Liga mistrů živě: Girona vs. Slovan Bratislava

Pro bratislavský Slovan je zatím premiéra v Lize mistrů docela hořkou pilulkou, dvě vysoké porážky znamenají, že klub se krčí u dna tabulky soutěže. Ke třetímu utkání cestuje na půdu Girony, která rovněž dosud nezískala ani bod. Bude silnější tým Ladislava Krejčího, nebo slovenský mistr zaznamená historický úspěch?

Živý přenosKurzy
GironaSlovanTip

Získá Krejčí s Gironou první body v LM? Foto: ČTK / imago sportfotodienst / ©Manuel Blondeau/AOP.Press

Girona vs. Slovan Bratislava dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Pohádka skončila a nastalo tvrdé setkání s realitou. Girona po snové jízdě v loňské sezoně v té aktuální tápe. Slovan zažil historický úspěch v úvodu podzimu, od té doby ale také poznává, jaké je to hrát mezi opravdovou elitou. Nyní se oba týmy postaví proti sobě a je jisté, že minimálně jeden z nich získá svůj první bod v Lize mistrů v historii. Sledujte jejich souboj živě v úterý od 21:00 na Nova Sport 6.

sipka Získejte bonus a vsaďte si na Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: Slovanu se opět šance na body nedávají

Už před startem milionářské soutěže patřil Slovan k největším outsiderům, pro mnohé byl dokonce tím vůbec největším. To Girona měla bojovat o něco výše, třeba i o postup do play-off. V prvním případě se prognózy zatím vyplňují, v tom druhém ale nikoliv, španělský celek má v kolonce bodů po dvou kolech rovněž nulu.

I přes podobnou výchozí pozici před vzájemným zápasem jsou ale bookmakeři před výkopem jednoznačně na straně domácí Girony. Ta dosud v obou duelech byla svým soupeřům zdatným konkurentem, zatímco Slovan ve dvou pokusech neukázal, že by měl dosahovat potřebných kvalit na vyrovnané zápolení v LM. Tomu tak odpovídají i kurzy.

Sázková nabídka je například u Sazkabetu opravdu široká, několik nejzajímavějších příležitostí nabízíme v přehledu i zde.

Sázkové kurzy na zápas Girona - Slovan Bratislava:

  • 1/0/2: Girona 1,18 | remíza 7,50 | Slovan 12,00
  • Dvojtip: neprohra Girony 1,02 | neprohra Slovanu 4,50
  • 2,5 gólů: méně 2,90 | více 1,40
  • Oba týmy dají gól: ano 1,98 | ne 1,73
  • Střelec gólu: Stuani 1,57 | Strelec 6,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Girona vs. Slovan Bratislava - info
📅 Kdy: 22. 10. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Estadio Municipal de Montilivi, Girona
🏆 Soutěž: 3. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Horațiu Feșnic, Rumunsko
Kurzy Sazkabetu: 1,18 - 7,50 - 12,00, vsadit ZDE
📺 Přímý přenos: Nova Sport 6

Girona je až ve druhé polovině tabulky, nepomáhají ani absence

Loni to byl jeden z nejkrásnějších příběhů celého fotbalového světa. Girona se dlouho přetahovala se slavným Realem Madrid o vedoucí příčku v La Lize a i když jí nakonec v závěru trochu došel dech a předběhla ji ještě i Barcelona, stále z toho bylo úžasné třetí místo a historický postup do milionářské soutěže. Jenže podobnou pohádku se zatím letos nedaří napodobit.

Možné problémy naznačil už odchod několika klíčových postav loňského tažení, když do přeci jen o poznání tradičnějších a prestižnějších klubů odešli útočník Dovbyk, křídelník Savinho, středopolař García a obránce Couto. Ty se zatím nepodařilo plnohodnotně zastoupit.

Jednou z hlavních náhrad měl být olympijský vítěz se Španělskem Abel Ruiz, ten se ale zatím v sezoně trefil jen dvakrát a v posledních týdnech ho navíc trápilo i menší zranění. Tím se ostatně dostáváme k dalšímu z hlavních důvodů, proč se Gironě příliš nedaří. Na listině absentérů jsou momentálně Tsygankov, Blind, Romeu a Gil, kteří by jinak patřili do základní sestavy.

sipka Poradí si Girona s absencemi a konečně zabere? Vsaďte si

Na vině může být i nahuštěný program zápasů, na který zkrátka v Gironě nejsou zvyklí. Výsledky se ale přesto rozhodně čekaly lepší, vždyť katalánský klub dosud ve dvanácti soutěžních utkáních slavil jen třikrát vítězství. Nezadařilo se ani o víkendu, kdy si z Montilivi po zásluze odvezl všechny tři body Real Sociedad. Po deseti kolech se tak domácí krčí až na dvanácté pozici v tabulce.

