Liga mistrů živě: Celtic vs. Slovan Bratislava

Fanoušci Slovanu se mají na co těšit. Slovenský klub dokázal poprvé v historii postoupit do Ligy mistrů a nyní před ním stojí premiérový souboj. Svěřenci Vladimíra Weisse se ve středu představí na půdě Celticu. Utkání je na programu od 21:00.

Živý přenosKurzy
CelticSlovan BratislavaTip

Fotbalisté Slovanu Bratislava slaví gól proti Midtjyllandu Foto: TASR/Profimedia

Celtic vs. Slovan Bratislava dnes živě v Lize mistrů 2024/25

Letošní ročník Ligy mistrů přinesl několik překvapení a jedním z nich je určitě účast Slovanu Bratislava v hlavní fázi soutěže. Belasí si zahrají Champions League premiérově a v prvním utkání změří síly se skotským Celticem, jenž zatím v právě probíhající sezoně všechny duely vyhrál a současně inkasoval jediný gól. Zápas můžete sledovat ve středu 18. září od 21:00 na Nova Sport 6.

sipka Získejte registrační bonus a vsaďte si Ligu mistrů

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kurzy na LM: pohárově zkušený Celtic jednoznačným favoritem

Celtic se na domácím stadionu řadí mezi velmi nepříjemné soupeře, proto není překvapením, že do zápasu vstupuje jako velký favorit. Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport ocenili jeho vítězství nízkým kurzem 1,33. Naopak Slovanu experti nevěří, z tohoto důvodu přiřadili výhře hostů vyšší kurz 8,84. Nerozhodnému stavu byl přisouzen kurz 5,50.

Role hlavního sudího se ujme Danny Makkelie. Zkušený nizozemský rozhodčí patří mezi nejlepší arbitry na světě, což dokazuje i jeho působení na uplynulém ME v Německu.

Sázkové kurzy na zápas Celtic – Slovan Bratislava:

  • 1/0/2: Celtic 1,33 | remíza 5,50 | Slovan Bratislava 8,84
  • Dvojtip: neprohra Celtic 1,08 | neprohra Slovan Bratislava 3,46
  • 2,5 gólů: méně 2,39 | více 1,61
  • Oba týmy dají gól: ANO 1,90 | NE 1,81
  • Střelec gólu: Daizen Maeda 2,70 | Tigran Barseghyan 5,00
  • Kompletní nabídku najdete ZDE
Celtic vs. Slovan Bratislava - info
📅 Kdy: 18. 09. 2024 od 21:00
🌍 Kde: Celtic Park, Glasgow
🏆 Soutěž: 1. kolo ligové fáze LM
Rozhodčí: Danny Makkelie, Nizozemsko
Kurzy Tipsportu: 1,33 - 5,50 - 8,84
📺 Přímý přenos: Nova Sport 6

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Celtic zvítězil šestkrát v řadě

Úřadující šampion skotské ligy je v nové sezoně rozjetý. Celtic napříč všemi soutěžemi ještě neprohrál a v šesti kláních obdržel jedinou branku. Za perfektně fungující defenzivou se skrývá i angažování zkušeného brankáře Kaspera Schmeichela, který v létě přišel do klubu z belgického Anderlechtu.

37letý Dán využil bohaté zkušenosti z Premier League a v nejvyšší skotské lize ho dosud nikdo nepřekonal (jeden gól inkasoval v poháru). Mužstvo současně absolvovalo před dvěma týdny derby s Rangers, v němž dominantním výkonem (3:0) ukázalo, že by letos opět mělo mít navrch nad svým odvěkým rivalem.

sipka Vyhraje Celtic vyšším gólovým rozdílem? Vsaďte si

Generálka na Ligu mistrů vyšla svěřencům Brendana Rodgerse rovněž na jedničku. V domácím utkání s Hearts si Celtic připsal páté ligové vítězství za sebou (2:0). Naopak hosté (které dvakrát porazila i Viktoria Plzeň) dále prožívají hrůzostrašný začátek ročníku, neboť jsou s jedním bodem na poslední pozici.

