Liga mistrů živě: Manchester City vs. Inter

První den "nové" Ligy mistrů přinesl velké gólové žně. Také ve středu se mají diváci na co těšit, jedním z hlavních taháků bude repríza předloňského finále mezi Manchesterem City a Interem. Sledujte vzájemný souboj dvou velkoklubů živě.

Živý přenosKurzy
Man CityInterTip

Haalandovi už se sbíhají sliny na další góly Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Mark Cosgrove/News Images

Manchester City vs. Inter dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Erling Haaland překonává další a další střelecké rekordy, v úvodních čtyřech kolech anglické ligy nasázel osm branek a Citizens díky němu ještě neztratili ani bod. V Lize mistrů je však hned na úvod čeká pořádně těžká zkouška v podobě italského mistra. Sledujte utkání mezi Manchesterem City a Interem živě ve středu od 21:00 na Nova Sport 4.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Man City jsou doma jasným favoritem

Manchester City vstupuje do nového ročníku Ligy mistrů jako největší adept na celkové vítězství. Inter dle papírových předpokladů uzavírá první desítku, měl by tak zřejmě bojovat o přímý postup do osmifinále, které si v novém formátu s jistotou zahraje osm nejlepších výběrů po základní části.

Pro anglický celek navíc hovoří i výhoda domácího prostředí i lepší aktuální forma. Není tak divu, že Citizens do prvního zápasu proti milánskému zástupci vstupují v roli poměrně značnho favorita. U Fortuny si lze na tříbodový triumf Guardiolova týmu vsadit jen v kurzu 1,54 oproti 5,70 na Inter. Tato sázková kancelář ale jako již tradičně k zápasu vypisuje celou řadu nejrůznějších příležitostí, některé hlavní vybíráme i zde.

Sázkové kurzy na zápas Manchester City - Inter:

  • 1/0/2: Manchester City 1,54 | remíza 4,45 | Inter 5,70
  • Dvojtip: neprohra Man City 1,16 | neprohra Interu 2,40
  • 2,5 gólů: méně 2,25 | více 1,65
  • Oba týmy dají gól: ano 1,70 | ne 2,06
  • Střelec gólu: Haaland 1,80 | Lautaro 4,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Manchester City vs. Inter - info
📅 Kdy: 18. 09. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Etihad Stadium, Manchester
🏆 Soutěž: 1. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Glenn Nyberg, Švédsko
Kurzy Fortuny: 1,54 - 4,45 - 5,70, vsadit ZDE
📺 Přímý přenos: Nova Sport 4

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Manchester City na úvod válí, Haaland dál láme rekordy

Už to snad ani nemůže překvapit. Erling Haaland má nakročeno k tomu stát se jedním z nejlepších střelců v historii fotbalu. Ačkoliv je stále v podstatě teprve na začátku své kariéry, svou neuvěřitelnou produktivitou překonává jeden rekord za druhým. Momentálně je prvním hráčem v dějinách Premier League, kterému se podařilo v prvních čtyřech kolech nasázet hned osm branek.

A to ještě norský zabiják zpravidla přepíná ještě na vyšší level, jakmile se přesune na scénu Ligy mistrů. V ní má dosud bilanci 41 branek ve 39 zápasech. Asi není třeba dodávat, že podobný průměr nemá v historii žádný jiný fotbalista, i legendární Cristiano Ronaldo s Messim jsou poměrně daleko za statistikou jednoho gólu na zápas.

sipka Prosadí se Haaland i proti Interu? Vsaďte si

Kromě Haalanda to zatím v podání Citizens není žádná velká jízda, na výsledky si ale stěžovat nelze. Úspěšně zvládnutý Community Shield proti městskému rivalovi byl podpořen čtyřmi ligovými triumfy v řadě. V ideálním rozpoložení zatím není především defenziva, která jen jednou udržela čisté konto, což není něco, na co by v modré části Manchesteru byli z minulých sezon zvyklí.