Dobrou zprávou pro české fanoušky je alespoň fakt, že reprezentační stoper Ladislav Krejčí se po z hlediska herního vytížení slabších prvních týdnech po přestupu dokázal prosadit do zahajovací jedenáctky, jeho nasazení se tak dá očekávat i v úterním duelu se Slovanem.

Umístění obou týmů v tabulce Ligy mistrů 2024/25
Pořadí Tým Bilance Skóre Body
30. Girona 0-0-2 2:4 0
35. Slovan 0-0-2 1:9 0
Jak dopadne vzájemný souboj obou týmů? Vsaďte si u Sazkabetu

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Slovan v lize také nezáří, Liga mistrů je zatím nad jeho síly

V případě Slovanu platí vlastně docela podobný příběh jako u Girony. Jen s tím rozdílem, že bratislavský klub si svoji pohádku prožil nikoliv loni, ale jen před pár měsíci na začátku podzimu, kdy se poprvé v historii probojoval do Ligy mistrů. Nyní ale velmi rychle poznává na vlastní kůži kvalitu, kterou soupeři v této soutěži disponují.

Prohry 1:5 na půdě Celticu a 0:4 doma s Manchesterem City byly poměrně krutým vystřízlivěním. Jistě, Citizens jsou podobný debakl schopni uštědřit i mnohem zvučnějším jménům a proti skotskému protivníkovi se Slovan alespoň dokázal střelecky prosadit, takže nějaká pozitiva se najít dají. V důsledku je z toho však nula v kolonce bodů a hrozivé skóre 1:9 po dvou kolech.

Belasí s nějakým hojným sbíráním bodů v LM asi ani nepočítali, ostatně před startem soutěže sami hovořili o tom, že si chtějí celý půlrok především užít a nabrat cenné zkušenosti, které by posléze mohli využít v budoucích letech. Co už však asi nečekali je to, jak moc jim náročný program nabourá jejich počínání ve slovenské Niké lize.

sipka Získá Slovan také sedmý titul za sebou? Vsaďte si

Po deseti odehraných kolech jsou totiž až na druhém místě, což je pro obhájce šesti mistrovských titulů v řadě nezvyklým zádrhelem. Na Žilinu sice ztrácí jediný bod, ovšem výkony obou mančaftů příliš nenapovídají tomu, že by mělo v nejbližší době dojít k výměně stráží na čele tabulky. Slovan se i na domácí scéně docela solidně trápí, skóre 19:12 nehovoří o žádné dominanci. Pro srovnání, vedoucí mužstvo se pyšní bilancí gólů 24:6.

Zlepšení by mohlo přijít s návratem klíčového záložníka Juraje Kucky, ten ale nepřijde ještě v úterním souboji. Zkušený slovenský reprezentant se teprve sotva vrátil do tréninku po operaci kolena a ještě mu nějakou dobu potrvá, než se dostane zpět do zápasové kondice. Jinak ale kouč Weiss st. může počítat prakticky s kompletním kádrem.

  • Datum, místo a čas zápasu: 22. 10. 2024 od 21:00, Estadio Municipal de Montilivi (Girona)

Tip na výsledek utkání Girona vs. Slovan ve 3. kole ligové fáze LM

Kurzy hovoří jasně, Girona je v utkání obrovským favoritem na vítězství. Sama je ale v posledních týdnech docela zranitelná, čisté konto udržela jen jednou z posledních osmi soutěžních zápasů. I vzhledem k početným absencím na straně domácích věříme, že se Slovan alespoň jednou střelecky prosadí.

TIP: Oba týmy dají gól sipka Vsadit u Sazkabetu ZDE

Girona je v současné sobě zranitelná, Slovan by se tak mohl prosadit

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Girona - Slovan v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas Champions League mezi Gironou a Slovanem odvysílá placený televizní kanál Nova Sport 6.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k milionářské soutěži neposkytují, v případě zájmu si ale u nich lze na utkání vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u Sazkabetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pohár pro vítěze Ligy mistrů

Liga mistrů UEFA 2024/2025: los, zápasy a tabulka

Liga mistrů je tou největší trofejí, kterou může fotbalista na klubové úrovni vyhrát. 🏅 Podívejte se ✔️ na její program a výsledky.

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.

Nuno Mendes a Bukayo Saka při utkání na Emirates Stadium

Program, výsledky a tabulka 3. kola ligové fáze Ligy mistrů

Tento týden se odehraje 3. kolo ligové fáze Champions League. Prohlédněte si program, výsledky a tabulku Ligy mistrů.