Hoops táhne výbornými výkony hned několik fotbalistů. Branky pravidelně střílejí McCowan s McGregorem, nebezpečnými hráči směrem dopředu jsou také Němec Kühn a Japonec Furuhashi. Naopak v týmu již není Matt O'Riley, jemuž osmnáct gólů a třináct asistencí v minulém ročníku dopomohlo k přestupu do Brightonu.

Posledních pět zápasů Celticu
Datum Soutěž Soupeř, výsledek
14.09.24 Premiership Celtic vs. Hearts – 2:0
01.09.24 Premiership Celtic vs. Rangers – 3:0
25.08.24 Premiership St. Mirren vs. Celtic – 0:3
18.08.24 Pohár Celtic vs. Hibernian – 3:1
11.08.24 Premiership Hibernian vs. Celtic – 0:2

Slovan otočil nepříznivý výsledek na půdě Dunajské Stredy

Slovenský klub oslavil historický úspěch. V závěrečném předkole Champions League totiž vyřadil dánský Midtjylland (1:1, 3:2) a vůbec poprvé postoupil do milionářské soutěže. Vzápětí však došlo u Belasí k rychlému vystřízlivění, jelikož doma utržili ostudnou ligovou porážku se Žilinou (0:5).

Poslední dvě měření sil už proběhla daleko lépe. Slovan si nejdříve poradil v poháru se slabou Nitrou (5:0), aby následně porazil v Niké lize Dunajskou Stredu. Zápas 7. kola se pro svěřence Vladimíra Weisse st. nevyvíjel dle představ, nicméně na smolnou vlastní branku Kashii zareagoval favorit dvěma trefami Barseghyana a nakonec si tak dokráčel pro cennou výhru.

sipka Překvapí Slovan ve Skotsku? Vsaďte si

30letému arménskému křídelníkovi se v dresu Slovanu dlouhodobě daří. Během sezony 2023/24 nastřádal třináct branek a jedenáct asistencí a ve velké formě zatím hraje i letos. V celkových šesti soubojích dosud vsítil stejný počet gólů a na jednom zásahu se podílel finální přihrávkou.

Teď na slovenského mistra čeká zcela odlišný level. Los Ligy mistrů byl kromě toho ke Slovanu hodně přísný, což potvrzují blížící se střetnutí s giganty typu Manchesteru City, AC Milán, Atlética Madrid nebo Bayernu. Celtic lze tím pádem ještě považovat za schůdného soupeře, jenže doma v minulosti potrápil silné protivníky.

  • Datum, místo a čas zápasu: 18. 09. 2024 od 21:00, Celtic Park, Glasgow

Tip na výsledek utkání Celtic vs. Slovan Bratislava v 1. kole ligové fáze LM

Celtic má fazonu, Slovan nastoupí k podobně náročné bitvě premiérově. Na hostujících hráčích by proto mohla být znát před šedesáti tisícovým stánkem nervozita. Domácí si půjdou pro vítězství od úvodních minut a prosadí se už v prvním poločasu. V redakci jsme vybrali následující tip.

TIP: Počet gólů v 1. poločasu – více než 1.5 sipka Vsadit u Tipsportu

tip

Kde sledovat Ligu mistrů živě: fotbalový zápas Celtic vs. Slovan Bratislava v televizi (TV), jak je to s online streamy?

Zápas 1. kola Champions League mezi Celticem a Slovanem Bratislava můžete sledovat na placeném televizním kanálu Nova Sport 6.

Sázkové kanceláře bohužel bezplatné online live streamy k soutěži nezajišťují, v případě zájmu si ale u nich lze na fotbal vsadit. Obsáhlou kurzovou nabídku najdete například u Tipsportu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Los ligové fáze Ligy mistrů

Liga mistrů: jaké jsou odměny za účast, výhru nebo postup?

Liga mistrů nabízí pohádkové odměny. Podívejte se, kolik si mohou kluby v Champions League vydělat.

Pohár pro vítěze Evropské ligy

Evropská liga UEFA 2024/2025: los, program, zápasy a tabulka

Evropská liga je druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěží. Účastní se jí špičkové týmy a zisk trofeje nabírá na prestiži.

Pohár pro vítěze Konferenční ligy

Konferenční liga UEFA 2024/2025: losování, zápasy

UEFA Konferenční liga ⚽ startuje svůj čtvrtý ročník. Podívejte se na program i ✔️ výsledky.