Copa América 2024: Argentina vs. Kolumbie v online livestreamu

Nejen Evropa, ale i Jižní Amerika pozná svého šampiona. Ve finále Copa América se o cennou trofej střetnou Argentina s Kolumbií. Přečtěte si vše důležité před rozhodující bitvou. A sledujte ji živě a zdarma na TV Tipsport.

Živý přenosKurzy
ArgentinaKolumbieTip

Lionel Messi během semifinále s Kanadou Foto: Profimedia

Copa América 2024: finále Argentina vs. Kolumbie živě a zdarma na TV Tipsport

Hlavní pozornost v našich končinách během června a července směřuje k Euru. Téměř ve stejném termínu ale probíhá také Copa América. Na jihoamerickém mistrovství zbyly poslední dva týmy. Ve finále se o post šampiona utkají Argentina s Kolumbií. Pusťte si jejich souboj v pondělí ve 2:00 na TV Tipsport.

sipka Sledujte finále Argentina vs. Kolumbie živě a zdarma

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na mistrovství Jižní Ameriky: Argentina je ve finále proti Kolumbii favoritem

Favoritem finálového duelu je podle sázkových kanceláří Argentina. Na to, že La Albiceleste obhájí kontinentální triumf, je vypsaný kurz 1,54. Na to, že se po 23 letech bude radovat Kolumbie, si můžete vsadit v kurzu 2,61.

Argentinské vítězství po 90 minutách je ohodnoceno kurzem 2,17. Výhra La Tricolor v základní hrací době s sebou nese kurz 4,39.

U remízy najdete hodnotu 2,95. Za nerozhodného stavu by se šlo do prodloužení, poté případně do penalt. Nastává tak změna oproti předchozím vyřazovacím bojům na Copa América, kdy po plichtě rovnou následoval penaltový rozstřel.

Rozhodčím finálového utkání bude Raphael Claus. Tento Brazilec si na turnaji zapískal zápas ve skupině mezi Venezuelou a Mexikem (1:0). A nenudil se, nařídil totiž dva pokutové kopy.

Informace před zápasem Argentina vs. Kolumbie
📅 Kdy: 15. 7. 2024 od 2:00
🌍 Kde: Hard Rock Stadium, Miami Gardens
🏆 Soutěž: Finále Copa América 2024
Rozhodčí: Raphael Claus, Brazílie
Kurzy Tipsportu: 2,17 – 2,95 – 4,39
📺 Přímý přenos: TV Tipsport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Argentina na turnaji inkasovala jen jednou, přesto už měla namále

Fotbalisté Argentiny jsou blízko další trofeji. V roce 2021 po 28 letech ovládli Copa América. Hned v roce 2022 se pak stali mistry světa. To se jim povedlo dokonce po 36 letech. Nyní je dělí jedno vítězství od obhajoby triumfu na jihoamerickém šampionátu. Jako poslední jim v cestě stojí Kolumbie.

Pojďme ale popořadě. Skupinou prošel tým trenéra Lionela Scaloniho bez ztráty bodu a bez jediného inkasovaného gólu. Postupně La Albiceleste přemohla Kanadu, Chile a Peru. Ve čtvrtfinále poté přišel pro Argentince zatím nejtěžší moment turnaje, když Ekvádor srovnal v nastavení a poslal zápas do penalt.

sipka Rozhodnou penalty i ve finále? Vsaďte si

Ty navíc začal neúspěšně Lionel Messi. Jeho parťáci ho z toho ale vytáhli a hráč Interu Miami se jim odvděčil v semifinále. Svou první trefou na letošní Copa América přispěl k vítězství 2:0 nad Kanadou. Argentinská legenda přitom stále neoznámila, jestli to náhodou není její poslední reprezentační akce.

Takové prohlášení učinil jiný veterán. Finále bude reprezentační rozlučkou Ángela Di Maríi. Už nyní každopádně má kouč Scaloni v ofenzivě řadu dalších možností. Nejlepším kanonýrem jihoamerického mistrovství je se čtyřmi brankami Lautaro Martínez. Dvakrát se prosadil i Julián Álvarez.