Souvisí to zřejmě i se zvláštní přípravou, kterou výrazně ovlivnilo mistrovství Evropy, na němž hrála většina kádru Man City. Projevovat se to může i do budoucna v podobě zranění plynoucích z přetížení jednotlivých hráčů. Prvním odpadlíkem nové sezony se stal Nathan Aké, jehož trápí sval. Kromě toho už je ale mimo hru jen mladík Bobb, který si na tréninku zlomil nohu. Rodri už je naopak zpět a měl by být na středu připraven.

Poslední vzájemný zápas Man City s Interem
Datum Soutěž Výsledek Góly
10.06.2023 Liga mistrů, finále Man City vs. Inter 1:0 Rodri
Jak dopadne repríza předloňského finále? Vsaďte si u Fortuny

Inter už podruhé ztratil, na problémy to ale nevypadá

Nerazzurri si asi představovali o něco lepší vstup do nového ročníku Serie A, v němž obhajují loňský přesvědčivý zisk titulu. V prvních čtyřech kolech sice ani jednou neprohráli, na druhou stranu ale už dvakrát ztratili body, a to navíc s papírově výrazně slabšími protivníky.

V obou případech šlo o zápasy na hřištích soupeřů, hned na úvod v prvním kole Inter remizoval v Janově 2:2, naposledy o víkendu pak hrál nerozhodně 1:1 v Monze. Společným jmenovatelem neúspěchů byl ale velmi slušný výkon a jasná převaha, která zkrátka jen nebyla přetavena v plný bodový zisk. V tabulce to zatím znamená třetí místo, na nějakou paniku je ale samozřejmě ještě velmi brzy.

sipka Obhájí Inter titul v Serii A? Vsaďte si

Chybí zatím hlavně góly Lautara Martíneze. Ne snad že by si měl Inter na co stěžovat s devíti přesnými zásahy ve čtyřech kolech, argentinský snajpr se ale zatím letos ani jednou netrefil. Nejlepší střelec uplynulého ročníku italské ligy a nyní už i kapitán Interu však nenastoupil v přípravě ani jednou poté, co byl v létě za reprezentaci na turnaji Copa América, kde získal další velk zlato, o němž navíc v prodloužení finále sám rozhodl.

Na klubové úrovni ho zatím v úvodních týdnech sezony kvalitně zastupuje Thuram, jenž se z gólu radoval už čtyřikrát. Soutěžní debut mají za sebou už i dvě největší posily z léta, záložník Zielinski a útočník Taremi. Oba ale budou zastávat spíše role náhradníků, kouč Inzaghi má totiž svůj nejužší kádr poměrně jasně daný a oproti loňsku o žádnou oporu nepřišel.

  • Datum, místo a čas zápasu: 18. 9. 2024 od 21:00, Etihad Stadium (Manchester)

Tip na výsledek utkání Manchester City vs. Inter v 1. kole ligové fáze LM

Třikrát v řadě inkasovali City gól už v úvodní dvacetiminutovce, naposledy proti Brentfordu dokonce vše vyšperkovali obdrženou brankou už po 22 vteřinách. Ve všech případech ale ještě v první půli Haaland udeřil také. Slabší hra defenziva spojená s neúplnou koncentrací v začátcích zápasů jsou však něčím, čeho by tým kvalit Interu rozhodně rovněž využil. Na pokračování série je vypsán poměrně zajímavý kurz 4,35.

TIP: Oba týmy dají gól v 1. půli sipka Vsadit u Fortuny ZDE

City mají v úvodu sezony problémy především v prvních minutách zápasů

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Manchester City - Inter v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas Champions League mezi Manchesterem City a Interem odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 4.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k milionářské soutěži neposkytují, v případě zájmu si ale u nich lze na utkání vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u Fortuny.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Carlo Ancelotti na tiskové konferenci před zápasem se Stuttgartem

Program, výsledky a tabulka 1. kola ligové fáze Ligy mistrů

Tento týden se rozjíždí ligová fáze Champions League. Podívejte se na rozpis zápasů 1. kola i aktuální tabulku.

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.