerem. Ten pásku převzal po zraněném Davidu Alabovi. Rakušané odstartují ve skupině D s Francií, Nizozemskem a Polskem.

Našich redaktorů jsme se zeptali také na to, kdo bude největším zklamáním Eura 2024. Zde dorazily tři různé odpovědi. Hruška nevěří Itálii, která od triumfu na minulém šampionátu překopala kádr.

Přestavba nejspíše brzy čeká na chorvatskou reprezentaci. A pokud vyjde tip Keňovi, že Vatreni zůstanou za očekáváním, tak se to celé možná ještě urychlí.

To Koreš očekává nevýrazné vystoupení od Dánska. Poté, co Dánové na Euru 2020 došli až do semifinále, byli černým koněm mistrovství světa 2022. Tam ale vypadli už ve skupině. A podle našeho redaktora to ani tentokrát nebude žádná hitparáda.

Kdo překvapí na EURO 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz
Redaktor Překvapení Zklamání
Michal Hruška Maďarsko Itálie
Jan Keňo Rakousko Chorvatsko
Jan Koreš Maďarsko
Dánsko
Vsaďte si na jednotlivé země na Euru 2024

Tipy a kurzy na nejlepšího střelce ME ve fotbale 2024

Od tipů na týmy se přesuneme k samotným hráčům. U sázkové kanceláře Betano najdete širokou kurzovou nabídku i k individuálním počinům. Klasikou je pak samozřejmě sázka na nejlepšího střelce.

Dva z našich redaktorů se ohledně nejlepšího kanonýra shodnou s bookmakery. Největším favoritem je v kurzu 5,00 Kylian Mbappé, kterého vidí s korunou pro krále střelců také Hruška s Keněm. Francouzský lídr, který od nové sezony bude oblékat dres Realu Madrid, nasázel za PSG v uplynulém ročníku 44 gólů.

Bookmakeři si myslí, že dalšími kandidáty na krále střelců jsou Harry Kane (6,75) a Romelu Lukaku (13,00). Náš redaktor Koreš ale jde po překvapení. Nejvíce branek podle něj na letošním Euru dá Phil Foden. V sezoně 2023/24 zvládl za Manchester City nasbírat 27 přesných zásahů.

Kdo bude nejlepším střelcem EURO 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz
Redaktor Nejlepší střelec Kurz u Betana
Michal Hruška Kylian Mbappé
5,00
Jan Keňo Kylian Mbappé 5,00
Jan Koreš Phil Foden 30,00
Vsaďte si na nejlepšího střelce Eura 2024

Na co si vsadit na Euru 2024: vybrané kurzy a sázky podle FotbalZprávy.cz

V poslední kategorii jsme našim redaktorům dali volnou ruku. Mohli si vybrat jakoukoli sázku z kurzové nabídky Betana. Hruška se vydal do skupiny A. Tam se očekává triumf Německa a tuhý boj mezi Maďarskem, Švýcarskem a Skotskem. Pokud jde o vstřelené góly, tak náš redaktor předpovídá, že nejméně jich dají Skotové.

Další dva redaktoři si vybrali sázku na konkrétní hráče. Nejlepšího střelce už jsme probrali, Keňo tak vyrazil mezi nahrávače. Myslí si, že jejich pořadí ovládne Bruno Fernandes. Tahoun Manchesteru United je podle bookmakerů spolu s Kylianem Mbappém druhým největším favoritem. Nižší kurz je jen na Kevina De Bruyneho (10,00).

Také Koreš se věnoval asistencím. Vyšla mu z toho sázka na to, že Jamal Musiala připraví během celého šampionátu minimálně dva góly. V uplynulém ročníku posbíral za Bayern Mnichov osm asistencí. O ještě lepší čísla ho dost možná připravil závěr sezony, vynechal totiž posledních pět bundesligových kol.

Vybrané sázky na EURO 2024: tipy redakce FotbalZprávy.cz
Redaktor Sázka Kurz u Betana
Michal Hruška Skotsko dá nejméně gólů ve skupině A 2,30
Jan Keňo Bruno Fernandes bude nejlepším nahrávačem 14,00
Jan Koreš Jamal Musiala bude mít min. dvě asistence 2,10
Vyberte si z bohaté kurzové nabídky k Euru 2024

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Toni Kroos se vrátil do německé reprezentace a na domácím Euru nebude chybět

Nominace EURO 2024: soupisky a sestavy všech týmů

Mistrovství Evropy je za rohem a všechny reprezentace už oznámily své soupisky. Některé už jsou finální, jiné nominace se ještě zúží.

Oficiální míč Eura 2024

Kde sledovat EURO 2024 živě? TV program i online livestream

Na Euru 2024 nás čeká celkem 51 zápasů. Přečtěte si, kde můžete utkání letošního mistrovství Evropy sledovat živě.

Francouzské i německé dresy patří k těm povedenějším na letošním ME

EURO 2024: dresy všech týmů pro mistrovství Evropy

Ke každé velké fotbalové akci neodmyslitelně patří i speciální dresy každé reprezentace. V čem budou hrát všechny týmy na letošním ME?