Liga mistrů živě: Slovan Bratislava vs. Manchester City

Slovanu premiéra v milionářské soutěži zhořkla, když úvodní utkání skončilo drtivou porážkou na půdě Celticu. V úterý čeká bratislavský celek první domácí zápas a hned na Tehelné pole přijede největší favorit na celkový triumf v Lize mistrů, Manchester City. Nenechte si ujít souboj Slovanu s anglickým gigantem živě!

Živý přenosKurzy
SlovanMan CityTip

Úvodní vystoupení Slovanu v LM nedopadlo podle představ Foto: ČTK / AP / Andrew Milligan

Slovan Bratislava vs. Manchester City dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Manchester City zažívá první krizi v aktuální sezoně, o víkendu potřetí ze čtyř posledních zápasů ztratil. Výjezd do Bratislavy tak nemůže brát na lehkou váhu, naopak potřebuje zabrat a vrátit se na vítěznou vlnu. Slovan usiluje o své historicky první body v Lize mistrů. Sledujte jeho domácí premiéru v milionářské soutěži živě v úterý od 21:00 na Nova Sport 5.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Slovan je doma jasným outsiderem

Tady není o čem. Manchester City byl před startem Champions League považován za největšího favorita na celkové vítězství, zatímco Slovan měl dle bookmakerů k triumfu ze všech účastníků úplně nejdál. I přes pomalejší rozjezd Citizens se mnoho nezměnilo.

Je tedy logické, že také rozložení sil směřující k samotnému vzájemnému zápasu je nakloněno jasně ve prospěch svěřenců Pepa Guardioly, a to i přesto, že domácím týmem bude Slovan. Kurz na vítězství City činí pouhých 1,07, zatímco ten na Belasí činí málo vídaných 33,50.

Sázkové kurzy na zápas Slovan Bratislava - Manchester City:

  • 1/0/2: Slovan 33,50 | remíza 17,99 | Man City 1,07
  • Dvojtip: neprohra Slovanu 7,65 | neprohra Man City /
  • 3,5 gólů: méně 2,41 | více 1,60
  • Střelec gólu: Strelec 7,13 | Haaland 1,26
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Slovan Bratislava - Manchester City - info
📅 Kdy: 1. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Tehelné pole, Bratislava
🏆 Soutěž: 2. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Davide Massa, Itálie
Kurzy SynotTipu: 33,50 - 17,99 - 1,07, vsadit ZDE
📺 Přímý přenos: Nova Sport 5

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Slovan má za sebou krutou premiéru, od té doby vyhrává

Po historické slávě v podobě postupu do Ligy mistrů přišlo poměrně kruté vystřízlivění. Celtic měl přitom představovat relativně příjemný vstup do milionářské soutěže, skotský fotbal v posledních letech zažívá spíše úpadek a pro Slovan tak mělo jít o jeden z papírově snazších zápasů, který ho v soutěži čeká.

Jenže z Glasgow odjížděli Belasí s pětigólovým výpraskem a ještě horší zprávou je, že šlo o zasloužený výsledek. Slovan poznal, že na této úrovni už soupeři trestají každou větší chybu. Obrana hořela, především krajní beci Wimmer a Blackman měli po celý průběh utkání obrovské problémy. První jmenovaný sice dal premiérový gól klubu v LM, debakl ale neodvrátil.

sipka Povede si Slovan ve druhém utkání lépe? Vsaďte si

Od té doby stihl Slovan už další tři soutěžní zápasy a zvládl je vítězně, a tak si alespoň trochu spravil chuť. S Ružomberokem se sice překvapivě natrápil, díky vlastní brance ale slavil výhru 2:1. Před týdnem si pak v obměněné sestavě splnil i pohárovou povinnost vysokým triumfem v Beluše 6:1. A v pátek pak otočil atraktivní duel v Michalovcích a vítězstvím 4:2 se posunul do čela tabulky Niké ligy.