Cesta Argentiny a Kolumbie do finále Copa América 2024
Fáze Argentina Kolumbie
Skupina 2:0 vs. Kanada 2:1 vs. Paraguay
1:0 vs. Chile 3:0 vs. Kostarika
2:0 vs. Peru 1:1 vs. Brazílie
Čtvrtfinále 2:1 pen. vs. Ekvádor 5:0 vs. Panama
Semifinále 2:0 vs. Kanada 1:0 vs. Uruguay

Kolumbijský postup do finále měl nepěknou dohru na tribunách

Na něco takového si kolumbijští fanoušci museli počkat 23 let. Naposledy v roce 2001 totiž viděli svou zemi ve finále Copa América. Tehdy Kolumbie na domácí půdě celý turnaj dokonce vyhrála. Nyní je La Tricolor opět v závěrečném duelu. Postup do rozhodujícího klání ale zastínily ošklivé scény.

Začátek mistrovství ještě proběhl v klidu. Kolumbijci překvapivě vyhráli skupinu, ve které byla mimo jiné Brazílie. S ní remizovali, navíc porazili jak Paraguay, tak Kostariku. Výběr argentinského trenéra Néstora Lorenza si tím zajistil první místo ve skupině a schůdného soupeře pro čtvrtfinále.

sipka Na triumf Kolumbie si můžete vsadit u Tipsportu

Panamu poté vyřídili jednoznačně 5:0. Zmiňované nepěkné momenty ale přišly v semifinále. Po výhře 1:0 nad Uruguayí se na tribuně strhla mela. A to v místech, kde seděly rodiny uruguayských fotbalistů. Několik hráčů se tak vydalo ze hřiště bránit své blízké přímo do ochozů.

Trochu tak zanikl odhodlaný výkon Kolumbie, která hrála více než poločas v oslabení. Vyloučení ji ovšem může ještě mrzet. Červenou kartu totiž viděl Daniel Muñoz. Obránce Crystal Palace během šampionátu obsadil pravý kraj defenzivy a byl i produktivní. V pěti zápasech dvakrát skóroval a jednou asistoval.

  • Datum, čas a místo zápasu: 15. 7. ve 2:00, Hard Rock Stadium (Miami Gardens)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek zápasu Argentina vs. Kolumbie ve finále Copa América 2024

Nejlepším střelcem Argentiny na aktuálním vydání Copa América není Lionel Messi. Pozici TOP kanonýra zatím se čtyřmi přesnými zásahy drží Lautaro Martínez. O dvě trefy se pak postaral Julián Álvarez.

Tipujeme, že i ve finále se jeden z těchto dvou hráčů dokáže střelecky prosadit.

TIP: Julián Álvarez nebo Lautaro Martínez dají gól sipka Vsadit u Tipsportu

Vsaďte si u Tipsportu

Kde sledovat Copa América 2024 živě: fotbal Argentina vs. Kolumbie v online live streamu, bude i přenos v televizi (TV)?

Zápasy Copa América nevysílá žádná televizní stanice, která by byla dostupná v Česku. Přesto si finále mezi Argentinou a Kolumbií můžete vychutnat v přímém přenosu. Stream najdete na TV Tipsport.

Argentinci v semifinále porazili Kanadu 2:0. Pusťte si sestřih jejich vítězství.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Messi s pohárem pro vítěze Copa América

Copa América 2024: program, výsledky, tabulky skupin

V červnu a červenci uvidíme v pořadí 48. mistrovství Jižní Ameriky. Přečtěte si více o Copa América 2024, která se odehraje v USA.

Poslední EURO vyhrála Itálie

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024: program, výsledky, skupiny

Na mistrovství Evropy bude v roce 2024 poprvé v historii 24 týmů a mezi nimi i Česko. ⚽️ Hrát se bude od června do července v Německu.

Erling Haaland, Manchester City - Profimedia

Fotbal dnes - kalendář akcí 2024/25 a rozpis termínů na jednom místě

Chcete vědět, co se ve fotbale děje dnes, v tomto týdnu či v příštím měsíci? ✔️ Podívejte se na náš přehledný kalendář.