Proti Manchesteru City ale Weissovu družinu čeká podstatně těžší zkouška. A zkušený trenér bude mít o to těžší práci, že nemůže počítat se zraněným lídrem Kuckou. Slovenský záložník podstoupil operaci kolena a mimo hru bude několik týdnů. Chybět budou také obránci Bajrić a Pauschek.

Umístění obou týmů v tabulce Ligy mistrů 2024/25
Pořadí Tým Bilance Skóre Body
17. Man City 0-1-0 0:0 1
34. Slovan 0-0-1 1:5 0
Jak dopadne vzájemný souboj obou týmů? Vsaďte si u SynotTipu

Man City znovu ztratil a přišel o vedení v tabulce

Úvodních pět soutěžních duelů v sezoně Manchester City zvládl vítězně a Erling Haaland překonával jeden střelecký rekord za druhým. V modré části města to tak vypadalo na skvělý rozjezd do nového ročníku. Jenže od té doby se to všechno tak trochu porouchalo a z posledních čtyř utkání slavili Citizens jedinou výhru, a to ještě v Carabao Cupu nad druholigovým Watfordem.

Zbylé tři souboje ale skončily remízou. Jasně, ta s Interem byla spíše smolná a žádné větší problémy neznačila. Ta s Arsenalem byla poměrně zbytečná poté, co Haaland otevřel skóre a celou druhou půli hrál soupěř v oslabení. Přesto ale nakonec bod až v osmé minutě nastavení zachraňoval Stones.

V zápase se navíc zranil klíčový záložník Rodri a s utrženými vazy v koleni bude chybět až do konce sezony. To je pro Guardiolu obrovský problém, City mají bez španělského středopolaře dlouhodobě daleko horší bilanci než s ním v sestavě. A opět se to potvrdilo hned při první příležitosti, když tým nedokázal udržet vedení v Newcastlu.

sipka Zvládne Man City tentokrát bez Rodriho zvítězit? Vsaďte si

Rodri ale není jedinou významnou absencí Citizens. V Bratislavě se nepředstaví ani Kevin De Bruyne, Nathan Aké a Oscar Bobb. Bude také zajímavé sledovat, zda nastoupí Haaland. City za něj po odchodu Álvareze do Atlétika Madrid nemají žádnou náhradu, na druhou stranu Guardiola nebude chtít norského zabijáka zavařit. Na pozici falešné devítky by se mohl posunout Foden, jenž zatím letos spíše paběrkuje. Loni byl přitom vyhlášen nejlepším hráčem Premier League.

  • Datum, místo a čas zápasu: 1. 10. 2024 od 21:00, Tehelné pole (Bratislava)

Tip na výsledek utkání Slovan Bratislava vs. Manchester City ve 2. kole ligové fáze LM

Nejlepší hráč loňského ročníku anglické ligy zatím letos pouze jednou nastoupil v základní sestavě a čeká na svůj první gól. Po náročném létě, kde mu nevyšlo ani mistrovství Evropy, se evidentně dostává zpět do provozní teploty pomaleji. Slovan Bratislava by ale mohl být ideálním soupeřem pro nastartování Fodena. Celtic udeřil hned několikrát po centrech do druhé vlny na nabíhající ofenzivní záložníky, což je přesně způsob, který by mohl vyhovovat i Fodenovi.

TIP: Foden dá alespoň dva góly sipka Vsadit u SynotTipu ZDE

Foden by se potřeboval nastartovat, utkání se Slovanem by mohlo být ideální příležitostí

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Slovan Bratislava vs. Manchester City v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas Champions League mezi Slovanem a Man City odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 5.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k milionářské soutěži neposkytují, v případě zájmu si ale u nich lze na utkání vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u SynotTipu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP – získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a „sázku bez rizika“ 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.

SYNOT TIP

Recenze sázkové kanceláře SYNOT TIP: bonusy, registrace, kurzy

☝ SYNOT TIP patří k nejznámějším sázkovým kancelářím v Česku. Vyniká pestrou nabídkou kurzů i ⭐ štědrými bonusy. Jakými? To se dočtete v...